Испечати | Затвори го прозорот

Азбука на македонски села

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Општо
Име на форумот: Форумски игри
Опис на форумот: Асоцијации, калодонти, азбука ваква, азбука онаква...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=24759
Датум на принтање: 02.Декември.2020 во 17:10
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Азбука на македонски села
Постирано од: Valerija
Наслов: Азбука на македонски села
Датум на внесување: 23.Јули.2011 во 19:52
Arachinovo

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Коментари:
Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 23.Јули.2011 во 19:54

Brajchino-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 23.Јули.2011 во 19:56
Vevchani

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: KING35
Датум на внесување: 23.Јули.2011 во 19:56
Govrljevo

-------------
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi


Постирано од: емил
Датум на внесување: 23.Јули.2011 во 20:09
Dabnica

-------------


Постирано од: KING35
Датум на внесување: 23.Јули.2011 во 20:12
smilevo

-------------
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 04:58
Tурново

-------------


Постирано од: panter123
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 05:59
Kjoselari


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 06:14

Удово-------------


Постирано од: panter123
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 06:54
Forino


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 06:56
Хаџи-Сејдели

-------------


Постирано од: panter123
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 06:58
Capari


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 06:59
Чардаклија

-------------


Постирано од: panter123
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 07:02
Djepciste


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 07:06

Шашаварлија-------------


Постирано од: panter123
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 07:08
Amzabegovo


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 07:13
Брест

-------------


Постирано од: panter123
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 07:14
Vitoliste


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 07:18
Горачино

-------------


Постирано од: panter123
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 07:21
Dolneni


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 07:23

Ѓулели-------------


Постирано од: panter123
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 07:25
Erekovci


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 07:28
Живине

-------------


Постирано од: panter123
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 07:31
Zajas


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 07:33
Ижице

-------------


Постирано од: panter123
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 07:37
Jazince


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 07:41
К'шане

-------------


Постирано од: panter123
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 07:43
Lipkovo


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 07:45
Љуботен

-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 09:48
Миравци


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 13:50
Ново Село


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 17:00
Њ?
Ореше


Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 17:01
pirava

-------------
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 17:05
Робово


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 17:07
Smojmirovo

-------------
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 17:12
Турново


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 17:15
Udovo

-------------
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 17:18
Фурка

-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 17:28
Хамзали


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 17:29
Црешево


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 17:41
Чашка


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 17:42
Dzepchishte

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 17:42
Штрбово


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 18:10
Asamati

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 18:10
Бајково


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 20:00
В'рсаково

-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 23:00
Глумово


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 23:06
Drmeni

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 24.Јули.2011 во 23:20
Ѓермо


Постирано од: емил
Датум на внесување: 25.Јули.2011 во 04:45
Ерџелија

-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 25.Јули.2011 во 22:46
Жабјени


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 25.Јули.2011 во 22:50
Зрзе

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 25.Јули.2011 во 22:59
Ижице

-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 25.Јули.2011 во 23:08
Јажинце


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 25.Јули.2011 во 23:13
Кошино

-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 25.Јули.2011 во 23:18
Лазарополе


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Јули.2011 во 23:18
Leshok

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 25.Јули.2011 во 23:19
Љуботен

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Јули.2011 во 23:21
Marino

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 25.Јули.2011 во 23:22
Neprosteno


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 25.Јули.2011 во 23:24
Орашац

-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 25.Јули.2011 во 23:32
Папрадиште


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Јули.2011 во 23:33
Rostushe

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 25.Јули.2011 во 23:36
Stajkovci


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 25.Јули.2011 во 23:39
Теарце

-------------


Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 25.Јули.2011 во 23:41
Ulanci

-------------
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 26.Јули.2011 во 00:21
Фурка


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Јули.2011 во 04:39
Хамзали

-------------


Постирано од: Klara-D
Датум на внесување: 26.Јули.2011 во 09:26

ЧардакПостирано од: Орка
Датум на внесување: 26.Јули.2011 во 16:03
Џидимирци


Постирано од: MyWay
Датум на внесување: 26.Јули.2011 во 16:06
Шишево

-------------

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......Постирано од: Орка
Датум на внесување: 26.Јули.2011 во 16:08
Арбанасинец


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 26.Јули.2011 во 19:01
Bardovci


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 26.Јули.2011 во 19:44
Врапчиште


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 26.Јули.2011 во 21:46
Горно Соње

-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 26.Јули.2011 во 21:51
Дуње


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 26.Јули.2011 во 21:53
Ерџелија

-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 26.Јули.2011 во 21:58
Жван


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 26.Јули.2011 во 21:59
Забрчани

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Јули.2011 во 22:49
Истибања

-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 26.Јули.2011 во 22:53
Јанче


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Јули.2011 во 23:06
Кошани

-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 26.Јули.2011 во 23:08
Лешок

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Јули.2011 во 23:30
Љуботен

-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 26.Јули.2011 во 23:52
Модрич


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Јули.2011 во 23:56
Негрево

-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 27.Јули.2011 во 15:53
Њ?
Осој


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Јули.2011 во 15:56
Праведник

-------------


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 27.Јули.2011 во 15:57
Rashtak

-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 27.Јули.2011 во 16:10
Сачево


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Јули.2011 во 17:26
Tурново

-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 27.Јули.2011 во 17:28
Ќафа


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Јули.2011 во 17:29
Удово

-------------


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 27.Јули.2011 во 18:41
Furka

-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Јули.2011 во 18:48
Хаџи-Сејдели

-------------


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 27.Јули.2011 во 18:50
Creshevo

-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Јули.2011 во 18:56
Чешме махала

-------------


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 27.Јули.2011 во 18:57
Dzepchishte

-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Јули.2011 во 19:06
Шипковица

-------------


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 27.Јули.2011 во 20:28
АрбасанциИспечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk