Испечати | Затвори го прозорот

Инструментална музика

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Забава
Име на форумот: Музика
Опис на форумот: Жанрови, спотови, групи, награди, концерти...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=26949
Датум на принтање: 19.Јануари.2021 во 18:08
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Инструментална музика
Постирано од: Анастеа
Наслов: Инструментална музика
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 16:08

Понекогаш не ми требаат зборови.
Музиката знае да зборува и без текст.
Само инструменти и ноти...мечтаење

Ставајте парчиња музика без текст, дали ќе се гитари, виолини, клавири, тапани, кастањети или зурли... сеедно.големо гушкање

-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.Коментари:
Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 16:13

мечтаење
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 16:21
Ќе направиш да заборавам на "Што слушаш во овој момент"
А текстот... https://www.youtube.com/watch?v=7MiXOVlztDI" rel="nofollow - Не мора да се нурне главата во бистрата вода,за да се види што има под неа.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 16:25
Originally posted by Орка Орка напиша:

Ќе направиш да заборавам на "Што слушаш во овој момент"
А текстот... https://www.youtube.com/watch?v=7MiXOVlztDI" rel="nofollow - Не мора да се нурне главата во бистрата вода,за да се види што има под неа.


Леле сабајлево со неа ми почна денот да големо гушкање
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 16:39
https://www.youtube.com/watch?v=t5ZxrgEWtnE" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=t5ZxrgEWtnE


Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 18:06


-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!Постирано од: Орка
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 18:08
https://www.youtube.com/watch?v=C1FO_KaPF2M" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=C1FO_KaPF2M


Постирано од: la fille
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 18:56


Браво Анастеа за темава големо гушкање


-------------
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 20:50
https://www.youtube.com/watch?v=kxOIZZcUkGs" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=kxOIZZcUkGs


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 22:21
Originally posted by la fille la fille напиша:


Браво Анастеа за темава големо гушкање


Не знам како не ми текнало досега дека немаме ваква темаголемо гушкање
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 22:39
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: fiks
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 22:44


-------------
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 22:44
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 22:59
https://www.youtube.com/watch?v=sN39_4bMJSg" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=sN39_4bMJSg


Постирано од: д4б3
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 22:59


Постирано од: д4б3
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 23:07


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 23:12

Еееее Windmills... колку верзии имамечтаење
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: д4б3
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 23:13


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 23:19-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: д4б3
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 23:19


Постирано од: д4б3
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 23:25


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 23:27


-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 21.Февруари.2014 во 14:09
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 21.Февруари.2014 во 14:34
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 21.Февруари.2014 во 15:28
https://www.youtube.com/watch?v=Ffx9BudbOdQ" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=Ffx9BudbOdQ


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 21.Февруари.2014 во 15:34
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 21.Февруари.2014 во 15:53
https://www.youtube.com/watch?v=FQxabmBEqek" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=FQxabmBEqek


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 21.Февруари.2014 во 15:57
Originally posted by Орка Орка напиша:

https://www.youtube.com/watch?v=FQxabmBEqek" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=FQxabmBEqek


Орка, ова е откритие за мене.
Многу убаво! да

-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 21.Февруари.2014 во 16:10
Знаеш каде може да се купи
Иако конкретниов албум The Road во периодот кога
симнував музика од нејзе го немаше.Мислам на rapid share го најдов.


https://www.youtube.com/watch?v=m8NN4fpdm40" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=m8NN4fpdm40


Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 21.Февруари.2014 во 16:15
Помага ... голема насмевканамигнување

Sail Away ... големо гушкање
-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 21.Февруари.2014 во 16:36
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 21.Февруари.2014 во 16:48
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 21.Февруари.2014 во 17:08
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 21.Февруари.2014 во 20:48
https://www.youtube.com/watch?v=Tr0opSAxsV4" rel="nofollow - Комплетно уживање,со сцени од документарниот филм "The Bear"


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 21.Февруари.2014 во 23:22
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 22.Февруари.2014 во 16:07
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 22.Февруари.2014 во 18:36
https://www.youtube.com/watch?v=mOY2NQdFHuc" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=mOY2NQdFHuc


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 22.Февруари.2014 во 18:50
https://www.youtube.com/watch?v=x8dqzTl0vUI" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=x8dqzTl0vUI


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 22.Февруари.2014 во 22:22

Обработка на “Let it go“, од Frozen.
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: д4б3
Датум на внесување: 22.Февруари.2014 во 22:26


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 22.Февруари.2014 во 22:46
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 22.Февруари.2014 во 23:00
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 22.Февруари.2014 во 23:34
https://www.youtube.com/watch?v=_d7yxvVmbbg" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=_d7yxvVmbbg


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 22.Февруари.2014 во 23:36

Cello Warsголема насмевкахи, хи...голема насмевка

-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 23.Февруари.2014 во 00:39
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 23.Февруари.2014 во 10:07
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 23.Февруари.2014 во 16:04
https://www.youtube.com/watch?v=1sEPZZSyGIs" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=1sEPZZSyGIs


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 23.Февруари.2014 во 20:10
https://www.youtube.com/watch?v=31ZxfyDVWVw" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=31ZxfyDVWVw


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 23.Февруари.2014 во 22:57
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 23.Февруари.2014 во 23:04
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: fiks
Датум на внесување: 23.Февруари.2014 во 23:38
Препорачувам,ако некому му значи нешто мојата препорака среќа
-------------
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 23.Февруари.2014 во 23:42

Аууууу лудаци.изненадување
Еве ми ново откритие, фала Фикс да-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 24.Февруари.2014 во 12:10

Со Steve Vai...да
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 24.Февруари.2014 во 12:14
https://www.youtube.com/watch?v=X6ymVaq3Fqk" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=X6ymVaq3Fqk


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 24.Февруари.2014 во 12:20
https://www.youtube.com/watch?v=TD4o3VDnftI" rel="nofollow - Веќе кога се начекаа овие двајцава од погоре,нека ги размрдаат жиците заедно


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 24.Февруари.2014 во 12:27

Лелееее, многу се луди дечкиве.... да се наежиш изненадување да

-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 24.Февруари.2014 во 12:47
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 24.Февруари.2014 во 13:22
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 24.Февруари.2014 во 23:51
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 24.Февруари.2014 во 23:52
https://www.youtube.com/watch?v=jB4BQihDvWc" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=jB4BQihDvWc


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 25.Февруари.2014 во 16:14-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 25.Февруари.2014 во 16:55
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 25.Февруари.2014 во 17:27
https://www.youtube.com/watch?v=mGxj3zCr0pg" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=mGxj3zCr0pg


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 25.Февруари.2014 во 22:15
https://www.youtube.com/watch?v=bZ_BoOlAXyk" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=bZ_BoOlAXyk


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 26.Февруари.2014 во 11:31
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: SVOJA
Датум на внесување: 26.Февруари.2014 во 11:57
http://www.youtube.com/watch?v=PGPkSyEY-YU&feature=share" rel="nofollow - http://www.youtube.com/watch?v=PGPkSyEY-YU&feature=share

-------------
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.


Постирано од: SVOJA
Датум на внесување: 26.Февруари.2014 во 12:00
http://www.youtube.com/watch?v=WyaRxdXVbq8&feature=youtu.be" rel="nofollow - http://www.youtube.com/watch?v=WyaRxdXVbq8&feature=youtu.be

-------------
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 26.Февруари.2014 во 14:20


-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 26.Февруари.2014 во 23:09
https://www.youtube.com/watch?v=GZZ0ZQewPAU" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=GZZ0ZQewPAU


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 26.Февруари.2014 во 23:26
https://www.youtube.com/watch?v=oZfTA2P4Z0o" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=oZfTA2P4Z0o


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 27.Февруари.2014 во 23:40
https://www.youtube.com/watch?v=eXso6yghsmE" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=eXso6yghsmE


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 28.Февруари.2014 во 09:00
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 28.Февруари.2014 во 09:11
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 28.Февруари.2014 во 09:18
https://www.youtube.com/watch?v=le1Z8mT_IW8" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=le1Z8mT_IW8


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 28.Февруари.2014 во 15:30
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 01.Март.2014 во 11:16
https://www.youtube.com/watch?v=9q2RJZd3ea8" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=9q2RJZd3ea8


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 02.Март.2014 во 17:49
https://www.youtube.com/watch?v=Svzv-YkUzdk&list=PLCF059D80641E65C3" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=Svzv-YkUzdk&list=PLCF059D80641E65C3


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 03.Март.2014 во 11:20
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 03.Март.2014 во 22:30
https://www.youtube.com/watch?v=fBjwI8HFfsY" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=fBjwI8HFfsY


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 04.Март.2014 во 11:31
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 04.Март.2014 во 19:14
https://www.youtube.com/watch?v=zotRnVeBVjA" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=zotRnVeBVjA


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 05.Март.2014 во 00:47
https://www.youtube.com/watch?v=5W9nywj_ctw" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=5W9nywj_ctw


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 05.Март.2014 во 23:37
https://www.youtube.com/watch?v=-utT-BD0obk" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=-utT-BD0obk


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 06.Март.2014 во 14:45
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 06.Март.2014 во 14:51
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 06.Март.2014 во 14:57
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 06.Март.2014 во 15:34
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 06.Март.2014 во 15:50
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: д4б3
Датум на внесување: 06.Март.2014 во 15:51

дежа ву?


-------------
My way or Go ahead, make my day!


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 06.Март.2014 во 15:55

кокошка

Дежа Ву, Мистер Модератор... грешка линк сум ставилацрвенеење

-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: д4б3
Датум на внесување: 06.Март.2014 во 15:58


-------------
My way or Go ahead, make my day!


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 06.Март.2014 во 16:13

Имаш малку текст во инструменталката....голема насмевка
Како така ти да си офтопик?изненадување


-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 06.Март.2014 во 17:10
https://www.youtube.com/watch?v=55SVonv-sio" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=55SVonv-sio


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 06.Март.2014 во 17:42
https://www.youtube.com/watch?v=YbYNJcxiDAE" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=YbYNJcxiDAE


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 10.Март.2014 во 08:35
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 10.Март.2014 во 09:02
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: SVOJA
Датум на внесување: 13.Март.2014 во 21:27
http://www.youtube.com/watch?v=V7vmuHlgaRU" rel="nofollow - http://www.youtube.com/watch?v=V7vmuHlgaRU

-------------
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 13.Март.2014 во 22:28


-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 14.Март.2014 во 00:52
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 14.Март.2014 во 11:23


-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!
Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk