Испечати | Затвори го прозорот

игра со 5 збора...

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Општо
Име на форумот: Форумски игри
Опис на форумот: Асоцијации, калодонти, азбука ваква, азбука онаква...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=26916
Датум на принтање: 07.Декември.2019 во 00:26
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: игра со 5 збора...
Постирано од: ANA_MARIJA
Наслов: игра со 5 збора...
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 14:54
ке функционира ли да видиме

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре световКоментари:
Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:00
видиме не играте ок тогаштага

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:01
Тогаш ќе мора да размрдаме

-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:02
Razmrdame malku i ovaa igra

-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:02
Игра како и секоја друга

-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:03
Друга ,нека ги има повеќе

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: sikter
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:04
povekje ne mi se igra!


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:05
игра за големи деца нели

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:05
Neli mi uleta vo zbor

-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:07
збор кажан не се враќа

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: sikter
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:09
vrakja taa se ako saka


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:11
сака она ама неможе знам

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: емил
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:16
Знам дека ке наjде прилика

-------------


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:16
прилика мора да се најде

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: емил
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:17
Наjде некоj слободен сончев викенд

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:18
Викенд сончев посакува секој ,мислам

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:19
мислам дека се уфрлив пак голема насмевка

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:20
Пак се уфрламе и корегирамеголема насмевка

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:20
корегираме доколку е можно тоа

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: емил
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:22
Тоа во моментов е ситница

-------------


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:24
sitnica koja e bas nebitna

-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:25
небитна е случката од вчера

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: емил
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:25
Вчера те мислив цел ден

-------------


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:26
ден облачен беше или не

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: емил
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:29
Не и за моето срце

-------------


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:30
срце никад не боли велат

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: емил
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:33
Велат дека срцето понекогаш крвари

-------------


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:35
крваритагаколку лош збор кажа

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: емил
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:36
Кажа и она се натажи

-------------


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:37
natazi i za malku rasplace

-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: емил
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:38
Расплаче утеши ja со бакнеж

-------------


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:38
бакнеж врел на твоите усни

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: емил
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:40
Усни медени и многу слатки

-------------


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:42
слатки од слаткарницата на емил

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: емил
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:43
Емил е секогаш таков мил

-------------


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:45
мил  затоа што е наш

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:47
Наш и не го даваме никому

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:47
Nikomu ne mu e gajle

-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 15:48
гајле големо си има он

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 16:01
Он  е секогаш овдека присутен

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 17:05
Присутен и секогаш позштивно росположен

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 21:29
Расположен како и мене,истоголема насмевка

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 09.Февруари.2014 во 21:45
Исто така играме слични игри

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Февруари.2014 во 09:26
Игри сакаме сите да играме

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 10.Февруари.2014 во 09:28

играме малку дома на музикатанцување


-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Февруари.2014 во 09:29
Музика си слушаме и уживаме

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 10.Февруари.2014 во 12:11
Уживаме во денешниот прекрасен ден

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Февруари.2014 во 15:20
Ден,навистина прекрасен и сончев

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 10.Февруари.2014 во 15:43
сончев го сакаме  и утре

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Февруари.2014 во 15:56
Утре рекоа 17 степени,мислам

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 10.Февруари.2014 во 16:29
мислам тоа е прекрасна вест

-------------


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 10.Февруари.2014 во 19:34
vest kako za  na naslovna

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: емил
Датум на внесување: 10.Февруари.2014 во 19:35
насловна на некој читан весник

-------------


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 10.Февруари.2014 во 19:38
vesnik si kupiv sabajle rano

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: емил
Датум на внесување: 10.Февруари.2014 во 19:39
рано станувам и пијам кафе

-------------


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 10.Февруари.2014 во 19:44
kafe samo ako e tursko

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: емил
Датум на внесување: 10.Февруари.2014 во 19:48
турско да се расониш

-------------


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 10.Февруари.2014 во 19:49
rasonis :D emil zbor ti fali

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: емил
Датум на внесување: 10.Февруари.2014 во 19:52
фали ми едно насмејано девојче плазење

-------------


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 10.Февруари.2014 во 19:53
devojce makedonsko ti fali znam 

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: емил
Датум на внесување: 10.Февруари.2014 во 19:54
знам дека ме сфаќааш подполно

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Февруари.2014 во 20:04
Подполно те сфаќам и јас

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 10.Февруари.2014 во 20:07
јас мислам дека ме зеза

-------------


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 10.Февруари.2014 во 20:30
zeza sekoj ponekad ili ne

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: емил
Датум на внесување: 10.Февруари.2014 во 20:32
не е задолжително секој пат

-------------


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 10.Февруари.2014 во 20:35
pat do uspeh bara sekoj

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: емил
Датум на внесување: 10.Февруари.2014 во 20:35
секој си преценува за себе

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Февруари.2014 во 07:53
Себе си се ценам најмногу

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 13.Февруари.2014 во 10:32
најмногу да одам до продавница

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Февруари.2014 во 18:27
Продавница имам под зграда јасголема насмевка

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 15.Февруари.2014 во 06:49
Јас исто . Насекаде веќе има

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Февруари.2014 во 16:26
Има ли сонце денес,таму?

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 15.Февруари.2014 во 16:31
таму денес само пред пладне

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Февруари.2014 во 16:39
Пладне мирно и топло имаме

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 15.Февруари.2014 во 16:47
Имаме денес многу убаво време

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Февруари.2014 во 16:49
Време кое не е зимско

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 15.Февруари.2014 во 17:04
Зимско не сакам . Сакам лето

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Февруари.2014 во 17:08
Лето сакам,ама ќе почекамеголема насмевка

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 15.Февруари.2014 во 18:55
почекаме и ќе се забавуваме

-------------


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 18.Февруари.2014 во 21:58
zabavuvame site prisutni i otsutni :D

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: емил
Датум на внесување: 18.Февруари.2014 во 22:02
Отсутни повеќе време бевте вие

-------------


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 18.Февруари.2014 во 22:05
vie ne primetivte deka patuvam :)

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: емил
Датум на внесување: 18.Февруари.2014 во 22:06
патувам кон својата голема љубов

-------------


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 18.Февруари.2014 во 22:10
ljubov :) e zbor napisan samo

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: емил
Датум на внесување: 18.Февруари.2014 во 22:12
само пробај и ќе добиеш

-------------


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 18.Февруари.2014 во 22:15
dobies nesto nedostizno za tebe

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: емил
Датум на внесување: 18.Февруари.2014 во 22:17
тебе се надевам те достигнав

-------------


Постирано од: ANA_MARIJA
Датум на внесување: 18.Февруари.2014 во 22:19
dostignav mnogu ,sekogas moze poveke :)

-------------
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат,
Гајле ми е ако утре запре светов


Постирано од: емил
Датум на внесување: 18.Февруари.2014 во 22:21
повеќе време ти е потребно

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Февруари.2014 во 22:47
Потребно ми е да одморам

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 18.Февруари.2014 во 23:19
Одморам  од работата и заминувам

-------------


Постирано од: Schatzii7
Датум на внесување: 19.Февруари.2014 во 15:46
заминувам некаде ама малку подоцна

-------------
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)


Постирано од: емил
Датум на внесување: 19.Февруари.2014 во 16:03
подоцна ќе пуштам три ливчиња

-------------


Постирано од: Schatzii7
Датум на внесување: 19.Февруари.2014 во 16:08
ливчиња зелени од некое дрво

-------------
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)


Постирано од: емил
Датум на внесување: 19.Февруари.2014 во 16:16
дрво ќе засадив во дворот

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Февруари.2014 во 21:04
Дворот го немам јас одавнаголема насмевка

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 19.Февруари.2014 во 21:05
одамна и јас немам дворче тагасреќа

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Февруари.2014 во 21:45
Дворче ќе си направиме некогаш

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 19.Февруари.2014 во 21:57
некогаш веројатно ќе се сретнеме мафтање

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Февруари.2014 во 23:30
Сретнеме како стари,верни форумџииголема насмевка

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk