»спечати | «атвори го прозорот

“епих-дел од стилот на уредуваЬе на домот

»спечатено од: IDIVIDI forum
 атегориЉа: —тил на живот
»ме на форумот: ƒом и градина
ќпис на форумот: ”редуваЬе, фенг шуи, ентериер
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=24271
ƒатум на принтаЬе: 27.—ептември.2020 во 12:28
¬ерзиЉа на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


“ема: “епих-дел од стилот на уредуваЬе на домот
ѕостирано од: Valerija
Ќаслов: “епих-дел од стилот на уредуваЬе на домот
ƒатум на внесуваЬе: 03.јприл.2011 во 17:19
ƒали сте Ъубители на разни парченца теписи,ЭилимчиЬа во ¬ашиот дом или сте против истите?
≈ве некои интересни идеи за избор на теписи во ¬ашите домовисреЭа

http://www.digsdigs.com/photos/funny-colorful-carpets-inspired-by-matisse-works-2.jpg


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака! оментари:
ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 03.јприл.2011 во 17:26
 


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Andjelina
ƒатум на внесуваЬе: 03.јприл.2011 во 17:32
убаво изгледаат но Љас не ги сакам,и ги нема на моЉот под...прашинособирачи со ненормална тежина

-------------
Ќикогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога Эе тргнеш во потрага по делот од душата коЉ ти недостасуваѕостирано од: BellaGrandma
ƒатум на внесуваЬе: 03.јприл.2011 во 17:48
ги сакам "прашинособирачите" што би рекла Andjelina

ама само некои необични... пример првата слика само да не е природно


послеее...вака нешто
-------------
ћожат се да ти земат - богатството, наЉубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш Эе ти останат соништата за одново да го создадеш светот коЉ ти го украле.


ѕостирано од: laki_bu
ƒатум на внесуваЬе: 03.јприл.2011 во 18:04
Najveke mrzam koga treba vaka da se raboti ......-------------
Ѕез разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....


ѕостирано од: BellaGrandma
ƒатум на внесуваЬе: 03.јприл.2011 во 18:31
...ама колку е тежок за чистеЬе ... е тоааа..лаки Эе чисти


-------------
ћожат се да ти земат - богатството, наЉубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш Эе ти останат соништата за одново да го создадеш светот коЉ ти го украле.


ѕостирано од: емил
ƒатум на внесуваЬе: 04.јприл.2011 во 04:30


-------------


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 02.£ули.2011 во 20:07


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: емил
ƒатум на внесуваЬе: 02.£ули.2011 во 20:08


-------------


ѕостирано од: емил
ƒатум на внесуваЬе: 02.£ули.2011 во 20:09


-------------


ѕостирано од: емил
ƒатум на внесуваЬе: 02.£ули.2011 во 20:09


-------------


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 02.£ули.2011 во 20:30


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 02.£ули.2011 во 20:31


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: емил
ƒатум на внесуваЬе: 02.£ули.2011 во 20:34


-------------


ѕостирано од: BellaGrandma
ƒатум на внесуваЬе: 16.—ептември.2011 во 14:24
zarem zaboravate na decinjata?


-------------
ћожат се да ти земат - богатството, наЉубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш Эе ти останат соништата за одново да го создадеш светот коЉ ти го украле.


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 19.ќктомври.2011 во 12:35-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 19.ќктомври.2011 во 12:37-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: evangeline
ƒатум на внесуваЬе: 30.ќктомври.2011 во 17:11
Mi se dopagjaat tepisi koi shto se lesni za odrzuvanje (neli sepak nie zenite sme tie shto se robovi na domot :) )
Preferiram lesni tepisi, koi shto mozat duri i da se istresat nadvor.ѕостирано од: evangeline
ƒатум на внесуваЬе: 30.ќктомври.2011 во 17:13


ѕостирано од: evangeline
ƒатум на внесуваЬе: 30.ќктомври.2011 во 17:14
Mi se dopagjaat vakviteѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 05.јприл.2012 во 08:40
luxury-living-house-dwh-attic-bed


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 05.јприл.2012 во 08:45
luxury-living-house-dwh-tv


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.£ануари.2013 во 19:30


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 14.ќктомври.2013 во 21:51
http://1.bp.blogspot.com/-ldQ9RK-gTrc/UDewOnbijZI/AAAAAAAAETg/Pd-bjFu6Vrs/s1600/Enhance+Your+Interior+Design+With+Rugs%252C+Carpeting+and+Flooring+vibrant_floral_rug.jpg


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 14.ќктомври.2013 во 21:59


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 13.ƒекември.2013 во 14:52
http://www.uredisvojdom.com/pictures/products/800849644cac41db08c58c2326788a29.jpg


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 19.£ануари.2014 во 10:23
http://www.gasjeans.com/media/wysiwyg/Blogs/blogs.dir/2/files/2012/09/denim-rug-0.jpg


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 19.£ануари.2014 во 10:24
http://2.bp.blogspot.com/-cD1rTWPalbM/UDewJdV4IgI/AAAAAAAAES4/9qvQQ928slU/s1600/Enhance%2BYour%2BInterior%2BDesign%2BWith%2BRugs%252C%2BCarpeting%2Band%2BFlooring%2BLarge-Living-Room-Rugs.jpg


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 18.‘евруари.2014 во 23:51
http://blog.momtrusted.com/wp-content/uploads/2013/05/kidscarpet_pic4.fw_.jpg


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 21.‘евруари.2014 во 23:07

 реативни килими за топол дом


»зборот на килим не е комплициран. ќсновното правило е да Ља истакнува  индивидуалноста на секоЉа просториЉа од домот . ЌаЉлесно се комбинира моделот со стилот на ентериерот, а важно е да постигнете  рамнотежа помеГу елементите на декор. јко тие се повторуваат во мебелот, тогаш треба да ги има и во килимот, но исто така важно е и кои бои преовладуваат.

 

—епак определувачка е и местоположбата на домот- во модерен град, село или пак доколку имате  богата куЭа. ¬о првата вариЉанта се претпочитаат  релаксирани декорациски модели, на вториот одговара рустикален стил , додека каЉ третиот наЉмногу одговараат  барокни  примероци.

»нтересно решение е купуваЬе на килим во контраст со целата атмосфера Ц тогаш тоЉ Эе добие  ефектен акцент, под услов да е квалитетен и скап. “огаш се нагласува боЉата и храбриот  дизаЉн. ƒостапни се и неутрални теписи.  аЉ нив дизаЉнот е свесно поедноставен, а ниЉансите меки и пастелни.

Нилимите со долги и густи влакна станаа популарни во 70-тите години на минатиот век. “ие се меки,  топли  и во исто време се сигурна звучна изолациЉа. Ќа  нив е приЉатно да се чекори бос и затоа е добро да ги имате во вашата спална соба. јко во внатрешноста преовладува духот на чистота од дивината, тогаш  наЉпогодни се влошките од бамбус, лен или сисал. ћеГу наЉбараните се и моделите од влакна на коноп, коприва, банана, морска трева, а дури и од алги. “ука акцентот е не толку на шарите, колку врз цветоветe.-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 22.јприл.2014 во 21:38

 реативни килими за топол дом


»зборот на килим не е комплициран. ќсновното правило е да Ља истакнува  индивидуалноста на секоЉа просториЉа од домот . ЌаЉлесно се комбинира моделот со стилот на ентериерот, а важно е да постигнете  рамнотежа помеГу елементите на декор. јко тие се повторуваат во мебелот, тогаш треба да ги има и во килимот, но исто така важно е и кои бои преовладуваат.

 

—епак определувачка е и местоположбата на домот- во модерен град, село или пак доколку имате  богата куЭа. ¬о првата вариЉанта се претпочитаат  релаксирани декорациски модели, на вториот одговара рустикален стил , додека каЉ третиот наЉмногу одговараат  барокни  примероци.

»нтересно решение е купуваЬе на килим во контраст со целата атмосфера Ц тогаш тоЉ Эе добие  ефектен акцент, под услов да е квалитетен и скап. “огаш се нагласува боЉата и храбриот  дизаЉн. ƒостапни се и неутрални теписи.  аЉ нив дизаЉнот е свесно поедноставен, а ниЉансите меки и пастелни.

Нилимите со долги и густи влакна станаа популарни во 70-тите години на минатиот век. “ие се меки,  топли  и во исто време се сигурна звучна изолациЉа. Ќа  нив е приЉатно да се чекори бос и затоа е добро да ги имате во вашата спална соба. јко во внатрешноста преовладува духот на чистота од дивината, тогаш  наЉпогодни се влошките од бамбус, лен или сисал. ћеГу наЉбараните се и моделите од влакна на коноп, коприва, банана, морска трева, а дури и од алги. “ука акцентот е не толку на шарите, колку врз цветоветe.-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 22.јприл.2014 во 21:39
-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.£ануари.2016 во 20:31


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 23.‘евруари.2016 во 17:05


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 11.—ептември.2017 во 08:52


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 12.—ептември.2017 во 08:51


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 18.Ќоември.2017 во 13:57


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 18.Ќоември.2017 во 13:58


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 18.Ќоември.2017 во 13:59


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 18.Ќоември.2017 во 14:00


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 18.Ќоември.2017 во 14:00


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: lotus flower
ƒатум на внесуваЬе: 14.ћарт.2018 во 11:23
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Kaj malata vo soba ima vakov tepih,mnogu slicen


ѕостирано од: lotus flower
ƒатум на внесуваЬе: 14.ћарт.2018 во 11:24
Ubavi se ,megutoa neznam kolku prakticni,sega site ke gi izvadam do pocetok na zimata.


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 25.јприл.2018 во 21:10
Image result for photos of spring home carpets


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 25.јприл.2018 во 21:11
Image result for photos of spring home carpets


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 25.јприл.2018 во 21:13
Image result for photos of springt trendy carpets


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 29.јприл.2018 во 08:39
Related image
-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 25.ќктомври.2018 во 10:28
Ð ÐµÐЈÑƒÐїÑ‚Ð∞Ñ‚ со ÑÐїÐ¸ÐºÐ∞ ÐЈÐ∞ the elegant color carpets in your floor


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 25.ќктомври.2018 во 10:32
ÐŸÐ¾Ð²Ñ€ÐЈÐ∞нÐ∞ ÑÐїÐ¸ÐºÐ∞


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 31.£ануари.2019 во 11:09
Ð ÐµÐЈÑƒÐїÑ‚Ð∞Ñ‚ со ÑÐїÐ¸ÐºÐ∞ ÐЈÐ∞ ÑÐїÐ¸ÐºÐ¸ ÐЈÐ∞ tepisi vo domot


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 31.£ануари.2019 во 11:10
ÐŸÐ¾Ð²Ñ€ÐЈÐ∞нÐ∞ ÑÐїÐ¸ÐºÐ∞


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 31.£ануари.2019 во 11:10
Ð ÐµÐЈÑƒÐїÑ‚Ð∞Ñ‚ со ÑÐїÐ¸ÐºÐ∞ ÐЈÐ∞ ÑÐїÐ¸ÐºÐ¸ ÐЈÐ∞ tepisi vo domot


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 31.£ануари.2019 во 11:11
Ð ÐµÐЈÑƒÐїÑ‚Ð∞Ñ‚ со ÑÐїÐ¸ÐºÐ∞ ÐЈÐ∞ ÑÐїÐ¸ÐºÐ¸ ÐЈÐ∞ tepisi vo domot


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 05.јвгуст.2019 во 21:58
Ð ÐµÐЈÑƒÐїÑ‚Ð∞Ñ‚ со ÑÐїÐ¸ÐºÐ∞ ÐЈÐ∞ средствÐ∞ ÐЈÐ∞ чистење нÐ∞ рерни со ÑÐїÐ¸ÐºÐ¸ АРÐШС


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 05.јвгуст.2019 во 21:59
ÐŸÐ¾Ð²Ñ€ÐЈÐ∞нÐ∞ ÑÐїÐ¸ÐºÐ∞


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 14.Ќоември.2019 во 15:24
Image result for photos of fall kids rromms"


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.Ќоември.2019 во 10:46
Image result for fall home carpets"


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.Ќоември.2019 во 10:46
Image result for fall home carpets"


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.Ќоември.2019 во 10:49
Image result for elegant carpet"


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.Ќоември.2019 во 10:49
Image result for elegant carpet"


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.Ќоември.2019 во 10:50
Image result for elegant carpet"


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.Ќоември.2019 во 10:52
Image result for elegant carpet for living room"


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.Ќоември.2019 во 10:52
Image result for elegant carpet for living room"


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.Ќоември.2019 во 10:53
Image result for elegant carpet for living room"


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.Ќоември.2019 во 10:53
Image result for elegant carpet for living room"


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.Ќоември.2019 во 10:54
Image result for elegant carpet for living room"


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.Ќоември.2019 во 20:57
Image result for photos of  tropikal carpets"


Image result for photos of  tropikal carpets"


Image result for photos of  tropikal carpets"


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.Ќоември.2019 во 20:58
Image result for photos of  tropikal carpets"


Image result for photos of  tropikal carpets"Image result for photos of  tropikal carpets"Image result for photos of  tropikal carpets"


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.Ќоември.2019 во 21:00
Image result for photos of  tropikal carpets"


Image result for photos of  tropikal carpets"


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.Ќоември.2019 во 21:00
Image result for photos of  tropikal carpets"


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.Ќоември.2019 во 21:01
Image result for photos of  tropikal carpets"


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 01.ƒекември.2019 во 21:33
Image result for photos of CHRISTMAS CARPETS IN HOME"


Image result for photos of CHRISTMAS CARPETS IN HOME"


Image result for photos of CHRISTMAS CARPETS IN HOME"


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 01.ƒекември.2019 во 21:35
Image result for photos of CHRISTMAS CARPETS IN HOME"


Image result for photos of CHRISTMAS CARPETS IN HOME"


Image result for photos of CHRISTMAS CARPETS IN HOME"


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 01.ƒекември.2019 во 21:36
Image result for photos of CHRISTMAS CARPETS IN HOME"


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 01.ƒекември.2019 во 21:37
Image result for photos of CHRISTMAS CARPETS IN HOME"


Image result for photos of CHRISTMAS CARPETS IN HOME"


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 01.ƒекември.2019 во 21:53
Image result for photos of CHRISTMAS CARPETS IN HOME"


Image result for photos of CHRISTMAS CARPETS IN HOME"
-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 25.ƒекември.2019 во 18:49
–езултат со слика за photos of merry christmas carpets


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 25.ƒекември.2019 во 18:53
–езултат со слика за photos of merry christmas carpets


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 25.ƒекември.2019 во 18:54
ѕоврзана слика


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 08.‘евруари.2020 во 21:57


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 08.‘евруари.2020 во 21:59


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 08.‘евруари.2020 во 22:00


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 08.‘евруари.2020 во 22:00


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.‘евруари.2020 во 15:11


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.‘евруари.2020 во 15:11


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.‘евруари.2020 во 15:13


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.‘евруари.2020 во 15:19


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.‘евруари.2020 во 15:29


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.‘евруари.2020 во 21:56


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.‘евруари.2020 во 21:57


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.‘евруари.2020 во 22:03


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 15.‘евруари.2020 во 22:04


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 16.‘евруари.2020 во 22:10


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 16.‘евруари.2020 во 22:10


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 16.‘евруари.2020 во 22:11


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 16.‘евруари.2020 во 22:12


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 16.‘евруари.2020 во 22:12


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 16.‘евруари.2020 во 22:14


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 16.‘евруари.2020 во 22:16


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!


ѕостирано од: Valerija
ƒатум на внесуваЬе: 16.‘евруари.2020 во 22:17


-------------
£акиот човек има само една слаба страна-жената што Ља сака!»спечати | «атвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk