Испечати | Затвори го прозорот

Азбука на имиња

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Општо
Име на форумот: Форумски игри
Опис на форумот: Асоцијации, калодонти, азбука ваква, азбука онаква...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=22805
Датум на принтање: 24.Јануари.2021 во 17:26
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Азбука на имиња
Постирано од: Santijago
Наслов: Азбука на имиња
Датум на внесување: 03.Јули.2010 во 02:07
Почнуваме одново


Анабела


-------------
I'm out bcz of pathetic around hereКоментари:
Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 03.Јули.2010 во 02:07
Бисера

-------------
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 03.Јули.2010 во 02:08
Владимир


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Santijago
Датум на внесување: 03.Јули.2010 во 02:09
Габриела

-------------
I'm out bcz of pathetic around here


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 03.Јули.2010 во 02:10
Ѓорги


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 03.Јули.2010 во 02:10
Евгенија

-------------
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 03.Јули.2010 во 02:10
Жарко


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Santijago
Датум на внесување: 03.Јули.2010 во 02:11
Златко

-------------
I'm out bcz of pathetic around here


Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 03.Јули.2010 во 02:13
Ѕвонко

-------------
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.


Постирано од: Santijago
Датум на внесување: 03.Јули.2010 во 02:14
Ивана

-------------
I'm out bcz of pathetic around here


Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 03.Јули.2010 во 02:14
Јордан

-------------
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.


Постирано од: Santijago
Датум на внесување: 03.Јули.2010 во 02:15
Калина

-------------
I'm out bcz of pathetic around here


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 03.Јули.2010 во 02:16
Леон


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Santijago
Датум на внесување: 03.Јули.2010 во 02:18
Љубица

-------------
I'm out bcz of pathetic around here


Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 03.Јули.2010 во 02:19
Михајло

-------------
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 03.Јули.2010 во 02:20
Никола


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 03.Јули.2010 во 02:31
Њ
Огнен

-------------
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 03.Јули.2010 во 02:31
Петар


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 03.Јули.2010 во 02:33
Ратко

-------------
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 03.Јули.2010 во 02:33
Славица


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 03.Јули.2010 во 02:35
Тодор

-------------
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 03.Јули.2010 во 02:35
Ќемал


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 03.Јули.2010 во 05:23
Уели

-------------


Постирано од: ANITA11
Датум на внесување: 03.Јули.2010 во 16:33
franc

-------------
druzhba si e druzhba,a sluzhba si e sluzhba...


Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 04.Јули.2010 во 00:15
Христијан

-------------
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 04.Јули.2010 во 00:15
Цвета


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 04.Јули.2010 во 03:13
Чико

-------------


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 04.Јули.2010 во 20:03
Џемо-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: zverka_
Датум на внесување: 04.Јули.2010 во 20:13
Shaban


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 04.Јули.2010 во 20:23
Александар


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: zverka_
Датум на внесување: 04.Јули.2010 во 20:31
Boris


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 04.Јули.2010 во 20:46
Владимир

-------------
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.


Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 05.Јули.2010 во 01:53
Гораст

-------------
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 05.Јули.2010 во 01:59
Дејан


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 05.Јули.2010 во 03:43
Ѓоргија

-------------
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Јули.2010 во 06:59
Елисавета

-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 05.Јули.2010 во 13:00
Жанета

-------------


Постирано од: sanja-a
Датум на внесување: 05.Јули.2010 во 14:34
Зоран

-------------
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Јули.2010 во 18:04
Илијана

-------------


Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 05.Јули.2010 во 20:17
Јаков

-------------
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Јули.2010 во 20:36
кристофер

-------------


Постирано од: orlov
Датум на внесување: 05.Јули.2010 во 22:54
Liljana

-------------
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              


Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 05.Јули.2010 во 23:52
Љубица

-------------
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.


Постирано од: емил
Датум на внесување: 06.Јули.2010 во 05:19
Михаела

-------------


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 07.Јули.2010 во 01:14
Никола


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 07.Јули.2010 во 06:57
Омар

-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 07.Јули.2010 во 12:30
Paraskeva

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 07.Јули.2010 во 15:01
Рејнолд

-------------


Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 08.Јули.2010 во 04:03
Стојна

-------------
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Јули.2010 во 05:41
Тијана

-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 08.Јули.2010 во 09:40
Урош

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Јули.2010 во 09:55
Франческа

-------------


Постирано од: orlov
Датум на внесување: 08.Јули.2010 во 15:40
Hristina

-------------
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              


Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 09.Јули.2010 во 02:27
Цветко

-------------
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.


Постирано од: емил
Датум на внесување: 09.Јули.2010 во 04:08
Чавдар

-------------


Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 10.Јули.2010 во 03:22
Џовани

-------------
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.


Постирано од: емил
Датум на внесување: 10.Јули.2010 во 06:05
Шерин

-------------


Постирано од: Tiggy Vicious
Датум на внесување: 10.Јули.2010 во 11:30
Анелија.

-------------
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality


Постирано од: емил
Датум на внесување: 10.Јули.2010 во 11:32
Бети

-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 10.Јули.2010 во 11:43
Весна

-------------


Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 10.Јули.2010 во 14:43
Гергана


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 10.Јули.2010 во 16:25
Даница

-------------


Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 10.Јули.2010 во 17:01
Ѓурѓица


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 10.Јули.2010 во 17:52
Елеонора

-------------


Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 10.Јули.2010 во 18:20
Жизел


Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 10.Јули.2010 во 18:29
Зденка(има вакво име..за тие што ќе се изнасмеат )

-------------
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 10.Јули.2010 во 18:43
Ѕвонко


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 10.Јули.2010 во 23:26
Ибро


Постирано од: gonzo
Датум на внесување: 11.Јули.2010 во 00:13
Jovana...

-------------
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.


Постирано од: емил
Датум на внесување: 11.Јули.2010 во 00:19
Кристин

-------------


Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 11.Јули.2010 во 10:56
Лавинија


Постирано од: емил
Датум на внесување: 11.Јули.2010 во 10:56
Љупка

-------------


Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 11.Јули.2010 во 11:08
Матилда


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 11.Јули.2010 во 17:13
Ненад


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 11.Јули.2010 во 17:48
Орландо

-------------


Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 12.Јули.2010 во 11:29
Перикли


Постирано од: ПодВодно
Датум на внесување: 12.Јули.2010 во 11:30
Рамона


Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 12.Јули.2010 во 11:31
Софоклис


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Јули.2010 во 11:34
Тамара

-------------


Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 12.Јули.2010 во 11:51
Ќ...
Убавка


-------------
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 12.Јули.2010 во 13:28
Филимена

-------------


Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 12.Јули.2010 во 13:57
Хрисотемида


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 12.Јули.2010 во 18:37
Цане

-------------


Постирано од: Schatzii
Датум на внесување: 12.Јули.2010 во 19:25

Чарлс-------------
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 12.Јули.2010 во 20:51
Џо


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 12.Јули.2010 во 20:53
Шабан

-------------
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Јули.2010 во 20:58
Алфонсо

-------------


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 12.Јули.2010 во 21:42
Бојан


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Јули.2010 во 21:57
Вергил

-------------


Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 12.Јули.2010 во 22:06
Газменд


Постирано од: TheHacker
Датум на внесување: 12.Јули.2010 во 22:07
Дарко

-------------
01001101011001010110100000101100001000000111010001101000011001010010000001110011011011110110111001100111001000000100100001100001011000110110101101100101011100100111001100100000011000010110111001100100


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Јули.2010 во 22:07
Дренчо

-------------


Постирано од: TheHacker
Датум на внесување: 12.Јули.2010 во 22:07
Ѓорге

-------------
01001101011001010110100000101100001000000111010001101000011001010010000001110011011011110110111001100111001000000100100001100001011000110110101101100101011100100111001100100000011000010110111001100100


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 12.Јули.2010 во 22:09
Ема


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 13.Јули.2010 во 05:35
Живко

-------------


Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 13.Јули.2010 во 07:48
Зоки


Постирано од: емил
Датум на внесување: 13.Јули.2010 во 07:50
Ирена

-------------


Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 13.Јули.2010 во 08:28
Јасмина


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 13.Јули.2010 во 08:31
Клара

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 13.Јули.2010 во 08:35
Лазар

-------------Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk