Испечати | Затвори го прозорот

Здолништа - мини, миди, макси

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Мода и убавина
Опис на форумот: Креатори, козметика, фризура, целулит, трендови...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=25277
Датум на принтање: 27.Јануари.2021 во 08:03
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Здолништа - мини, миди, макси
Постирано од: Valerija
Наслов: Здолништа - мини, миди, макси
Датум на внесување: 15.Декември.2011 во 18:11
Верувам дека Вашиот моден стил крие и по некое вакво парче облекасреќа
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Коментари:
Постирано од: емил
Датум на внесување: 19.Декември.2011 во 08:37


Постирано од: емил
Датум на внесување: 19.Декември.2011 во 08:57


Постирано од: емил
Датум на внесување: 19.Декември.2011 во 16:38


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Декември.2011 во 22:22


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Декември.2011 во 22:23


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Декември.2011 во 22:25


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Декември.2011 во 22:26
https://lh6.googleusercontent.com/-cAQFrbhjqfo/TY6tlJKvmFI/AAAAAAAABWs/kNsYMXQFF0w/s1600/wial_pleated-skirts.jpg" rel="nofollow">


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 22.Декември.2011 во 10:04


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 22.Декември.2011 во 16:00


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Декември.2011 во 10:26
River Island Fairisle Midi Tube Skirt


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Декември.2011 во 10:26
Warehouse Midi Skirt


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Декември.2011 во 10:27
Paul & Joe Sister A Line Skirt


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Декември.2011 во 10:27
ASOS Pencil Skirt in Green and Black Check


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Декември.2011 во 10:28
ASOS Revive Mini Skirt In Feathers


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Декември.2011 во 10:30
ASOS Scallop Mini Skirt In Printed Jacquard


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Декември.2011 во 08:31
http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Dec/23/6308/dsquared2resort2012.jpg" rel="nofollow">Dsquared² Resort 2012 Collection http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Dec/23/6308/dsquared2resort2012.jpg" rel="nofollow"> http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Dec/23/6308/dsquared2resort20122.jpg" rel="nofollow">Dsquared² Resort 2012 Collection


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Декември.2011 во 17:09
Burberry 2012

http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Dec/25/6313/burberryprefall2012016.jpg" rel="nofollow"> Burberry Prorsum Pre-Fall 2012 Collection


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 25.Декември.2011 во 17:35


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Декември.2011 во 08:15
http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Sep/20/5393/burberryprorsum08.jpg" rel="nofollow"> http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Sep/20/5393/burberryprorsum08.jpg" rel="nofollow"> http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Sep/20/5393/burberryprorsum15.jpg" rel="nofollow">


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Декември.2011 во 08:16
http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Sep/20/5393/burberryprorsum02.jpg" rel="nofollow"> http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Sep/20/5393/burberryprorsum33.jpg" rel="nofollow">


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Декември.2011 во 08:16
http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Sep/20/5393/burberryprorsum20.jpg" rel="nofollow"> http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Sep/20/5393/burberryprorsum27.jpg" rel="nofollow">


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 27.Декември.2011 во 08:49
J.Crew
http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Aug/04/5093/jcrew10.jpg" rel="nofollow">J.Crew Looks We Love Fall 2011 Lookbook http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Aug/04/5093/jcrew3.jpg" rel="nofollow">J.Crew Looks We Love Fall 2011 Lookbook-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 27.Декември.2011 во 08:50
http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Aug/04/5093/jcrew9.jpg" rel="nofollow">J.Crew Looks We Love Fall 2011 Lookbook http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Aug/04/5093/jcrew9.jpg" rel="nofollow"> http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Aug/04/5093/jcrew6.jpg" rel="nofollow">J.Crew Looks We Love Fall 2011 Lookbook


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Декември.2011 во 18:14


Постирано од: емил
Датум на внесување: 28.Декември.2011 во 05:52
streetstyle6


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Декември.2011 во 08:21
Alexander Mc Queen

http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Dec/27/6323/mcq_prefall_2012_11.jpg" rel="nofollow">McQ Pre-Fall 2012 Lookbook http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Dec/27/6323/mcq_prefall_2012_12.jpg" rel="nofollow">McQ Pre-Fall 2012 Lookbook


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Декември.2011 во 08:55
Mango 2012

http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Apr/06/4242/isabelifontanamango15.jpg" rel="nofollow"> http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Apr/06/4242/isabelifontanamango5.jpg" rel="nofollow"> http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Apr/06/4242/isabelifontanamango4.jpg" rel="nofollow">


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 31.Декември.2011 во 09:42
http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Aug/08/5119/zarafall2011adcampaign6.jpg" rel="nofollow">Zara TRF Fall 2011 Campaign


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 31.Декември.2011 во 09:45
http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Oct/12/5624/zaratrflookbookoctober201111.jpg" rel="nofollow">Zara TRF Lookbook October 2011 http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Oct/12/5624/zaratrflookbookoctober201111.jpg" rel="nofollow"> http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Oct/12/5624/zaratrflookbookoctober20116.jpg" rel="nofollow">Zara TRF Lookbook October 2011


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 31.Декември.2011 во 13:59
Pull & Bear

http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Sep/26/5447/lookbookwomansept09pull_and_bear.jpg" rel="nofollow">Pull and Bear September 2011 Lookbook http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Sep/26/5447/lookbookwomansept10pull_and_bear.jpg" rel="nofollow">Pull and Bear September 2011 Lookbook


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 31.Декември.2011 во 14:00
http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Sep/26/5447/lookbookwomansept07pull_and_bear.jpg" rel="nofollow">Pull and Bear September 2011 Lookbook http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Sep/26/5447/lookbookwomansept07pull_and_bear.jpg" rel="nofollow"> http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Sep/26/5447/lookbookwomansept01ba.jpg" rel="nofollow">


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 01.Јануари.2012 во 10:03
max-mara2


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Јануари.2012 во 20:13
Yves.S.Laurent 2012

http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Oct/04/5540/yvessaintlaurent13.jpg" rel="nofollow"> http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Oct/04/5540/yvessaintlaurent13.jpg" rel="nofollow"> http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Oct/04/5540/yvessaintlaurent16.jpg" rel="nofollow">


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Јануари.2012 во 20:14
http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Oct/04/5540/yvessaintlaurent21.jpg" rel="nofollow"> http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Oct/04/5540/yvessaintlaurent21.jpg" rel="nofollow"> http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Oct/04/5540/yvessaintlaurent19.jpg" rel="nofollow">


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Јануари.2012 во 22:48
J.Crew

http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Nov/01/5808/jcrewfall201123.jpg" rel="nofollow">J. Crew Fall 2011 Lookbook http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Nov/01/5808/jcrewfall20118.jpg" rel="nofollow">J. Crew Fall 2011 Lookbook


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Јануари.2012 во 22:49
http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Nov/01/5808/jcrewfall2011.jpg" rel="nofollow">J. Crew Fall 2011 Lookbook http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Nov/01/5808/jcrewfall20111.jpg" rel="nofollow">J. Crew Fall 2011 Lookbook


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 02.Јануари.2012 во 10:59
http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Nov/22/6005/freepeople11.jpg" rel="nofollow">Free People Holiday 2011 Lookbook


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 04.Јануари.2012 во 09:04


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Јануари.2012 во 04:41


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Јануари.2012 во 08:29


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Јануари.2012 во 08:47
http://3.bp.blogspot.com/-j8q73b-M6oQ/TpP3KLwoIcI/AAAAAAAAF6E/ECqacadEMZY/s1600/YSL-rtw-ss2012-runway-03_180809867053.jpg" rel="nofollow">


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Јануари.2012 во 08:47
http://2.bp.blogspot.com/-rA0es1LxyjQ/TpP3IbnKqxI/AAAAAAAAF58/lI38H75SBEY/s1600/YSL-rtw-ss2012-runway-02_180808770712.jpg" rel="nofollow">


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Јануари.2012 во 08:48
http://1.bp.blogspot.com/-ojprAbNGqN0/TpP1R10jBUI/AAAAAAAAF5A/eF0GfVxuhN4/s1600/YSL-rtw-ss2012-runway-19_180820565589.jpg" rel="nofollow">


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Јануари.2012 во 08:49
http://4.bp.blogspot.com/-A_PKt0x5obM/TpP1LxQrNJI/AAAAAAAAF4o/iSP1l-mFzSk/s1600/YSL-rtw-ss2012-runway-16_180818911459.jpg" rel="nofollow">


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Јануари.2012 во 08:50
http://1.bp.blogspot.com/-Hh51kJo-UXE/TpP1KDitZfI/AAAAAAAAF4g/KCPx8G8svZI/s1600/YSL-rtw-ss2012-runway-15_180817961630.jpg" rel="nofollow">


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 07.Јануари.2012 во 07:41


Постирано од: емил
Датум на внесување: 07.Јануари.2012 во 07:54


Постирано од: емил
Датум на внесување: 07.Јануари.2012 во 13:11


Постирано од: емил
Датум на внесување: 09.Јануари.2012 во 05:06


Постирано од: емил
Датум на внесување: 10.Јануари.2012 во 05:28


Постирано од: емил
Датум на внесување: 11.Јануари.2012 во 00:40


Постирано од: емил
Датум на внесување: 11.Јануари.2012 во 00:45


Постирано од: емил
Датум на внесување: 11.Јануари.2012 во 02:31


Постирано од: емил
Датум на внесување: 11.Јануари.2012 во 02:31


Постирано од: емил
Датум на внесување: 11.Јануари.2012 во 02:32


Постирано од: емил
Датум на внесување: 11.Јануари.2012 во 09:35


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Јануари.2012 во 09:46-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Јануари.2012 во 08:49


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Јануари.2012 во 08:51
Spring-Summer Skirts 2012 by Anna Locking (5)


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Јануари.2012 во 08:51
Spring-Summer Skirts 2012 by Anna Locking (6)


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Јануари.2012 во 08:52
Spring-Summer Skirts 2012 by Anna Locking (8)


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Јануари.2012 во 08:53
Spring-Summer Skirts 2012 by Anna Locking (10)


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Јануари.2012 во 09:00
Phase Eight Autumn-Winter 2011-2012 Womenswear


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Јануари.2012 во 09:00
Phase Eight Autumn-Winter 2011-2012 Womenswear


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Јануари.2012 во 09:00
Phase Eight Autumn-Winter 2011-2012 Womenswear


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Јануари.2012 во 19:21


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Јануари.2012 во 19:22


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Јануари.2012 во 19:24


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Јануари.2012 во 16:02


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 24.Јануари.2012 во 19:04Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 24.Јануари.2012 во 19:07


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Јануари.2012 во 19:26


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 31.Јануари.2012 во 20:49


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 02.Февруари.2012 во 10:57


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 02.Февруари.2012 во 18:35


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 02.Февруари.2012 во 18:39


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 02.Февруари.2012 во 18:40


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 02.Февруари.2012 во 18:41


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 02.Февруари.2012 во 19:14


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 03.Февруари.2012 во 11:15


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Февруари.2012 во 19:32
http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2012/Feb/05/6679/passionataspringsummer2012collection3.jpg" rel="nofollow">Passionata Spring/Summer 2012 Collection


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 07.Февруари.2012 во 13:18


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Февруари.2012 во 06:16


Постирано од: емил
Датум на внесување: 09.Февруари.2012 во 05:49


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Февруари.2012 во 17:10


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 11.Февруари.2012 во 00:49
Givenchy Pre-Fall 2012 collection is very comfortable and warm


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Февруари.2012 во 15:28


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Февруари.2012 во 19:16


Постирано од: емил
Датум на внесување: 14.Февруари.2012 во 05:11


Постирано од: емил
Датум на внесување: 15.Февруари.2012 во 05:09


Постирано од: емил
Датум на внесување: 15.Февруари.2012 во 05:50
A model walks the runway at the Adam Spring 2012 fashion show during Mercedes-Benz Fashion Week at The Stage at Lincoln Center on September 10, 2011 in New York City.


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Февруари.2012 во 10:19


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Февруари.2012 во 10:22


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 23.Февруари.2012 во 16:39


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 23.Февруари.2012 во 16:41


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Февруари.2012 во 07:05


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Февруари.2012 во 22:27


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 25.Февруари.2012 во 06:21


Постирано од: емил
Датум на внесување: 25.Февруари.2012 во 06:22Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk