Испечати | Затвори го прозорот

Секс по телефон...

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Интима
Име на форумот: Секс
Опис на форумот: Неисцрпна, најчитана... најжешка тема...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=21165
Датум на принтање: 17.Февруари.2025 во 06:11
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com

Тема: Секс по телефон...
Постирано од: bijonse1
Наслов: Секс по телефон...
Датум на внесување: 14.Декември.2009 во 22:48
И ова било ИН  .......ај да видам ваши искуства .....или едноставно што мислите за ........на%20телефон  алоооо  сакам секс ........

Коментари:
Датум на внесување: 14.Декември.2009 во 22:53
СЕКС ПО ТЕЛЕФОН........јави%20ми%20се

seks-po-telefon

Некогаш можете да почнете со “Што имаш на себе?”, некогаш со обичното “Ало, здраво...”, а некогаш и со некоја жешка наредба. Без оглед на тоа како...на%20телефон

...почнувате, потрудете се за телефонскиот секс да обезбедите бесплатни минути за разговор, затоа што никогаш нема да бидете сигурни колку ќе трае.

Последното истражување на списанието "Cosmopolitan" покажува дека дури 85% од мажите се “гладни” за добар секс со својат партнерка преку телефон.

Сексот преку телефон е популарен поради многу причини. Пред сè, тој е безбеден. Вие само зборувате за местата кои сакате да ги допирате (било да е во прашање вашето или телото на партнерот).

Исто така, тука е и интимноста која овој секс ја овозможува. И вие и партнерот можете да доживеете оргазам дури и кога се на илјадници километри оддалечени еден од друг............хипнотизиран

Фантазијата е исклучително важна кај овој вид на секс. Практично можете да “бидете” што сакате и да “правите” сè што ќе посакате.

Довербата во партнерот е исто така многу важна. Морате да верувате дека личноста од другата страна нема да ви се смее доколку нешто кажете, а потоа можете да се препуштите на сексот кој доаѓа од најсилниот сексуален орган на човекот – мозокот.

“Телефонскиот секс може да биде одличен начин да ги доживеете своите најдлабоки фантазии, без потреба реално да правите работи кои се нелогични или физички невозможни” трепкање

Во телефонскиот секс звукот е најважен. Користете зборови на кои сте навикнати, не претерувајте со вулгарностите (освен ако тоа не ве возбудува).

Користете го својот глас и тело како алат за заведување. Некои луѓе многу се стимулираат со воздишките и стенкањето на партнерот, па дури и со звуците кои се слушаат за време на допирањето на телата.

Потоа можете да прејдете и на прашања и одговори. Поставувањето прашања може да ве направи подобар љубовник/ца во реалната врска. Ова е вистинска можност да поставите прашања за кои можеби не сте имале храброст да ги поставите лице во лице со партнерот.

seks-po-telefon-povekje

Сексот преку телефон навистина е одличен начин да “допрете” до некој, кој физички е далеку. Затоа, вработете ја својата уста и прсти, нурнете во фантазијата и потполно новиот начин на уживање по пат на телефон.........на%20телефон       голема%20насмевка

-------------

Постирано од: orlov
Датум на внесување: 14.Декември.2009 во 23:32
Toj alo sakam sex a ti?
Dogji ako smesh..........
Vidi среќа po telefon sex...........toa mu dovagja kako skriena kamra......ili?

-------------
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              

Постирано од: LouWeed
Датум на внесување: 15.Декември.2009 во 11:10
toa e old school

new school??

.....ukluci webcam, ke ti pokazam.....

-------------
http://www.myspace.com/louweed666 - NICE BOYs DONT PLAY ROCK&ROLL

Постирано од: pagane
Датум на внесување: 15.Декември.2009 во 11:12
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

toa e old school

new school??

.....ukluci webcam, ke ti pokazam.....

и ова е олд скул..плазење

Постирано од: LouWeed
Датум на внесување: 15.Декември.2009 во 11:13
znaci newschool e

vrti telefon, ja ke uklucam cam??

-------------
http://www.myspace.com/louweed666 - NICE BOYs DONT PLAY ROCK&ROLL

Постирано од: pagane
Датум на внесување: 15.Декември.2009 во 11:14
мора да бидеш комбинативен...
но сега се возбудуват од кравиците и овчиците на ф.б.газење%20од%20смеење

Постирано од: Joshua_Tree
Датум на внесување: 15.Декември.2009 во 13:34
Namesto polov organ Bog ke ni stavel bluetooth...hi hi hi
Aj be ne se glupirajte...bilo in...trantalca!

-------------
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes

Постирано од: Glenn
Датум на внесување: 15.Декември.2009 во 17:20
Вербален секс?
Многу треба да се напиња мозокот за таква работа.

-------------
Beauty fades, dumb is forever

Датум на внесување: 15.Декември.2009 во 20:22
Не само мозокот и уште што ли не треба за секретот да избие......

-------------

Постирано од: Ane09
Датум на внесување: 16.Декември.2009 во 13:45
Ne mi e omilen, no cesto sum na pat, pa dobra zamena e.

Датум на внесување: 17.Декември.2009 во 23:04
Мараја обожава секс по телефон

Поп дивата Мараја Кери, најмногу од се сака да легне в кревет, да ја земе телефонската слушалка, да го заврти бројот на својот сопруг Ник Канон, и да води љубов.
Со оглед на тоа што работата често ги разделува,
Мараја и нејзиниот 12 години помлад сопруг Ник Канон сексот го практикуваат преку телефон.

Кога новинарот на ОК магазинот го прашал 28-годишниот Канон како го пребродуваат времето разделени, Ник одговори: „Има многу секс по телефон! И кога ќе си дојдам дома, имаме голема забава!“

Со оглед на тоа што се во брак веќе една година, телефонските разговори ги водат често и долго. Но, ако се земе предвид дека Мараја има во план наскоро да затрудни, ќе се согласите дека треба малку да ја спуштат телефонската слушалка и да поработат малку заедно в кревет.
............хи,%20хи...

-------------

Датум на внесување: 17.Декември.2009 во 23:13
seks-po-telefon-za-pocetnici

-------------

Датум на внесување: 17.Декември.2009 во 23:18

http://www.mkdinfo.com/index.php?option=com_content&view=article&id=309:kejt-vinslet-saka-seks-preku-telefon&catid=52:shoubiztrac&Itemid=497 -

http://www.mkdinfo.com/index.php?option=com_mailto&tmpl=component&link=aHR0cDovL3d3dy5ta2RpbmZvLmNvbS9pbmRleC5waHA/b3B0aW9uPWNvbV9jb250ZW50JnZpZXc9YXJ0aWNsZSZpZD0zMDk6a2VqdC12aW5zbGV0LXNha2Etc2Vrcy1wcmVrdS10ZWxlZm9uJmNhdGlkPTUyOnNob3ViaXp0cmFjJkl0ZW1pZD00OTc= -

Оскаровката Кејт Винслет и се доверила на својата пријателка дека ужива у секс преку телефон.Кејт го користи слободнотео време, кое го има за време на снимањата за да смали тензијата на тој начин што секси и врело шепоти со својот партнер преку телефон...........на%20телефон

-------------

Постирано од: bodeti
Датум на внесување: 18.Декември.2009 во 00:35
Lele ama mi se prisaka,ima li nekoja vaka nabrzina po telefon da mi zavrsi onaa rabotaцрвенеење

-------------
VODETE LJUBOV A NE VOJNA.A MOZETE I OBETE.VENCAJTE SE!

Датум на внесување: 18.Декември.2009 во 00:45
Originally posted by bodeti bodeti напиша:

Lele ama mi se prisaka,ima li nekoja vaka nabrzina po telefon da mi zavrsi onaa rabotaцрвенеење

pa neli sve shto ti treba i posakal sedi do tebe .......sho sega telefoni ???не%20знам

-------------

Датум на внесување: 18.Декември.2009 во 00:49
Originally posted by bijonse1 bijonse1 напиша:

Originally posted by bodeti bodeti напиша:

pa neli sve shto ti treba i posakal sedi do tebe .......sho sega telefoni ???не%20знам
vaka samo od strvostнамигнување

-------------

Постирано од: BRANCE
Датум на внесување: 18.Декември.2009 во 03:53
ma u zivo bre toa e toa ni veb kam ni tel

Датум на внесување: 18.Декември.2009 во 16:50

02-09-09telefon3.jpg 07-10-09seks1.jpg

-------------

Датум на внесување: 18.Декември.2009 во 16:57

http://notformen.mk/mazhi/soveti/2157-najmoknoto-seks-oruzje-se-krie-vo-vasata-canta.html - - Најмоќното секс-оружје се крие во вашата чанта

vo_splana_so_mob

Знаете ли дека со мобилниот телефон можете да изведете многу кул работи? Всушност тоа е вашата најмоќна секс-играчка. Се сомневате? Останете закачени, научете нешто ново и збогатете ги своите тактики!размислување

Со камерата можете да ги сликате разните делови од вашето тело, градите, задникот, нозете, устата... глупчоИспратете му ги една по една и под секоја оставете мала порака. Пораката нека содржи објаснување што сакате да ви прави на тој дел.

Испратете му еротска порака во период кога најмалку мисли на вас. Додека е на работа, со другарите или кога гледа фудбал. Пораката може биде кратка и јасна, а предизвикувачка.

Наместо со рака, возбудете го со вибрациите. Исклучете ја мелодијата, оставете ги вибрациите, и нека се активира алармот додека се бакнувате..........хипнотизиран Тој сигурно ќе прекине со цел да ве остави да се јавите. Вие свртете му ја главата да продолжи да ве бакнува. Скришум земете го мобилниот и ставете го помеѓу неговите нозе.............плазење

Следниот пат кога ќе бидете сами дома, земете го својот и неговиот телефон и отидете во другата соба. Но, гледајте тој да биде окупиран со нешто како не би потрчал веднаш по вас. Соблечете се гола и почнете да му ѕвоните. Звукот ќе го доведе до вас, а глетката ќе го изненади.

Сите парови си имаат свој код на зборување, кој најчесто го користат во ситуации кога има други луѓе со нив, а имаат да си кажат нешто што никој не треба да го слушне. Затоа можете да му испратите порака или уште поубаво да му се јавите додека сте во метеж, и да му зборите на ваш јазик за тоа што планирате вечерта да му правите.

Натерајте да се соблече горе, гол или по маичка, и нека ви позира. Сликата може да си ја наместите како заднина. Освен што ќе можете секој ден да си го гледате и да си фантазирате, тој ќе биде на седмо небо од ваквата постапка.

Наместете посебен рингтон за него, за да знаете дека е тој кога ќе ви ѕвони. Гледајте тоа да биде некоја песна што ве асоцира на некоја жешка вечер со него, вашата заедничка песна или по личен избор.

Снимајте видеозапис додека имате секс. Можете и сами да се снимате додека, на пример, танцувате. Дајте му го да го гледа, ако воопшто издржи да го догледа до крај. Само внимавајте да не завршат снимките во погрешни раце.......хи,%20хи...

-------------

Датум на внесување: 20.Декември.2009 во 18:02
ALOOO IMA LI DEZURNA NA TELEFONOT MI SE PRISAKAголема%20насмевка

-------------

Постирано од: mrzla
Датум на внесување: 20.Декември.2009 во 19:44
Ако се лиже шеќер преку прозор,тогаш и секс преку тел. бива

Датум на внесување: 20.Декември.2009 во 19:50
Alooo..........please,
.......sakate li da se seksame?
A od drigata strana изненадување.........ama pochekajte da razmislam........голема%20насмевка

-------------

Постирано од: ANITA11
Датум на внесување: 21.Декември.2009 во 14:25
gluposti...тага

-------------
druzhba si e druzhba,a sluzhba si e sluzhba...

Постирано од: dejanpp
Датум на внесување: 21.Декември.2009 во 18:43
ako  ne  mislat devojkite  za  so  slusalkata  inaku  kako

Датум на внесување: 23.Декември.2009 во 22:29
Shto be kako? Imaat trista finti. Pa ako treba i so morkovot vo vaginata a pota kje go izmezat.........голема%20насмевка

-------------

Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk