Испечати | Затвори го прозорот

Чипката - дел од гламурот на современата жена

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Мода и убавина
Опис на форумот: Креатори, козметика, фризура, целулит, трендови...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=27109
Датум на принтање: 19.Април.2019 во 20:23
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Чипката - дел од гламурот на современата жена
Постирано од: Valerija
Наслов: Чипката - дел од гламурот на современата жена
Датум на внесување: 10.Април.2014 во 19:59
Дали Ви се допаѓа чипката?-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Коментари:
Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 10.Април.2014 во 20:47
Мене не ми се допаѓа многу. 
Но може по некое парче, само да не е 100% чипка, туку делумносреќа-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 10.Април.2014 во 20:50
-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Април.2014 во 20:50
И јас не ја сакам во целосна варијанта.
Може како дел од некое парче облекасреќа-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Април.2014 во 20:52
Изгледа на Моника,слабост и се фустаните со чипкаголема насмевка


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Април.2014 во 20:56-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Април.2014 во 21:33
С дъх на дантела: 5 визии за лятото

С дъх на дантела: 5 визии за лятото


С дъх на дантела: 5 визии за лятото-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Април.2014 во 21:34
С дъх на дантела: 5 визии за лятото

С дъх на дантела: 5 визии за лятото


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Април.2014 во 21:38
С дъх на дантела: 5 визии за лятото

С дъх на дантела: 5 визии за лятото


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Април.2014 во 21:39
С дъх на дантела: 5 визии за лятото

С дъх на дантела: 5 визии за лятото


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Април.2014 во 21:40
С дъх на дантела: 5 визии за лятото


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Април.2014 во 22:03-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Април.2014 во 08:04

И Првата Дама е обожавателка на чипкаголема насмевка


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Април.2014 во 08:17

Доколку сеуште не сте одбрале гардероба за новогодишната забава оваа година, не заборавајте дека малиот чипкан фустан е исклучително актуелен сезонава. Чипката е материјалот кој присувстуваше во умовите и имагинацијата на дизајнерите од неколку сезони навамu, a 2013 – та не е исклучок.

Чипканите фустани се стилски, практични и придаваат исклучителна класа. Доколку целосно чипканиот фустан не е по ваш вкус, тогаш чипката на одредени места исто така не е лоша работа.
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Април.2014 во 10:19
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Април.2014 во 10:19
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Април.2014 во 10:20-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Април.2014 во 12:22

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Април.2014 во 12:24


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Април.2014 во 12:29
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Април.2014 во 12:32
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Април.2014 во 12:34
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Април.2014 во 12:43-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Април.2014 во 12:46
Слика


Слика

Слика

Слика


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Април.2014 во 12:53
Слика
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Април.2014 во 16:27-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Април.2014 во 16:31-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Април.2014 во 16:31


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Април.2014 во 16:34

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Април.2014 во 23:09


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Април.2014 во 23:11
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Април.2014 во 23:15


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Април.2014 во 21:27


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Април.2014 во 21:29-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Април.2014 во 22:04
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Април.2014 во 22:06


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Април.2014 во 22:08-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Април.2014 во 09:43


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 16.Април.2014 во 10:06
Јас така и не разбрав што е тоа чипка ? На струкот ли му викате чипка ?

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Април.2014 во 10:20
Чипка е самиот материјал од кој се изработени фустаните на сликите:)

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Април.2014 во 10:21
Чипка или тантела,незнам кој поим го користите Вие?-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 16.Април.2014 во 10:33
дантела му викаме голема насмевка шипка е 

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Април.2014 во 10:38
Грешка моја,Емилголема насмевка
Важно се разбираме
Ете една буква колку менува:)


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 16.Април.2014 во 10:41
 

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 16.Април.2014 во 10:48
 

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Април.2014 во 16:10
4


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Мај.2014 во 22:25
РијанаРијана


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Мај.2014 во 08:07
Моника БелучиМоника Белучи и Роберто Боле


Моника Белучи


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Мај.2014 во 16:27


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Мај.2014 во 17:03


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Мај.2014 во 17:04


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Мај.2014 во 21:37
Carla Ruiz

Carla Ruiz

Carla Ruiz

Carla Ruiz-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Мај.2014 во 21:39
Carla Ruiz

Carla Ruiz

Carla Ruiz


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Мај.2014 во 10:01

Моника Белучи
Моника Белучи
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Мај.2014 во 10:06


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Мај.2014 во 22:02


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Јуни.2014 во 07:01
Летиција Ортиз


Летиција Ортиз


Летиција Ортиз


Летиција Ортиз


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Јуни.2014 во 20:34


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 23.Јуни.2014 во 20:19
Кристина Базан
Кристина БазанКристина Базан


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 23.Јуни.2014 во 20:20
Кристина Базан


Кристина Базан


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Јуни.2014 во 08:48
ЧИПКАТА Е ТРЕНД ЗА ОВА ЛЕТО
http://karmin.tocka.com.mk/56/130155/cipkata-e-trend-za-ova-leto#" rel="nofollow - http://karmin.tocka.com.mk/56/130155/cipkata-e-trend-za-ova-leto#" rel="nofollow -


Маички, блузи, фустани – се` што е со чипка е тотално ИН за ова лето!

Чипката отсекогаш била симбол за елеганција и отменост, бидејќи секое парче облека може да го направи поженствено и атрактивно. Модните креатори ги направија моделите уште поатрактивни. Така, можеме да најдеме маички кои имаат чипка само во горниот дел и се пригодни за носење во било кое време од денот.


Модерени се и моделите со чипка на ракавите и се одличен избор во комбинација со лесни пантолони од рамен или широк крој. Хит на сезоната се елегантни и тенки блузи со потесен крој. Одлично стојат искомбинирани со сукња која ја следи силуетата, како и со фармерки и пантолони со класичен крој. Многу дизајнери ја искористија чипката само како романтичен детал, во вид на карнер или ситни набори.-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Јуни.2014 во 13:57


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 30.Јуни.2014 во 19:45


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Јули.2014 во 18:18


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Август.2014 во 22:03
Колекција Елизабета Франки


Колекција Елизабета Франки


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Август.2014 во 16:57


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 27.Август.2014 во 08:48
Колекција на Тарик Едиз


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Септември.2014 во 16:59

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Септември.2014 во 17:01


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Септември.2014 во 21:46
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Септември.2014 во 21:51


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Септември.2014 во 21:52


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Октомври.2014 во 20:13


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Октомври.2014 во 08:21
Џенифер Лопез

Џенифер Лопез

Џенифер Лопез


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Октомври.2014 во 09:44


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Октомври.2014 во 18:13
Guess by Marciano


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Октомври.2014 во 19:56-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Октомври.2014 во 10:20


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Октомври.2014 во 10:23


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Октомври.2014 во 22:13
Аида Ѓапо


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Октомври.2014 во 14:46


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Октомври.2014 во 14:47


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Октомври.2014 во 14:49-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 27.Октомври.2014 во 21:17


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Ноември.2014 во 21:22


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Ноември.2014 во 09:04


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Ноември.2014 во 09:06


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Ноември.2014 во 18:31


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Декември.2014 во 15:42


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Декември.2014 во 10:01


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Декември.2014 во 21:34
Колекција на Тарик Едиз

Колекција на Тарик Едиз


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Декември.2014 во 21:35
Колекција на Тарик Едиз


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Декември.2014 во 21:37
Колекција на Тарик Едиз

Колекција на Тарик Едиз


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Декември.2014 во 17:31


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Декември.2014 во 16:53


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Декември.2014 во 19:22
Колекција на Тарик Едиз


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Декември.2014 во 19:25
Колекција на Тарик Едиз


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 30.Декември.2014 во 15:43


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Јануари.2015 во 21:17


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Јануари.2015 во 23:10


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk