Ўто се случувало меГу —аше ѕолитико и ћарина, вмешан и градоначалникот на јеродром?
https://www.facebook.com/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fnetpress.com.mk%2Fsto-se-slucuvalo-megu-sase-politiko-i-marina-vmesan-i-gradonacalnikot-na-aerodrom%2F" rel="nofollow -
politiko

Кубовен триаголник или нешто сосема друго? «ошто играле ножеви меГу —аше ѕолитико и неговата сопруга ћарина,  https://vecer.mk/life/protekoa-poraki-shto-se-sluchuvalo-megju-sashe-politiko-i-marina-foto" rel="nofollow - пренесува ¬ечер .

—поред Д¬ечерУ, порталот доказмакедониЉа.мк во сопственост на некогашниот партнер и другар на —аше »вановски, синоЭа обЉави фотографии од пораки, за кои тврди дека наводно се меГу сопругата на —аше »вановски, ћарина и градоначалникот на јеродром, «латко ћарин.

ќвие пораки во продолжение, во целост се преземени од Д https://vecer.mk/life/protekoa-poraki-shto-se-sluchuvalo-megju-sashe-politiko-i-marina-foto" rel="nofollow - ¬ечерУ .

 https://www.facebook.com/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fnetpress.com.mk%2Fsto-se-slucuvalo-megu-sase-politiko-i-marina-vmesan-i-gradonacalnikot-na-aerodrom%2F" rel="nofollow -