Испечати | Затвори го прозорот

Кој форумџија?

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Општо
Име на форумот: Форумски игри
Опис на форумот: Асоцијации, калодонти, азбука ваква, азбука онаква...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=26818
Датум на принтање: 25.Март.2019 во 00:09
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Кој форумџија?
Постирано од: Valerija
Наслов: Кој форумџија?
Датум на внесување: 24.Декември.2013 во 18:16
Да ги освежиме форумските игри,предпразнично со уште една,нова,играсреќа

Играта се состои во поставување на прашање,во смисла еден поставува прашање на пример -Кој форумџија е најактивен/најпозитивен/најнапорен/нај...?Или кој форумџија има најубав аватар/најдобри постови/најголем број постови и тн..друг одговара на поставеното прашање и поставува следно.

Еве јас прва ќе го скршам ледотсреќа

Кој форумџија отвара најмногу теми?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Коментари:
Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Декември.2013 во 19:22
Да Бе 

кој форумџија има најмногу постови во темата СДК ?


-------------


Постирано од: Mushu
Датум на внесување: 24.Декември.2013 во 19:42
Ами..... Лаки можда збунетост

Кој форумџија ви е најинтересен?


-------------
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Декември.2013 во 19:58
Гонзо 

кој форумџија пушта песни што ти се допаѓаат ?


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Декември.2013 во 20:22
Шатци

Кој форумџија е најредовен на Политика?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Декември.2013 во 20:24
Нинџава 

Кој форумџија сакаш да ти испрати ЛП во наредниве 10 мин .?


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Декември.2013 во 20:29
Немам голем избор,нели?

Од малата присутност на членовите,би те издвоила тебесреќа

Кој форуџија е најзаслужен за динамика на форумот?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Декември.2013 во 20:31
Емил 


Кој форумџија има најкраток потпис под никот ?


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Декември.2013 во 20:35
Не би знаела одговор на ова прашање

Кој форумџија ина најубав Новогодишен аватар?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Декември.2013 во 20:39
Валерија 

на кој форумџија му одите по живците ?


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Декември.2013 во 20:41
Фаласреќа

Знам мене кој ми оди,ама јас на кого ,незнам
претпоставувам на Брза

Кој форумџија испраќа најмногу лп?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Декември.2013 во 20:55
доколку знам едгараланпо ви бомбандира женскиви со пораки 

кој форумџија има напишано првиот пост во форумов ? 

Ајде тоа е елементарно прашање ?


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Декември.2013 во 20:57
Јас,сигурноголема насмевка

Кој форумџија е најголем женкарош?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Декември.2013 во 21:00
Според мене е Перун 


Лаку Бу 


кој форумџија од банираните сакаш да го вратат ?


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Декември.2013 во 21:02
Незнам кои членови се банирани,најискрено

Кој форумџија има најмногу постови во Вероиисповед?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Декември.2013 во 21:03
Месинџер 

кој форумџија го знаеш надвор од форумов ?


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Декември.2013 во 21:05
Ла филле,Наталија,Боса...и дрсреќа

Кој форумџија/форумџика имаш желба да го/ја запознаеш во живо?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Декември.2013 во 21:08
Валерија 


кој форумџија чекаш да напише нешто и ти да постираш после него ?


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Декември.2013 во 21:20
Ретко добивам таква желбаголема насмевка

Кој форумџија ги има најубавите постови?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Декември.2013 во 21:24
Лаки Бу 

кој форумција седи офлајн , ѕвери на форумов и се уклучува кога му одговара ?


-------------


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 24.Декември.2013 во 21:25
Анастеа.


Форумџика со која што не сакаш да комуницираш?


-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Декември.2013 во 21:27
Анастеа 

кој форумџија има најубав никнејм ?


-------------


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 24.Декември.2013 во 21:28
Пламенкоцрвенеење


Која форумџика би ја поканил на кафе?


-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Декември.2013 во 21:30
Валерија 

кој форумџија сакаш да вози авион ?


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Декември.2013 во 21:34
Иззи

Кој форумџија има најдолг стаж?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 27.Декември.2013 во 17:32
Perun ili neзбунетост
 
Koj forumdzija/ka javno gi odbrojuva denovite do Bozikj ? 
 


-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 27.Декември.2013 во 17:40
Евангелинесреќа

Кој форумџија не ги сака азбуките кај игрите?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 27.Декември.2013 во 19:17
LiDivio
 
Koj forumdzija predlaga zagrevanje so 4 svekji голема насмевка


-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 27.Декември.2013 во 19:27
Месинџер:)

Кој форумџија /ка го обиколи светот?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 27.Декември.2013 во 19:35
Mindy
 
Koj forumdzija non stop si pisuva u offtopic temata ?


-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 27.Декември.2013 во 19:36
Да Бе:)

Кој форумџија/ка најмногу /филозофира?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 27.Декември.2013 во 19:41
Messinger I viktorija123 (moze 2ca?) 
 
Koja forumdzika vo svojot frizider mora postojano da ima koka kola  ? голема насмевка
 


-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 27.Декември.2013 во 19:44
Кај мене има задолжително макар една лименка:)
Значи кај мене:)

Кој форумџија задолжително постира после постпвите на Анастеа?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Gabriela_S
Датум на внесување: 27.Декември.2013 во 22:46
да бе

кој форумџија пишува со безброј запирки


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 27.Декември.2013 во 22:47
Пајсерголема насмевка

Кој форумџија најмногу провоцира?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Schatzii7
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 11:08
Брза

Кој форумџија е најредовен во секс?


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 11:12
Лаки и Виви:)

Kој форумџија/форумџика пишува поезија?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 11:48
Блу Скарлет Јохансон :)

кој форумџија е против се` што е поврзано со Македонија?


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 11:52
Брза или се лажам?

Која форумџика ја обожава Туна?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 11:59
Мрзла (препишував од темата Х фактор голема насмевкаплазење)
Кој форумџија е најчесто баниран? 


-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 12:02
брза

која форумџика е 1. место во кладилницата?


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 12:04
Блуеголема насмевка

Кој форумџија/ форумџика ја следи Модата?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 12:08
Валерија (ај да го спомнам и емил) голема насмевка
Кој Форумџија/ Форумџика најмногу „снима“ во активни корисници?


-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!Постирано од: емил
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 12:08
Лина
кој форумџија само чита ,а не пишува ?


-------------


Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 12:13
Дебора во последно време (Која и да е) замисленост
Кој форумџија/форумџика праќа најмногу ЛП? 


-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!Постирано од: емил
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 12:15
Laki Bu 
кој форумџија сакате да влезе во куќата на Големиот Брат ?


-------------


Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 12:20
Блу Скарлет

кој форумџија е најредовен на форумов?


Постирано од: емил
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 12:21
Емил 

кој форумџија од бившите модератори сакате да го врата како таков ?


-------------


Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 12:24
Анастеа

кои форумџии се од Титов Велес?


Постирано од: емил
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 12:28
Шатци 

кој форумџија има најмалку постови ?


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 13:15
Немам поим,искрено

Кој форумџија е најголем кавгаџија?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 13:38
ниеден . Сите се мирни како бебиња 


кој форумџија пишува до најкасно прекуноќ?


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 13:43
Емил

Кои форумџии се од Прилеп?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 14:34

двете кокошки, две Фолксфагенчиња, едно Мушувче, едно џаолче, едно Габче... не знам

кој форумџија пишува (да не се меша со препишува) најдолги постови?

-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 15:26
Еванџелине (според мене)

Кој форумџија ретко менува аватар?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 15:27
Меси смеење 

кој форумџија е без капа моментално на аватарот ?


-------------


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 15:31


ЛиДивио & Блу Скарлет (тоа дека одат во парплазење)

кој форумџија/форумџика најмногу те засмејува?

-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 15:31
Најчесто Емил (со некои негови забелешки и прашања)голема насмевка

Која форумџика има црвена боја на коса?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 29.Декември.2013 во 15:16
Gabriela S
 
Koja forumdzika misli deka site sme prav ? голема насмевка


-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Декември.2013 во 16:37
Анастеа

Кој форумџија/форумџика става кондури/чизми на аватар?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 29.Декември.2013 во 16:55
Анѓелина 

Кој форумџија има најголемото число на крајот на никнејмот ?


-------------


Постирано од: Schatzii7
Датум на внесување: 29.Декември.2013 во 17:42
число?


Постирано од: емил
Датум на внесување: 29.Декември.2013 во 17:48
 број

-------------


Постирано од: Schatzii7
Датум на внесување: 29.Декември.2013 во 17:53
веројатно  http://forum.idividi.com.mk/member_profile.asp?PF=28464" rel="nofollow - Elizabeta12345  збунетост

Кој форумџија/ка сака да привлече големо внимание?


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 29.Декември.2013 во 21:37
Дабе

Кој форумџија/ка е најмистериозен/на?


-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: д4б3
Датум на внесување: 29.Декември.2013 во 21:46
изненадување

jас?


Постирано од: Gabriela_S
Датум на внесување: 29.Декември.2013 во 23:42
ти 

кој форумџија има една лавица 


-------------
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 30.Декември.2013 во 09:10
Кастро

Кои форумџии имаат црно-бел аватар?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Gabriela_S
Датум на внесување: 02.Јануари.2014 во 23:27
шатци и вики123

Кој форумџија не посети после долго време?


-------------
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен


Постирано од: емил
Датум на внесување: 02.Јануари.2014 во 23:29
фикс 


кој форумџија нема  потпис ?


-------------


Постирано од: Gabriela_S
Датум на внесување: 02.Јануари.2014 во 23:40
да бе

Кој форумџија отвора дневник во малку поинаква форма?


-------------
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен


Постирано од: емил
Датум на внесување: 02.Јануари.2014 во 23:45
Џошуа  

на Кој форумџија никот му е со 3 збора ?


-------------


Постирано од: Gabriela_S
Датум на внесување: 02.Јануари.2014 во 23:50
Биба_г_3 збунетост

Кој форумџија е уникатен песимист?


-------------
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Јануари.2014 во 08:57
Загор

Кој форумџија/форумџика е со ист аватар одавна?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Schatzii7
Датум на внесување: 04.Јануари.2014 во 14:17
My

Кој форумџија/ка чита најмногу книги?


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Јануари.2014 во 16:05
Анџелина

Кој е најмлад/а активен/на форумџија/форумџика?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Schatzii7
Датум на внесување: 09.Јануари.2014 во 11:20
Мушу
Кој е најстариот активен форумџија?


Постирано од: емил
Датум на внесување: 09.Јануари.2014 во 12:20
Меси 

кој форумџија има добиено најмногу Благодарности за неговите постови?


-------------


Постирано од: Schatzii7
Датум на внесување: 09.Јануари.2014 во 13:04
Меси

Кој форумџија е најчесто офтопик ( покрај Да бе )?


Постирано од: емил
Датум на внесување: 09.Јануари.2014 во 13:34
Виви 1

на којфорумџија третата буква од никот му е М


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Јануари.2014 во 15:04
Замислена,ваљда има и други

Која форумџика/форумџија има два ника?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 09.Јануари.2014 во 16:56
Шатци колку што знам, поради проблемите со логирање.


Кој форумџија/ка е најупорен во разубедување (објаснување за/против и одење контра на другите членови) во подфорум политика?


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Јануари.2014 во 17:35
Не следам воопшто Политика,значи незнам:)

Кои два ника се сродни да не речам исти во коментирање,постирање,реплицирање?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Schatzii7
Датум на внесување: 14.Јануари.2014 во 14:31
не знам
кој форумџија брзо се нервира?


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Јануари.2014 во 14:35
Уфф,не ми текнува башзбунетост

Кој форумџија/форумџика најчесто постира во Музика?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 14.Јануари.2014 во 14:44
Анастеа 

кој форумџија само филозофира ?


-------------


Постирано од: Schatzii7
Датум на внесување: 14.Јануари.2014 во 14:45
Меси

Кој форумџија најмногу пцуе?


Постирано од: емил
Датум на внесување: 14.Јануари.2014 во 14:47
Којсумјас 

кој форумџија работи во државна работа ?


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Јануари.2014 во 14:54
Ваљда Нинџа

Кој форумџија е отсутен долго време?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 14.Јануари.2014 во 14:57
Брза 

кој форумџија најмногу шпиунира во активни користници ?


-------------


Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 14.Јануари.2014 во 17:11
Блу Скарлет

кој најмногу честита родендени?


Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 14.Јануари.2014 во 17:12
Валерија

Кој и е рамен во „шпиунирање“ на Блу ? ѓавол


-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 14.Јануари.2014 во 17:15
Никој (со големо Н)

кој ја пушта Новембр рејн скоро секој ден?


Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 14.Јануари.2014 во 17:19
Пак Блу .... плазење злонамерно

Кој форумџија има ШПИУН на аватарот? голема насмевка


-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Јануари.2014 во 23:49
Ли

Кој форумџија/форумџика има најголем број на поени?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 15.Јануари.2014 во 04:30
Емил 

кој форумџија ска да јаде многу тестенини ?


-------------


Постирано од: Schatzii7
Датум на внесување: 16.Јануари.2014 во 00:48
Валерија и Пантер

Кој форумџија е постојано баниран?


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Јануари.2014 во 08:16
Палестинец и Брза

Кој форумџија/форумџика често менува аватар?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 16.Јануари.2014 во 13:41
Виви :)

која форумџика философира најмногу?

-------------


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 16.Јануари.2014 во 13:44

Вики

Кој форумџија има најмногу постови во Подобри и подобри?
свиркање
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk