Испечати | Затвори го прозорот

Алесандра Амброзио - тема

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Мода и убавина
Опис на форумот: Креатори, козметика, фризура, целулит, трендови...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=26695
Датум на принтање: 27.Мај.2020 во 01:15
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Алесандра Амброзио - тема
Постирано од: емил
Наслов: Алесандра Амброзио - тема
Датум на внесување: 02.Октомври.2013 во 22:17
Алессандра Амбросио в новой коллекции купальников (21 фото)

-------------Коментари:
Постирано од: емил
Датум на внесување: 02.Октомври.2013 во 22:18
Алессандра Амбросио в новой коллекции купальников (21 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 02.Октомври.2013 во 22:18
Алессандра Амбросио в новой коллекции купальников (21 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 02.Октомври.2013 во 22:19
Алессандра Амбросио в новой коллекции купальников (21 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 02.Октомври.2013 во 22:20
Алессандра Амбросио в новой коллекции купальников (21 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 02.Октомври.2013 во 22:21
Алессандра Амбросио в новой коллекции купальников (21 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 02.Октомври.2013 во 22:22
Алессандра Амбросио в новой коллекции купальников (21 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 02.Октомври.2013 во 22:22
Алессандра Амбросио в новой коллекции купальников (21 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 02.Октомври.2013 во 22:31
Алессандра Амбросио в новой коллекции купальников (21 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 02.Октомври.2013 во 22:32
Алессандра Амбросио в новой коллекции купальников (21 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 02.Октомври.2013 во 22:33
Алессандра Амбросио в новой коллекции купальников (21 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 02.Октомври.2013 во 22:33
Алессандра Амбросио в новой коллекции купальников (21 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 02.Октомври.2013 во 22:33
Алессандра Амбросио в новой коллекции купальников (21 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 02.Октомври.2013 во 22:35
Алессандра Амбросио в новой коллекции купальников (21 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 02.Октомври.2013 во 22:36
Алессандра Амбросио в новой коллекции купальников (21 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 02.Октомври.2013 во 22:37
Алессандра Амбросио в новой коллекции купальников (21 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 02.Октомври.2013 во 22:37
Алессандра Амбросио в новой коллекции купальников (21 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 02.Октомври.2013 во 22:38
Алессандра Амбросио в новой коллекции купальников (21 фото)

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Октомври.2013 во 08:22
http://www.theamazingmodels.com/models/models_images/alessandra_38244.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Октомври.2013 во 08:24
http://cdn03.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2013/01/ambrosio-mart/alessandra-ambrosio-brentwood-country-mart-noah-05.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Октомври.2013 во 08:25
http://www1.pictures.zimbio.com/fp/Noah+Mazur+Alessandra+Ambrosio+Carries+Son+WA_-cYZyhZDx.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Октомври.2013 во 08:26
http://cdn01.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2012/01/ambrosio-colcci/alessandra-ambrosio-colcci-fashion-show-32.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Октомври.2013 во 08:32
http://photos.posh24.com/p/1495576/z/alessandra_ambrosio/alessandra_ambrosio_with_her_d.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Октомври.2013 во 15:25
http://media1.santabanta.com/full1/Global%20Celebrities(F)/Alessandra%20Ambrosio/alessandra-ambrosio-53v.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Октомври.2013 во 15:26
http://photos.posh24.com/p/592121/lst/alessandra_ambrosio/alessandra_ambrosio_keeps_it_cool.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Октомври.2013 во 15:26
http://cdn01.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2008/04/ambrosio-bump/alessandra-ambrosio-baby-bump-06.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Октомври.2013 во 15:29
http://www2.pictures.fp.zimbio.com/Alessandra+Ambrosio+Photo+Shoot+Malibu+3ZmpLytu3b7l.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Октомври.2013 во 15:29
http://2.bp.blogspot.com/-H5lv9YcpHvw/Tk8XWMXOcsI/AAAAAAAAMqk/WmO8XM4cE6Y/s1600/271_Alessandra_Ambrosio_photo_4.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Октомври.2013 во 19:22
http://www.cloutonline.com/wp-content/uploads/2011/03/alessandra-ambrosio.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Октомври.2013 во 21:41
http://fashionbombdaily.com/wp-content/uploads/2012/07/alessandra-ambrosio-dip-dyed-dog-peta.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Октомври.2013 во 21:42
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/08/15/article-0-1B4D3CD8000005DC-131_634x884.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Октомври.2013 во 21:43
http://www.denimblog.com/wp-content/uploads/2013/01/Alessandra-Ambrosio-Anine-Bing-Zipper-Leather-Pants-e1359411993925.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Октомври.2013 во 21:43
http://l1.yimg.com/bt/api/res/1.2/n6czoiwpTO2ECbgNG65F8w--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9aW5zZXQ7aD03MjA7cT04NTt3PTUwNA--/http://l.yimg.com/os/401/2013/05/23/alessandra-ambrosio-cannes-film-festival-fashion-23-05-2013-jpg_092436.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Октомври.2013 во 21:44
http://wallpaperfast.com/wp-content/uploads/2013/07/alessandra-ambrosio-smile.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Октомври.2013 во 09:01
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/07/11/article-0-1AC155F5000005DC-933_634x938.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2013 во 09:55
Фотосет с Алессандрой Амбросио (19 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2013 во 09:56
Фотосет с Алессандрой Амбросио (19 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2013 во 09:58
Фотосет с Алессандрой Амбросио (19 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2013 во 09:58
Фотосет с Алессандрой Амбросио (19 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2013 во 10:00
Фотосет с Алессандрой Амбросио (19 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2013 во 10:00
Фотосет с Алессандрой Амбросио (19 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2013 во 10:01
Фотосет с Алессандрой Амбросио (19 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2013 во 10:02
Фотосет с Алессандрой Амбросио (19 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2013 во 10:02
Фотосет с Алессандрой Амбросио (19 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2013 во 10:04
Фотосет с Алессандрой Амбросио (19 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2013 во 10:05
Фотосет с Алессандрой Амбросио (19 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2013 во 10:06
Фотосет с Алессандрой Амбросио (19 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2013 во 10:06
Фотосет с Алессандрой Амбросио (19 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2013 во 10:07
Фотосет с Алессандрой Амбросио (19 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2013 во 10:08
Фотосет с Алессандрой Амбросио (19 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2013 во 10:10
Фотосет с Алессандрой Амбросио (19 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2013 во 10:16
Фотосет с Алессандрой Амбросио (19 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2013 во 10:16
Фотосет с Алессандрой Амбросио (19 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2013 во 10:17
Фотосет с Алессандрой Амбросио (19 фото)

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Октомври.2013 во 21:01

http://www.crnobelo.com/zivot/moda-i-ubavina/19270-seksi-provokativna-neodoliva-se-vo-edno-alesandra-ambrosio" rel="nofollow - Секси? Провокативна? Неодолива? Сè во едно - Алесандра Амбросио!

Алесандра Амбросио за време на снимањето за Шанел изгледа полуксузно и попровокативно од било кога. Со перфектно слеаните парчиња облека на неа, не успеа да остане во сенка додека да се појават официјалните фотографии од снимањето.

alesandra-ambrosio-vo-provokativno-izdanie-na-snimanjeto-za-chanel-foto-01

Во придружба на нејзината ќерка, Алесандра блесна во најдоброто светло до сега.

Додека чекореше по улиците во Беверли Хилс, сообраќајот буквално застана. Украде по некој случаен поглед и огромен број на воздишки.-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Октомври.2013 во 21:02

http://www.crnobelo.com/zivot/moda-i-ubavina/19205-ulicniot-stil-na-alesandra-ambrosio-foto" rel="nofollow - Уличниот стил на Алесандра Амбросио (фото)

Позната е како една од најзгодните, најшармантни и најпопуларни модели на денешницата. Освен тоа што ги освојува модните писти, нејзиниот лежерен изглед е вечна инспирација за сите следбенички на модата.

ulicniot-stil-na-alesandra-ambrosio-foto-01

Алесандра Амбросио секојдневно изненадува со по една нова лежерна комбинација, па доколку да изгледате да изгледате извонредно за било која пригода, не се плашете да го копирате нејзиниот изглед.

Таа ги обожава тесните фармерки кои секоја жена ги има во изобилие, кратките јакнички кои се идеални за овој период, необичните џемперчиња и наметки, како и најмодерните аксесоари и додатоци.-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 23.Октомври.2013 во 05:35
alt

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 27.Октомври.2013 во 17:52
http://www.hawtcelebs.com/wp-content/uploads/2012/10/ALESSANDRA-AMBROSIO-Arriving-at-Halloween-Party-in-Beverly-Hills-6.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 27.Октомври.2013 во 18:03


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 27.Октомври.2013 во 18:03


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 31.Октомври.2013 во 21:11
http://www.modaikon.net/wp-content/uploads/2013/05/S%C3%BCtyen-Se%C3%A7imi.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 18.Ноември.2013 во 11:23
alt

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 02.Декември.2013 во 19:26
http://fabfashionfix.com/wp-content/uploads/2013/11/SPL650265_015.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Декември.2013 во 15:27

ФОТО: Алесандра Амбросио е модерна и елегантна за „Macy’s“


Алесандра Амбросио е елегантна убавица во фотосесијата за познатиот ланец на продавници „Macy’s“. 32-годишната Бразилка позира во модели од колекцијата есен/зима 2013.

Низ едноставните комбинации има идеи за дневен дамски изглед, како и поблескави идеи за претстојните вечерни празнични забави.

Алесандра АмбросиоАлесандра АмбросиоАлесандра АмбросиоАлесандра АмбросиоАлесандра АмбросиоАлесандра АмбросиоАлесандра АмбросиоАлесандра АмбросиоАлесандра Амбросио


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 05.Декември.2013 во 15:58
Малце е преслаба за мој вкус, ама има убаво лице...


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Декември.2013 во 16:14
Originally posted by LiDivio LiDivio напиша:

Малце е преслаба за мој вкус, ама има убаво лице...
 

Незнам дали знаеш , но камерите секогаш те прават послабечок намигнување


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Декември.2013 во 08:44
Красивые девушки в красивом белье

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Декември.2013 во 16:28
alt

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Декември.2013 во 16:35
alt

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Декември.2013 во 15:38

Амброзио со неуспешна пластична операција

Една од најуспешните манекенки на светот, Алесандра Амброзио открива дека претрпела неуспешна естетска операција кога имала само 11 години.

Алесандра ги коригирала своите уши и со тоа, според многумина, го довела нејзиниот изглед до совршенство. Но, убавицата не била задоволна со таа интервенција.

Таа неодамна изјави дека естетскиот хирург кој работел на зафатот немал искуство и тоа била негова втора интервенција од тој тип, заради што истата не поминала добро. После операцијата нејзините уши биле премногу залепени за главата.

- Бев како морско прасе. Првите неколку ноќи имав чувство како да немам уши, како некој да ми ги има отсечено, изјави 32-годишната мајка на две деца.

И денес манекенката често ја носи косата пуштена и признава дека иако докторите и’ велат дека сега може тоа да се поправи, таа не се одлучува повторно да подлегне под нож бидејќи пластичната хирургија ја ужаснува.

http://www.facebook.com/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fwww.idividi.com.mk%2Fmagazin%2Fcelebrity%2F891781%2Findex.html&t=IDIVIDI%3A%20%D0%90%D0%BC%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D0%BE%20%D1%81%D0%BE%20%D0%BD%D0%B5%D1%83%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B0%20%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0%20%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0" rel="nofollow">сподели на Facebook-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 17.Декември.2013 во 12:56


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 29.Декември.2013 во 14:37
ТОП-25 самых сексуальных моделей мира (25 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 15.Јануари.2014 во 16:54


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 19.Јануари.2014 во 13:41


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 20.Јануари.2014 во 20:33


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 29.Јануари.2014 во 09:26
50 самых сексуальных красоток 2013 года (50 фото)

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Февруари.2014 во 22:11
-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 22.Февруари.2014 во 15:29


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Март.2014 во 23:08


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Март.2014 во 13:44
zeska-brazilka-i-visoki-potpetici-idealna-kombinacija-01


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Март.2014 во 16:50
Алесандра Амбросио без грам шминка! Дали е ова секси моделот кој го познавате?

Премногу се навикнавме на нејзиниот изглед кој минува низ фотошоп и шминка, а заборавивме дека зад сето тоа се крие една нормална девојка.

Алесандра Амбросио веднаш по тренингот излегла надвор без грам шминка и се соочила со папараците. Нејзината фигура е одлична, но тоа што го гледаме дефинитивно не е моделот кој се појавува на насловните страници...


Иако непрепознатлива, сепак покажала дека е природно убава, и дека зад шминката и тој "безобразен" поглед се крие природно убава девојка.
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Мај.2014 во 17:57


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Јуни.2014 во 07:38


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Август.2014 во 17:35

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Септември.2014 во 17:13

http://www.crnobelo.com/zivot/moda-i-ubavina/25517-alesandra-ambrosio-go-ukrade-vnimanieto-so-saren-korset-i-seksi-zdolniste-foto" rel="nofollow - Алесандра Амбросио го украде вниманието со шарен корсет и секси здолниште (фото)


Секое појавување на Алесандра Амбросио црвениот тепих изгледа многу посекси од претходното. Така, овој пат го украде вниманието на модната недела во Њујорк.

alesandra-ambrosio-go-ukrade-vnimanieto-so-saren-korset-i-seksi-zdolniste-foto-01.jpg

33-годишниот ангел на Викторијас Сикрет ги привлече сите погледи кога се појави на промоцијата на чевли на брендот Schutz, на кој токму таа е заштитно лице.

На себе имаше тесен корсет со племенски шари во весели бои, кое го смири со црно здолниште со висок шлиц.

Заедно со шпиц чевлите на врзување, Алесандра изгледаше беспрекорно!-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Септември.2014 во 15:20
seksi-majka-vaka-se-nosi-mini-fustan-foto-01.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Ноември.2014 во 09:47
Алесандра Амбросио

Алесандра Амбросио


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Ноември.2014 во 14:17
Алесандра Амбросио

Алесандра Амбросио

Алесандра Амбросио


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 02.Декември.2014 во 16:11
Victoria’s Secret


Victoria’s Secret


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Декември.2014 во 17:36
Victoria’s Secret

Victoria’s Secret


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Декември.2014 во 17:38
Victoria’s Secret


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 22.Декември.2014 во 21:44


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Јануари.2015 во 16:15

ФОТО: Алесандра Амбросио за „Вог“ Бразил


Алесандра АмбросиоАлесандра АмбросиоАлесандра АмбросиоАлесандра АмбросиоАлесандра АмбросиоАлесандра АмбросиоАлесандра Амбросио

На корицата на модното списание, Амбросио носи блуза од Луј Витон.

Алесандра Амбросио-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 30.Јануари.2015 во 08:18
Алесандра Амбросио

Алесандра Амбросио

Алесандра Амбросио

Алесандра Амбросио

Алесандра Амбросио

Алесандра Амбросио


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Февруари.2015 во 09:08

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Март.2015 во 17:10
Алесандра Амбросио со децата

Алесандра Амбросио со децата


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Март.2015 во 17:11
Алесандра Амбросио со децата


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Април.2015 во 16:06
Алесандра Амбросио


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Април.2015 во 16:06
Алесандра Амбросио


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Април.2015 во 16:06
Алесандра Амбросио


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk