Испечати | Затвори го прозорот

Црно-Бела боја во модните трендови

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Мода и убавина
Опис на форумот: Креатори, козметика, фризура, целулит, трендови...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=24908
Датум на принтање: 24.Јануари.2021 во 16:31
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Црно-Бела боја во модните трендови
Постирано од: Valerija
Наслов: Црно-Бела боја во модните трендови
Датум на внесување: 23.Септември.2011 во 19:27

Дали во Вашите плакари имате по некое парче црно-бела облека и дали го сакате овој моден стил?среќа
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Коментари:
Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 23.Септември.2011 во 21:36

Image result for photos of white and black dresses-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 23.Септември.2011 во 22:03
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Септември.2011 во 08:24-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 24.Септември.2011 во 17:57


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Септември.2011 во 19:52-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 24.Септември.2011 во 20:59


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Септември.2011 во 21:05-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 24.Септември.2011 во 21:08


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Септември.2011 во 21:28-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 24.Септември.2011 во 21:28


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Септември.2011 во 21:30-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 24.Септември.2011 во 21:30


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 24.Септември.2011 во 21:30


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Септември.2011 во 21:32-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 24.Септември.2011 во 21:33
Crno%20belo

-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 24.Септември.2011 во 21:36
Crno%20belo

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 25.Септември.2011 во 08:50


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 25.Септември.2011 во 21:57


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 25.Септември.2011 во 22:02


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 25.Септември.2011 во 22:08


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 25.Септември.2011 во 22:08


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 25.Септември.2011 во 22:14


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 25.Септември.2011 во 22:15


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 25.Септември.2011 во 22:23


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Септември.2011 во 22:25-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 26.Септември.2011 во 01:02


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Септември.2011 во 12:15
korea

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Септември.2011 во 12:19
03

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Септември.2011 во 12:20
46ht5g

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Септември.2011 во 12:20
interview

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Септември.2011 во 12:22
ralica_todorova_3

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Септември.2011 во 16:25-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 26.Септември.2011 во 23:38


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 27.Септември.2011 во 07:52-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 27.Септември.2011 во 20:04


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 27.Септември.2011 во 20:11


-------------


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 27.Септември.2011 во 20:17


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 27.Септември.2011 во 20:20


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 27.Септември.2011 во 20:33


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Септември.2011 во 18:48

 -------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Септември.2011 во 18:51-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 29.Септември.2011 во 16:33
d0b2d0b5d187d0b5d180d0b8-d0bdd0b0-d0bcd0bed0b4d0b0d182d0b01

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Септември.2011 во 19:06-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 19:55


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 20:01


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 20:30


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 20:31-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 04.Октомври.2011 во 15:16
retro%20clothing,%20white%20retro%20art%20dress

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 04.Октомври.2011 во 18:49


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 04.Октомври.2011 во 19:11


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 06:21


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 06:22


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 16:59


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 17:00
Trendy%20black%20and%20whiteTrendy%20black%20and%20white


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 21:58

Sylvie%20van%20der%20Vaart%20-%20Emporio%20Armani%20-%20Front%20Row:%20Milan%20Fashion%20Week%20Womenswear%20Autumn/Winter%202011-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 22:00

Sylvie%20van%20der%20Vaart%20-%20Lena%20Hoschek%20Show%20-%20Mercedes%20Benz%20Fashion%20Week%20Autumn/Winter%202011-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 22:22

Sylvie%20van%20der%20Vaart%20-%20Alicia%20Keys%20Photocall%20in%20Madrid-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 04:23


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 04:45


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 23:58
http://imageshack.us/">%5bIMG%5d

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 08:02


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 09:18-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 10:16


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 10:58


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 17:22-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 17:25


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 20:09-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 07:00


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 10:00


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 10:02


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 11:36


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 12:01


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 12:03


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 12:47


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 15:34


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 15:37


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 16:39


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 16:41


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 19:45


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 09.Октомври.2011 во 05:28


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 10.Октомври.2011 во 00:23


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 10.Октомври.2011 во 00:26


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 10.Октомври.2011 во 05:34


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Октомври.2011 во 10:24-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Октомври.2011 во 15:42
 

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Октомври.2011 во 16:41-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Октомври.2011 во 16:46

http://2.bp.blogspot.com/-SbFw1XvJv6M/TkotCOAPCnI/AAAAAAAAFkk/OzhT_cbVjyA/s1600/Women%25E2%2580%2599s-tuxedo-New-fashion-trend-%25282011%2529-05.jpg -

http://3.bp.blogspot.com/-cHMAm60L6oA/TkotFwFePpI/AAAAAAAAFks/-Q8Ib6-NREM/s1600/Women%25E2%2580%2599s-tuxedo-New-fashion-trend-%25282011%2529-07.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Октомври.2011 во 16:58-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Октомври.2011 во 17:20


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Октомври.2011 во 18:27

Dotted%20clothes%202011-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Октомври.2011 во 18:52


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Октомври.2011 во 18:53


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Октомври.2011 во 19:17


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Октомври.2011 во 19:37


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Октомври.2011 во 19:43


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Октомври.2011 во 12:58-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Октомври.2011 во 13:06-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Октомври.2011 во 13:09-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Октомври.2011 во 13:14-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk