Испечати | Затвори го прозорот

Небесно сината боја..боја на смиреност и рамнотежа

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Мода и убавина
Опис на форумот: Креатори, козметика, фризура, целулит, трендови...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=27097
Датум на принтање: 02.Јуни.2020 во 01:18
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Небесно сината боја..боја на смиреност и рамнотежа
Постирано од: Valerija
Наслов: Небесно сината боја..боја на смиреност и рамнотежа
Датум на внесување: 18.Март.2013 во 19:51


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Коментари:
Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 22.Март.2013 во 17:50


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 11:32
 

Небесно сината боја е боја на смиреност и рамнотежа, боја која на еден многу интересен начин го подобрува изгледот. Деликатната, небесно сина боја е боја на дипломатските жени кои знаат што сакаат и секогаш добиваат се, благодарение на својот шарм. Креаторите ја обожаваат. Не постои модна куќа која ја нема вклучено оваа боја во модната колекција.

Можете да ја комбинирате и да ја носите на различни начини. Почнувајќи од аксесоари до палта, оваа боја е одличен сојузник на многу пастелни нијанси. Ние денеска ќе ви претставиме некои од идеите на модните блогери кои ја вклучуваат небесно сината боја во своите модни комбинации.

Остенете модерни, носете небесно сини модни комбинации и уживајте!
      


     


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 15:31

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 15:40
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 15:43
Небесно плавата е една од моите најомилени бои.
Во пролетно-летната гардероба имам неколку парчиња
светло плави кои во комбинација со белата и светло розевата
се мое секојдневиесреќа-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 15:46
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 15:51

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 16:22
-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 16:24
-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 16:27
-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 16:34
-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 16:36
-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 16:36


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 16:41
-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 16:42
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 16:43


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 16:46-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 16:46
Short Light Blue Prom Dresses


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 16:48
-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 16:48

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 16:49


-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 16:50


-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 16:51


-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 16:52
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 16:55
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 16:56-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 17:00


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 20:52


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 22:40


Постирано од: емил
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 23:42
 

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 06.Април.2014 во 23:43
 -------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Април.2014 во 08:18


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Април.2014 во 08:18


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 07.Април.2014 во 10:07
 

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 07.Април.2014 во 14:08
 -------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 07.Април.2014 во 14:09
 

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Април.2014 во 16:43


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Април.2014 во 16:48
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Април.2014 во 16:48


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 07.Април.2014 во 16:57


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Април.2014 во 21:33


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Април.2014 во 21:41
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Април.2014 во 22:13
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Април.2014 во 22:15


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Април.2014 во 22:17-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Април.2014 во 22:59-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 08.Април.2014 во 23:26


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Април.2014 во 18:27


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Април.2014 во 17:04


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 11.Април.2014 во 14:54
 

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 11.Април.2014 во 14:55
 

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 11.Април.2014 во 15:09
 

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 11.Април.2014 во 15:13
 

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 11.Април.2014 во 15:27
 

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 11.Април.2014 во 16:48
 

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 11.Април.2014 во 16:52
 

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Април.2014 во 21:33


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 02.Мај.2014 во 08:44
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Мај.2014 во 22:14

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Мај.2014 во 21:40
Carla Ruiz


Carla Ruiz


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 31.Мај.2014 во 21:15-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Јуни.2014 во 18:02


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Јуни.2014 во 18:07

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Јуни.2014 во 18:09


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Јуни.2014 во 18:10

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Јуни.2014 во 20:29


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 20.Јуни.2014 во 00:34
лесно, комотно  и удобно  среќаПостирано од: Valerija
Датум на внесување: 23.Јуни.2014 во 20:22Кристина Базан


Кристина Базан


Кристина Базан


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Септември.2014 во 21:01


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Септември.2014 во 21:03


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Октомври.2014 во 16:30
Колекција на Зухаир Мурад


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Октомври.2014 во 21:48


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Октомври.2014 во 20:39
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Октомври.2014 во 20:28


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Ноември.2014 во 09:11


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Ноември.2014 во 18:03
Колекција на Aire Barcelona


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Ноември.2014 во 08:56
Пепелашка


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 23.Ноември.2014 во 19:53


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Декември.2014 во 21:16


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Декември.2014 во 15:51


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Декември.2014 во 22:10


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Декември.2014 во 18:36


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Јануари.2015 во 16:32


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Јануари.2015 во 16:35


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Јануари.2015 во 23:03


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Јануари.2015 во 23:10


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Јануари.2015 во 15:36
Колекција на Зухаир Мурад

Колекција на Зухаир Мурад


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Јануари.2015 во 18:49
Колекција на Зухаир Мурад


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Февруари.2015 во 20:44


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Февруари.2015 во 20:45
Колекција на Зухаир Мурад


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Февруари.2015 во 20:46
Колекција на Зухаир МурадКолекција на Зухаир Мурад


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Февруари.2015 во 20:46
Колекција на Зухаир Мурад


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Февруари.2015 во 20:48
Колекција на Зухаир Мурад


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Февруари.2015 во 21:16
Asos (492 kuna)


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Февруари.2015 во 21:17


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Февруари.2015 во 11:12


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Февруари.2015 во 13:53-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Февруари.2015 во 21:16


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Февруари.2015 во 08:35


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk