Испечати | Затвори го прозорот

Тренди шапки,капи,шешири како моден додаток

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Мода и убавина
Опис на форумот: Креатори, козметика, фризура, целулит, трендови...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=24718
Датум на принтање: 07.Март.2021 во 21:19
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Тренди шапки,капи,шешири како моден додаток
Постирано од: Valerija
Наслов: Тренди шапки,капи,шешири како моден додаток
Датум на внесување: 17.Јули.2011 во 00:38
 
Темата е за коментари и сликички за интересни тренди капи,шешири... како дел од модниот стил на современата  жена па и современиот маж


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Коментари:
Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Јули.2011 во 00:42


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Јули.2011 во 00:43


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Јули.2011 во 00:55


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Јули.2011 во 00:58


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Јули.2011 во 00:58
blue-hatpurple-hat


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Јули.2011 во 00:59
pink-hat


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Јули.2011 во 01:10


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Јули.2011 во 01:11


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Јули.2011 во 01:16


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Јули.2011 во 01:17


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Јули.2011 во 09:49


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Јули.2011 во 11:00

Добар шешир за романтичен впечаток

Освен турбаните кои се огромен хит оваа летна сезона и големите шешири повторно си го наоѓаат своето место помеѓу модните детали. Каква и да е комбинацијата која што ја што ја носите, шеширот и дава определена боемска нота. Трендовите на шешири за лето 2011 се толку разнолики што секоја жена може да си избере соодветен модел кој совршено ќе го вклопи во својата летна гардероба.-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Јули.2011 во 05:54
shapkikapeligucci-2012-3

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Јули.2011 во 06:26-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Јули.2011 во 07:24


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Јули.2011 во 07:24


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 09:10
Модни%20шапки

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 09:11
плетена%20шапка

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 09:34


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 09:35
Модели%20Плетени%20Шапки

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 29.Јули.2011 во 06:38


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Јули.2011 во 06:22
модел%20на%20дизайнерката%20diane%20von%20furstenberg

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Јули.2011 во 06:47

gucci-aksesoari-prolet-ljato-2009-07_0.jpg-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Јули.2011 во 06:48


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 03.Август.2011 во 05:29
Валентина%20Дисенко

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 04.Август.2011 во 11:00
http://3.bp.blogspot.com/_K-3cJPG8hu4/SvI85LSC9RI/AAAAAAAAI3Y/W0qXxUiHPdA/s1600-h/0.jpg">зимни%20дрехи

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Август.2011 во 21:50


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Август.2011 во 13:11


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 13.Август.2011 во 11:17
Лондон%20Катрин%20Зита-Джоунс%20костюм%20грим%20кафяви%20тонове%20актриса%20бежово%20шапка%20спирала%20червило%20сенки

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Август.2011 во 16:48-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Август.2011 во 16:49-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Август.2011 во 16:53-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 13.Август.2011 во 20:10
есен-зима%202011-2012%20Lanvin%20колекция%20Париж%20дизайнер%20цветове%20щампи%20модели%20аксесоари%20шапки%20чанти%20колани%20ръкавици%20огърлици

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 15.Август.2011 во 06:14
http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2011/02/drehi-na-rajeta-2011.jpg">Райета%20пролет-лято%202011

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 15.Август.2011 во 06:16
http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2011/02/drehi-na-rajeta-2011-1.jpg">Райета%20пролет-лято%202011

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 17.Август.2011 во 06:31
http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2011/02/obuvki-i-aksesoari-Аldo-2011-10.jpg">Обувки%20и%20аксесоари%20пролет-лято%202011%20от%20Аldo%20

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Август.2011 во 13:24


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Август.2011 во 18:34


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Август.2011 во 18:37


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Август.2011 во 18:37
http://1.bp.blogspot.com/-US4k7Xux6fo/TfauZFRRNfI/AAAAAAAACng/Gv-hZ5xLqjQ/s1600/2011-06-13--Sophie2GarterDay--PPE-Nieboer.jpg">


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Август.2011 во 18:39


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 23.Август.2011 во 13:13
http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2011/01/Monsoon-2011-5.jpg">Пролет-лято%202011%20от%20Monsoon

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 23.Август.2011 во 13:16
http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2011/01/Monsoon-2011-3.jpg">Пролет-лято%202011%20от%20Monsoon

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 25.Август.2011 во 08:38
http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2010/11/Savage3.jpg">шапки,%20ръкавици,%20декорация,%20пайети,%20есен-зима%202010/11,%20Savage,%20черно,%20сиво,%20бежово,%20кафяво

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 25.Август.2011 во 08:38
http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2010/11/Savage1.jpg">шапки,%20ръкавици,%20декорация,%20пайети,%20есен-зима%202010/11,%20Savage,%20черно,%20сиво,%20бежово,%20кафяво

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Август.2011 во 14:41
http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2010/10/aksesodriALDO-7.jpg">Аксесоари%20и%20бижута%20от%20ALDO%20есен-зима%202010/2011

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Август.2011 во 17:07-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Август.2011 во 20:12
http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2010/09/c1fc8a9a11.jpg">

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Август.2011 во 20:14
http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2010/08/path_7304.jpg">

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Август.2011 во 21:50
http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2010/07/photo_verybig_1596.jpg">

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Август.2011 во 22:07
http://fashionbg.info/aktualnite-shapki-za-lyatoto/trend-hat-summer-2010-4/">Trend%20hat%20Summer%202010%20%284%29

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Август.2011 во 22:08
http://fashionbg.info/aktualnite-shapki-za-lyatoto/trend-hat-summer-2010-3/">Trend%20hat%20Summer%202010%20%283%29

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Август.2011 во 22:08
http://fashionbg.info/aktualnite-shapki-za-lyatoto/trend-hat-summer-2010-2/">Trend%20hat%20Summer%202010%20%282%29

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Август.2011 во 22:10
http://fashionbg.info/aktualnite-shapki-za-lyatoto/trend-hat-summer-2010-1/">Trend%20hat%20Summer%202010%20%281%29

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Август.2011 во 22:12
http://fashionbg.info/aktualnite-shapki-za-lyatoto/trend-hat-summer-2010/">Trend%20hat%20Summer%202010

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Август.2011 во 22:14
http://fashionbg.info/aktualnite-shapki-za-lyatoto/trend-hat-summer-2010-5/">Trend%20hat%20Summer%202010%20%285%29

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 28.Август.2011 во 06:41


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Август.2011 во 11:09-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 29.Август.2011 во 06:12
http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2010/04/523.jpg">523

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 29.Август.2011 во 06:13
http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2010/04/12.jpg">12

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 29.Август.2011 во 06:13


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Август.2011 во 11:29

http://2.bp.blogspot.com/-ONr3dzeQqBA/Td2e0wI60II/AAAAAAAAAyw/P0pDv1vXKbc/s1600/bowlerhat.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Август.2011 во 01:17


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Август.2011 во 06:44


-------------


Постирано од: MyWay
Датум на внесување: 31.Август.2011 во 15:02
-------------

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 31.Август.2011 во 16:49

Prince%20Andrew%20and%20Princess%20Beatrice%20-%20The%20Royal%20Family%20Attend%20The%20Easter%20Matins%20Service%20At%20Windsor%20Castle-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Септември.2011 во 07:48


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Септември.2011 во 14:39


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Септември.2011 во 14:39


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Септември.2011 во 14:40


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 09.Септември.2011 во 03:03


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 10.Септември.2011 во 17:23


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 10.Септември.2011 во 19:13


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 11.Септември.2011 во 06:20


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 11.Септември.2011 во 06:21


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 11.Септември.2011 во 06:26
 

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Септември.2011 во 08:18

http://3.bp.blogspot.com/_mCbWy3S8S0g/TRBKpM6sLDI/AAAAAAAAABQ/nvLI6_28X5c/s1600/trapper-hats-for-women.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: sneska_v
Датум на внесување: 21.Септември.2011 во 18:27


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 21.Септември.2011 во 21:50-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 22.Септември.2011 во 17:58-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 22.Септември.2011 во 17:59

http://4.bp.blogspot.com/-Xy6WszBd90w/ThCVV5P5BvI/AAAAAAAAAwk/467XPWAsclE/s1600/purple+hijab.jpg"> http://2.bp.blogspot.com/-4qcAMGzm-Lk/ThCVQCSEsyI/AAAAAAAAAwU/HS4DAQHQyWI/s1600/76437_471900078513_501448513_5529431_7632213_n.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Септември.2011 во 14:22-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Септември.2011 во 14:24-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 26.Септември.2011 во 01:11


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Септември.2011 во 12:42-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 29.Септември.2011 во 01:08
Очаровательные%20девушки%20%28126%20фото%29

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Септември.2011 во 12:09

Славните носат шешири

http%3A%2F%2Fwww.idividi.com.mk%2Fshowbiz%2Fcelebrity%2F713165%2Findex.html&show_faces=false&layout=button_count&locale=mk_MK">Славните холивудски личности обожаваат да носат шешири и капи. Без разлика дали сакаат да се скријат од своите фанови или се штитат од сонцето, тие изгледаат прекрасно со нив. Ги носат кога се појавуваат на црвениот тепих, кога одат на шопинг, на плажа, на настапи, буквално секаде.

Дизајнерите за оние жени кои ги носат овие детали велат дека имаат вкус и стил, го ценат своето здравје и се вистински дами.

Оваа есен модерни се мали шешири. Тренди бои се црна, темно виолетова, кафена, портокалова и сива.
Пред да купите ваков шешир треба да знаете да ја изберете вистинската величината. Тој треба цврсто да ви стои на главата, а не да биде голем. Ширината не треба да биде поголема од лицето.


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 29.Септември.2011 во 15:16


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 29.Септември.2011 во 15:17
kate-moss-paparazzi-fight00

-------------


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 30.Септември.2011 во 20:03


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 23:21


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 03:51


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 04:35


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 04:44


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 10:29


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 09:56


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 09:56


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 20:08


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 23:15

 -------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk