Испечати | Затвори го прозорот

Црно-бели фотографии со ефекти во боја

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Општо
Име на форумот: Разно
Опис на форумот: Немате соодветен подфорум? Бујрум овде на муабет...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=26928
Датум на принтање: 05.Август.2020 во 21:33
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Црно-бели фотографии со ефекти во боја
Постирано од: viktorija123
Наслов: Црно-бели фотографии со ефекти во боја
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 01:19
ok? намигнување-------------
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.Коментари:
Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 03:47
Хахаха се изнасмеав!
Гарант не постои црно бело во боја, туку црно бело со додадени ефекти
Вака нешто?


A Greed


-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 06:45
New York Times: номинанты на Оскар (34 фото)

-------------


Постирано од: viktorija123
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 08:13
kje vmetnam malku filozofija намигнување

shto "postoi" zavisi od nashata percepcija, kade go nasochuvash vnimanieto - toa "postoi" среќа

i  ne mora... efekti ...mozhe i neshto vaka...среќаa za naslovot ... mozhe i vaka...-------------
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.


Постирано од: viktorija123
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 08:20


-------------
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 08:36

Црно-бели фотографии со ефекти во боја


Ете ви соломонско решениенамигнување

-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 08:45-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 08:47-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: viktorija123
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 08:57
Mary Poppins Selective Coloring

-------------
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 10:23
големо гушкање
London Black And White And Red Wallpaper London Bus Black And White Photography With Color Fashion


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 10:48


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 14:05


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 22:45
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 12.Февруари.2014 во 23:15
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: viktorija123
Датум на внесување: 13.Февруари.2014 во 15:08


-------------
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.


Постирано од: viktorija123
Датум на внесување: 13.Февруари.2014 во 15:12


-------------
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.


Постирано од: viktorija123
Датум на внесување: 13.Февруари.2014 во 15:18


ps. se nadevam deka za vakvi fotografii ne kje bide potrebna nova tema, neshto kao - crno- beli fotografii ili color...намигнување i edno malo pdsetuvanje... ne beshe vo boja tuku so boja намигнување

dali toa zborovite imaat mokj збунетостголема насмевка


-------------
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 13.Февруари.2014 во 17:29
 

Црно-бели фотографии со ефекти во боја
е најправилна конструкција, според македонскиот литературен јазик.
Нема потреба од нова тема, нема потреба ни од инает и иронизирање.
Ај да не ја тупиме толку околу сликите, може?големо гушкање
Продолжете да ставате убави фотографии и да уживаме сите во нив.да


-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: viktorija123
Датум на внесување: 13.Февруари.2014 во 21:50
mojot komentar ne se voopshto odnesuvashe na tvoeto "solomonsko reshenie" среќа

a tvojot sud i interpretacija za inaetot i ironijata - ne e moj "problem" среќа

okolu "tupenjeto" i uzhivanjeto se soglasuvam ...среќа

Black and white and colour by AjabPictures
-------------
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 13.Февруари.2014 во 21:54


вртење со очимир
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: viktorija123
Датум на внесување: 13.Февруари.2014 во 21:59


-------------
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Февруари.2014 во 08:28


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 14.Февруари.2014 во 10:22
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 14.Февруари.2014 во 14:02
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 15.Февруари.2014 во 00:18


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 15.Февруари.2014 во 07:06


-------------


Постирано од: viktorija123
Датум на внесување: 16.Февруари.2014 во 17:08


-------------
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.


Постирано од: viktorija123
Датум на внесување: 16.Февруари.2014 во 17:25


-------------
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.


Постирано од: viktorija123
Датум на внесување: 16.Февруари.2014 во 17:30


-------------
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.


Постирано од: viktorija123
Датум на внесување: 16.Февруари.2014 во 17:40


-------------
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.


Постирано од: емил
Датум на внесување: 17.Февруари.2014 во 04:23
Фотоподборка за деня / Funny pictures 17-02-2014

-------------


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 17.Февруари.2014 во 12:07-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 17.Февруари.2014 во 22:47

црно-бело-црвено
оваа не знам за каде еголема насмевка


-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 18.Февруари.2014 во 08:28
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 18.Февруари.2014 во 14:12
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: емил
Датум на внесување: 18.Февруари.2014 во 21:29


-------------


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 18.Февруари.2014 во 21:45


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 18.Февруари.2014 во 21:46


-------------


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 18.Февруари.2014 во 21:51


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 18.Февруари.2014 во 22:08


-------------


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 18.Февруари.2014 во 22:13


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 18.Февруари.2014 во 22:20


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 18.Февруари.2014 во 22:22


-------------


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 18.Февруари.2014 во 22:27


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 18.Февруари.2014 во 22:53


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 19.Февруари.2014 во 23:27


-------------


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 19.Февруари.2014 во 23:54


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: viktorija123
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 16:15


-------------
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.


Постирано од: viktorija123
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 16:19


-------------
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.


Постирано од: viktorija123
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 16:28


-------------
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 21.Февруари.2014 во 00:02


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 21.Февруари.2014 во 04:13


-------------


Постирано од: viktorija123
Датум на внесување: 21.Февруари.2014 во 15:32


-------------
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.


Постирано од: емил
Датум на внесување: 22.Февруари.2014 во 19:29


-------------


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 22.Февруари.2014 во 23:58


-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 23.Февруари.2014 во 00:02


-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 23.Февруари.2014 во 11:17


-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 23.Февруари.2014 во 11:20


-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 23.Февруари.2014 во 11:21


-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 23.Февруари.2014 во 11:22


-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 23.Февруари.2014 во 20:46


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 23.Февруари.2014 во 23:24


-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 23.Февруари.2014 во 23:25


-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 23.Февруари.2014 во 23:28


-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 23.Февруари.2014 во 23:29


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 24.Февруари.2014 во 00:33


-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: viktorija123
Датум на внесување: 24.Февруари.2014 во 17:22
Фотографија: DADOH TI  Dadoh to moju dušu s tvojom da dušom diše na mojoj osjeti sušu k o ljeto vrelo bez kiše.  Kiša će ljeti padati i zimi još ne prestaje bez tebe neću disati duša s tobom ostaje.  Ostaje jer, ti ostavljam neću se nikad kajati s mojom u tvoju spajam u vječnost, vječnosti će trajati.  Trajanje ne prestaje vječnosti kad pođem sa svijeta ovog ne moj mojom dušom plakati ne rastavi me od tebe ni Bog.  Autor: Milica Barušić Ex Čajić 22.01.2014.

-------------
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.


Постирано од: viktorija123
Датум на внесување: 24.Февруари.2014 во 17:28
Gorgeous love lips

-------------
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 25.Февруари.2014 во 15:14


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: viktorija123
Датум на внесување: 25.Февруари.2014 во 15:50
голема насмевка

-------------
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.


Постирано од: емил
Датум на внесување: 25.Февруари.2014 во 16:23


-------------


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 25.Февруари.2014 во 23:34


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 26.Февруари.2014 во 13:37


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: viktorija123
Датум на внесување: 26.Февруари.2014 во 13:53


-------------
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 26.Февруари.2014 во 19:49


-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: viktorija123
Датум на внесување: 26.Февруари.2014 во 23:50


-------------
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 27.Февруари.2014 во 00:31


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 27.Февруари.2014 во 13:22


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Февруари.2014 во 16:20


-------------


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 27.Февруари.2014 во 16:25


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Февруари.2014 во 16:26


-------------


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 27.Февруари.2014 во 16:29


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 27.Февруари.2014 во 16:30


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Февруари.2014 во 16:30


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Февруари.2014 во 16:38


-------------


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 27.Февруари.2014 во 16:42


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Февруари.2014 во 16:45


-------------


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 27.Февруари.2014 во 16:48


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Февруари.2014 во 16:49


-------------


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 27.Февруари.2014 во 16:55


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Февруари.2014 во 16:57


-------------


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 27.Февруари.2014 во 17:00


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Февруари.2014 во 17:02


-------------


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 27.Февруари.2014 во 17:10


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 27.Февруари.2014 во 20:05


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Февруари.2014 во 20:25


-------------


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 27.Февруари.2014 во 20:34


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 27.Февруари.2014 во 20:35


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 27.Февруари.2014 во 21:34


-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 28.Февруари.2014 во 13:12


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontroliranaИспечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk