Помагате на сопругите во одржувањето на хигиената
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Интима
Име на форумот: Семејство
Опис на форумот: ... до шесто колено
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=26013
Датум на принтање: 14.Јануари.2025 во 02:32 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Помагате на сопругите во одржувањето на хигиената
Постирано од: Pavaroti
Наслов: Помагате на сопругите во одржувањето на хигиената
Датум на внесување: 16.Септември.2012 во 11:09
Јас вчера се отепав од чистење купатило и тоа високо професионално , со солни, доместоси, некои гомнарии за плочки и тако даље. На крај сопругата ми вели си можел и ти да исчистиш како што треба. Денес ми е агенда малку кујната да си ја средам.
|
Коментари:
Постирано од: Pavaroti
Датум на внесување: 16.Септември.2012 во 11:10
Постирано од: емил
Датум на внесување: 16.Септември.2012 во 14:38
редовен чистач сум и јас дома
-------------
|
Постирано од: pajser
Датум на внесување: 16.Септември.2012 во 22:42
,,,,aaiiiiiiiiiiii,,,,abe od kujna ne izleguvam ,,,posmatrajki kako se gotvi ,,,,papuchar neviden,,,,
------------- nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 17.Септември.2012 во 00:27
Во моето семејство, татко ми никогаш не и помогнал на мајка ми ама баш за ништо. Се надевам дека јас ќе добијам помош еден ден
------------- Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
Постирано од: zabegan
Датум на внесување: 17.Септември.2012 во 17:12
Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 06.Ноември.2012 во 18:38
kaj poveketo semejstva za zal e vaka
------------- Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
Постирано од: pajser
Датум на внесување: 07.Ноември.2012 во 00:17
,,,,a da prashavte dali ne pomagam,,,,,,
------------- nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
Постирано од: gonzo
Датум на внесување: 07.Ноември.2012 во 23:28
Она ми помага на мене...
------------- You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
Постирано од: brza
Датум на внесување: 07.Ноември.2012 во 23:37
...ja se......shinav pomagajki !
------------- Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
Постирано од: Gabriela_S
Датум на внесување: 07.Ноември.2012 во 23:37
Ако жената му помага на мажот, тогаш мажот сработил сам......ако мажот и помага на жената тогаш мажот е папучар
|
Постирано од: gonzo
Датум на внесување: 07.Ноември.2012 во 23:42
Gabriela_S напиша:
Ако жената му помага на мажот, тогаш мажот сработил сам......ако мажот и помага на жената тогаш мажот е папучар
|
Него??? Повише одмага него што помага...
------------- You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
Постирано од: mrzla
Датум на внесување: 07.Ноември.2012 во 23:47
Gabriela_S напиша:
| и кога помага,демек пак се сработил сам
------------- И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
|
Постирано од: Gabriela_S
Датум на внесување: 07.Ноември.2012 во 23:49
gonzo напиша:
Gabriela_S напиша:
|
Него??? Повише одмага него што помага...
|
|
|