Македонските претставници на Евровизија
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Забава
Име на форумот: Музика
Опис на форумот: Жанрови, спотови, групи, награди, концерти...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=24455
Датум на принтање: 01.Декември.2024 во 13:46 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Македонските претставници на Евровизија
Постирано од: Schatzii
Наслов: Македонските претставници на Евровизија
Датум на внесување: 17.Мај.2011 во 15:39
Кој според вас најдобро ја претстави Македонија на Евровизија? Повелете гласајте и доколку сте расположени напишете за кој сте гласале и зошто токму за таа личност?
------------- Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
|
Коментари:
Постирано од: zabegan
Датум на внесување: 19.Мај.2011 во 01:14
од овие што учествуваа?... никој! попатетично нешто од нашето учество на Евровизија немам видена, а немам видено ни нешто попатетично од самиот фестивал Евровизија во целост
и да... нема да гласам за Тоше бидејќи бил еден од нашите поквалитетни пејачи и погинал, бидејќи неговиот настап на Евровизија не го биваше исто како и другите
ама кога ќе ми текне на XXL...
оу фак ит, ќе гледам детска евровизија, додека не ми се смачи и од тоа
------------- размисли пред да напишеш глупост
|
Постирано од: Andjelina
Датум на внесување: 19.Мај.2011 во 08:15
Владо Јаневски...по мене тој беше најдобар.
Тоше беше добар онолку колку му дозволуваше глупавата песна која едвај му ја напиша некој(оти нели,никој не сакаше да му даде песна) и смешниот костум дополнет со премногу шминка...нашата нестручност отсекогаш не убивала
------------- Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 21.Мај.2011 во 18:17
Не можам да се одлучам, сите супер нè претставија на Евровизија...
Владо со оделото, ХХЛ со беспрекорната интерпретација, Тоше со костумот ,,а ла Џингис Кан,, Каролина со оклопот како војниците од тројанската војна, Мартин со ,,там-тамот,, од племето Зулу, Тамара и Гаџа со мултиетничката љубов, Влашку од Мурал со милозвучниот глас и оригиналната песна, Џоко д Фиш со прекрасната комуникација со медиумите (неговиот познат оридско-шекспировски акцент)... итн, итн...
Сепак ќе гласам за Елена Ристеска.
-------------
|
Постирано од: Schatzii
Датум на внесување: 21.Мај.2011 во 18:33
Јас искрено гласав ради реда за да не излезе дека токму оној што ја отворил анкетава нема гласано... Неколку од песниве што не претставуваа повеќе се за на детски евросонг, почнувајќи од XXL, па нашата Елена со Пеј си ти нинанајна и завршувајќи со овогодинешната Русинка, не дека останатите се прекрасни далеку од тоа. При отворањето на анкетава сум заборавила да ставам опција НИКОЈ каде што ќе отидеше мојот глас.
------------- Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
|
Постирано од: gonzo
Датум на внесување: 21.Мај.2011 во 22:55
Tamara, Next time i Djoko...Voopsto im gi nemam slusnato nivnite pesni za evrovizija...Ali veruvam deka ne sum propustil nisto... Glasav za Elenceto...radi siskite...шишките бре...ццц
------------- You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|