Испечати | Затвори го прозорот

All That ...... Blues (сепак)

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Забава
Име на форумот: Музика
Опис на форумот: Жанрови, спотови, групи, награди, концерти...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=24554
Датум на принтање: 03.Август.2020 во 14:23
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: All That ...... Blues (сепак)
Постирано од: -Dawn
Наслов: All That ...... Blues (сепак)
Датум на внесување: 05.Јуни.2011 во 00:37
Nikoj do sega ne spomenal BLUES tuka
ajde jas ke bidam prva ......se nadevam ne i edinstvena

http://www.youtube.com/watch?v=uzJMTSaAl8g&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=uzJMTSaAl8g&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=lUv-4dNX6Jw - http://www.youtube.com/watch?v=lUv-4dNX6Jw

http://www.youtube.com/watch?v=OmBxVfQTuvI&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=OmBxVfQTuvI&feature=relatedКоментари:
Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 06.Јуни.2011 во 16:28
http://www.youtube.com/watch?v=lqAuuIDU2sw - http://www.youtube.com/watch?v=lqAuuIDU2sw


Постирано од: Tetratka
Датум на внесување: 06.Јуни.2011 во 17:15
Originally posted by -Dawn -Dawn напиша:

 
ajde jas ke bidam prva ......se nadevam ne i edinstvena


Ете СП до тебе, за да не бидеш сама големо%20гушкањенамигнување
  http://www.youtube.com/watch?v=F4OXrmxDp44 - http://www.youtube.com/watch?v=F4OXrmxDp44


-------------
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!Постирано од: Tetratka
Датум на внесување: 06.Јуни.2011 во 17:22
големо%20гушкање
http://www.youtube.com/watch?v=OEJh2FFUUoU&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=OEJh2FFUUoU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=XXYjEMTQRm0&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=XXYjEMTQRm0&feature=related

омилена ствар голема%20насмевка
-------------
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 07.Јуни.2011 во 02:38


Поздрав http://www.youtube.com/watch?v=Xx3yXUunEq8&feature=related - блузери и Тетраткиголемо%20гушкање


Штета за човеков, http://www.youtube.com/watch?v=qyTHJ40pasM&feature=related - мајстор беше...

http://www.youtube.com/watch?v=D3-TgDjcBL0&feature=related">The Loner...роза-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 07.Јуни.2011 во 08:17

http://www.youtube.com/watch?v=5XUAg1_A7IE&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=5XUAg1_A7IE&feature=related

se plashev deka ke ostanam sama vo ova ....... vi blagodaram za podrshkata    


Постирано од: Tetratka
Датум на внесување: 07.Јуни.2011 во 12:00
Анастеа големо%20гушкањероза

http://www.youtube.com/watch?v=h5dpp2iCRwM&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=h5dpp2iCRwM&feature=related

ми се пие пиво каубој

каубој

-------------
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!Постирано од: Tetratka
Датум на внесување: 07.Јуни.2011 во 12:10
1 тон пиво голема%20насмевка
member_profile.asp?PF=26678&FID=26 - -Dawn СП до тебе
http://www.youtube.com/watch?v=bpzxeF_1BzU&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=bpzxeF_1BzU&feature=related


-------------
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!Постирано од: Орка
Датум на внесување: 07.Јуни.2011 во 12:16
Иако во моментов сум у друг музички филм,се надевам ќе има убава збирка тука...
Поздрав од мене до http://www.youtube.com/watch?v=BIvka3SSv9Y - понатака


Постирано од: Tetratka
Датум на внесување: 07.Јуни.2011 во 12:27
Originally posted by Орка Орка напиша:

Иако во моментов сум у друг музички филм,се надевам ќе има убава збирка тука...
Поздрав од мене до http://www.youtube.com/watch?v=BIvka3SSv9Y - понатака


немој бе чоек - ќе ме испијаниш од сабајле изненадување


-------------
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!Постирано од: Орка
Датум на внесување: 07.Јуни.2011 во 12:43
Бев умерен колку се може место тон само едно пиво


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 07.Јуни.2011 во 16:41
http://www.youtube.com/watch?v=Osdx8nkXvak&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=Osdx8nkXvak&feature=related
Постирано од: fiks
Датум на внесување: 07.Јуни.2011 во 16:57
Еве еден предог од мене среќа

http://www.youtube.com/watch?v=_1uunRdQ61M&feature=related - Etta James - At Last     Уживајте среќа


-------------
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 07.Јуни.2011 во 23:24
http://www.youtube.com/watch?v=OmBxVfQTuvI - http://www.youtube.com/watch?v=OmBxVfQTuvI


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 08.Јуни.2011 во 22:49
http://www.youtube.com/watch?v=vHEJfyx1bBI - I'm in the mood ко за добра ноќ


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 09.Јуни.2011 во 16:21
http://www.youtube.com/watch?v=y51gZ-14JN4 - nesto domasno ...


Постирано од: Tetratka
Датум на внесување: 12.Јуни.2011 во 13:40
  http://www.youtube.com/watch?v=tKf7oYywdS8&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=tKf7oYywdS8&feature=related

-------------
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!Постирано од: DragancoLeskoec
Датум на внесување: 12.Јуни.2011 во 17:24
http://www.youtube.com/watch?v=Yd60nI4sa9A - Crossroads

The one and only Robert Johnson

-------------
Брсјачка нација !


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 12.Јуни.2011 во 23:15
http://www.youtube.com/watch?v=rOyj4ciJk34&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=rOyj4ciJk34&feature=related


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 14.Јуни.2011 во 16:26
http://www.youtube.com/watch?v=3W2_vb-tDUk - http://www.youtube.com/watch?v=3W2_vb-tDUk


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 14.Јуни.2011 во 16:39
http://www.youtube.com/watch?v=0aFKgi5D6eU - http://www.youtube.com/watch?v=0aFKgi5D6eU


Постирано од: Tetratka
Датум на внесување: 14.Јуни.2011 во 23:35
http://www.youtube.com/watch?v=xci0-26M-bk - http://www.youtube.com/watch?v=xci0-26M-bk

-------------
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!Постирано од: Tetratka
Датум на внесување: 14.Јуни.2011 во 23:41

http://www.youtube.com/artist/Jimi_Hendrix?feature=watch_video_title - Jimi Hendrix - Woke Up This Morning And Found Myself Dead


http://www.youtube.com/watch?v=S-Hh09RQhDk&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=S-Hh09RQhDk&feature=related


-------------
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!Постирано од: Tetratka
Датум на внесување: 14.Јуни.2011 во 23:47

jimi Hendrix- red house


http://www.youtube.com/watch?v=z-oRZjB7Ikw&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=z-oRZjB7Ikw&feature=related

Ова е нешто посебно намигнување
-------------
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!Постирано од: Tetratka
Датум на внесување: 15.Јуни.2011 во 00:06

http://www.youtube.com/artist/Jimi_Hendrix?feature=watch_video_title - Jimi Hendrix - catfish blues

http://www.youtube.com/watch?v=aODLdu8Zkq8&feature=related-------------
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!Постирано од: Tetratka
Датум на внесување: 15.Јуни.2011 во 00:17
 Jimi Hendrix LuLu Show 1969

http://www.youtube.com/watch?v=jE80W5xYbTI - http://www.youtube.com/watch?v=jE80W5xYbTI

останав без сон...тага ах.... Џими....
-------------
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 15.Јуни.2011 во 23:43
http://www.youtube.com/watch?v=MsrA2fMn0sk - http://www.youtube.com/watch?v=MsrA2fMn0sk


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 15.Јуни.2011 во 23:48
http://www.youtube.com/watch?v=WDxB_wbv4KQ&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=WDxB_wbv4KQ&feature=related


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 15.Јуни.2011 во 23:57
http://www.youtube.com/watch?v=l6Zc_OS1bNE&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=l6Zc_OS1bNE&feature=related


Постирано од: Tetratka
Датум на внесување: 16.Јуни.2011 во 00:50
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

Albert King Stevie Ray Vaughan Blues At Sunrise
http://www.youtube.com/watch?v=AJ6ZWXt2-Zs - http://www.youtube.com/watch?v=AJ6ZWXt2-Zs


-------------
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!Постирано од: Tetratka
Датум на внесување: 16.Јуни.2011 во 01:12
е тоа е тоа среќа
ALBERT KING & STEVIE RAY VAUGHN-"TEXAS FLOOD JAM"
http://www.youtube.com/watch?v=CAOlQaLVJdw&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=CAOlQaLVJdw&feature=related

ај еден сп до Анастеа вечната планета комета
што непрекинато лета
а кога громови маваат
боса низ куќа шета.

и сега е време на ветрови сонце и облаци
промаја прашина и комарци

време е за спаковци
а блузов те остава без сон...

пријателке намигнување ма зашто те нема голема%20насмевказбунетост
збунетост

-------------
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 20.Јуни.2011 во 16:04
http://www.youtube.com/watch?v=fw2oZifvgq0&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=fw2oZifvgq0&feature=related


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 23.Јуни.2011 во 00:31
http://www.youtube.com/watch?v=31N4mCS6Tu8&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=31N4mCS6Tu8&feature=relatedПостирано од: Орка
Датум на внесување: 23.Јуни.2011 во 00:56
http://www.youtube.com/watch?v=b7XsMwWwzJ4 - Goin down slow


Постирано од: pecok
Датум на внесување: 23.Јуни.2011 во 01:25
http://www.youtube.com/watch?v=v-GN-BP_Qlk - http://www.youtube.com/watch?v=v-GN-BP_Qlk

Од албумот:-------------
http://foto.evolucija.mk - Мои Фотки на foto.evolucija.mk


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 24.Јуни.2011 во 00:39
http://www.youtube.com/watch?v=4Ou-6A3MKow&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=4Ou-6A3MKow&feature=related


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 24.Јуни.2011 во 00:42
http://www.youtube.com/watch?v=GID8SPUMDxQ&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=GID8SPUMDxQ&feature=related


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 24.Јуни.2011 во 00:47
http://www.youtube.com/watch?v=0ycw4uaXPRU - http://www.youtube.com/watch?v=0ycw4uaXPRU


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 28.Јуни.2011 во 00:12
http://www.youtube.com/watch?v=C3Fzql-3_zM&feature=feedwll&list=WL - http://www.youtube.com/watch?v=C3Fzql-3_zM&feature=feedwll&list=WL


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 07.Јули.2011 во 00:05
http://www.youtube.com/watch?v=FmkBst1cixI - http://www.youtube.com/watch?v=FmkBst1cixI


Постирано од: Tetratka
Датум на внесување: 07.Јули.2011 во 00:10
то бејби...голема%20насмевка

-------------
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!Постирано од: Tetratka
Датум на внесување: 07.Јули.2011 во 00:12

Albert King & Stevie Ray Vaughan — In Session 2010 1983


http://www.youtube.com/watch?v=gZB57b3lPQE&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=gZB57b3lPQE&feature=related

еве го цело концертчесреќа
трепкање

-------------
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!Постирано од: Tetratka
Датум на внесување: 07.Јули.2011 во 00:13
леле како вози басчето... уффффголема%20насмевка

-------------
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 14.Јули.2011 во 17:19
http://www.youtube.com/watch?v=zbLqGlxJsIw&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=zbLqGlxJsIw&feature=related


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 14.Јули.2011 во 17:26
http://www.youtube.com/watch?v=7RldbmIw1KA&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=7RldbmIw1KA&feature=related


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 14.Јули.2011 во 17:38
http://www.youtube.com/watch?v=wxNRI4zN6-Y&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=wxNRI4zN6-Y&feature=related


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 16.Јули.2011 во 17:02
http://www.youtube.com/watch?v=WN-wZ6gdchc&feature=player_embedded - http://www.youtube.com/watch?v=WN-wZ6gdchc&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=4T2hygHu8CI&feature=player_embedded#at=54 - http://www.youtube.com/watch?v=4T2hygHu8CI&feature=player_embedded#at=54

http://www.youtube.com/watch?v=QwxhGihDki0&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=QwxhGihDki0&feature=related


Постирано од: Tiggy Vicious
Датум на внесување: 17.Јули.2011 во 10:36
http://www.youtube.com/watch?v=IdIrVWqZK5E - Crossroad Blues Band - Mary had a little lamb

Малку, македонски...

-------------
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 17.Јули.2011 во 12:42
   
dobar izbor ....prilepcanive se bas dobri


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 19.Јули.2011 во 14:52
http://www.youtube.com/watch?v=i5fUw1ZQz3c&feature=feedwll&list=WL - http://www.youtube.com/watch?v=i5fUw1ZQz3c&feature=feedwll&list=WL


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 14.Август.2011 во 14:42
http://www.youtube.com/watch?v=rpxNJcNRwFA - Willie Dixon - I can't quit you baby


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 14.Август.2011 во 15:16
http://www.youtube.com/watch?v=F1FCnI2ua2U&NR=1 - Willie Dixon - Blues you can't lose


Постирано од: Tetratka
Датум на внесување: 14.Август.2011 во 22:19

http://www.youtube.com/watch?v=jpsSywgGyNs&feature=related -
дупки за варсмеење
шо че копаме чоече
добив алергијанамигнување-------------
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!Постирано од: Tetratka
Датум на внесување: 14.Август.2011 во 22:23

http://www.youtube.com/watch?v=ORiEHZfvjR4&feature=related --------------
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!Постирано од: Tetratka
Датум на внесување: 14.Август.2011 во 22:37

http://www.youtube.com/watch?v=8pM47mCqySg&feature=related -


се навлеков на прилепчаниголема%20насмевка-------------
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 03.Септември.2011 во 18:13
http://www.youtube.com/watch?v=mcrx2-vvwC4&feature=BFa&list=WLD7B20F97EEEA16A0&lf=mh_lolz - http://www.youtube.com/watch?v=mcrx2-vvwC4&feature=BFa&list=WLD7B20F97EEEA16A0&lf=mh_lolz


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 05.Септември.2011 во 00:57
http://www.youtube.com/watch?v=ImeGvFhl_VI&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=ImeGvFhl_VI&feature=related


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 06.Септември.2011 во 15:57
http://www.youtube.com/watch?v=Q8F-DMgHXPs - http://www.youtube.com/watch?v=Q8F-DMgHXPs


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 06.Септември.2011 во 16:15
http://www.youtube.com/watch?v=dPLi0dq0tOk&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=dPLi0dq0tOk&feature=related


Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 06.Септември.2011 во 16:17
Originally posted by -Dawn -Dawn напиша:

http://www.youtube.com/watch?v=Q8F-DMgHXPs - http://www.youtube.com/watch?v=Q8F-DMgHXPsда


-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: Tetratka
Датум на внесување: 15.Септември.2011 во 21:49

http://www.youtube.com/watch?v=UVfoDO05xWM&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=UVfoDO05xWM&feature=related

http://www.youtube.com/artist/Jimi_Hendrix?feature=watch_video_title - Jimi Hendrix - Rock Me Baby (Live) HQ

малку по дивоголема%20насмевка-------------
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 22.Септември.2011 во 01:09
http://www.youtube.com/watch?v=z6Ptup0lIYM&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=z6Ptup0lIYM&feature=related


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 22.Септември.2011 во 01:10
http://www.youtube.com/watch?v=iuVcp_XbaTI&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=iuVcp_XbaTI&feature=related


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 28.Октомври.2011 во 17:41
http://www.youtube.com/watch?v=Xs9P-pfqF6Y&feature=autoplay&list=LLffDPXeM4YN17H9bwQMtxMQ&lf=mh_lolz&playnext=1 - I'm A Fool To Want You ~ Billie Holiday


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 01.Ноември.2011 во 16:22
http://www.youtube.com/watch?v=WDxB_wbv4KQ&list=LLffDPXeM4YN17H9bwQMtxMQ&feature=plpp_play_all - B B King ~ The Blues Come Over Me


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 03.Ноември.2011 во 16:41
http://http://www.youtube.com/watch?v=10qFyJARcW4&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=10qFyJARcW4&feature=related


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 09:14
http://www.youtube.com/watch?v=dPLi0dq0tOk&feature=related - Alvin Lee ~ The Bluest Blues


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 13.Март.2012 во 16:36
http://youtu.be/0zhV99Bvrgg" rel="nofollow - Buddy Guy - What Kind Of Woman Is This


Постирано од: -Dawn
Датум на внесување: 01.Септември.2012 во 09:26
http://youtu.be/u5pvHl73Zjo" rel="nofollow - where the blues begins...


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 01.Септември.2012 во 13:02


-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 12.Јуни.2013 во 22:21
http://www.youtube.com/watch?v=5aswurJvwyc" rel="nofollow - Sittin' here thinkin'


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 12.Јуни.2013 во 22:35
,,-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 12.Јуни.2013 во 22:41
Чекај чекај...Со еден http://www.youtube.com/watch?v=6-y_Pu0XTH8" rel="nofollow - epic blues да те поздравам


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 12.Јуни.2013 во 23:42
,,,aj sega ,,,tichek,,,,mk bues,,,голема насмевка,,,
-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 15.Мај.2014 во 10:09

Цар си беше ѕвезда


-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 15.Мај.2014 во 10:25
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 15.Мај.2014 во 10:38
голема насмевка
-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 15.Мај.2014 во 10:44

-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 15.Мај.2014 во 10:49

Уште ова блузче, па после Блу ќе смени каналот плазење

-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 15.Мај.2014 во 10:50


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 10.Декември.2014 во 19:41
https://www.youtube.com/watch?v=YS9gQeOzQMk" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=YS9gQeOzQMk


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 15.Декември.2014 во 21:53
https://www.youtube.com/watch?v=9oz66xHeaaM" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=9oz66xHeaaMИспечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk