Испечати | Затвори го прозорот

Балетанки

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Мода и убавина
Опис на форумот: Креатори, козметика, фризура, целулит, трендови...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=26948
Датум на принтање: 22.Септември.2020 во 16:32
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Балетанки
Постирано од: Schatzii
Наслов: Балетанки
Датум на внесување: 16.Мај.2011 во 16:32

top-10-modeli-na-baletanki-1

top-10-modeli-na-baletanki-2

top-10-modeli-na-baletanki-3

top-10-modeli-na-baletanki-4

top-10-modeli-na-baletanki-5

top-10-modeli-na-baletanki-6

top-10-modeli-na-baletanki-7

top-10-modeli-na-baletanki-8

top-10-modeli-na-baletanki-9

top-10-modeli-na-baletanki-10-------------
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.Коментари:
Постирано од: емил
Датум на внесување: 07.Февруари.2012 во 12:50


Постирано од: емил
Датум на внесување: 28.Март.2012 во 05:19


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 15:42
Дали балентанките Ви се омилен дел од Вашиот имиџ?
Јас,искрено не ги сакамголема насмевка

http://www.crnobelo.com/zivot/moda-i-ubavina/21375-kakvi-baletanki-ke-se-nosat-ovaa-prolet" rel="nofollow - Балетанките се најудобните пролетни чевли кои секоја девојка ги има во барем 5 бои и дезени. Изгледаат слатко и неодоливо, одлично го надополнуваат секој изглед и со нивна помош секоја модна комбинација изгледа стилизирано и модерно.

kakvi-baletanki-ke-se-nosat-ovaa-prolet-01

Трендовите на балетанките оваа пролет нема многу да се променат, барем не во однос на минатата сезона.

Единствена промена е што оваа пролет ќе уживате во благ шпиц, за разлика од претходната кога апсолутен хит беа моделите со остри врвови.

Исто така, и понатаму модерни се балетанките со шпицови поразлични од останатиот дел на обувката, односно шпиц со различна боја, материјал, дезен...
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 15:45


http://media-cache-ec0.pinimg.com/236x/07/a0/db/07a0dbf6f0b29b858984a5700568d022.jpghttp://www.lepotaizdravlje.rs/wp-content/uploads/2012/04/baletankee.jpghttp://www.uveklepa.com/uploads/baletanke1.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 15:49
http://1.bp.blogspot.com/-ldOomST4-yY/UAqtM1ND52I/AAAAAAAAAqo/jKiNBL0tpaQ/s1600/IMG_6443.JPG


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 15:52
http://static.limundoslike.com/slika3-PARA-BALETANKI-ZA-10-DIN--34072001v800h600.jpg
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 15:56


http://www.butobu.rs/novosti/butobu_slike/butobu_54677666910037.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 15:59


http://static.kupindoslike.com/Crne-lakovane-Aldo-baletanke-br-39_slika_O_3179511.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 16:00

http://static.kupindoslike.com/Crne-baletanke_slika_XL_3353889.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 16:47
http://popustore.rs/images/3880-1368889915n_safran_3.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 16:55
http://style.rs/wp-content/uploads/2012/01/20.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-p70V7BOeBhc/UCi_bMuYHnI/AAAAAAAAD4o/YXtiiHOXx6U/s1600/P8020040+striped+flats+love+tyle+magic.JPG-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 21:58
Слика

Слика

Слика
Слика


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 21:59
Слика
Слика

Слика


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 22:03
Слика

Слика

Слика


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 22:54
Слика
Слика
Слика


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 23:15
Слика


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 23:16
Слика


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 23:16
Слика
Слика
Слика


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 23:18


Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 23:20
Слика
Слика
Слика


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 23:23


Слика

Слика


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 21.Февруари.2014 во 13:09
http://media-cache-ec0.pinimg.com/236x/39/a7/a8/39a7a8a28de385dbff37c80dd7604a49.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-G1HhpesBNHY/US4Oi-ygZBI/AAAAAAAAHKo/MSsDuDiHSWE/s1600/P1080601.JPG
http://media-cache-ak0.pinimg.com/236x/dd/c4/16/ddc416ed2fde1f2ab1fe9991f907b10c.jpg

http://media-cache-ec0.pinimg.com/236x/a4/9b/13/a49b139193aba9ca18d3177f8767b370.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 21.Февруари.2014 во 13:20
http://ubavinaizdravje.mk/wp-content/uploads/2013/07/BALETANKI.jpg

http://images.idividi.com.mk/images/baletanki5.jpg

http://static.limundoslike.com/slikaDva-para-baletanki-za-99-din--38287797v800h600.jpg

http://static.limundoslike.com/slikaDva-para-baletanki-za-99-din--38287793v800h600.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 27.Февруари.2014 во 09:22
http://2.bp.blogspot.com/-jySH98GU7ys/TZdDEhAicxI/AAAAAAAACUI/e4dy3smF7ak/s1600/Photo-0232.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Март.2014 во 15:54

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Март.2014 во 15:56


Слика


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Март.2014 во 19:29
Слика


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Март.2014 во 19:31
Слика


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Март.2014 во 19:42

http://item2.tradesy.com/images/item/1/shoes/elie-tahari/8/tahari-cream-and-tan-flats-400101-0.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-Q2fDzx1ufTw/TjHgFBLzrVI/AAAAAAAAJqw/vYEBP2zFhLY/s400/IMG-20110728-00199.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Март.2014 во 19:43


http://item2.tradesy.com/images/item/1/shoes/elie-tahari/9/elie-tahari-new-ballet-style-gibson-black-and-beige-flats-21606-3.jpg-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 13.Март.2014 во 01:18


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Март.2014 во 19:47


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Март.2014 во 19:48-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Март.2014 во 19:49-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Март.2014 во 19:54


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Март.2014 во 17:26


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Март.2014 во 20:52


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Март.2014 во 20:54


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Март.2014 во 20:55


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Март.2014 во 21:14-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Март.2014 во 21:17
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Март.2014 во 21:48-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Март.2014 во 21:49


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Март.2014 во 21:51
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Март.2014 во 21:57-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Март.2014 во 16:06


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Март.2014 во 16:06


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Март.2014 во 16:07


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Март.2014 во 16:09


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Март.2014 во 16:13

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Март.2014 во 16:16-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Март.2014 во 16:17


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Март.2014 во 16:18


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Март.2014 во 16:24-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Март.2014 во 16:26


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Март.2014 во 19:05


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Март.2014 во 17:29


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 17.Март.2014 во 17:34


-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Март.2014 во 17:35


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Март.2014 во 09:45


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 22.Март.2014 во 10:16


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Март.2014 во 16:55
ШПИЦ БАЛЕТАНКИ СЕ ТРЕНД ОВАА ПРОЛЕТ
http%3A%2F%2Fkarmin.tocka.com.mk%2F56%2F121623%2Fspic-baletanki-se-trend-ovaa-prolet&layout=button_count&locale=mk_MK&sdk=joey&send=true&show_faces=false&width=200" rel="nofollow -

Рамните модели на балетанки се водечки тренд за оваа сезона.

Доколку барате идеални рамни чевли со кои ќе заблескате оваа пролет, сигурни сме дека ве интересира кои модели се најактуелни и кои можете најлесно да ги најдете. 

Модниот магазин Фешн.хр предлага дека шпицестите балетанки и мокасинки се задолжителен дел од гардероберот на модерните девојки и жени за оваа сезона. Нормално дека заоблените балетанки секако ќе ги најдете на полиците во омилените продавници, но ако сакате да ја освежите вашата колекција, или едноставно сакате да бидете во тренд, ја предлагаме оваа поелегантна верзија.

Кога се боите во прашање, неизбежни се пастелни нијанси, но актуелни се и јаките и металик модели.Можете да изберете и црн модел кој ќе ви одговара на секоја комбинација, а за оние со специфичен вкус може да се надат и балетанки со украсени ремчиња.

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Април.2014 во 22:44


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Април.2014 во 22:46

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Април.2014 во 22:47


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Април.2014 во 22:51-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Април.2014 во 22:52
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Април.2014 во 19:08


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Април.2014 во 09:15


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Април.2014 во 09:16
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Април.2014 во 15:03


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Април.2014 во 20:48
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 24.Април.2014 во 22:24

Со тоа што се потполно рамни, а немаат ни ремчиња, балетанките ги оптоваруваат колената, колковите и грбот.

Популарните балетанки, кои се дел од женската гардероба уште од првите денови на пролетта, можеби се убаво модно парче, но не и особено здраво. Британското здружение на ортопеди поради се почестите жалби на жените дека ги болат стапалата, предупредиле на овој вид обувки.

Балетанките може сериозно да го загрозат здравјето на нозете. Не даваат потпора и затоа потколениците и стапалата при движењето мора да го поднесат целиот товар. Последиците се појава на артритис, како и болки во мускулите, забележано е и зачестено сраснување на ноктите, а потоа и плускавци – вели Лорејн Џонс од Здружението на ортопеди.

Таа истакнува дека и балерините знаат дека балетанките се проблематични и поради тоа ставаат перничиња од гел, сепаратори за прстите, фластери, завои… но овие работи многу тешко да се воведат и во уличната мода.
Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Април.2014 во 16:03

НОВ ПРОЛЕТЕН ТРЕНД: ШПИЦ БАЛЕТАНКИ

12

Доколку барате идеални рамни чевли со кои ќе заблескате оваа пролет,

сигурни сме дека ве интересира кои модели се најактуелни и кои можете најлесно да ги најдете.

Шпицестите балетанки и мокасинки се задолжителен дел за оваа сезона.

Нормално дека заоблените балетанки секако ќе ги најдете на полиците во омилените продавници,

но ако сакате да ја освежите вашата колекција, или едноставно сакате да бидете во тренд,

ја предлагаме оваа поелегантна верзија.

Кога се боите во прашање, неизбежни се пастелни нијанси, но актуелни се и јаките и металик модели.

Можете да изберете и црн модел кој ќе ви одговара на секоја комбинација,

а за оние со специфичен вкус може да се надат и балетанки со украсени ремчиња.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

spic-baletankite-povtorno-vo-moda-02
spic-baletankite-povtorno-vo-moda-03
spic-baletankite-povtorno-vo-moda-05
spic-baletankite-povtorno-vo-moda-06
spic-baletankite-povtorno-vo-moda-07
spic-baletankite-povtorno-vo-moda-08
spic-baletankite-povtorno-vo-moda-09
spic-baletankite-povtorno-vo-moda-13
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 02.Мај.2014 во 08:35
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 04.Мај.2014 во 04:33
-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 04.Мај.2014 во 04:36
-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 04.Мај.2014 во 04:37
-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Август.2014 во 22:07


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Август.2014 во 22:11


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Август.2014 во 22:26


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Август.2014 во 22:29


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 21.Септември.2014 во 17:54
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 21.Септември.2014 во 17:56

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Декември.2014 во 22:47
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Декември.2014 во 22:48


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Декември.2014 во 22:48


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Декември.2014 во 22:49


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Декември.2014 во 13:27


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Декември.2014 во 13:28


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: lotus flower
Датум на внесување: 20.Декември.2014 во 19:17
super se baletankite


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Февруари.2015 во 13:29


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Февруари.2015 во 13:30


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Август.2015 во 22:18


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Август.2015 во 22:19


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Август.2015 во 16:32


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Август.2015 во 16:34


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Октомври.2015 во 21:36


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 07.Октомври.2015 во 14:51


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk