Испечати | Затвори го прозорот

До сите корисници на MaxARENA!

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Технологија
Име на форумот: MaxARENA Gaming
Опис на форумот: сервери за online gaming (овозможено од MAXadsl)
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=22119
Датум на принтање: 14.Август.2020 во 22:22
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: До сите корисници на MaxARENA!
Постирано од: Figgy
Наслов: До сите корисници на MaxARENA!
Датум на внесување: 30.Март.2010 во 17:26
Неколку работи во врска со форумов, серверите, контакти и сл...

1. ПРИВАТНИ ПОРАКИ

Секој корисник на www.forum.idividi.com.mk смее и може да ги користи приватните пораки.
Комуницирањето со Администраторите на Серверите преку приватните пораки е дозволено, но само со содржина која не е од типот „поз“,“како си брат“,„дај ми админ“
Доколку содржината на приватната порака биде од типот (види погоре), нема да возвраќаме, а на најупорните им следува блок.

Приватните пораки служат за некакви прашања или пак известувања.

Админ по пат на лична порака никогаш нема да добиете!


2. MSN

Администрацијата на MaxARENA никогаш не комуницира преку MSN и затоа немојте да барате ID.
Комуникацијата се одвива само преку приватни пораки(види точка 1)
Доколку некој ве „аддне“ и ви се претстави во име на некој од Администраторите на MaxARENA и ви ветува админ тогаш истиот блокирајте го.

3. СЕРВЕР

Многумина од вас ја користат приликата кога некој од Администраторите ќе влезе на сервер да му бараат msn или админ преку chat или уште полошо admin chat. Најупорните ќе бидат банирани.

4. ФОРУМ

Форумот служи за размена на мислења и секако дружење.
Спамот не докажува дека сте активни на форумот и секој кој ќе го прекрши правилото ќе биде баниран соодветно pravila.asp - правила на форумот

Поздрав.Коментари:
Постирано од: csmaster
Датум на внесување: 17.Јануари.2011 во 15:50
administratorite ne   proglasuvat za admin


Постирано од: todorn
Датум на внесување: 10.Март.2012 во 18:15
edna molba do administratorite ako moze nekoj od niv da me odbanira na awp arenata bidejki mi stavija permanenten ban oti se pozaliv deka se igra so cit, mojot nick e komandos. Ako moze ovaa usluga da mi ja napravite ke vi bidam mnogu blagodaren    Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk