Испечати | Затвори го прозорот

Мода од улицата...Street style

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Мода и убавина
Опис на форумот: Креатори, козметика, фризура, целулит, трендови...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=23393
Датум на принтање: 05.Март.2021 во 16:52
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Мода од улицата...Street style
Постирано од: Schatzii
Наслов: Мода од улицата...Street style
Датум на внесување: 16.Октомври.2010 во 12:53

Во оваа тема постирајте слики од уличната мода кај нас, но и од целиот свет. Секако и коментари не би биле на одмет, пишете си што ви се допаѓа, а што не, слободно критикувајтесреќа

За да нема забуни, во Street style спаѓаат сите оние фотографии кои не ги вклучуваат познатите ( глумци, пејачи и слично ).


-------------
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.Коментари:
Постирано од: Schatzii
Датум на внесување: 16.Октомври.2010 во 13:24
Стокхолм

-------------
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.


Постирано од: Schatzii
Датум на внесување: 16.Октомври.2010 во 13:25
Стокхолм
 


-------------
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.


Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 16.Октомври.2010 во 13:27
http://pipeline.refinery29.com/pipeline/img/copenhagen-street-style-09-2.jpg
Copenhagen


-------------
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.


Постирано од: brza
Датум на внесување: 16.Октомври.2010 во 13:37


-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 16.Октомври.2010 во 14:44


Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 16.Октомври.2010 во 14:45


Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 16.Октомври.2010 во 14:47
 


Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 16.Октомври.2010 во 17:26


-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: Kali
Датум на внесување: 16.Октомври.2010 во 17:45

Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Октомври.2010 во 19:50


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Џо
Датум на внесување: 18.Октомври.2010 во 21:27
Originally posted by brza brza напиша:Во Скопје сликано ?
Позната фаца...некако...


-------------
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Постирано од: brza
Датум на внесување: 18.Октомври.2010 во 22:38
 
a be,stoposto si ja videl.изненадување..ako si shpartal niz svetot ..uzduz i popreko !да
 
 


-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: Schatzii
Датум на внесување: 25.Октомври.2010 во 19:27
Софија


-------------
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.


Постирано од: Schatzii
Датум на внесување: 25.Октомври.2010 во 19:28
Софија


-------------
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.


Постирано од: Schatzii
Датум на внесување: 25.Октомври.2010 во 19:34

Копенхаген-------------
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.


Постирано од: Tiggy Vicious
Датум на внесување: 27.Октомври.2010 во 17:04Поштуем вака облечено машко:
Џанаци.


-------------
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 27.Октомври.2010 во 21:48


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 27.Октомври.2010 во 21:49


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Schatzii
Датум на внесување: 22.Ноември.2010 во 18:57
  
  wow фриз и наочараизненадувањесмеење


-------------
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 26.Декември.2010 во 16:02


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Декември.2010 во 05:43


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 27.Декември.2010 во 17:50


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Декември.2010 во 22:32


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: sneska_v
Датум на внесување: 08.Февруари.2011 во 21:45


Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 17.Февруари.2011 во 14:56
Нешто што ми се допадна ..а е извадено од страната што членот Марио ја постави ...
 
http://www.skopjeurbanstyle.com/post/9">
 
http://www.skopjeurbanstyle.com/post/8"> 


-------------
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.


Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 17.Февруари.2011 во 14:58
http://www.skopjeurbanstyle.com/post/6"> 
http://www.skopjeurbanstyle.com/post/1">

-------------
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.


Постирано од: sneska_v
Датум на внесување: 07.Март.2011 во 19:09
http://www.fashion.hr/img/repository/2009/10/web_image/1079ears4416web.jpghttp://www.fashion.hr/img/repository/2009/10/web_image/104grace3316web1.jpg


Постирано од: емил
Датум на внесување: 22.Март.2011 во 16:46


-------------


Постирано од: zagor
Датум на внесување: 22.Март.2011 во 17:07
..малку понастана од сокакот....инаку градско паркче ние тука..тоа..таквото..
а се буричкаме во вирчето ...подолу..

-------------
...zagor e ziv,se drugo e laga.


Постирано од: емил
Датум на внесување: 22.Март.2011 во 17:09


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 22.Март.2011 во 17:57


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 22.Март.2011 во 18:06


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 22.Март.2011 во 18:31


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 23.Март.2011 во 05:39


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 24.Март.2011 во 05:26


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 02.Април.2011 во 22:26


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Април.2011 во 10:36


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Април.2011 во 10:38


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 13.Април.2011 во 09:31
 PANTALONI%20SCURTI%20-%20%20CE%20TI%20SE%20POTRIVESTE?

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Април.2011 во 19:25


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Мај.2011 во 20:26


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Мај.2011 во 20:31


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Мај.2011 во 21:56


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 22.Мај.2011 во 19:02


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 26.Мај.2011 во 00:00


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 02.Јуни.2011 во 16:13


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 05.Јуни.2011 во 15:50


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Јуни.2011 во 18:37


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Јуни.2011 во 18:37
http://www.histyley.com/Groups/photo/5353331186/histyley-the-grove-street-style-348.html">HiStyley%20The%20Grove%20Street%20Style%20#348


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Tiggy Vicious
Датум на внесување: 08.Јуни.2011 во 09:55
-------------
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 22.Јуни.2011 во 00:55


Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 29.Јуни.2011 во 00:17
Singapore


http://www.elle.com/var/ezflow_site/storage/images/sandbox/global-street-style/singapore2/6751335-1-eng-US/singapore2.jpg
http://www.elle.com/var/ezflow_site/storage/images/sandbox/global-street-style/singapore3/6751346-1-eng-US/singapore3.jpg
http://www.elle.com/var/ezflow_site/storage/images/sandbox/global-street-style/singapore4/6751357-1-eng-US/singapore4.jpg
http://www.elle.com/var/ezflow_site/storage/images/sandbox/global-street-style/singapore5/6751368-1-eng-US/singapore5.jpg
http://www.elle.com/var/ezflow_site/storage/images/sandbox/global-street-style/singapore6/6751379-1-eng-US/singapore6.jpg
http://www.elle.com/var/ezflow_site/storage/images/sandbox/global-street-style/singapore8/6751401-1-eng-US/singapore8.jpg


-------------
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Јуни.2011 во 22:29


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Јуни.2011 во 22:30


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Јули.2011 во 09:50


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Јули.2011 во 09:53


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 01.Јули.2011 во 21:58


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 01.Јули.2011 во 22:19


Постирано од: Nadia
Датум на внесување: 03.Јули.2011 во 16:30
Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Јули.2011 во 16:44


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Јули.2011 во 16:45


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Јули.2011 во 16:47


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Јули.2011 во 23:02


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 22.Јули.2011 во 21:48


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 22.Јули.2011 во 21:50


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 27.Јули.2011 во 22:52


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 27.Јули.2011 во 23:33


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 27.Јули.2011 во 23:36


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 09:21


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 13:09
http://fashiondesigntrend.com/2011/bag-style-summer-greenwich-leather-and-python-shoulder-bag/bag-style-summer-greenwich-leather-and-python-shoulder-bag-2011/">Bag%20Style%20Summer%20Greenwich%20Leather%20and%20Python%20Shoulder%20Bag%202011%20Bag%20Style%20Summer%20Greenwich%20Leather%20and%20Python%20Shoulder%20Bag

-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 28.Јули.2011 во 13:14


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Август.2011 во 10:16
http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2011/05/Burberry-Blue-Label-2011-1.jpg">Burberry%20-%20Blue%20Label%20пролет-лято%202011

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Август.2011 во 10:17
http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2011/05/Burberry-Blue-Label-2011.jpg">Burberry%20-%20Blue%20Label%20пролет-лято%202011

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Август.2011 во 10:17
http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2011/05/Burberry-Blue-Label-2011-2.jpg">Burberry%20-%20Blue%20Label%20пролет-лято%202011

-------------


Постирано од: Andjelina
Датум на внесување: 08.Август.2011 во 17:46


-------------
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасуваПостирано од: Valerija
Датум на внесување: 08.Август.2011 во 17:48-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 09.Август.2011 во 09:35
http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2011/04/Lisa-Campione-damsko-obleklo-Lisa-Campione-2011-1.jpg">Lisa%20Campione%20%20пролет-лято%202011   http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2011/04/Lisa-Campione-damsko-obleklo-Lisa-Campione-2011-2.jpg">Lisa%20Campione%20%20пролет-лято%202011  

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Август.2011 во 09:47


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 09.Август.2011 во 09:47


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 11.Август.2011 во 06:54
http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2011/04/mladejka-moda-New-Yorker-2011-1.jpg">Младежка%20мода%20от%20New%20Yorker%20пролет-лято%202011

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Август.2011 во 08:42-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Август.2011 во 06:12
http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2011/04/mladejka-moda-Pepe-Jeans-2011-1.png">Младежка%20колекция%20%20Pepe%20Jeans%20%20пролет-лято%202011  

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Август.2011 во 06:12
http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2011/04/mladejka-moda-Pepe-Jeans-2011-4.png">Младежка%20колекция%20%20Pepe%20Jeans%20%20пролет-лято%202011   http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2011/04/mladejka-moda-Pepe-Jeans-2011.png">Младежка%20колекция%20%20Pepe%20Jeans%20%20пролет-лято%202011

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Август.2011 во 23:53
http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2011/03/Guess-2011-7.jpg">Младежка%20мода%20от%20Guess%20пролет-лято%202011   http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2011/03/Guess-2011-6.jpg">Младежка%20мода%20от%20Guess%20пролет-лято%202011

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Август.2011 во 23:56
http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2011/03/Guess-2011-5.jpg">Младежка%20мода%20от%20Guess%20пролет-лято%202011   http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2011/03/Guess-2011-4.jpg">Младежка%20мода%20от%20Guess%20пролет-лято%202011

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Август.2011 во 23:58
http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2011/03/Guess-2011-3.jpg">Младежка%20мода%20от%20Guess%20пролет-лято%202011   http://fashionbg.info/wp-content/uploads/2011/03/Guess-2011-2.jpg">Младежка%20мода%20от%20Guess%20пролет-лято%202011

-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Август.2011 во 19:57-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 21.Август.2011 во 01:43


-------------


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 21.Август.2011 во 03:01


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 21.Август.2011 во 12:19


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: sneska_v
Датум на внесување: 24.Август.2011 во 15:07
%20
%20
%20
%20
%20
%20
%20
%20
%20
%20
%20


Постирано од: sneska_v
Датум на внесување: 24.Август.2011 во 15:19
%20
%20
%20
%20
%20


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 24.Август.2011 во 17:19-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Август.2011 во 13:53


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 30.Август.2011 во 13:56-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Август.2011 во 14:22


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Август.2011 во 14:23


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 30.Август.2011 во 16:43-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Август.2011 во 17:22


-------------Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk