Испечати | Затвори го прозорот

Златно-Сребрена боја во модните трендови

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Мода и убавина
Опис на форумот: Креатори, козметика, фризура, целулит, трендови...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=24918
Датум на принтање: 03.Март.2021 во 00:01
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Златно-Сребрена боја во модните трендови
Постирано од: Valerija
Наслов: Златно-Сребрена боја во модните трендови
Датум на внесување: 25.Септември.2011 во 18:36

Дали сакате облека со златно-сребренкасти апликации?среќа

Обожавате ли парчиња облека со сјајот на златото и срeброто? -------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Коментари:
Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Септември.2011 во 18:41-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Септември.2011 во 18:43-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Септември.2011 во 18:47-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Септември.2011 во 18:51-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Септември.2011 во 18:57-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 25.Септември.2011 во 21:42


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 25.Септември.2011 во 21:43
.... ..голема%20насмевка.. ...   намигнување 
 
 


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 25.Септември.2011 во 21:45-------------


Постирано од: Kali
Датум на внесување: 25.Септември.2011 во 21:47
Yes, I do. Like трепкање

Osobeno vo nijansi na shampanj љубов


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Септември.2011 во 19:19

http://www.promgirl.com/popups/biggerimage.cfm?cataId=PD&productid=543116&imgindex=1">Sequin%20Party%20Dress%20Scala-14185-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 28.Септември.2011 во 20:01


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Септември.2011 во 21:42-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: sneska_v
Датум на внесување: 28.Септември.2011 во 22:34
Balmain Balmain 


Постирано од: емил
Датум на внесување: 29.Септември.2011 во 15:06
stylo

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 29.Септември.2011 во 15:18
203_0339_rfx_19000

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Септември.2011 во 15:26-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 29.Септември.2011 во 15:28
gisele-bundchen

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Септември.2011 во 15:49-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 29.Септември.2011 во 15:52
0d

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Септември.2011 во 19:01-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 18:34

http://1.bp.blogspot.com/-9rxPlRRff6w/TiQ2ujD8H4I/AAAAAAAAA4s/9g6XXIanDxk/s1600/guess-shoes-+for-women.jpeg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 19:48


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Октомври.2011 во 16:42-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Октомври.2011 во 16:44-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Октомври.2011 во 23:21-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: sneska_v
Датум на внесување: 03.Октомври.2011 во 12:53
Diane%20von%20Furstenberg Diane%20von%20Furstenberg 


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Октомври.2011 во 13:55-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Октомври.2011 во 13:56

sleeveless%20mini-dress%20ensemble-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Октомври.2011 во 13:58

b-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Октомври.2011 во 16:57

Sylvie%20van%20der%20Vaart%20-%20Montblanc%20VIP%20Charity%20Gala%20-%20Red%20Carpet%20Arrivals-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Октомври.2011 во 16:59

Sylvie%20van%20der%20Vaart%20-%20Couple%20Of%20The%20Year%202008-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Октомври.2011 во 16:59

Sylvie%20van%20der%20Vaart%20-%20Celebs%20On%20The%20TV%20Show%20WETTEN,%20DASS...?

Sylvie%20van%20der%20Vaart%20-%20Sylvie%20Van%20der%20Vaart%20%20Launches%20El%20Corte%20Ingles%20Christmas%20Sales-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 18:45

Sylvie%20van%20der%20Vaart%20-%20Bertelsmann%20Party%202011-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 22:04

Sylvie%20van%20der%20Vaart%20-%20Bambi%202010%20-%20After%20Party-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 22:10

Sylvie%20van%20der%20Vaart%20-%20Dreamball%202010%20Charity%20Gala-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 04:16


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 04:34


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 15:55-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 11:21-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 12:04


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 17:59

http://3.bp.blogspot.com/-KWZERxP_ys4/Tg31nX1NMzI/AAAAAAAAU1M/rCAs5TyQw-Q/s1600/vicini-guiseppe-zanotti-shoes-2011-fall-winter-1308945234.jpg">

http://4.bp.blogspot.com/-TvcxR_F1rFQ/Tg31j5L_r1I/AAAAAAAAU1A/7cRA0xHALpk/s1600/vicini-guiseppe-zanotti-shoes-2011-fall-winter-1308945201.jpg">

http://4.bp.blogspot.com/-fjZe6nMhOk4/Tg31xVYB0VI/AAAAAAAAU1w/5AjQmS4jqEI/s1600/vicini-guiseppe-zanotti-shoes-2011-fall-winter-1309215342.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 09.Октомври.2011 во 05:15


-------------


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 10.Октомври.2011 во 22:56


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Октомври.2011 во 17:31


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Октомври.2011 во 17:31-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 14.Октомври.2011 во 01:49


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 14.Октомври.2011 во 01:50


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 14.Октомври.2011 во 01:51


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 14.Октомври.2011 во 06:27


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Октомври.2011 во 10:49

http://3.bp.blogspot.com/-bUKmnBuGqa8/TeUxX53MrWI/AAAAAAAAGnU/duFdlCHrEno/s1600/Bolso%2BClutch%2Bcon%2Bforma%2Bbote.%2BCuerpo%2Bduro%2Ben%2Bsimil%2Bcuero%2By%2Bcierre%2Bsimil%2Bdiamante%2By%2Bcadena%2Bdesmontable.JPG">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Октомври.2011 во 09:42-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Октомври.2011 во 09:54-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Октомври.2011 во 16:37

Jenny%20McCarthy%20Clothes-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 15.Октомври.2011 во 21:30


-------------


Постирано од: Andjelina
Датум на внесување: 16.Октомври.2011 во 00:12
uf...voopsto ne gi sakam svetlikavite boi...se cuvstvuvam ko novogodisen lampionзамисленост

-------------
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасуваПостирано од: Calipso
Датум на внесување: 16.Октомври.2011 во 01:16


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Октомври.2011 во 16:00-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 19.Октомври.2011 во 14:30


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 19.Октомври.2011 во 19:27


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 19.Октомври.2011 во 21:01


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 19.Октомври.2011 во 22:18


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 19.Октомври.2011 во 23:12


-------------


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 19.Октомври.2011 во 23:43


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 22.Октомври.2011 во 01:19


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 22.Октомври.2011 во 05:55


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 22.Октомври.2011 во 06:40


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 22.Октомври.2011 во 06:42


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 23.Октомври.2011 во 14:55

Emilio Pucci 2012

 -------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 25.Октомври.2011 во 21:03
златни%20бални%20обувки

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 25.Октомври.2011 во 21:11
лилави%20бални%20обувки

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Октомври.2011 во 21:38

Donna Karan 2012

http://1.bp.blogspot.com/_XaV27AoBMps/TEsrhAxzz-I/AAAAAAAAX4Y/wre8tOC0ozk/s1600/MBFWB_S_S_2011_KilianKerner_0023.jpg">

http://2.bp.blogspot.com/_XaV27AoBMps/TEsrZdQDHQI/AAAAAAAAX4Q/lUOexfhz0-g/s1600/MBFWB_S_S_2011_KilianKerner_0021.jpg">

http://2.bp.blogspot.com/_XaV27AoBMps/TEsqYJiMcmI/AAAAAAAAX3I/zYVBgZnnltE/s1600/MBFWB_S_S_2011_KilianKerner_0002.jpg">

http://2.bp.blogspot.com/_XaV27AoBMps/TEsrpGP4LpI/AAAAAAAAX4g/HJX0Ot2AtnI/s1600/MBFWB_S_S_2011_KilianKerner_0024.jpg">

http://1.bp.blogspot.com/_XaV27AoBMps/TEsq659cnRI/AAAAAAAAX3w/CrGoGZly8CY/s1600/MBFWB_S_S_2011_KilianKerner_0013.jpg">

http://4.bp.blogspot.com/_XaV27AoBMps/TEsqy4O3EuI/AAAAAAAAX3o/ttJIXQkTbbA/s1600/MBFWB_S_S_2011_KilianKerner_0011.jpg -


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Октомври.2011 во 09:05

A%20model%20walks%20the%20runway%20at%20the%20Ralph%20Lauren%20Spring%202012%20fashion%20show%20during%20Mercedes-Benz%20Fashion%20Week%20at%20Skylight%20Studio%20on%20September%2015,%202011%20in%20New%20York%20City.-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Октомври.2011 во 09:06

A%20model%20walks%20the%20runway%20at%20the%20Ralph%20Lauren%20Spring%202012%20fashion%20show%20during%20Mercedes-Benz%20Fashion%20Week%20at%20Skylight%20Studio%20on%20September%2015,%202011%20in%20New%20York%20City.-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Октомври.2011 во 09:06

A%20model%20walks%20the%20runway%20at%20the%20Ralph%20Lauren%20Spring%202012%20fashion%20show%20during%20Mercedes-Benz%20Fashion%20Week%20at%20Skylight%20Studio%20on%20September%2015,%202011%20in%20New%20York%20City.-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Октомври.2011 во 09:07

A%20model%20walks%20the%20runway%20at%20the%20Ralph%20Lauren%20Spring%202012%20fashion%20show%20during%20Mercedes-Benz%20Fashion%20Week%20at%20Skylight%20Studio%20on%20September%2015,%202011%20in%20New%20York%20City.-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Октомври.2011 во 09:08

A%20model%20walks%20the%20runway%20at%20the%20Ralph%20Lauren%20Spring%202012%20fashion%20show%20during%20Mercedes-Benz%20Fashion%20Week%20at%20Skylight%20Studio%20on%20September%2015,%202011%20in%20New%20York%20City.-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Октомври.2011 во 09:09

A%20model%20walks%20the%20runway%20at%20the%20Ralph%20Lauren%20Spring%202012%20fashion%20show%20during%20Mercedes-Benz%20Fashion%20Week%20at%20Skylight%20Studio%20on%20September%2015,%202011%20in%20New%20York%20City.-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Октомври.2011 во 09:14

A%20model%20walks%20the%20runway%20at%20the%20Ralph%20Lauren%20Spring%202012%20fashion%20show%20during%20Mercedes-Benz%20Fashion%20Week%20at%20Skylight%20Studio%20on%20September%2015,%202011%20in%20New%20York%20City.-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Октомври.2011 во 09:27

A%20model%20walks%20the%20runway%20at%20the%20Ralph%20Lauren%20Spring%202012%20fashion%20show%20during%20Mercedes-Benz%20Fashion%20Week%20at%20Skylight%20Studio%20on%20September%2015,%202011%20in%20New%20York%20City.-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Октомври.2011 во 07:35
 

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Октомври.2011 во 14:05


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Октомври.2011 во 14:30


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Октомври.2011 во 19:50

javascript:openXLImage%28ProductViewer.aspx?a=10224&b=%29">Sherri%20Hill%2090255%20Prom%20Dress%20-%20PromDressShop.com-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Октомври.2011 во 19:52

javascript:openXLImage%28ProductViewer.aspx?a=10202&b=%29">Sherri%20Hill%201429%20Prom%20Dress%20-%20PromDressShop.com-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Октомври.2011 во 05:45


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 30.Октомври.2011 во 09:56
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 30.Октомври.2011 во 09:56-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 30.Октомври.2011 во 09:59-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 30.Октомври.2011 во 17:31


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 30.Октомври.2011 во 17:32


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 30.Октомври.2011 во 17:34


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 30.Октомври.2011 во 17:35


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 30.Октомври.2011 во 17:37


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 30.Октомври.2011 во 17:38


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 30.Октомври.2011 во 17:38


Постирано од: емил
Датум на внесување: 31.Октомври.2011 во 06:20


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 01.Ноември.2011 во 10:15


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 01.Ноември.2011 во 14:44


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Ноември.2011 во 20:08

Miu Miu 2012

 -------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk