Испечати | Затвори го прозорот

Мода на Ориентот

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Мода и убавина
Опис на форумот: Креатори, козметика, фризура, целулит, трендови...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=24409
Датум на принтање: 26.Февруари.2021 во 05:39
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Мода на Ориентот
Постирано од: Valerija
Наслов: Мода на Ориентот
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 19:07
 

Посебно ме фасцинира Ориенталната мода,културата и традицијата на Источните народи,па затоа ја отварам оваа тема каде што можеме да ставаме сликички и коментари за Ориенталниот стил и имиџсреќа


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Коментари:
Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 19:11


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 19:15


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 19:17
http://style.pk/wp-content/uploads/2011/03/Kameez-Shalwar-Latest-Trends-in-Pakistan.jpeg"> http://style.pk/wp-content/uploads/2011/03/Chiffon-Suits-For-Girls-in-Pakistan.jpeg">


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 19:18
http://style.pk/wp-content/uploads/2011/03/Beautiful-Lawn-Designs-For-Women-in-Pakistan.jpeg">


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 19:20
http://style.pk/wp-content/uploads/2011/03/Eastern-Wear-Dresses-For-Girls-by-Fashion-Designers.jpeg"> http://style.pk/wp-content/uploads/2011/03/Fashion-For-Women-in-Pakistan1.jpeg">


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 19:24

http://style.pk/wp-content/uploads/2010/12/2mfyudh.jpg">2mfyudh-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 19:37


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 19:39


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 19:41


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 19:46


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 19:48


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 19:52
http://style.pk/wp-content/uploads/2011/02/White-Silk-Sherwani-For-BrideGrooms.jpg">White%20Silk%20Sherwani%20For%20BrideGrooms


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 19:53
http://style.pk/wp-content/uploads/2011/02/Latest-Sherwani-Design-for-Men.jpg">Latest%20Sherwani%20Design%20for%20Men


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 19:54


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 19:55
http://style.pk/wp-content/uploads/2011/02/Indo-Western-Sherwani-Styles-2011.jpg">Indo%20Western%20Sherwani%20Styles%202011


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 19:55


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 19:56


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 19:57
http://style.pk/wp-content/uploads/2011/04/Royal-Cotton-New-Fashion-Designs-Of-Kameez-Shalwar-For-Men.jpeg">


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 19:58
http://style.pk/wp-content/uploads/2011/04/Pictures-of-Fashion-Dresses-For-Men-in-Pakistan.jpeg">


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 19:58


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 19:59


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 20:01


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 20:02


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 20:03


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 20:04


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 20:05


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 20:08


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 20:10
http://style.pk/wp-content/uploads/2011/03/Beautiful-blue-dress-by-Nadia-hussain-signature-lawn.jpg">Beautiful%20blue%20dress%20by%20Nadia%20hussain%20signature%20lawn


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 20:10


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 20:11


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 20:12


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 20:12


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 20:13


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 20:14


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 20:15


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 20:15


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 20:16
http://style.pk/wp-content/uploads/2011/03/Long-Kameez-With-Trouser-For-Summer-2011.jpg">Long%20Kameez%20With%20Trouser%20For%20Summer%202011


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 20:16
http://style.pk/wp-content/uploads/2011/03/Long-Kameez-With-Trouser-For-Summer.jpg">Long%20Kameez%20With%20Trouser%20For%20Summer


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 20:17
http://style.pk/wp-content/uploads/2011/03/Long-Kameez-With-Trouser-For-2011.jpg">Long%20Kameez%20With%20Trouser%20For%202011


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 20:18
http://style.pk/wp-content/uploads/2011/03/Long-Shirts-With-Trouser-For-Girls.jpg">Long%20Shirts%20With%20Trouser%20For%20Girls


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 20:19


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 20:20


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 20:28


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 20:29


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 20:33
http://style.pk/wp-content/uploads/2010/12/eid_range_naqsh_10P1282804972eid_range_naqsh_104c760cec11ddb.jpg">eid%20range%20naqsh%2010P1282804972eid%20range%20naqsh%20104c760cec11ddb


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 20:35
http://style.pk/wp-content/uploads/2010/12/eid_range_naqsh_10E1282804891eid_range_naqsh_104c760c9b45e0a.jpg">eid%20range%20naqsh%2010E1282804891eid%20range%20naqsh%20104c760c9b45e0a http://style.pk/wp-content/uploads/2010/12/eid_range_naqsh_10T1282804323eid_range_naqsh_104c760a63565a3.jpg">eid%20range%20naqsh%2010T1282804323eid%20range%20naqsh%20104c760a63565a3


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 21:34


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 21:38
http://style.pk/wp-content/uploads/2011/01/Long-Kameez-Shalwar-For-Girls.jpg">Long%20Kameez%20Shalwar%20For%20Girls


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 21:39
http://style.pk/wp-content/uploads/2011/01/Party-Wear-Dress-For-Girls.jpg">Party%20Wear%20Dress%20For%20Girls http://style.pk/wp-content/uploads/2011/01/Party-Wear-Dress-For-Girls.jpg"> http://style.pk/wp-content/uploads/2011/01/Party-Wear-Dress-For-Women.jpg">Party%20Wear%20Dress%20For%20Women


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 21:39
http://style.pk/wp-content/uploads/2011/01/Long-Shirt-For-Ladies-Spring-Collection-2011.jpg">Long%20Shirt%20For%20Ladies%20Spring%20Collection%202011 http://style.pk/wp-content/uploads/2011/01/Long-Shirt-For-Ladies-Spring-Collection-2011.jpg"> http://style.pk/wp-content/uploads/2011/01/Frock-For-Girls-Latest-Fashion-2011.jpg">Frock%20For%20Girls%20Latest%20Fashion%202011


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 21:42
Mona%20Liza%20Premium%20Lawn%20Summer%20Collection%202011


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 21:42
Mona%20Liza%20Premium%20Lawn%20Summer%20Collection%202011


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 21:43
Mona%20Liza%20Premium%20Lawn%20Summer%20Collection%202011


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 21:44
Mona%20Liza%20Premium%20Lawn%20Summer%20Collection%202011


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 21:44
Mona%20Liza%20Premium%20Lawn%20Summer%20Collection%202011


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 21:49


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 21:56


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 22:06


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 22:08


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Мај.2011 во 22:11


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Мај.2011 во 08:36


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Мај.2011 во 08:38


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Мај.2011 во 08:40


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Мај.2011 во 08:41


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Мај.2011 во 08:43


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Мај.2011 во 08:46


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Мај.2011 во 18:51


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Мај.2011 во 18:52


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Мај.2011 во 18:53


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Мај.2011 во 20:42


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Мај.2011 во 20:49


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: sneska_v
Датум на внесување: 09.Мај.2011 во 22:38


Постирано од: емил
Датум на внесување: 10.Мај.2011 во 04:36


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Мај.2011 во 14:56


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Мај.2011 во 14:57


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Мај.2011 во 14:57


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Мај.2011 во 15:00


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Мај.2011 во 05:53


-------------


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 12.Мај.2011 во 08:16
 

-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Мај.2011 во 23:08


-------------


Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 13.Мај.2011 во 08:29
piękne%20długie%20włosy%20kobiety%20w%20orientalne%20stroje,%20outdoor%20strzał%20Zdjęcie%20Seryjne%20-%205017417

-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: емил
Датум на внесување: 14.Мај.2011 во 05:04


-------------


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 14.Мај.2011 во 19:46


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 15.Мај.2011 во 05:30


-------------


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 15.Мај.2011 во 15:09


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 15.Мај.2011 во 15:10


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 15.Мај.2011 во 23:30


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Мај.2011 во 19:27


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Мај.2011 во 19:28


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Мај.2011 во 19:33


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Мај.2011 во 15:01


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Мај.2011 во 15:04


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Мај.2011 во 15:06
%20Esha%20Deol%20with%20Hema%20Malini%20Hot%20Photo


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Мај.2011 во 21:46
%5bGul+Ahmed+Lawn+www.She9.blogspot.com+%285%29.jpg%5d


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Мај.2011 во 21:47
%5bGul+Ahmed+Lawn+www.She9.blogspot.com+%2812%29.jpg%5d


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Мај.2011 во 21:48
%5bGul+Ahmed+Lawn+www.She9.blogspot.com+%284%29.jpg%5d


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 20.Мај.2011 во 05:02


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 20.Мај.2011 во 22:20
http://2.bp.blogspot.com/_bPQB96_e61k/TS26qvmvkCI/AAAAAAAABmw/KS161GvjVUQ/s1600/Designer-Sarees-2011.jpg">


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 21.Мај.2011 во 05:08


-------------Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk