Испечати | Затвори го прозорот

Летниковец

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Дом и градина
Опис на форумот: Уредување, фенг шуи, ентериер
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=27207
Датум на принтање: 28.Октомври.2020 во 16:37
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Летниковец
Постирано од: evangeline
Наслов: Летниковец
Датум на внесување: 16.Јуни.2014 во 17:41
Одамна си мислам на темава, имаме различни теми, огледала, камини и сл, зошто да немаме и за овие преубави "печурчиња" - Летниковците.
Ги имаме околу нас во најразлични облици, големини и од најразлични материјали. Почнувајќи од оние најтрадиционалните за ова подрачје - дрвените, преку оние со метална конструкција, gazebo стил на летниковец, па се до оние павер летниковците кои што исто така изгледаат прекрасно.
Покривот односно горниот дел може да биде од ќерамиди, трска, шиндра и сл.

Ние имаме еден, со дрвена конструкција, во правоаголна форма. Не ми е многу практичен затоа што е голем, па кога ќе седнеш нема станување ако не сакаш сите да ги станеш за да излезеш, па многу и не го користиме. Затоа си направивме сосема нешто поразлично, но не е тема на муабет сегаголема насмевка


Имате по дома?
-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVEКоментари:
Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Јуни.2014 во 21:13


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Јуни.2014 во 21:13


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Јуни.2014 во 21:14
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 16.Јуни.2014 во 23:45
Немаме по дома, тесни ни се терасите..
 
 


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Gabriela_S
Датум на внесување: 17.Јуни.2014 во 23:29-------------
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Мај.2015 во 22:08


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Мај.2015 во 22:08


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Мај.2015 во 22:09


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 30.Април.2018 во 16:24
Image result for photos of elegant letnikovac in your jardin


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 30.Април.2018 во 16:25
Image result for photos of elegant letnikovac in your jardin


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 30.Април.2018 во 16:26
Image result for photos of elegant letnikovac in your jardin


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 30.Април.2018 во 16:26
Image result for photos of elegant letnikovac in your jardin


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Ноември.2018 во 10:50
Резултат со слика за photos of gazebo


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Ноември.2018 во 10:50
Резултат со слика за photos of gazebo


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Ноември.2018 во 10:55
Резултат со слика за photos of gazebo


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Февруари.2020 во 12:24


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Февруари.2020 во 12:24


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Февруари.2020 во 12:33


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Февруари.2020 во 12:34


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Февруари.2020 во 12:34


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk