Испечати | Затвори го прозорот

Црно-бели фотографии 2

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: АРХИВА
Име на форумот: Забава, разно, игри, интима
Опис на форумот: џиџимиџарница
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=24948
Датум на принтање: 21.Април.2024 во 03:17
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Црно-бели фотографии 2
Постирано од: емил
Наслов: Црно-бели фотографии 2
Датум на внесување: 01.Октомври.2011 во 05:46
После препорака од Санти даотворам нова тема ,бидејки старата е полна јас ја исполнувам неговата желба и отварам нова тема .Повелете и вие со вашите црно-бели фотки.
 
среќа 
 
 Коментари:
Постирано од: емил
Датум на внесување: 01.Октомври.2011 во 06:58


-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 01.Октомври.2011 во 09:18


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 01.Октомври.2011 во 09:30


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 01.Октомври.2011 во 10:35


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 01.Октомври.2011 во 16:05


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 01.Октомври.2011 во 19:01


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: pagane
Датум на внесување: 01.Октомври.2011 во 19:06Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 01.Октомври.2011 во 19:19


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 01.Октомври.2011 во 19:49


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 01.Октомври.2011 во 23:48


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 02.Октомври.2011 во 00:03


-------------
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 02.Октомври.2011 во 00:15


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 02.Октомври.2011 во 00:19


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 02.Октомври.2011 во 01:11


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 02.Октомври.2011 во 01:13


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 02.Октомври.2011 во 01:14


-------------
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....


Постирано од: емил
Датум на внесување: 02.Октомври.2011 во 05:50


-------------


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 02.Октомври.2011 во 08:37


-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 02.Октомври.2011 во 09:19


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 02.Октомври.2011 во 23:18


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 02.Октомври.2011 во 23:22


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 02.Октомври.2011 во 23:23


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 02.Октомври.2011 во 23:47
black%20and%20white%20photography

-------------


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 03.Октомври.2011 во 00:14


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 03.Октомври.2011 во 00:26


-------------


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 03.Октомври.2011 во 00:27


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 03.Октомври.2011 во 00:31


-------------


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 03.Октомври.2011 во 00:32


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 03.Октомври.2011 во 00:36


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 03.Октомври.2011 во 07:10
http://demotivacija.org/?random">


-------------


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 03.Октомври.2011 во 11:07


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: емил
Датум на внесување: 03.Октомври.2011 во 11:16


-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 03.Октомври.2011 во 17:00


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 03.Октомври.2011 во 23:21


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 03.Октомври.2011 во 23:26


-------------
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 03.Октомври.2011 во 23:34


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 03.Октомври.2011 во 23:44


-------------
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....


Постирано од: емил
Датум на внесување: 04.Октомври.2011 во 01:06


-------------


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 04.Октомври.2011 во 01:29


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 04.Октомври.2011 во 01:37


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 04.Октомври.2011 во 12:57
http://bgman.net/uploads/posts/2009-06/1244529252_09_podborka_34.jpg">Забавна%20фото%20колекция

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 04.Октомври.2011 во 15:22


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 04.Октомври.2011 во 15:25


-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 04.Октомври.2011 во 17:22


Постирано од: емил
Датум на внесување: 04.Октомври.2011 во 18:31


-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 04.Октомври.2011 во 20:01


Постирано од: емил
Датум на внесување: 04.Октомври.2011 во 21:07
 

-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 04.Октомври.2011 во 21:19


Постирано од: емил
Датум на внесување: 04.Октомври.2011 во 21:39


-------------


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 04.Октомври.2011 во 22:08


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 04.Октомври.2011 во 22:11


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 04.Октомври.2011 во 22:11


-------------


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 04.Октомври.2011 во 22:16


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 04.Октомври.2011 во 22:35


-------------


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 04.Октомври.2011 во 22:44


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 05:57


-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 15:09


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 22:46
 

-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 22:54


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 22:55


-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 22:59


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 23:04


-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 23:10


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 23:16


-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 23:21


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 23:23


-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 23:29


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 23:30


-------------


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 00:41


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 03:30


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 03:31


-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 15:24


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 22:40


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 22:58


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 23:05


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 23:15


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 23:19


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 23:58


-------------
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 23:59


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 00:00-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 00:01


-------------
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 00:04


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Andjelina
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 00:05


-------------
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасуваПостирано од: laki_bu
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 00:08


-------------
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 00:11


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 00:19


-------------
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 00:25


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 00:29


-------------
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 00:36


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 06:53


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 08:11
http://demotivacija.org/?random">


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 11:25
http://demotivacija.org/?random">


-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 18:16


Постирано од: емил
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 18:44
David%20Fokos

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 19:03
http://demotivacija.org/?random">


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 19:04
http://demotivacija.org/?random">


-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 23:56


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 00:02


-------------


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 00:25


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk