Испечати | Затвори го прозорот

Идеи за декорација

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Здравје
Име на форумот: Исхрана и кулинарство
Опис на форумот: Еднаш се живее... здраво или нездраво?
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=26790
Датум на принтање: 28.Октомври.2020 во 00:36
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Идеи за декорација
Постирано од: Blue Scarlet
Наслов: Идеи за декорација
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 19:02
Не знам за вас, но јас лично сакам масата да изгледа убаво, јадењето да е убаво сервирано .... некои дури и изгледаат како уметнички дела ..... среќа

-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!
Коментари:
Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 19:07


-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 19:14-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 19:25
http://www.mapsoul.com/wp-content/uploads/2013/07/Red-Luxury-Table-Decoration-for-Thanksgiving.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-WNT3e7G-R7Q/UJkkVOaofvI/AAAAAAAAA9M/fZydGE8Gs7A/s1600/ETC+and+LIPTON+SHOP+401.JPG


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 19:29
http://3.lushome.com/wp-content/uploads/2012/04/easter-ideas-food-design-decoration-41.jpghttp://0.lushome.com/wp-content/uploads/2012/04/easter-ideas-food-design-decoration-61.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 19:30
http://www.untrainedhousewife.com/wp-content/uploads/2011/10/christmas-kitchen1-950x712.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 19:34
http://s1.hubimg.com/u/8435140_f520.jpghttp://athome.kimvallee.com/wp-content/uploads/2011/12/moremeltingsnowmancookies_thedecoratedcookie.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 19:36
http://www.workingmomcookfusion.com/wp-content/uploads/2012/12/ChristmasTreePotatoSalad.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 19:41
http://www.colourbox.com/preview/5395757-264857-christmas-dinner-decoration.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 19:44

-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 19:45
http://cms.cb.asmsrv.co/cnvyr/cpprimary/590x393/2013-11-14_Post_Creative_Christmas_Tree_Alternatives-Gingerbread.jpg
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 19:46
-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 19:49
-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 19:50
-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 19:51


-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 19:52-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 19:53
http://0.lushome.com/wp-content/uploads/2010/12/edible-decorations-table-centerpieces-food-design-christmas.gif
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 19:54


-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 19:54

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 19:55
Ете така сега сите ќе бидат соберени на едно место и нема да морам да ги бркам по разни страни .... вредни девојки .... големо гушкањеголема насмевка
-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 19:55-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 19:58


-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 19:58


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 20:00
Originally posted by Blue Scarlet Blue Scarlet напиша:

Овие ми се омилени .... во периодов .... голема насмевкаКои колешке? Не се гледаат.тага
Овие?-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 20:01
Тие ! ... Кај мене не успеа .. па ја сменив пораката .... Благодарам Лина голема насмевкаголемо гушкање

-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 20:02


-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 20:03
љубов-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 20:07
http://4.bp.blogspot.com/_Ac2hYYKUt3M/TRJoT9pL_dI/AAAAAAAAAhE/Iy46tguO42A/s1600/red-color-Christmas-Dinner-Table-Decoration.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 20:09
http://2.bp.blogspot.com/_0gGIMkr5_sI/TRJLLENZxKI/AAAAAAAABDA/kxQTdpieryM/s1600/Gold-table.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 20:10
http://www.utro.bg/style/wp-content/uploads/2010/12/silver-gold-christmas-table.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 20:17
 

-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 06.Декември.2013 во 23:42

Божиќни и новогодишни салвети


 
 
 


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 07.Декември.2013 во 00:15
 

-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Декември.2013 во 18:36
http://betweennapsontheporch.net/wp-content/uploads/blogger/_x908CSKJhI4/TRKJzM865aI/AAAAAAAAV5A/9Vt_YLXKYsg/s1600/1%2BTable%2B103.JPG


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Декември.2013 во 18:37
http://1.bp.blogspot.com/-fRe2OhiRzYM/UNAQEXP3NqI/AAAAAAAALAk/7glur-rCcOQ/s1600/Manju-+Fruit+Cake.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Декември.2013 во 18:38
http://persephoneskitchen.files.wordpress.com/2011/12/christmastable-setting.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Декември.2013 во 18:38
http://4.bp.blogspot.com/-g0zKxghAtVU/Un2RsksYMAI/AAAAAAAAM40/bocZeoeEe1A/s1600/IMG_1880.JPG


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Декември.2013 во 18:44
http://www.renbehan.com/wp-content/uploads/2012/12/Copper-Pans-1-15.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Декември.2013 во 16:29
http://4.bp.blogspot.com/_922Cyk-R3Eo/SwvWg09yA1I/AAAAAAAAAM4/yZmDHvqzU24/s1600/holiday-Christmas-market-Weihnachtsmarkt-xmas-german-nuremberg-food.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Декември.2013 во 16:30
http://codyduncan.com/blogimages/2008/12/nuremberg_christmas_market5-codyduncanphoto.jpg

:))


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Декември.2013 во 16:31
http://2.bp.blogspot.com/_wlcZNtmr7CA/TRuopzDt13I/AAAAAAAAB6I/lnhHhqd0qDw/s1600/PC250253.JPG


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Декември.2013 во 16:34
http://www.taste.com.au/images/recipes/col/2013/11/34086_l.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Декември.2013 во 16:36
http://www.healthyfoodhouse.com/wp-content/uploads/2012/12/christmas-food-decorations11.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Декември.2013 во 20:54
http://www.coupons.com/blog/wp-content/uploads/2012/12/santa-hat-brownies.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Декември.2013 во 20:55
http://cooldigitalphotography.com/wp-content/uploads/2013/06/Creative_Christmas_Food_Design_20.jpg
http://alisa-tort.com.ua/images/pages/1203/b_1203.jpg

http://www.domohozyajka.com/wp-content/uploads/2011/12/%D1%80%D1%83%D0%B4%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D1%84%D1%8B_2.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Декември.2013 во 20:56
http://cookhamscouts.typepad.com/rs_news/images/cubs_christmas_decorations_a_2005.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-iHrWg7OmaXk/TuyfQFgvU5I/AAAAAAAAAHA/__l1ZQXTB9s/s1600/200902833346816669_hmKQm1Zb_c.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Декември.2013 во 20:59http://ediblecrafts.craftgossip.com/files/2010/12/semihomechristmas2.jpghttp://farm3.static.flickr.com/2543/4199549615_cb7c35dcd1.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Декември.2013 во 21:06
http://s3.goodfon.com/wallpaper/previews-middle/560294.jpg
http://www.renbehan.com/wp-content/uploads/2013/12/Christmas2-1022x1024.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Декември.2013 во 21:06
http://www.novijewishcenter.com/media/images/354/xyEp3548325.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Декември.2013 во 21:08
http://www.greenparenthood.com/wp-content/uploads/2011/12/Edible-Christmas-Decoration1.jpghttp://villeroyandboch-blog.com/wp-content/uploads/2010/12/edorn_gingerbread1.jpg
http://insidenanabreadshead.files.wordpress.com/2010/12/christmas-goodies-plate.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Декември.2013 во 21:15
http://cdn.goodshomedesign.com/wp-content/uploads/2013/12/christmas-tree-pizza.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Декември.2013 во 21:16
http://s2.favim.com/orig/37/biscuits-cakes-christmas-cookies-ginger-Favim.com-301100.jpg
http://assets.mydish.co.uk/interface/members/253812/2010127232453103-462421-954931-454576.jpg

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Декември.2013 во 21:19
http://2.bp.blogspot.com/_iuFQKKB9_lo/TNlQCLziiWI/AAAAAAAAAJk/TprxHFPccdU/s1600/L_SS_2331798.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Декември.2013 во 18:59
http://www.squawkfox.com/wp-content/uploads/2010/11/christmas-table-decorations.jpghttp://www.star.gr/publishingimages/2012/12/191212183654_4051.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Декември.2013 во 19:01
http://blog.darlingsofchelsea.co.uk/wp-content/uploads/2012/12/xmasdecor.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Декември.2013 во 19:05
http://www.notquitesusie.com/wp-content/uploads/2012/11/DIY-Christmas-Decorations.jpg
http://www.sylvaniafranciscanvillage.org/Portals/1/images/ChristmasCookies.jpg
http://theindustrylic.com/blog/wp-content/uploads/2011/12/christmas-cookies-big.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Декември.2013 во 19:08
http://www.ledelicieux.com/wp-content/uploads/2011/12/Christmas-Wreath-Cookies-7186.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Декември.2013 во 19:10
http://reciperise.files.wordpress.com/2009/12/minton-pics-2493.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Декември.2013 во 19:10
http://thedecoratedcookie.com/wp-content/uploads/2013/11/wm_christmas_cookiedecorating3.jpg-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 14.Декември.2013 во 19:20
 

-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 14.Декември.2013 во 19:21
 

-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 14.Декември.2013 во 19:23
 

-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 14.Декември.2013 во 19:24
 

-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 14.Декември.2013 во 19:25
 

-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 14.Декември.2013 во 19:26
 

-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 14.Декември.2013 во 19:26
 

-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 14.Декември.2013 во 19:28
 

-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Декември.2013 во 21:23
http://static.guim.co.uk/sys-images/Lifeandhealth/Pix/pictures/2009/12/15/1260893636435/Blue-and-gold-table-013.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Декември.2013 во 21:41
http://www.kidspartyfood.com.au/images/finger-food.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Декември.2013 во 21:51
http://artsfield.files.wordpress.com/2012/11/pancake-design-food-art-free-online-ideas-decorating-decorate.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Декември.2013 во 21:52
http://camillestyles.com/wp-content/uploads/2011/12/New_Years_Eve_Party_Ideas6.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Декември.2013 во 21:53
http://thumbs.ifood.tv/files/images/editor/images/Best5NewYearsFoodIdeas.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Декември.2013 во 21:54
http://www.halfhourmeals.com/image/recipe/egg-buffet-bites_large.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Декември.2013 во 21:56
http://www.allthingsforsale.com/bento/wp-content/uploads/2012/11/bentousa-christmas-party-fun-food-cucumber-xmas-tree-3.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Декември.2013 во 21:56
http://betterdecoratingbible.com/wp-content/uploads/2011/11/logon-food-Stylish-holiday-ideas-table-d%C3%A9cor-tableware-diy-dining-room-blog-better-deocorating-interior-christmas.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Декември.2013 во 22:04
http://cdn.freshome.com/wp-content/uploads/2009/12/table-decorations.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Декември.2013 во 22:07
http://4.bp.blogspot.com/-NoZdtPAv5GA/TuFFEkEu_OI/AAAAAAAAAww/fGC_JtSibSQ/s1600/Pier+One+Christmas+decorations+2011.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Декември.2013 во 22:12
http://4.bp.blogspot.com/-svcfJdBayPw/TzltDqKQ-DI/AAAAAAAAIRk/DGW574FWERU/s640/valentine+decorations+Ladies+era+(14).jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Декември.2013 во 16:33

http://www.crnobelo.com/zabava/interesno/14942-dekorirajte-ja-masata-osvezete-go-duhot" rel="nofollow - Декорирајте ја масата, освежете го духот

Ако ја поставите масата, ќе го повикате гламурот и сјајот на свечените моменти.

dekorirajte-ja-masata-osvezete-go-duhot-01

Ако не сте оптоварени со некои строги правила и норми, тогаш вашата маса ќе биде вистинско весело уживање за сите.

Погледнете ги примерите кои ги одбравме за вас.

dekorirajte-ja-masata-osvezete-go-duhot-1

dekorirajte-ja-masata-osvezete-go-duhot-2

dekorirajte-ja-masata-osvezete-go-duhot-3

dekorirajte-ja-masata-osvezete-go-duhot-4

dekorirajte-ja-masata-osvezete-go-duhot-5-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 17.Декември.2013 во 22:34
ukrasni masi za nova godina_09


ukrasni masi za nova godina_01


-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 17.Декември.2013 во 22:34
ukrasni masi za nova godina_03ukrasni masi za nova godina_02ukrasni masi za nova godina_04ukrasni masi za nova godina_05ukrasni masi za nova godina_06ukrasni masi za nova godina_07ukrasni masi za nova godina_08ukrasni masi za nova godina_10ukrasni masi za nova godina_11ukrasni masi za nova godina_12

-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 23.Декември.2013 во 15:49


-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 23.Декември.2013 во 15:55


-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 23.Декември.2013 во 15:57


-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Декември.2013 во 21:31
http://4.bp.blogspot.com/_fLkyr7mfDes/TPbe9JXGIuI/AAAAAAAAINY/jivl3NV7KK4/s640/Copy+of+IMG_2806.JPG


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Декември.2013 во 21:32
http://4.bp.blogspot.com/-x9j4cHZODOs/TvNaEfyCZdI/AAAAAAAADYs/irMnWBwIGSQ/s400/table-l.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 27.Декември.2013 во 00:55
 

-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 27.Декември.2013 во 01:01
 

-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 27.Декември.2013 во 01:07
 

-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 15:36
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 15:42


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 15:43
Еве го ремек делото на моите срциња најсаканиљубов
-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Декември.2013 во 15:46
Wine Tasting Cookies


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 29.Декември.2013 во 15:37
alt

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 29.Декември.2013 во 15:37
alt

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Декември.2013 во 18:05
http://us.123rf.com/450wm/amoklv/amoklv1306/amoklv130600015/20199963-wedding-table-decorations-with-food-and-beverages.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Декември.2013 во 18:12


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Декември.2013 во 18:14
http://amberdover.files.wordpress.com/2011/09/066.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Јануари.2014 во 14:34

http://www.crnobelo.com/zabava/interesno/20617-neka-bide-raskosno-kako-da-ja-postavite-svecenata-trpeza" rel="nofollow - Нека биде раскошно: Како да ја поставите свечената трпеза?

Ако оваа година решивте кај вас да ги соберете најблиските и да ги изненадите со неколку вкусни специјалитети, тогаш вреди да се потрудите се да биде совршено.

neka-bide-raskosno-kako-da-ja-postavite-svecenata-trpeza-01

Празничниот амбиент нема да биде потполно совршен доколку вашата празнична трпеза не содржи неколку свеќи, сијалички, новогодишни салфетки или лампиони плус. Немате идеи како сето тоа да го вклопите?

Ако сте двајца, покрај приборот ставете и свеќи кои се вклопуваат во амбиентот. Нека бидат со различни облици, а во чиниите ставете интересни, светкави украси. Исто така, подароците може да бидат на трпезата.

Ако решивте да имате класична, семејна вечера, погрижете се сè да светка. Попрскајте ги сите декорации со златен сјај, приборот врзете го со златна машна, а можете и да додадете неколку златни лампиони во чашките за вино кои ќе ви послужат како декорација.

Доколку оваа година го собирате вашето друштво на лежерна вечера која повеќе наликува на забава, тогаш имате простор за голема креативност. Свеќите имаат приоритет, како и светкавите сијалички.

Празничните декорации користете ги на нестандарден начин, па така можете свеќите да ги поставите во шолја за капучино, во чиниите “сервирајте” неколку снегулки и ѕвездички, а приборот заврзете го со машни.-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Јануари.2014 во 15:57

                 
                                            Како да ја поставите свечената трпеза


Ако сакате да ги воодушевите домашните и гостите, тогаш потрудете се се да биде совршено на свечената трпеза.

За двајца
На масата освен прибор ставете и колоритни цвеќиња кои се вклопуваат во амбиентот. Нека бидат со различен облик, а во чинијата ставете шишарки или интересни украси. Исто така, подароците нека бидат на масата.


Сјај
Пред сервирањето на трпезата,соберете листови кои ќе ги напрскате со златен сјај. Искористете ги за декорација. Приборот врзете го со машна, а можете да додадете и лампиони на масата.


Боја на капучино
Во оваа варијанта бидете максимално креативни. Свеќите нека бидат вашиот главен аргумент за блескава трпеза. Бирајте традиционали и округли свеќи со многу светки.-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk