Испечати | Затвори го прозорот

Oгледало

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Дом и градина
Опис на форумот: Уредување, фенг шуи, ентериер
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=24269
Датум на принтање: 09.Август.2020 во 01:31
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Oгледало
Постирано од: Valerija
Наслов: Oгледало
Датум на внесување: 03.Април.2011 во 16:53
Дали Вашиот дом го красат огледала?
Го обожавате ли огледалото како дел од стилот на живеење во Вашиот дом?


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Коментари:
Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 03.Април.2011 во 17:48
ретко огледала...
а таму каде што мора..ги сакам тие со дрвена рамка...

или малку поинакви...


-------------
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.


Постирано од: Andjelina
Датум на внесување: 03.Април.2011 во 17:49


-------------
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасуваПостирано од: емил
Датум на внесување: 04.Април.2011 во 04:27


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Април.2011 во 18:32


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Април.2011 во 22:17


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: cafe
Датум на внесување: 27.Август.2011 во 17:41
Valerija dali cesto pati si go kazuvas
Ogledalce Ogledalce koja e najubava na svetot ;)
kiss


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Октомври.2011 во 10:03-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Април.2012 во 09:25


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Април.2012 во 09:28


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Мај.2012 во 20:08


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Октомври.2013 во 22:38
http://g-cdn.apartmenttherapy.com/2693787/070611MinhTedHouseTour_05_rect640.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Октомври.2013 во 07:59
http://www.trendir.com/archives/unique-vanities-iltempodel-2.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Октомври.2013 во 08:01
http://s3.hubimg.com/u/3780050_f520.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Октомври.2013 во 08:12
http://blog.urbangrace.com/wp-content/uploads/2011/03/sink-mirror-light.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Октомври.2013 во 08:13
http://4.bp.blogspot.com/-bCky6RDU8Lw/UDabLxB2XiI/AAAAAAAAS5I/HUcAPcJrbwE/s640/hbx-gold-framed-bathroom-mirror-0912-Dhong-11-xl.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 30.Октомври.2013 во 21:29
http://www.metalshopdesigns.com/images/val%20mirror3.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 30.Октомври.2013 во 21:29
http://bellapetite.com/wp-content/uploads/2010/07/Mirror-best-friend-BellaPetite.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 30.Октомври.2013 во 21:30
http://www.metalshopdesigns.com/images/val%20mirror6.JPG


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 30.Октомври.2013 во 21:34
http://elegantshells.files.wordpress.com/2009/06/cropped-smith-mirror1.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Декември.2013 во 16:12
http://www.minimagazin.info/wp-content/uploads/2012/03/Zamagljena-ogledala.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Декември.2013 во 16:15
http://www.hrsemafor.hr/data/ogledala.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 25.Јануари.2015 во 06:18
-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Јануари.2015 во 10:26


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Јануари.2015 во 10:27


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Јануари.2015 во 10:29


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Omar
Датум на внесување: 16.Април.2015 во 20:37


Постирано од: Omar
Датум на внесување: 16.Април.2015 во 20:38


Постирано од: Omar
Датум на внесување: 16.Април.2015 во 20:40


Постирано од: Omar
Датум на внесување: 16.Април.2015 во 20:40


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Мај.2015 во 22:45


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Октомври.2015 во 16:46


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Октомври.2015 во 16:47


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Октомври.2015 во 16:51


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Ноември.2015 во 08:08
ukradete-nekoja-ideja-instagram-profili-za-podobro-ureduvanje-na-domot-09.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Јануари.2016 во 16:21
zenski dom (5)


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Февруари.2016 во 12:11


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Февруари.2016 во 12:12


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 22.Февруари.2016 во 22:29


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Август.2016 во 16:16
Домот на Марк Џејкобс


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Февруари.2017 во 11:46


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Февруари.2017 во 11:47
http://tocka.com.mk/images/content/sodrzina/mirrors-in-interior-design-7.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Февруари.2017 во 11:48


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Февруари.2017 во 11:48


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Февруари.2017 во 11:48


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Февруари.2017 во 11:50


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Февруари.2017 во 11:51


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Февруари.2017 во 11:52


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 19.Февруари.2017 во 17:00
Related image     Related image             Image result for mirror


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Февруари.2017 во 19:43
http://www.kafepauza.mk/wp-content/uploads/2015/04/3-eve-shto-kje-se-sluchi-ako-na-ovie-mesta-chuvate-ogledala-vo-domot-kafepauza.mk_.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Септември.2017 во 09:59


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Октомври.2017 во 21:04


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Октомври.2017 во 21:05


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Октомври.2017 во 21:06


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Октомври.2017 во 21:09


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Октомври.2017 во 21:30


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 27.Октомври.2017 во 22:43


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 27.Октомври.2017 во 22:45


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 02.Ноември.2017 во 12:57


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 02.Ноември.2017 во 13:14


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Ноември.2017 во 19:57


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Ноември.2017 во 19:57


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Ноември.2017 во 19:58


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Ноември.2017 во 20:00


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Ноември.2017 во 09:29


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Ноември.2017 во 09:29


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Декември.2017 во 15:10


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Декември.2017 во 18:30


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Декември.2017 во 09:54


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Декември.2017 во 09:55


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Декември.2017 во 09:56


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Декември.2017 во 09:57


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 12.Декември.2017 во 17:37


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 31.Јануари.2018 во 10:10


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Февруари.2018 во 12:55


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Февруари.2018 во 12:55


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Февруари.2018 во 12:56


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Февруари.2018 во 20:34
ednostavni-nachini-da-go-napravite-vashiot-stan-otmeno-mesto-za-zhivot-06.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Март.2018 во 10:03
Related image


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Март.2018 во 21:34
Image result for photos of home mirror


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Март.2018 во 21:35
Image result for photos of home mirror


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Март.2018 во 21:36
Related image


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Мај.2018 во 19:42
Резултат со слика за photo of home mirror


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Мај.2018 во 11:03
Поврзана слика


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Мај.2018 во 11:04
Резултат со слика за photo of home mirror


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Јуни.2018 во 20:26


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Јули.2018 во 16:06


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Јули.2018 во 15:51
Поврзана слика


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Јули.2018 во 15:58
Поврзана слика


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Септември.2018 во 20:03
Резултат со слика за photos of mirror in your homme


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Септември.2018 во 20:04
Поврзана слика


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Септември.2018 во 20:05
Поврзана слика


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Септември.2018 во 20:06
Резултат со слика за photos of mirror in your homme


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Септември.2018 во 20:07
Резултат со слика за photos of mirror in your homme


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Октомври.2018 во 20:11
-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 21.Октомври.2018 во 11:04
Поврзана слика


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 21.Октомври.2018 во 11:06
Поврзана слика


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: lotus flower
Датум на внесување: 21.Октомври.2018 во 12:11


Постирано од: lotus flower
Датум на внесување: 21.Октомври.2018 во 12:12
InStyle-Decor.com Luxury Designer Lighting Ultra High End Floor Lamps From $5,000 Beautiful Custom Designs For The Worlds Most Glamorous Projects. Enjoy Over 3,500 Modern, Contemporary Designer Inspirations, Now On Line, To Enjoy, Pin & Share. Luxury Furniture, Lighting, Mirrors & Decorative Accents. Unique Decorating Ideas for Interior Architects, Designers, Decorators & Fans


Постирано од: lotus flower
Датум на внесување: 21.Октомври.2018 во 12:12Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk