Испечати | Затвори го прозорот

Невестинска шминка

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Интима
Име на форумот: Свадба
Опис на форумот: Свадби.Се на едно место..Модерна или Традиционална....или било каква?
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=26997
Датум на принтање: 23.Февруари.2024 во 15:36
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Невестинска шминка
Постирано од: Valerija
Наслов: Невестинска шминка
Датум на внесување: 06.Март.2014 во 22:04
За да изгледа беспрекорно на нејзиниот посебен денсреќа
Каква шминка предлагате за идните невести?
http://2.bp.blogspot.com/-8oqRIHuJF1c/TspMAW_zIQI/AAAAAAAAAWE/5Hi7ES-xeMc/s1600/bridal+make+up5676.jpg
http://s4.weddbook.com/t4/7/9/0/790989/wedding-make-up.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Коментари:
Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Март.2014 во 22:05
http://www.elliemakeup.com.au/ckfinder/userfiles/images/ellieBride.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Март.2014 во 22:07


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Март.2014 во 22:08
http://bomariage.files.wordpress.com/2011/04/wedding-make-up-5.jpghttp://cf.ltkcdn.net/makeup/images/std/148545-283x424-beautiful-natural-bridal-makeup.jpg
http://www.fashiondivadesign.com/wp-content/uploads/2013/04/makeup-9.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Март.2014 во 22:09


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Март.2014 во 22:17
http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2013/8/bridal-makeup-tips/main/Bridal_Makeup_Tips.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Март.2014 во 22:18


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Март.2014 во 22:19

http://1.bp.blogspot.com/-0VJpHVMXm7s/UalJYgUw00I/AAAAAAAAF0Q/3S0EhJMRHlA/s1600/amigadasnoivasbatom4.jpg
http://www.zoeclark.com/images/bridal_zoe_clark_makeup_artist_main_image.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Март.2014 во 22:22
http://us.123rf.com/450wm/pepperbox/pepperbox1204/pepperbox120400034/13425921-portrait-de-belle-fiancee-avec-elegant-maquillage-et-la-coiffure-tenue-bouquet-a-la-main.jpg

http://www.pianta.co.uk/wp-content/uploads/2011/10/BridalMakeup.jpg
http://bomariage.files.wordpress.com/2011/04/wedding-make-up-1.jpg
http://terazslub.pl/gfx/img/1308081023572.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Март.2014 во 22:24
http://www.bridewithstyle.net/gallery/bridal-make-up-that-best-matches-your-style/bridal_make_up_2.jpg
http://woman.hotnews.bg/static/uploads/gallery/358/main/000015916ideas-for-wedding-and-formal-makeup-16.jpg
http://images04.olx-st.com/ui/16/00/10/1361474670_56450010_2-Pictures-of--BRIDAL-MAKEUP-Mississauga-Oakville-Brampton-Milton-Guelph-Kitchener-Ajax-York-Etobicoke.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Март.2014 во 22:26

http://lipstickpowdernpaint.com/wp-content/uploads/Bridal-Makeup.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 31.Март.2015 во 07:25


-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 02.Април.2015 во 10:06


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Април.2015 во 14:08


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Април.2015 во 14:13


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Април.2015 во 14:15


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Април.2015 во 15:31


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Април.2015 во 19:52


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Септември.2015 во 22:42


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Ноември.2015 во 19:53


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Ноември.2015 во 19:54


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Декември.2015 во 19:57


Невестата треба да биде заслепувачки убава на најважниот ден од нејзиниот живот – за денот на нејзината свадба. За овој важен ден, шминката не само што треба да биде добро направена, таа мора да ја изразува индивидуалноста на невестата.

wedding make-up ideas #bra #wedding #makeup

wedding make-up ideas #bra #wedding #makeup

Love the glittered eyes

wedding make-up ideas #bra #wedding #makeup

wedding make-up ideas #bra #wedding #makeup

wedding make-up ideas #bra #wedding #makeup-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Ноември.2017 во 18:38


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Ноември.2017 во 18:45


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Ноември.2017 во 22:10


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Ноември.2017 во 22:10


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Јануари.2018 во 14:20


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Јануари.2018 во 14:21


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Јануари.2018 во 14:23


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Јануари.2018 во 14:24


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Јануари.2018 во 14:26


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Март.2020 во 10:18


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Март.2020 во 10:20


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Март.2020 во 10:21


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Март.2020 во 10:22

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Март.2020 во 10:23


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Март.2020 во 10:24


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Март.2020 во 10:25


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Март.2020 во 10:26


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Март.2020 во 10:40


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Март.2020 во 10:41


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Март.2020 во 16:16


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk