Испечати | Затвори го прозорот

Војнички стил

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Мода и убавина
Опис на форумот: Креатори, козметика, фризура, целулит, трендови...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=24919
Датум на принтање: 20.Октомври.2020 во 22:50
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Војнички стил
Постирано од: Valerija
Наслов: Војнички стил
Датум на внесување: 25.Септември.2011 во 22:30

Го обожавам,а Вие?среќа

 
 -------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Коментари:
Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 26.Септември.2011 во 00:59


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Септември.2011 во 08:25-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Септември.2011 во 08:27-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Септември.2011 во 08:29-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Септември.2011 во 08:48


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Септември.2011 во 15:19-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Септември.2011 во 16:14-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 27.Септември.2011 во 11:36
Е денес јас сум вака облечена...во милитари стил .трепкање

-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 27.Септември.2011 во 12:01
Sigurno si mnogu zgodna,Renataсреќаголемо%20гушкање
go obozavam vojnichkiot stil
ne sekoj-ja znae da ja nosi ovaa garedorbaсреќа
 


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Anarhist
Датум на внесување: 27.Септември.2011 во 12:05
Epa sega ... ako nekoja saka uniforma neka javi голема%20насмевка

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 27.Септември.2011 во 16:09-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 27.Септември.2011 во 20:26


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 27.Септември.2011 во 20:26


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 27.Септември.2011 во 20:29
 
 Еве ја  ....колешката ......намигнување
 


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 27.Септември.2011 во 21:26-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Септември.2011 во 19:28-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 28.Септември.2011 во 19:52


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Септември.2011 во 19:58-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Септември.2011 во 20:03-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Септември.2011 во 20:04-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 29.Септември.2011 во 03:59
http://bgman.net/uploads/posts/2009-06/1245831480_425.jpg">Симпутяга

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Септември.2011 во 12:19

icon-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Септември.2011 во 12:19-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Септември.2011 во 14:20-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 19:58


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 20:06


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 21:21-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Октомври.2011 во 22:09-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 16:35


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 22:39

 -------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 22:59-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 23:04

 -------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Октомври.2011 во 13:18

Indivenire%20Fllece%20And%20Leather%20Trousers%20Fall%20Winter%202010%20Women%20Clothing%20Sale%20TrousersIndivenire%20Fleece%20And%20Leather%20Trousers%20Fall%20Winter%202010%20Women%20Clothing%20Sale%20Trousers-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Октомври.2011 во 20:54

http://thebestfashionblog.com/wp-content/uploads/2011/09/burberryblack1.jpg">Burberry%20Black%20Label%20Fall%202011%20Campaign%20For%20Men-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Октомври.2011 во 09:02

Michael Kors 2012

 

New%20York%20Fashion%20Week:%20Michael%20Kors%20Spring%202012-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 21.Октомври.2011 во 10:53


-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 22.Октомври.2011 во 09:59

Burberry%20Prorsum%20Autumn-Winter%202011-2012-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 22.Октомври.2011 во 10:06

Sailor%20and%20Pilot%20Uniform%202011-2012%20in%20Love%20Magazine-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 23.Октомври.2011 во 12:03

Zara 2012

Double-Breasted%20coat%20for%20women%20winter%202011-2012-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 23.Октомври.2011 во 13:27


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Октомври.2011 во 09:49
връхни%20дрехи%20милитари

-------------


Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 27.Октомври.2011 во 18:43


-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 27.Октомври.2011 во 18:44
-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 27.Октомври.2011 во 18:44


-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Октомври.2011 во 17:31

Fall%20fashion%20trends%202010:%20military%20chic%20-%20Military%20-%20Fashion%20-%20Womens%20Wear-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Октомври.2011 во 17:34

Prada

 -------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Ноември.2011 во 09:08

Војнички стил

Војнички%20стил

Војничкиот стил веќе неколку сезони се вбројува меѓу актуелните трендови. Јакните и палтата во војнички стил се модерни и лесно можат да се комбинираат. Изберете си палто во зелена, темно сина или сива боја.

Особено модерни ќе бидат и тесните пантолони кои имаат џебови по ногавиците.-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 03.Ноември.2011 во 11:10


-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 03.Ноември.2011 во 11:11


-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: zagor
Датум на внесување: 03.Ноември.2011 во 13:08


-------------
...zagor e ziv,se drugo e laga.


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Ноември.2011 во 08:28

http://www.rockefellernews.com/wp-content/uploads/2011/07/Mens-jacket-trends.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Ноември.2011 во 09:28

eclectic%20blue%20womens%20pea%20coat-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Ноември.2011 во 19:08
СликаСликаСликаСликаСликаСлика


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 18:20-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 18:21-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 18:23-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 14.Ноември.2011 во 10:20
http://3.bp.blogspot.com/-pl1jYosR6b0/TrASMLHcusI/AAAAAAAACUo/VOWZ8JTZTZI/s1600/1%2Bfaf%2B%252817%2529.jpg">

-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 14.Ноември.2011 во 12:11
http://4.bp.blogspot.com/-Pjq-Veuwj9Q/TrAYNvr_dWI/AAAAAAAACZk/Rh_nNmxYnxQ/s1600/1%2Bfaf%2B%25289%2529.jpg">

-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 09:06-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 10:46
http://1.bp.blogspot.com/-tPUsHfmxn5A/TrAZnSXFKUI/AAAAAAAACaY/XemGuMMX_3A/s1600/1%2Bfaf%2B%252811%2529.jpg">

-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: емил
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 16:15


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Ноември.2011 во 13:14

http://www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?EventId=117273874&EditorialProduct=Entertainment">

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/06/163698_in_l.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Ноември.2011 во 21:53

cheryl cole rag & bone

rag & bone-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 21.Ноември.2011 во 18:05

101107H4_BECKHAM_B-GR_05-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Ноември.2011 во 22:19

gi-joe-the-rise-of-cobra-london-photocall-sienna-miller-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Ноември.2011 во 20:54

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/11/Pippa-Middleton-Fay.jpg" rel="nofollow">Pippa Middleton Fay-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 02.Декември.2011 во 06:55
http://ru.fishki.net/picsw/122011/01/post/devushki/devushki-0015.jpg" rel="nofollow">Девушки из социальных сетей. Часть 23. (70 фото)


Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 14.Декември.2011 во 15:57

-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: емил
Датум на внесување: 17.Декември.2011 во 06:07
http://bgman.net/uploads/posts/2011-12/1324017009_girls_24.jpg" rel="nofollow">Петъчна подборка


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Декември.2011 во 22:18
Zara 2012

Centre Justify


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 31.Декември.2011 во 09:15
http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/Aug/19/5204/isabelifontanamangofall2011campaign.jpg" rel="nofollow">Isabeli Fontana for Mango Fall 2011 Campaign
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 10.Јануари.2012 во 05:27


Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 23.Јануари.2012 во 11:14


-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 02.Февруари.2012 во 18:55


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 15.Февруари.2012 во 11:27-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Февруари.2012 во 15:23


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Март.2012 во 22:35


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Март.2012 во 22:36


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: zagor
Датум на внесување: 16.Јуни.2012 во 23:40-------------
...zagor e ziv,se drugo e laga.


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Јуни.2012 во 17:55


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Август.2012 во 19:44


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Октомври.2012 во 21:50


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Октомври.2012 во 15:07


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Октомври.2012 во 15:19
http://geniusbeauty.com/wp-content/uploads/2012/05/SalvatoreFerragamo_military_collection3.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Октомври.2012 во 15:21


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Октомври.2012 во 15:26


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 31.Октомври.2012 во 08:44


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 31.Октомври.2012 во 15:01
http://geniusbeauty.com/wp-content/uploads/2012/05/SalvatoreFerragamo_military_collection29.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 31.Октомври.2012 во 15:02
http://geniusbeauty.com/wp-content/uploads/2012/05/SalvatoreFerragamo_military_collection21.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 31.Октомври.2012 во 15:02
http://geniusbeauty.com/wp-content/uploads/2012/05/SalvatoreFerragamo_military_collection32.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 31.Октомври.2012 во 15:03
http://geniusbeauty.com/wp-content/uploads/2012/05/SalvatoreFerragamo_military_collection27.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 31.Октомври.2012 во 15:04
http://geniusbeauty.com/wp-content/uploads/2012/05/SalvatoreFerragamo_military_collection33.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 31.Октомври.2012 во 15:05
http://geniusbeauty.com/wp-content/uploads/2012/05/SalvatoreFerragamo_military_collection31.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 31.Октомври.2012 во 15:06
http://geniusbeauty.com/wp-content/uploads/2012/05/SalvatoreFerragamo_military_collection8.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 31.Октомври.2012 во 15:17
http://geniusbeauty.com/wp-content/uploads/2012/05/SalvatoreFerragamo_military_collection25.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Ноември.2012 во 11:47


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Ноември.2012 во 11:47


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Ноември.2012 во 11:48


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Ноември.2012 во 11:49


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk