Испечати | Затвори го прозорот

Модни комбинации-по Ваш избор и вкус

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Мода и убавина
Опис на форумот: Креатори, козметика, фризура, целулит, трендови...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=26931
Датум на принтање: 03.Март.2021 во 18:29
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Модни комбинации-по Ваш избор и вкус
Постирано од: Valerija
Наслов: Модни комбинации-по Ваш избор и вкус
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 15:23
Темата се однесува за интересни модни комбинации кои ги практикувате во секојдневието или комбинација од одредени парчиња кои би сакале да ги имате во Вашиот плакарсреќа-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Коментари:
Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 15:31


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 15:49


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 15:52


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 15:52


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 15:53


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 15:58


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 16:02


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 16:04
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 16:06


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 16:08


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 16:10


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 20:33


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Февруари.2014 во 12:18


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 21.Февруари.2014 во 13:26
http://s3.favim.com/orig/45/clothes-fashion-polyvore-pretty-shoes-Favim.com-402601.jpg

http://s3.favim.com/orig/45/clothes-dress-fashion-girly-jacket-Favim.com-409724.jpg

http://s5.favim.com/orig/54/polyvore-beauty-clothes-fashion-Favim.com-520943.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 21.Февруари.2014 во 13:27


http://3.bp.blogspot.com/-wCffV96F6_U/UKTC7H83IbI/AAAAAAAAGpc/VQ1-wmIAZw8/s1600/Fashion-Clothes-for-Women-over-50.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Март.2014 во 21:20
35 Elegant Polyvore Combinations

35 Elegant Polyvore Combinations
35 Elegant Polyvore Combinations-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Март.2014 во 21:21
35 Elegant Polyvore Combinations

35 Elegant Polyvore Combinations


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 17.Март.2014 во 21:22
Мој секојдневен лежерен стил-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Март.2014 во 21:22
35 Elegant Polyvore Combinations

35 Elegant Polyvore Combinations


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Март.2014 во 21:23
35 Elegant Polyvore Combinations

35 Elegant Polyvore Combinations


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 17.Март.2014 во 21:26
Работнаголема насмевка

-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Март.2014 во 16:27


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Март.2014 во 16:30


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Март.2014 во 21:01
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Март.2014 во 21:02
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Март.2014 во 21:05
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Март.2014 во 21:09-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Март.2014 во 21:15-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Март.2014 во 21:17


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Март.2014 во 21:18
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 21.Март.2014 во 15:30
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Април.2014 во 08:20
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Април.2014 во 15:22


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Април.2014 во 19:39
Ivory blazer and sparkles -

black peplum


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Април.2014 во 19:41
Медното е новото златно
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Април.2014 во 21:03
Bet on Black by anniepro on Polyvore


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Април.2014 во 21:03
I need this.


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Април.2014 во 22:12
white for summer

.


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Април.2014 во 22:13
I love the navy and white

Stunning.


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Април.2014 во 22:14
"Black Nude"

"Azzedine Alaïa" by nuria-pellisa-salvado ❤ liked on Polyvore

"Lanvin" by nuria-pellisa-salvado ❤ liked on Polyvore


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Април.2014 во 22:15
Green chic

Pink and gray and polka dots! Classic cute. Love it!

"Untitled #175" by mzmamie on Polyvore


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Април.2014 во 22:16
Work and play!

"Luxe in Love" by quesarasara ❤ liked on Polyvore


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Април.2014 во 22:17
Michael Kors purse and shoes, created by texan108 on Polyvore

Combination of clothes & accessories pic | Women Fashion pics


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Април.2014 во 08:23-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Април.2014 во 08:23
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Април.2014 во 08:46
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Април.2014 во 08:47
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Април.2014 во 12:20


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Април.2014 во 21:31
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Април.2014 во 21:38


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Април.2014 во 21:38


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Април.2014 во 21:42


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Мај.2014 во 16:08


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Јуни.2014 во 20:37


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Јуни.2014 во 20:38
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Јуни.2014 во 20:40
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Јуни.2014 во 20:41
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Јуни.2014 во 08:54
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Јуни.2014 во 08:57
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Јуни.2014 во 08:58-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Јуни.2014 во 10:53
1

23


4


6


7


8


10


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Јуни.2014 во 10:53
11


12

13


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Јуни.2014 во 10:54
14


15


16


17


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Јуни.2014 во 10:55
18

1920


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Јули.2014 во 21:24

Интересни летни комбинации


Изборот на вистинската гардероба не е ни малку едноставен процес. Замислата е едно, вкусот друго, изборот низ продавниците, сосем трето…

Стилот не се заснова на многу парчиња гардероба, брендови и модни трендови. Вистинската комбинација претставува умереност и во изборот на бои и во стилот за кој ќе се одлучите…

Комбинирањето на боите и дефинирањето на стилот, можат да бидат полн погодок доколку тоа го направите правилно… Не се сомневаме во Вашиот вкус и стил, но би сакале да Ви дадеме неколку идеи за интересни комбинации, за кои сигурно нема да погрешите…-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 21.Јули.2014 во 21:46


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Август.2014 во 22:05


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Август.2014 во 17:30
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Август.2014 во 17:31
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Август.2014 во 18:51


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Август.2014 во 19:00


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Септември.2014 во 17:30
modne kombinacije jesen 2014  trendi 1

modne kombinacije jesen 2014  trendi 2

modne kombinacije jesen 2014  trendi 3


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Септември.2014 во 17:31
modne kombinacije jesen 2014  trendi 4

modne kombinacije jesen 2014  trendi 5

modne kombinacije jesen 2014  trendi 6


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Септември.2014 во 09:11-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Септември.2014 во 18:41


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 23.Септември.2014 во 22:58
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 23.Септември.2014 во 22:59

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Октомври.2014 во 11:15
"comfy and cozy" by tammylo-12 on Polyvore


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Октомври.2014 во 11:19
Fall Outfit


fall


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Октомври.2014 во 11:20
Differently cute! Suede boots. ♥✤


"OOTD" by southernbelle on Polyvore


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Октомври.2014 во 18:38
9


10


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Октомври.2014 во 18:39
13

15


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Октомври.2014 во 18:40
16


17


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Октомври.2014 во 18:40
18

19


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Октомври.2014 во 16:49
1

2


3


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Октомври.2014 во 16:50
5

6


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Октомври.2014 во 16:50
14

17


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Октомври.2014 во 13:41
"No. 170 - Whos the boss ?" by hbhamburg ❤ liked on Polyvore


Work Outfits | New Navy | Fashionista Trends

Work Outfit


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Октомври.2014 во 13:43
Purple, long pencil skirt


Negro beige

Friday work outfit perfect for happy hour after.

Grey pencil skirt, white blouse with burgundy jacket and accessories


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Октомври.2014 во 13:44
"Work Wear #6" by uniqueimage on Polyvore

30 Classic Work Outfit Ideas

Classic Work Outfit Ideas @Julie Forrest Forrest Forrest Leon


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Октомври.2014 во 10:02

Спортски, елегантни, лежерни варијанти… Изборот е ваш!

casovnici-vo-10te-najmoderni-esenski-boi-02

casovnici-vo-10te-najmoderni-esenski-boi-03

casovnici-vo-10te-najmoderni-esenski-boi-04

casovnici-vo-10te-najmoderni-esenski-boi-05

casovnici-vo-10te-najmoderni-esenski-boi-06

casovnici-vo-10te-najmoderni-esenski-boi-07

casovnici-vo-10te-najmoderni-esenski-boi-08

casovnici-vo-10te-najmoderni-esenski-boi-09

casovnici-vo-10te-najmoderni-esenski-boi-10

casovnici-vo-10te-najmoderni-esenski-boi-11-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Октомври.2014 во 15:53


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Октомври.2014 во 15:54-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Ноември.2014 во 19:33


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Ноември.2014 во 19:34


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Ноември.2014 во 19:34


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Ноември.2014 во 19:36


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Ноември.2014 во 19:38


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2014 во 18:04
fall fashion for women over 40

Negrooo

Gimme the jeans, jacket, possibly a much thinner under shirt, scarf, shoes & minimize the earrings ...THATS a decent and much comfy outfit

Black with Animal Print Scarf

"Shades of Brown" by s-p-j ❤ liked on Polyvore


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk