Испечати | Затвори го прозорот

Пончо Стил

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Мода и убавина
Опис на форумот: Креатори, козметика, фризура, целулит, трендови...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=24907
Датум на принтање: 25.Февруари.2024 во 00:30
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Пончо Стил
Постирано од: Valerija
Наслов: Пончо Стил
Датум на внесување: 23.Септември.2011 во 16:57

Дали го сакате овој стил?
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Коментари:
Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 23.Септември.2011 во 17:00-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 23.Септември.2011 во 17:01-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 23.Септември.2011 во 17:05-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 23.Септември.2011 во 17:06-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 23.Септември.2011 во 17:17

http://www.tkqlhce.com/click-2052647-10654383?url=http%3A%2F%2Fwww.overstock.com%2FClothing-Shoes%2FBennett-Malibu-Womens-Megan-Fringed-Poncho-Cardigan%2F5085928%2Fproduct.html&cjsku=6946345">Bennett%20Malibu%20Womens%20Megan%20Fringed%20Poncho%20Cardigan-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 23.Септември.2011 во 17:33

 

c-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 23.Септември.2011 во 18:21-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 23.Септември.2011 во 18:26-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 23.Септември.2011 во 18:27

 -------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 23.Септември.2011 во 18:28

 -------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 23.Септември.2011 во 18:29-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Септември.2011 во 15:07-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Септември.2011 во 15:34-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 24.Септември.2011 во 17:55


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Септември.2011 во 17:54


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Септември.2011 во 18:10


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Септември.2011 во 18:11


-------------


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 26.Септември.2011 во 23:19


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Септември.2011 во 06:23


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Септември.2011 во 06:30


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Септември.2011 во 06:39


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Септември.2011 во 06:43


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Септември.2011 во 06:43
 

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Септември.2011 во 06:45


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Септември.2011 во 06:45


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 27.Септември.2011 во 22:10-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 07:13


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 07:14
 

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 07:16


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 07:17


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 07:17


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 07:18


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 07:18


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 07:23


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 07:24


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 07:24


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 07:25


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 07:25


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 07:55


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 08:08


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 08:08


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 08:09


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 08:10
 

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 08:11


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 08:12


-------------


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 19:52


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: sneska_v
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 20:25
By%20Malene%20Birger By%20Malene%20Birger 


Постирано од: sneska_v
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 20:32
Clare%20Tough Temperley%20London A.L.C. Gucci Thomas%20Wylde Tomas%20Maier Sonia%20Rykiel 


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Октомври.2011 во 14:51-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Октомври.2011 во 14:52-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Октомври.2011 во 14:55-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 22:12-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 22:16-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 13:23
Originally posted by sneska_v sneska_v напиша:

Clare%20Tough Temperley%20London A.L.C. Gucci Thomas%20Wylde Tomas%20Maier Sonia%20Rykiel 


Ufff.....prekrasno!мечтаење


-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 13:28-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 14:40-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 14:41-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 14:42-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 14:43-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 14:50-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 14:39


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 16:53-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Октомври.2011 во 11:28-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 11.Октомври.2011 во 23:05


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Октомври.2011 во 07:12


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Октомври.2011 во 17:08-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Октомври.2011 во 17:10-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Октомври.2011 во 17:39


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Октомври.2011 во 18:12


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 15.Октомври.2011 во 21:36


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 19.Октомври.2011 во 12:13


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 19.Октомври.2011 во 19:29


-------------


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 19.Октомври.2011 во 19:34


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 19.Октомври.2011 во 20:41


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 19.Октомври.2011 во 23:16


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Октомври.2011 во 09:07

Thomas Wylde 2012

 

http://thebestfashionblog.com/wp-content/uploads/2011/09/170843_fr_xl.jpg">Embellished%20cashmere%20poncho%202011-2012-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Октомври.2011 во 09:08

Michael Kors 2012

 

http://thebestfashionblog.com/wp-content/uploads/2011/09/168099_fr_xl.jpg">Hooded%20wool%20poncho%20Autumn-Winter%202011-2012-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 23.Октомври.2011 во 01:45


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 23.Октомври.2011 во 12:02

Zara 2012

 

Knitted%20Poncho%20for%20women%20winter%202011-2012-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 23.Октомври.2011 во 12:14


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 23.Октомври.2011 во 13:28


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Октомври.2011 во 21:18-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Октомври.2011 во 21:20

Mara Hoffman 2012-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Октомври.2011 во 16:03

Zara 2012
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Октомври.2011 во 16:09-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Ноември.2011 во 09:09

Наметки и пелерини

Наметки%20и%20пелерини

Наметките и пелерините се одличен тренд којшто се појави минатата зима, но сега ќе земе поголем замав.

Ваквите модели се практични и удобни, па ако ја следите модата, нека ви станат омилено парче облека за заштита од студот во есенските денови.-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Ноември.2011 во 11:08

Dior 2012

 

Christian%20Dior%20Resort%202012%20Collection%20For%20Women

Christian%20Dior%20Resort%202012%20Collection%20For%20Women-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Ноември.2011 во 01:30

http://ivet.bg/szczegoly/5504/пончо_melinda">-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Ноември.2011 во 01:37
http://ivet.bg/szczegoly/5513/пончо_leya">

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Ноември.2011 во 01:42


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Ноември.2011 во 01:56
http://ivet.bg/szczegoly/5906/пончо_talia">

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 08:49

Zara 2012

 

Printed%20Poncho%20for%20Women%20Winter%202011-2012%20by%20Zara

Printed%20Poncho%20for%20Women%20Winter%202011-2012%20by%20Zara-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 08:50

Knitted%20Poncho%20for%20women%20winter%202011-2012

Knitted%20Poncho%20for%20women%20winter%202011-2012-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 08:33

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/11/Leighton-Meester-Gryphon-Combo-Sherlock-Cape-and-Alice-and-Olivia-Oshi-Skirt.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 08:34

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/11/Leighton-Meester-Gryphon.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 08:59
http://www.topobiavi.com/data/adv_images/15101/p_15101811.jpg">пончо%20ADA

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 09:00


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 09:01


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 09:02


-------------Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk