Испечати | Затвори го прозорот

Облека во цветови-цветен принт (модни додатоци)

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Мода и убавина
Опис на форумот: Креатори, козметика, фризура, целулит, трендови...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=25139
Датум на принтање: 20.Април.2024 во 09:45
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Облека во цветови-цветен принт (модни додатоци)
Постирано од: Valerija
Наслов: Облека во цветови-цветен принт (модни додатоци)
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 14:11

Овдека можете да ставате сликички од парчиња облека (Ваши омилени) со цветовисреќа.Дали ги обожавате цветните дезенчиња?

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Коментари:
Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 14:12

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 14:12

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 14:14

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 14:15

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 14:16

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 14:18

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 14:19

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 14:20

Слика

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 14:21

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 14:31

СликаСлика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 14:34


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 15:10

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 15:10

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 15:11

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 15:11

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 15:12

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 15:18

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 15:19

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 15:20

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 15:20

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 15:21

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 15:23

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 15:38

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 15:39

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 15:49

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 15:49

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 16:00

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 16:12


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 18:04

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 18:04

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 20:44-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 20:59

Oaks%20Day-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 20:59

Spring%20Racing%20Outfit-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 14.Ноември.2011 во 04:00


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Ноември.2011 во 08:44

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Ноември.2011 во 12:06

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Ноември.2011 во 12:26

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Ноември.2011 во 20:14

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Ноември.2011 во 20:19

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Ноември.2011 во 20:42

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Ноември.2011 во 20:43

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Ноември.2011 во 20:44

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Ноември.2011 во 20:48

 -------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Ноември.2011 во 20:51-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Ноември.2011 во 20:53-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Ноември.2011 во 21:06-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 08:14

http://4.bp.blogspot.com/_F6xqbY9bM44/SfC2wWHwPbI/AAAAAAAABcE/BLmA9eq4g04/s1600-h/Moschino+flower+print+dress-Rupert+sandal+shoes,+Lanvin+bag,+Burberry+bracelet,+2+of+2.jpg"> http://3.bp.blogspot.com/_F6xqbY9bM44/SfC2wsBeMdI/AAAAAAAABcM/1JehK0OjZNo/s1600-h/Moschino+flower+print+dress+1+of+2.jpg">

http://3.bp.blogspot.com/_F6xqbY9bM44/SfC2wsBeMdI/AAAAAAAABcM/1JehK0OjZNo/s1600-h/Moschino+flower+print+dress+1+of+2.jpg -

http://3.bp.blogspot.com/_F6xqbY9bM44/SfC2wsBeMdI/AAAAAAAABcM/1JehK0OjZNo/s1600-h/Moschino+flower+print+dress+1+of+2.jpg -

http://3.bp.blogspot.com/_F6xqbY9bM44/SfC2wsBeMdI/AAAAAAAABcM/1JehK0OjZNo/s1600-h/Moschino+flower+print+dress+1+of+2.jpg --------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 08:17

floral-prints1-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 08:21-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 08:23-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 21:42-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 21:43

http://www.style.com/fashionshows/review/S2011RTW-JLSANDER">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 21:44-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 21:46-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 22:00

http://www.gettyimages.co.uk/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-GB&family=editorial&assetType=image&ep=3&subuid=4666905&searchwithin=show&query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn9-ZNf49f4NX6PX_dskV3kvyb9-pj-_5tNs7ou8nS9nOX1VVXNfs0Rvoo_-OZ3fp1n9XT-RTGblfmbIq_H8sF3i3ZeLH-b_fvtPD1eLtdZmZ58cZweX2X1rPEB8M-krqr2ZVZni-bX1s9-Lfx_dwe__mam_e-Of35j-v-v9-71dXP6zsD4Nb2_-d3s3Pz6a-rvAPdrZ-dTOxrzB_6PPn_NHe5x0bo33e-_DjUu7Rf2L7z369If9cKCDf_89dF8F3_9evz5xMLo_M2vnYdQ7J8MZcdCOe9AcX_za3UIxf7JUPYslLoDxf1NlMnNS78m_jBTwmTaxW-_oWmLyWDaEk3ylfn01-S_DIzfBJ_cYwD5xM29-YPJnjtsvN9_rdw1937_tZvVyn6OP0xPv5V98XLqXnS__zpV7TGN_Yu_muT-V-YvPL_27Gppfv81zR-_Dv7frL3x8F-_rv71G_wa4N5d9-ue-_We-3Xf_Xofv_7aeeYQ9_-g31f-F_aPX7cJkJA_fx3988fw5sHervf7p97vD8zvv87u7r0D_PFrv3v23E09_WEA_9pZ7dHA--M3aqbVKn9C-qL0Jiv41AD8ccB5sMMD_XWIa9e2efDXrzOv5Q-ZCfxlIHxM__-1DnbwK_Glk1T_j1_vRX6VN-3_EwAA__-bKqsn4QQAAA..">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 22:04

http://www.gettyimages.co.uk/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-GB&family=editorial&assetType=image&ep=3&searchwithin=Rebecca+Fashion+Show+&query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn9-ZNf49f4NX6PX_dskV3kvyb9-pj-_xudZ8t0Uiwv8P9fc4SPb35Mq18zqauqfZnV2aL5tfWzXwv_393Br7-Zaf-745_fmP7_6717fd2cvjMwfk3vb343Oze__pr6O8D92tn51CJm_sD_0eevucM9Llr3pvv916HGpf3C_oX3fl36o15YsOGfvz6a7-KvX48_n1gYnb_5tfMQiv2ToexYKOcdKO5vfq0Oodg_GcqehVJ3oLi_iTK5eenXxB9mSphMu_jtNzRtMRlMW6JJvjKf_pr8l4Hxm-CTewwgnzS2jfmDyZ47bLzff63cNfd-_7Wb1cp-jj9MT7-VffFy6l50v_86Ve0xjf2Lv5rk_lfmLzy_9uxqaX7_Nc0fvw7-36y98QR__dp55jDw_6DfV_4X9o9ftwmghX_-2u-ePXdTQn_YL7Law8374zdqptUqf7JezkqPiMGnBuCPA86Dnfv4_dchblrb5sFfv868lj-EQvjLQPiY_v9rHezgV-IXJ0H-H7_ei_wqb9r_JwAA__-pLK70QAQAAA..">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 22:06

http://www.gettyimages.co.uk/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-GB&family=editorial&assetType=image&ep=3&searchwithin=The+Twilight+Saga%3a+Breaking+Dawn%3a+Part+1+Concert+Tour&query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn9-ZNf49f4NX6PX_dskV3kvyb9-pj-nyyLt2-LtM7z2a85woc3P6bVr5nUVdW-zOps0fza-tmvhf_v7uDX38y0_93xz29M___13r2-bk7fGRi_pvc3v5udm19_Tf0d4H7t7HxqETN_4P_o89fc4R4XrXvT_f7rUOPSfmH_wnu_Lv1RLyzY8M9fH8138devx59PLIzO3_zaeQjF_slQdiyU8w4U9ze_VodQ7J8MZc9CqTtQ3N9Emdy89GviDzMlTKZd_PYbmraYDKYt0SRfmU9_Tf7LwPhN8Mk9BpBPGtvG_MFkzx023u-_Vu6ae7__2s1qZT_HH6an38q-eDl1L7rff52q9pjG_sVfTXL_K_MXnl97drU0v_-a5o9fB_9v1t54gr9-7TxzGPh_0O8r_wv7x6_bBNDCP3_td8-euymhP-wXWe3h5v3xGzXTapU_WS9npUfE4FMD8McB58HOffz-6xA3rW3z4K9fZ17LH0Ih_GUgfEz__7UOdvAr8YuTIP-PX-9FfpU37f8TAAD__6pGyfg-BAAA">

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/11/Topshop.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 22:07

http://www.gettyimages.co.uk/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-GB&family=editorial&assetType=image&ep=3&searchwithin=Rhum+Express+Paris+Photocall&query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn9-ZNf49f4NX6PX_dskV3kvyb9-pj-_xtmi0lep_M8q2e_5gif3vyYVr9mUldV-zKrs0Xza-tnvxb-v7uDX38z0_53xz-_Mf3_13v3-ro5fWdg_Jre3_xudm5-_TX1d4D7tbPzqUXM_IH_o89fc4d7XLTuTff7r0ONS_uF_Qvv_br0R72wYMM_f30038Vfvx5_PrEwOn_za-chFPsnQ9mxUM47UNzf_FodQrF_MpQ9C6XuQHF_E2Vy89KviT_MlDCZdvHbb2jaYjKYtkSTfGU-_TX5LwPjN8En9xhAPmlsG_MHkz132Hi__1q5a-79_ms3q5X9HH-Ynn4r--Ll1L3ofv91qtpjGvsXfzXJ_a_MX3h-7dnV0vz-a5o_fh38v1l74wn--rXzzGHg_0G_r_wv7B-_bhNAC__8td89e-6mhP6wX2S1h5v3x2_UTKtV_mS9nJUeEYNPDcAfB5wHO_fx-69D3LS2zYO_fp15LX8IhfCXgfAx_f_XOtjBr8QvToL8P369F_lV3rT_TwAAAP__3GqGGj8EAAA.">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 22:10

http://www.gettyimages.co.uk/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-GB&family=editorial&assetType=image&ep=3&searchwithin=MTV+Europe+Music+Awards+2011&query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn9-ZNf49f4NX6PX_dskV3kvyb9-pj-_xs1eZkvs_SiWuQ_-DVH-Pjmx7T6NZO6qtqXWZ0tml9bP_u18P_dHfz6m5n2vzv--Y3p_7_eu9fXzek7A-PX9P7md7Nz8-uvqb8D3K-dnU8tYuYP_B99_po73OOidW-6338dalzaL-xfeO_XpT_qhQUb_vnro_ku_vr1-POJhdH5m187D6HYPxnKjoVy3oHi_ubX6hCK_ZOh7FkodQeK-5sok5uXfk38YaaEybSL335D0xaTwbQlmuQr8-mvyX8ZGL8JPrnHAPJJY9uYP5jsucPG-_3Xyl1z7_dfu1mt7Of4w_T0W9kXL6fuRff7r1PVHtPYv_irSe5_Zf7C82vPrpbm91_T_PHr4P_N2htP8NevnWcOA_8P-n3lf2H_-HWbAFr456_97tlzNyX0h_0iqz3cvD9-o2ZarfIn6-Ws9IgYfGoA_jjgPNi5j99_HeKmtW0e_PXrzGv5QyiEvwyEj-n_v9bBDn4lfnES5P_x673Ir_Km_X8CAAD__zHbp-pABAAA#">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 22:14

http://www.gettyimages.co.uk/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-GB&family=editorial&assetType=image&ep=3&subuid=4666905&searchwithin=AFI+Fest+2011&query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn9-ZNf49f4NX6PX_dskV3kvyb9-pj-_xu_LeqmzZfpbL1s2l9zhM_jD775nV_nWT2df1HMZmX-psjrsXzw3aKdF8vf8Iu8zJbTeVUWmf8W_0zqqmpfZnW2aH5t_ezXwv93d_Drb2ba_-745zem__96715fN6fvDIxf0_ub383Oza-_pv4OcL92dj61QzB_4P_o89fc4R4XrXvT_f7rUOPSfmH_wnu_Lv1RLyzY8M9fH8138devx59PLIzO3_zaeQjF_slQdiyU8w4U9ze_VodQ7J8MZc9CqTtQ3N9Emdy89GviDzMlTKZd_PYbmraYDKYt0SRfmU9_Tf7LwPhN8Mk9BpBPGtvG_MFkzx023u-_Vu6ae7__2s1qZT_HH6an38q-eDl1L7rff52q9pjG_sVfTXL_K_MXnl97drU0v_-a5o9fB_9v1t54-K9fV__6DX4NcO-u-3XP_XrP_brvfr2PX3_tPHOI-3_Q7yv_C_vHr9sESMifv47--WN482Bv1_v9U-_3B-b3X2d3994B_vi13z177qae_jCAf-2s9mjg_fEbNdNqlT9ZL0nmHRrBpwbgjwPOgx0e6K9DXLu2zYO_fp15LX_ITOAvA-Fj-v-vdbCDX4kvnaT6f_x6L_KrvGn_nwAAAP__FsvqxNMEAAA.">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 00:24
 

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 00:36


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 08:31

D&G

 

http://www.gettyimages.co.uk/Search/Search.aspx?query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn9-ZNf49f4NX6PX_dskV3kvyb9-pj-_xtNyuxtnpbFZV5e_5ojfHzzY1r9mkldVe3LrM4Wza-tn_1a-P_uDn79zUz73x3__Mb0_1_v3evr5vSdgfFren_zu9m5-fXX1N8B7tfOzqcWMfMH_o8-f80d7nHRujfd778ONS7tF_YvvPfr0h_1woIN__z10XwXf_16_PnEwuj8za-dh1Dsnwxlx0I570Bxf_NrdQjF_slQ9iyUugPF_U2Uyc1Lvyb-MFPCZNrFb7-haYvJYNoSTfKV-fTX5L8MjN8En9xjAPmksW3MH0z23GHj_f5r5a659_uv3axW9nP8YXr6reyLl1P3ovv916lqj2nsX_zVJPe_Mn_h-bVnV0vz-69p_vh18P9m7Y0n-OvXzjOHgf8H_b7yv7B__LpNAC3889d-9-y5mxL6w36R1R5u3h-_UTOtVvmT9XJWekQMPjUAfxxwHuzcx--_DnHT2jYP_vp15rX8IRTCXwbCx_T_X-tgB78SvzgJ8v_49V7kV3nT_j8BAAD__1HHwXVABAAA&rid=131201863&rcat=Event&rt=NY%3a+Christian+Louboutin+Cocktail+Party">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 08:40

http://www.gettyimages.co.uk/Search/Search.aspx?EventId=130771246&EditorialProduct=Entertainment">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 08:52

http://www.gettyimages.co.uk/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-GB&family=editorial&assetType=image&ep=3&searchwithin=15th+Annual+Hollywood+Film+Awards+Gala&query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn9-ZNf49f4NX6PX_dskV3kvyb9-pj-_xtny2WezrN2nl1l17_mCJ_f_JhWv2ZSV1X7MquzRfNr62e_Fv6_u4NffzPT_nfHP78x_f_Xe_f6ujl9Z2D8mt7f_G52bn79NfV3gPu1s_OpRcz8gf-jz19zh3tctO5N9_uvQ41L-4X9C-_9uvRHvbBgwz9_fTTfxV-_Hn8-sTA6f_Nr5yEU-ydD2bFQzjtQ3N_8Wh1CsX8ylD0Lpe5AcX8TZXLz0q-JP8yUMJl28dtvaNpiMpi2RJN8ZT79NfkvA-M3wSf3GEA-aWwb8weTPXfYeL__Wrlr7v3-azerlf0cf5iefiv74uXUveh-_3Wq2mMa-xd_Ncn9r8xfeH7t2dXS_P5rmj9-Hfy_WXvjCf76tfPMYeD_Qb-v_C_sH79uE0AL__y13z177qaE_rBfZLWHm_fHb9RMq1X-ZL2clR4Rg08NwB8HnAc79_H7r0PctLbNg79-nXktfwiF8JeB8DH9_9c62MGvxC9Ogvw_fr0X-VXetP9PAAAA__9ywwCVQQQAAA..">

http://www.gettyimages.co.uk/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-GB&family=editorial&assetType=image&ep=3&searchwithin=15th+Annual+Hollywood+Film+Awards+Gala&query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn9-ZNf49f4NX6PX_dskV3kvyb9-pj-_xtny2WezrN2nl1l17_mCJ_f_JhWv2ZSV1X7MquzRfNr62e_Fv6_u4NffzPT_nfHP78x_f_Xe_f6ujl9Z2D8mt7f_G52bn79NfV3gPu1s_OpRcz8gf-jz19zh3tctO5N9_uvQ41L-4X9C-_9uvRHvbBgwz9_fTTfxV-_Hn8-sTA6f_Nr5yEU-ydD2bFQzjtQ3N_8Wh1CsX8ylD0Lpe5AcX8TZXLz0q-JP8yUMJl28dtvaNpiMpi2RJN8ZT79NfkvA-M3wSf3GEA-aWwb8weTPXfYeL__Wrlr7v3-azerlf0cf5iefiv74uXUveh-_3Wq2mMa-xd_Ncn9r8xfeH7t2dXS_P5rmj9-Hfy_WXvjCf76tfPMYeD_Qb-v_C_sH79uE0AL__y13z177qaE_rBfZLWHm_fHb9RMq1X-ZL2clR4Rg08NwB8HnAc79_H7r0PctLbNg79-nXktfwiF8JeB8DH9_9c62MGvxC9Ogvw_fr0X-VXetP9PAAAA__9ywwCVQQQAAA..">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 09:04

http://www.gettyimages.co.uk/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-GB&family=editorial&assetType=image&ep=3&searchwithin=The+Q+Awards+2011&query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn9-ZNf49f4NX6PX_dskV3kvyb9-pj-_xs9z5ZZ-jQv01f59a85wsc3P6bVr5nUVdW-zOps0fza-tmvhf_v7uDX38y0_93xz29M___13r2-bk7fGRi_pvc3v5udm19_Tf0d4H7t7HxqETN_4P_o89fc4R4XrXvT_f7rUOPSfmH_wnu_Lv1RLyzY8M9fH8138devx59PLIzO3_zaeQjF_slQdiyU8w4U9ze_VodQ7J8MZc9CqTtQ3N9Emdy89GviDzMlTKZd_PYbmraYDKYt0SRfmU9_Tf7LwPhN8Mk9BpBPGtvG_MFkzx023u-_Vu6ae7__2s1qZT_HH6an38q-eDl1L7rff52q9pjG_sVfTXL_K_MXnl97drU0v_-a5o9fB_9v1t54gr9-7TxzGPh_0O8r_wv7x6_bBNDCP3_td8-euymhP-wXWe3h5v3xGzXTapU_WS9npUfE4FMD8McB58HOffz-6xA3rW3z4K9fZ17LH0Ih_GUgfEz__7UOdvAr8YuTIP-PX-9FfpU37f8TAAD__xCxcHJABAAA">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 09:07

http://www.gettyimages.co.uk/Search/Search.aspx?query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn9-ZNf49f4NX6PX_dskV3kvyb9-pj-_xuuF1naztf1Ilv-miN8evNjWv2aSV1V7cuszhbNr62f_Vr4_-4Ofv3NTPvfHf_8xvT_X-_d6-vm9J2B8Wt6f_O72bn59dfU3wHu187OpxYx8wf-jz5_zR3ucdG6N93vvw41Lu0X9i-89-vSH_XCgg3__PXRfBd__Xr8-cTC6PzNr52HUOyfDGXHQjnvQHF_82t1CMX-yVD2LJS6A8X9TZTJzUu_Jv4wU8Jk2sVvv6Fpi8lg2hJN8pX59NfkvwyM3wSf3GMA-aSxbcwfTPbcYeP9_mvlrrn3-6_drFb2c_xhevqt7IuXU_ei-_3XqWqPaexf_NUk978yf-H5tWdXS_P7r2n--HXw_2btjSf469fOM4eB_wf9vvK_sH_8uk0ALfzz13737LmbEvrDfpHVHm7eH79RM61W-ZP1clZ6RAw-NQB_HHAe7NzH778OcdPaNg_--nXmtfwhFMJfBsLH9P9f62AHvxK_OAny__j1XuRXedP-PwEAAP__ZNEROz8EAAA.&rid=129744965&rcat=Event&rt=NY%3a+2011+Golden+Heart+Awards">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 09:09

http://www.gettyimages.co.uk/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-GB&family=editorial&assetType=image&ep=3&searchwithin=London+Show+Rooms&query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn9-ZNf49f4NX6PX_dskV3kvyb9-pj-_-vNs6LM819zhA9ufkyrXzOpq6p9mdXZovm19bNfC__f3cGvv5lp_7vjn9-Y_v_rvXt93Zy-MzB-Te9vfjc7N7_-mvo7wP3a2fnUImb-wP_R56-5wz0uWvem-_3Xocal_cL-hfd-XfqjXliw4Z-_Pprv4q9fjz-fWBidv_m18xCK_ZOh7Fgo5x0o7m9-rQ6h2D8Zyp6FUneguL-JMrl56dfEH2ZKmEy7-O03NG0xGUxbokm-Mp_-mvyXgfGb4JN7DCCfNLaN-YPJnjtsvN9_rdw1937_tZvVyn6OP0xPv5V98XLqXnS__zpV7TGN_Yu_muT-V-YvPL_27Gppfv81zR-_Dv7frL3xBH_92nnmMPD_on9X_hf2j1-3CaCFf_7a7549d1NCf9gvstrDzfvjN2qm1Sp_sl7OSo-IwacG4I8DzoOd-_j91yFuWtvmwV-_zryWP4RC-MtA-Jj-_2sd7OBX4hcnQf4fv96L_Cpv2v8nAAD___j4jJo6BAAA">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 09:24

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/11/Elizabeth-Olsen-Erdem.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 09:43

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/10/Kim-Kardashian-Givenchy.jpg"> http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/10/casadei-pin-heel-stiletto-pump-10103645_547885_1000-copy.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 10:55


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 12:06

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/10/Mila-Kunis-CACHAREL.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 12:15

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/08/Fergie-Balenciaga-Versace.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 12:55

http://www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn91etf49f4NX6PX_dskV3kvyb9-pj-_xtmZf4uS6fz9fLi1xzh05sf0-rXTOqqal9mdbZofm397NfC_3d38OtvZtr_7vjnN6b__3rvXl83p-8MjF_T-5vfzc7Nr7-m_g5wv3Z2PrWImT_wf_T5a-5wj4vWvel-_3WocWm_sH_hvV-X_qgXFmz456-P5rv469fjzycWRudvfu08hGL_ZCg7Fsp5B4r7m1-rQyj2T4ayZ6HUHSjub6JMbl76NfGHmRIm0y5--w1NW0wG05Zokq_Mp78m_2Vg_Cb45B4DyCeNbWP-YLLnDhvv918rd82933_tZrWyn-MP09NvZV-8nLoX3e-_TlV7TGP_4q8muf-V-QvPrz27Wprff03zx6-D_zdrbzzBX792njkM_D_o95X_hf3j120CaOGfv_a7Z8_dlNAf9ous9nDz_viNmmm1yp-sl7PSI2LwqQH444DzYOc-fv91iJvWtnnw168zr-UPoRD-MhA-pv__Wgc7-JX4xUmQ_8ev9yK_ypv2_wkAAP__87_jVj8EAAA.&rid=127548270&rcat=Event&rt=NY%3a+2nd+Annual+Capsule+Collection+For+Vogue+Eyewear+Launch">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 12:56

http://www.redcarpet-fashionawards.com/category/blog-features/milan-fashion-week/">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 13:16

http://www.style.com/fashionshows/complete/S2012RTW-DG?viewall=true">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 13:18

http://www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-US&family=editorial&assetType=image&ep=3&subuid=4666905&searchwithin=Los+Angeles+&query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn91etf49f4NX6PX_dskV3kvyb9-pj-_xv-oMrTJitn2TL7NUf4NP7gm9_5dZ7V0_kXxWxW5m-KvB7LB98t2nmx_K2-yKb0I08_Xy_Tl3VOf-W1_zr_TOqqal9mdbZofm397NfC_3d38OtvZtr_7vjnN6b__3rvXl83p-8MjF_T-5vfzc7Nr7-m_g5wv3Z2PrVjMX_g_-jz19zhHhete9P9_utQ49J-Yf_Ce78u_VEvLNjwz18fzXfx16_Hn08sjM7f_Np5CMX-yVB2LJTzDhT3N79Wh1Dsnwxlz0KpO1Dc30SZ3Lz0a-IPMyVMpl389huatpgMpi3RJF-ZT39N_svA-E3wyT0GkE8a28b8wWTPHTbe779W7pp7v__azWplP8cfpqffyr54OXUvut9_nar2mMb-xV9Ncv8r8xeeX3t2tTS__5rmj18H_2_W3nj4r19X__onfg1w7677dc_9es_9uu9-vY9ff22SDwvQ_4N-X_lf2D9-3SZAIvzz13737LmbSfrDfpHV3pC8P36jZlqt8ifrJcmygxp8agD-OOA82GG8fx1iwrVtHvz168xr-UMIi78MhI_p_7_WwQ5-JTZzguf_8eu9yK_ypv1_AgAA___b1D-FqQQAAA..">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 15:21


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 16:05

http://www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-US&family=editorial&assetType=image&ep=3&searchwithin=cannes&query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn91etf49f4NX6PX_dskV3kvyb9-pj-_1s1WZ3N05_Om6aYZukqq9_m9a85wtc3P6bVr5nUVdW-JEiL5tfWz34t_H93B7_-Zqb9745_fmP6_6_37vV1c_rOwPg1vb_53ezc_Ppr6u8A92tn51OLmPkD_0efv-YO97ho3Zvu91-HGpf2C_sX3vt16Y96YcGGf_76aL6Lv349_nxiYXT-5tfOQyj2T4ayY6Gcd6C4v_m1OoRi_2QoexZK3YHi_ibK5OalXxN_mClhMu3it9_QtMVkMG2JJvnKfPpr8l8Gxm-CT-4xgHzS2DbmDyZ77rDxfv-1ctfc-_3XblYr-zn-MD39VvbFy6l70f3-61S1xzT2L_5qkvtfmb_w_Nqzq6X5_dc0f_w6-H-z9sYT_PVr55nDwP-Dfl_5X9g_ft0mgBb--Wu_e_bcTQn9Yb_Iag8374_fqJlWq_zJejkrPSIGnxqAPw44D3bu4_dfh7hpbZsHf_0681r-EArhLwPhY_r_r3Wwg1-JX5wE-X_8ei_yq7xp_58AAAD__5uF-5dIBAAA">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 16:06

http://www.gettyimages.com/detail/114309468/Getty-Images-Entertainment#">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 16:11

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/07/Roxana-in-Valentino.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 16:14


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 16:14

http://www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-US&family=editorial&assetType=image&ep=3&p=zooey#2">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 21:04

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/09/FP_7848335_AlbaJessica_Century_CAD_04_18.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 21:06

http://www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-US&family=editorial&assetType=image&ep=3&searchwithin=Late+Night+With+Jimmy+Fallon&query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn91etf49f4NX6PX_dskV3kvyb9-pj-_xtWZXFZZOlivVz-miN8evNjWv2aSV1V7cuszhbNr62f_Vr4_-4Ofv3NTPvfHf_8xvT_X-_d6-vm9J2B8Wt6f_O72bn59dfU3wHu187OpxYx8wf-jz5_zR3ucdG6N93vvw41Lu0X9i-89-vSH_XCgg3__PXRfBd__Xr8-cTC6PzNr52HUOyfDGXHQjnvQHF_82t1CMX-yVD2LJS6A8X9TZTJzUu_Jv4wU8Jk2sVvv6Fpi8lg2hJN8pX59NfkvwyM3wSf3GMA-aSxbcwfTPbcYeP9_mvlrrn3-6_drFb2c_xhevqt7IuXU_ei-_3XqWqPaexf_NUk978yf-H5tWdXS_P7r2n--HXw_2btjSf469fOM4eB_wf9vvK_sH_8uk0ALfzz13737LmbEvrDfpHVHm7eH79RM61W-ZP1clZ6RAw-NQB_HHAe7NzH778OcdPaNg_--nXmtfwhFMJfBsLH9P9f62AHvxK_OAny__j1XuRXedP-PwEAAP__nDKIfz8EAAA.">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 21:07

http://www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-US&family=editorial&assetType=image&ep=3&p=thandie+newton">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 21:16

http://www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?EventId=123399541&EditorialProduct=Entertainment">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 21:18

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/08/Sidewalk-Style-Sarah-Jessica-Parker-In-Chanel.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 21:20

http://www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-US&family=editorial&assetType=image&ep=3&searchwithin=In+Touch+Weeklys+4th+Annual+Icons+%26+Idols+Celebration&query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn91etf49f4NX6PX_dskV3kvyb9-pj-_5tkzbzMr9O2aGZZmf-aI3xx82Na_ZpJXVXty6zOFs2vrZ_9Wvj_7g5-_c1M-98d__zG9P9f793r6-b0nYHxa3p_87vZufn119TfAe7Xzs6nFjHzB_6PPn_NHe5x0bo33e-_DjUu7Rf2L7z369If9cKCDf_89dF8F3_9evz5xMLo_M2vnYdQ7J8MZcdCOe9AcX_za3UIxf7JUPYslLoDxf1NlMnNS78m_jBTwmTaxW-_oWmLyWDaEk3ylfn01-S_DIzfBJ_cYwD5pLFtzB9M9txh4_3-a-Wuuff7r92sVvZz_GF6-q3si5dT96L7_depao9p7F_81ST3vzJ_4fm1Z1dL8_uvaf74dfD_Zu2NJ_jr184zh4H_B_2-8r-wf_y6TQAt_PPXfvfsuZsS-sN-kdUebt4fv1EzrVb5k_VyVnpEDD41AH8ccB7s3Mfvvw5x09o2D_76dea1_CEUwl8Gwsf0_1_rYAe_Er84CfL_-PVe5Fd50_4_AQAA___BuRG7QgQAAA..">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 21:24

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/08/Miu-Miu-vs-Mango.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 21:25

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/08/FP_7782309_VonTeese_Dita_COQ_03_29.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Ноември.2011 во 08:04

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/08/Chloe-Moretz-In-Christopher-Kane-Empire-Big-Screen-Event.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Ноември.2011 во 08:14

  http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/08/Leighton-Meester-On-The-Set-Of-Gossip-Girl-Wearing-Louis-Vuitton.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Ноември.2011 во 08:15

http://www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-US&family=editorial&assetType=image&ep=3&searchwithin=The+Help&query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn91etf49f4NX6PX_dskV3kvyb9-pj-_5sel2XRVMv0O9lymV-nv-YI39z8mFa_ZlJXVfsyq7NF82vrZ78W_r-7g19_M9P-d8c_vzH9_9d79_q6OX1nYPya3t_8bnZufv019XeA-7Wz86lFzPyB_6PPX3OHe1y07k33-69DjUv7hf0L7_269Ee9sGDDP399NN_FX78efz6xMDp_82vnIRT7J0PZsVDOO1Dc3_xaHUKxfzKUPQul7kBxfxNlcvPSr4k_zJQwmXbx229o2mIymLZEk3xlPv01-S8D4zfBJ_cYQD5pbBvzB5M9d9h4v_9auWvu_f5rN6uV_Rx_mJ5-K_vi5dS96H7_daraYxr7F381yf2vzF94fu3Z1dL8_muaP34d_L9Ze-MJ_vq188xh4P9Bv6_8L-wfv24TQAv__LXfPXvupoT-sF9ktYeb98dv1EyrVf5kvZyVHhGDTw3AHwecBzv38fuvQ9y0ts2Dv36deS1_CIXwl4HwMf3_1zrYwa_EL06C_D9-vRf5Vd60_08AAAD__5vldh1DBAAA">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 17.Ноември.2011 во 08:28


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Ноември.2011 во 08:38

http://www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-US&family=editorial&assetType=image&ep=3&searchwithin=The+Playboy+Club++panel+&query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn91etf49f4NX6PX_dskV3kvyb9-pj-_xtmi0lep_M8q2e_5gif3vyYVr9mUldV-zKrs0Xza-tnvxb-v7uDX38z0_53xz-_Mf3_13v3-ro5fWdg_Jre3_xudm5-_TX1d4D7tbPzqUXM_IH_o89fc4d7XLTuTff7r0ONS_uF_Qvv_br0R72wYMM_f30038Vfvx5_PrEwOn_za-chFPsnQ9mxUM47UNzf_FodQrF_MpQ9C6XuQHF_E2Vy89KviT_MlDCZdvHbb2jaYjKYtkSTfGU-_TX5LwPjN8En9xhAPmlsG_MHkz132Hi__1q5a-79_ms3q5X9HH-Ynn4r--Ll1L3ofv91qtpjGvsXfzXJ_a_MX3h-7dnV0vz-a5o_fh38v1l74wn--rXzzGHg_0G_r_wv7B-_bhNAC__8td89e-6mhP6wX2S1h5v3x2_UTKtV_mS9nJUeEYNPDcAfB5wHO_fx-69D3LS2zYO_fp15LX8IhfCXgfAx_f_XOtjBr8QvToL8P369F_lV3rT_TwAAAP__5bLRhT8EAAA.">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Ноември.2011 во 08:39

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/08/Dianna-Agron-In-Erdem-Late-Night-with-Jimmy-Fallon.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Ноември.2011 во 09:03

http://www.gettyimages.co.uk/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-GB&family=editorial&assetType=image&ep=3&searchwithin=Rosewood+Mansion&query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn9-ZNf49f4NX6PX_dskV3kvyb9-pj-_5vMijZLL6tl2uZ5k_-aI3xx82Na_ZpJXVXty6zOFs2vrZ_9Wvj_7g5-_c1M-98d__zG9P9f793r6-b0nYHxa3p_87vZufn119TfAe7Xzs6nFjHzB_6PPn_NHe5x0bo33e-_DjUu7Rf2L7z369If9cKCDf_89dF8F3_9evz5xMLo_M2vnYdQ7J8MZcdCOe9AcX_za3UIxf7JUPYslLoDxf1NlMnNS78m_jBTwmTaxW-_oWmLyWDaEk3">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Ноември.2011 во 09:08

http://www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-US&family=editorial&assetType=image&ep=3&searchwithin=New+York+Smurf+Week+Kick+Off+Ceremony&query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn91etf49f4NX6PX_dskV3kvyb9-pj-_-v-dHa9yH7NEf6--TGtfs2krqr2ZVZni-bX1s9-Lfx_dwe__mam_e-Of35j-v-v9-71dXP6zsD4Nb2_-d3s3Pz6a-rvAPdrZ-dTi5j5A_9Hn7_mDve4aN2b7vdfhxqX9gv7F977demPemHBhn_--mi-i79-Pf58YmF0_ubXzkMo9k-GsmOhnHeguL_5tTqEYv9kKHsWSt2B4v4myuTmpV8Tf5gpYTLt4rff0LTFZDBtiSb5ynz6a_JfBsZvgk_uMYB80tg25g8me-6w8X7_tXLX3Pv9125WK_s5_jA9_Vb2xcupe9H9_utUtcc09i_-apL7X5m_8Pzas6ul-f3XNH_8Ovh_s_bGE_z1a-eZw8D_g35f-V_YP37dJoAW_vlrv3v23E0J_WG_yGoPN--P36iZVqv8yXo5Kz0iBp8agD8OOA927uP3X4e4aW2bB3_9OvNa_hAK4S8D4WP6_691sINfiV-cBPl__Hov8qu8af-fAAAA__88iCpEOQQAAA..">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk