Паника во редовите на А1,Сител,Канал5!!!
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Медиуми
Опис на форумот: Телевизии, радио, списанија, весници...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=23557
Датум на принтање: 04.Февруари.2025 во 12:07 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Паника во редовите на А1,Сител,Канал5!!!
Постирано од: mungos80
Наслов: Паника во редовите на А1,Сител,Канал5!!!
Датум на внесување: 14.Ноември.2010 во 16:15
Со влегувањето на онаа селската тв рози или пинк пантер сељаци во македонскиот ветер(етер) настана паника од огромни размери.
Имено од моментот кога во етерот ќе излези пинк пантерот на нашите реномирани(први во село) телевизии ќе нема што да се гледа.
Список на тв програми.
Опстанок на разни идиоти.
Фарми на разни селани
Се за љубов
Менувам жена
Турбо фолкот!!!!!!!!!!!!!!
Касандра,Онур и Бандини и сите разноразни тв сапуници .
к*рСАЏИИ
итн....итака наваму
Со оваа на сите програми ќе нема ништо ,а прибидејќи буџетот им е мизерен па немаат пари за квалитетни програми,филмови ќе гледаме се повеќе вести и реклами.
------------- “Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
Коментари:
Датум на внесување: 14.Ноември.2010 во 16:23
Да живее слободата на македонскиот народ кој е отруен од разни српски ѓубриња од програми и еднаш за секогаш место тв сапуници да најдат време да си видат децата,роднините и пријателите
------------- “Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
Постирано од: FeaR
Датум на внесување: 14.Ноември.2010 во 16:24
mungos mozes kako sakas da gi nareces ama da znaes mnogu deka stavile kablovska ili kupile satelitska radi toj pink taa e vistinata bez lutenje
------------- "А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
Датум на внесување: 14.Ноември.2010 во 16:26
Зошто да се лутам,секој има право на свое мислење,јас затоа алармирав на опасноста што ќе следи кај овие наши телевизии.
Инаку патем ништо од ова не гледам забрането ми е имам слабо срце
|
Постирано од: brza
Датум на внесување: 14.Ноември.2010 во 16:32
shto ste barale...toa i ke gledate!
------------- Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
Постирано од: FeaR
Датум на внесување: 14.Ноември.2010 во 16:33
mungos80 напиша:
Зошто да се лутам,секој има право на свое мислење,јас затоа алармирав на опасноста што ќе следи кај овие наши телевизии.
Инаку патем ништо од ова не гледам забрането ми е имам слабо срце |
pa da ne mislis deka neso ti kontram inace daleku od toa
------------- "А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
Датум на внесување: 14.Ноември.2010 во 16:34
Јас си гледам дискавери
А ти
|
Датум на внесување: 14.Ноември.2010 во 16:35
FeaR напиша:
mungos80 напиша:
Инаку патем ништо од ова не гледам забрането ми е имам слабо срце |
pa da ne mislis deka neso ti kontram inace daleku od toa |
Никако зошто би помислил,инаку потписот ти е закон
|
Датум на внесување: 14.Ноември.2010 во 17:48
Се извинувам заборавив и на најновата емисија на сител
СЕЛО ВЕСЕЛО
|
Постирано од: stigma04
Датум на внесување: 14.Ноември.2010 во 22:57
mungos da mu ja predlozime na pink medi tv od bitola da ja kupi.
------------- Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
Постирано од: DragancoLeskoec
Датум на внесување: 17.Ноември.2010 во 19:23
mungos80 напиша:
Да живее слободата на македонскиот народ кој е отруен од разни српски ѓубриња од програми и еднаш за секогаш место тв сапуници да најдат време да си видат децата,роднините и пријателите |
Да живеј народо, ама народо смрден сам бара вакви работи, ебате народо.
Ич да не се љутиме Љубчо и шиптарите ко ќе не нарекват срби со говорна мана.Јас поќе не се љутам.
Инаку и јас сум остаен на Дискавери.
------------- Брсјачка нација !
|
Датум на внесување: 18.Ноември.2010 во 22:18
Официјално ќе започне селскиот проект ПИНК 15
|
Постирано од: stigma04
Датум на внесување: 20.Ноември.2010 во 22:24
imaat produkcija jaka pa neka mu ja duma sega velija so vlegvanjeto na pink2 najavuvaat mnogu ama pak da ne bidi turbo vecer utro den i tnt.
------------- Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
Постирано од: Zeksi71
Датум на внесување: 20.Ноември.2010 во 23:14
Fala bogu konecno bar edna dobra televizija da vleze vo MK.
Toa trebase poodamna da se sluci, ama bolje ikad nego nikad.
Vo sekoj slucaj, prijatno sum iznenaden, sepak Pink e brend br. 1 na Balkanov.
------------- "Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
Постирано од: vlako088
Датум на внесување: 21.Ноември.2010 во 17:38
Сметам дека непотребно се создава паника! Споменатите телевизии во трка да привлечат што е можно повеке гледачи самите паднаа во мрежа емитујајќи разни сапуници на своите медиумии од кои сега е тесшко да се извлечат. Помалку сапуници повеке забава тоа е лекот за излез од паниката. Кој ве гледал досега ке ве гледа и понатака без оглад на тоа што влезе Пинк во Македонија.
|
Постирано од: marsovec
Датум на внесување: 22.Ноември.2010 во 21:12
Narodot si go bara toa...KICOT...Najgledani se razni sapunski serii...i kic produkcii...idoli...vo zivo nekakvi zamisleni zvezdi...kic do kic...Koj saka kvalitet ete diskaveri...i slicni na nea...HTV da ne ja zaboravam...
------------- СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
Постирано од: MkdWarrior
Датум на внесување: 23.Ноември.2010 во 18:54
Publikata Treba da Diktira tempo sto treba da davaat teliviziite
A NE teliviziite da ni DIKTIRAAT nie sto da Gledame
ZA SITE TELEVIZII VO MKD
|
Постирано од: mamamd
Датум на внесување: 06.Март.2011 во 08:44
Цццц...паника...па тие живи се испојадоа меѓу себе, само фали минутка да се дојадат па сите да раатисаме од нив Читам-почнале и “гласовите“ да си ги преземаат. Демек-Али Риза, Шефкет и Фикрет заминале во Сител. Голема работа, свесни ли се тие (глумците) дека нардот многу и не им е гајле кој зборува Секое чудо за три дена- се навикнавме ко што се навикнавме и на другион Шефект (глумецот што го сменија де) Едно треба да научат оние кои лесно се откажуваат- серијата не ја прават гласовите на глумците- туку нејзината содржина. Тројцана што заминаа не ја прават целата гледаност, затоа смешен е наслово
http://www.time.mk/read/08bc124437/3257a438a1/index.html - Кога лисјата паѓаат... во Сител!
-------------
|
Постирано од: Kali
Датум на внесување: 06.Март.2011 во 09:36
mamamd напиша:
http://www.time.mk/read/08bc124437/3257a438a1/index.html - Кога лисјата паѓаат... во Сител!
|
Ужасно е што си дозволија и глумциве, и тоа оние кои се веќе докажани, да имаат партиски бои на себе, т.е. што го искористуваат тој момент за добивање улоги и напредување. Наместо да бидат токму оние кои ќе се спротивстават, и ќе покажат малку достоинство, и здрава реакција.
Еден куп млади квалитетни уметници, глумци, режисери и сл. се напикани во ќоше, а им се остава огромен простор и буџет на некои помалку квалитетни, партиски обоени. Погледнете го репертоарот на Драмски и МНТ, катастрофа која чини многу пари.
|
Постирано од: Andjelina
Датум на внесување: 06.Март.2011 во 16:44
е големо чудо де...заминале во Сител,веројатно по потрага по повеќе пари...знаеме ,пари-никогаш доста
и без нив ќе ги биде Лисјата
------------- Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 06.Март.2011 во 16:49
Изгледа е при крај серијава штом почнале веќе да паѓаат ''лисјата''.
------------- Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
Постирано од: *moon*
Датум на внесување: 02.Октомври.2011 во 00:34
Rozalita Rajcik Roze? kade e sega?
------------- Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|