БИТОЛЧАНИ И ПРИЛЕПЧАНИ НАЈГОЛЕМИ ЉУБОВЏИИ ВО МКД
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Интима
Име на форумот: Љубов
Опис на форумот: Верност, другарство, страст, љубомора, мерак... или се’ заедно?
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=20839
Датум на принтање: 17.Февруари.2025 во 18:47 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: БИТОЛЧАНИ И ПРИЛЕПЧАНИ НАЈГОЛЕМИ ЉУБОВЏИИ ВО МКД
Постирано од: bijonse1
Наслов: БИТОЛЧАНИ И ПРИЛЕПЧАНИ НАЈГОЛЕМИ ЉУБОВЏИИ ВО МКД
Датум на внесување: 19.Ноември.2009 во 21:12
Велат битолчани и прилепчани..................![тајм%20аут](smileys_novi/104.gif) биле...и се...... најголеми шармери и срцекршачи на женски пол.........![ангел](smileys_novi/25.gif) ајде да видиме какво искуство имаме со нив??![збунетост](smileys_novi/7.gif) или немаме никакво??? ![не%20знам](smileys_novi/106.gif) што мислите за овој нивни епитет ??? заслужен е или не?? сакам ваши коментари...![губитник](smileys_novi/30.gif)
|
Коментари:
Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 19.Ноември.2009 во 21:22
Nemam iskustvo nitu so ednite ,nitu so drugite . Za bitolchani sum slushnala,ama za prilepchani.....![збунетост](smileys_novi/7.gif)
------------- Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
Постирано од: BisernA
Датум на внесување: 19.Ноември.2009 во 21:34
не знам какви љубовници се... ама тоа машките во битола... мммхм
-------------
|
Постирано од: Joshua_Tree
Датум на внесување: 19.Ноември.2009 во 21:57
EDNA MNOGU UBAVA IZREKA VIKA VAKA:
-NEMA LOSI INSTRUMENTI(ZENI),IMA SAMO LOSI SVIRACI(MAZI)
Naravoucenie:Lokaliziranje na odredeni potrebi nosi golema greska
|
Датум на внесување: 19.Ноември.2009 во 22:01
Joshua_Tree напиша:
|
Kolku mudra izreka....
------------- Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 19.Ноември.2009 во 22:04
Постирано од: Glenn
Датум на внесување: 19.Ноември.2009 во 23:34
Јас со моето скромно искуство не се стекнав со таков впечаток ни за едните ни за другите дека биле толку големи љубовџии.
------------- Beauty fades, dumb is forever
|
Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 19.Ноември.2009 во 23:45
Постирано од: Andjelina
Датум на внесување: 19.Ноември.2009 во 23:46
хм...Прилепчанка сум ама за ова досега не сум слушнала...можеби и се...ги имаме секакви
------------- Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
Датум на внесување: 19.Ноември.2009 во 23:54
A LALA LALALA LIFE IS WONDERFULL,CHEERFULL...SEXFULL![голема%20насмевка](smileys_novi/4.gif)
KOLKU UBA PESNA(Jason Mraz-Life is wonderfull)
|
Постирано од: Glenn
Датум на внесување: 20.Ноември.2009 во 00:04
------------- Beauty fades, dumb is forever
|
Постирано од: Pentakostalec
Датум на внесување: 20.Ноември.2009 во 00:09
Шо говорете бе...од Велешани по убави Машки и по лјубов4ии амин!:
------------- Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
Постирано од: BisernA
Датум на внесување: 20.Ноември.2009 во 11:15
тоа ми беше зборот... колку што сум видела досега,... па... се тоа средени, стокмени... да ти е мерак да ги гледаш сите со некои косичиња, со некои очи.....
-------------
|
Постирано од: емил
Датум на внесување: 20.Ноември.2009 во 11:22
Не е до градот ,кои каков льубовник е.Се си е до човекот.Или го можеш или не.
|
Постирано од: ANITA11
Датум на внесување: 20.Ноември.2009 во 11:49
Joshua_Tree напиша:
| pametno
|
Постирано од: Zeksi71
Датум на внесување: 20.Ноември.2009 во 12:17
Ne znam kakvi se Bitolcanite i Prilepcanite, ama znam kakvi se Bitolcankite i Prilepcankite. Ovie vtorive svaka cast, NBA liga se, od prva ja kucaat.
|
Постирано од: MyWay
Датум на внесување: 20.Ноември.2009 во 14:31
So ogled na toa sto mojata najgolema ljubov i nekolku pomali![голема%20насмевка](smileys_novi/4.gif) se od PP togas mozam da gi pofalam prilepcanite...
------------- Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......![](smileys_novi/4.gif)
|
Датум на внесување: 20.Ноември.2009 во 16:51
SUGESTIJA DO MODERATOROT DA NI GI LOKALIZIRA MAZITE I DA JA ZATVORI TEMATA...![среќа](smileys_novi/1.gif) EPTEN E ZA NIKADE...NISTO LICNO
NEMORA DA NE PODSETUVATE DEKA ZIVEEME VO VEKOT NA ZENATA![голема%20насмевка](smileys_novi/4.gif) ![голема%20насмевка](smileys_novi/4.gif) ![голема%20насмевка](smileys_novi/4.gif)
|
Постирано од: Biolica
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 16:48
Bitolcani : kabadaii mnogu nadvoresno malce dusha . Zgodni , bitno e da si sreden , markiran ko ke gi istresish denar nepaga od niv ..
|
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 18:29
Zaradi moite izbrisani poraki ke probam da bidam "fin"... Ako veke mojata poraka e izbrisana,togas i na predhodnata izjava stavete pending...![среќа](smileys_novi/1.gif) TEMAVA NEKA SE ZATVORI KOGA POCNUVAAT DA VREGAAT...ILI NA PREDHODNATA SOGOVORNICKA NE MU SE DOPADNA MOJOT SLENG?
|
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 18:33
ITS ALL ABOUT GIVING AND TAKING(DAVANJE I ZEMANJE)....
NARAVOUCENIE:STO ZGOTVIS,TOA JADES(ne e ubavo za nekoj majka a za nekoj mastea)![намигнување](smileys_novi/3.gif)
|
Постирано од: blagorodna
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 18:40
ja nezna mzite kakvi sa samo naume moj da jet ziv su go imala, ama zeniscana bitolski sa fuksi nema zbor za tea, a
|
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 18:45
Lele Blage ![изненадување](smileys_novi/13.gif) Zoshto tolkava ogorcenost za bitolchankite,ne treba taka da se generaliziraat lugjeto spored potekloto.
|
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 18:54
BisernA ke ima pending na izjavata od ovie a? Ili za nekogo majka za nekogo mastea?![намигнување](smileys_novi/3.gif) ![среќа](smileys_novi/1.gif)
|
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 19:26
renatax напиша:
Lele Blage Zoshto tolkava ogorcenost za bitolchankite,ne treba taka da se generaliziraat lugjeto spored potekloto.
|
Ja se izvinjava ama od so go pizma tea fuksiceno karolina so surato ko glusec pokraj suvo i suroo otidna oprostite ja na karolina mislev koj pisev.
So kogo ke otidna od mafijasi do bosanci
|
Постирано од: Marko Polo 1
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 19:28
e, de... nase si e, pak si go sakame...
|
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 19:31
Blagoredna Karolinceto i jas go pizmam ako sum Bitolcanec Ama ne znaci deka sum i jas ko glusec...neli? Bijonse stavi tema ke i trgam usite za ova ![среќа](smileys_novi/1.gif) ![среќа](smileys_novi/1.gif) ![среќа](smileys_novi/1.gif)
|
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 19:36
Joshua_Tree напиша:
Blagoredna Karolinceto i jas go pizmam ako sum BitolcanecAma ne znaci deka sum i jas ko glusec...neli?Bijonse stavi tema ke i trgam usite za ova ![среќа](smileys_novi/1.gif) ![среќа](smileys_novi/1.gif)
| taka jet
|
Постирано од: МАРШАЛ
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 19:51
Zeksi71 напиша:
Ne znam kakvi se Bitolcanite i Prilepcanite, ama znam kakvi se Bitolcankite i Prilepcankite. Ovie vtorive svaka cast, NBA liga se, od prva ja kucaat. |
добри , а ? ........ добродушни ? ....... тие вторите ? .........
------------- http://www.onlineyufilm.com/musicvideo.php?vid=42859a7cd" rel="nofollow - Ко овде не полуди , ТАЈ НИЈЕ НОРМАЛАН ![](smileys_novi/4.gif)
|
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 19:57
EvekakoizgledatvojotkomentarnamojotpostBlagorednaiakomislamdekanamernogonapravitoaeoriginalnoneli?
|
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 20:02
blagorodna напиша:
renatax напиша:
Lele Blage Zoshto tolkava ogorcenost za bitolchankite,ne treba taka da se generaliziraat lugjeto spored potekloto.
|
Ja se izvinjava ama od so go pizma tea fuksiceno karolina so surato ko glusec pokraj suvo i suroo otidna oprostite ja na karolina mislev koj pisev.
So kogo ke otidna od mafijasi do bosanci |
Ne se nerviraj Blage,batali gi ti javnite faci....tie postijano sakaat da se vo centarot na vnimanieto.
|
Постирано од: orginal_girl
Датум на внесување: 10.Декември.2009 во 18:52
Pentakostalec напиша:
Шо говорете бе...од Велешани по убави Машки и по лјубов4ии амин!: ![](smileys_novi/3.gif) |
c c cc c
mozam da recam naj naj negativno se velezanii
jas licno sum prilepcanka i se soglasuvam so gorenavedenite D:
|
Постирано од: Tiggy Vicious
Датум на внесување: 11.Декември.2009 во 13:10
Можно е да се прилепчани најголеми љубовџии
------------- What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
|
Датум на внесување: 11.Декември.2009 во 13:32
Duhot na kosmopolitizmot stoi vo eden grad(Bitola) sto bil najvazen diplomatski i ekonomski centar na vremeto... Lugeto si ja drzat tradicijata na pienje kafe na sirok sokak skockani od posabajle(i go vrtat lajceto edno dva-tri sati)... Zalam sto go ukinaa dulieto...koga lugeto od selo morale da platat za da vlezat vo gradot i da stavat cevli pred vlegvanje... Nisto ne ostana od Bitola i negovata kultura...![среќа](smileys_novi/1.gif)
Jedna ptica prolece ne nosi!-a toa bi znacelo ako vi se pogodil covekot/zenskata od Bitola,ne znaci oti site se takvi...
Komentarot e za "graganite na Bitola"...za drugite ne bi komentiral![голема%20насмевка](smileys_novi/4.gif)
------------- “Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.” ― William Faulkner, Mosquitoes
|
Постирано од: Flix
Датум на внесување: 11.Декември.2009 во 16:54
Прв пат слушам за ова, ама нема врска се е индивидуално.
------------- http://flixter.deviantart.com/">
|
Постирано од: volkswagen
Датум на внесување: 11.Декември.2009 во 17:34
Датум на внесување: 11.Декември.2009 во 17:51
Biraj jago sta ti drago!!!!...hi hi hi
------------- “Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.” ― William Faulkner, Mosquitoes
|
Постирано од: orginal_girl
Датум на внесување: 12.Декември.2009 во 13:57
tiggy_sparrow напиша:
|
hehehe tooo se soglasuvam so tebe
|
Постирано од: Flix
Датум на внесување: 12.Декември.2009 во 14:40
orginal_girl напиша:
tiggy_sparrow напиша:
|
hehehe tooo se soglasuvam so tebe |
A што ги прави најголеми љубовџи? си била со дечковци од сите градови и од примеп бил најдобар?
------------- http://flixter.deviantart.com/">
|
Датум на внесување: 02.Февруари.2010 во 13:29
А воопште по каква скала се мери дали еден човек е добар љубовник или нее?
-------------
|
Постирано од: bingo
Датум на внесување: 02.Февруари.2010 во 14:08
добро бе од кога прилепчани љубовџи станале па нели се тутунари а емил во битола можи да важи тој епитет затоа што и јас сум од битола не си приметил колку сум посигурен од тебе кога приоѓам на некоја членка од форумот (шала)
|
Датум на внесување: 02.Февруари.2010 во 15:41
jas za prilepcanite glasam![трепкање](smileys_novi/5.gif) iako zavrsi edna mnogu ubava vrska tamu, sepak nemam los zbor ![среќа](smileys_novi/1.gif)
------------- Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......![](smileys_novi/4.gif)
|
Постирано од: seka
Датум на внесување: 02.Февруари.2010 во 16:20
za prilepcanite ne znam
no za bitolcanite ![мечтаење](http://forum.idividi.com.mk/smileys_novi/105.gif)
------------- Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
|
Датум на внесување: 02.Февруари.2010 во 16:22
види види имало добри гласачи
|
Датум на внесување: 02.Февруари.2010 во 16:33
Самиот факт ќе прелестната Му Wау е бираала прилепчанин збори коj е подобар љубовник .Ќе се доверим на Му Way...........
-------------
|
Датум на внесување: 02.Февруари.2010 во 17:54
Aloooooooooo ...... do mazot e ... ne e do zacinot ....
------------- Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus!
|
Датум на внесување: 02.Февруари.2010 во 17:59
A ti prodolzi da mu zablagodaruvas na strkot sto te ispustil u Bitola mislejki deka toa te pravi "NAJGOLEM" Ljubovdzija .... ![намигнување](http://forum.idividi.com.mk/smileys_novi/3.gif)
------------- Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus!
|
Датум на внесување: 02.Февруари.2010 во 18:01
Blue Scarlet напиша:
A ti prodolzi da mu zablagodaruvas na strkot sto te ispustil u Bitola mislejki deka toa te pravi "NAJGOLEM" Ljubovdzija .... ![намигнување](http://forum.idividi.com.mk/smileys_novi/3.gif) |
знаеш има една поговорка тие што се карат тие се сакат
|
Датум на внесување: 02.Февруари.2010 во 23:32
![не%20знам](smileys_novi/106.gif)
------------- druzhba si e druzhba,a sluzhba si e sluzhba...
|
Постирано од: bodeti
Датум на внесување: 03.Февруари.2010 во 00:00
Blue Scarlet напиша:
A ti prodolzi da mu zablagodaruvas na strkot sto te ispustil u Bitola mislejki deka toa te pravi "NAJGOLEM" Ljubovdzija .... ![намигнување](http://forum.idividi.com.mk/smileys_novi/3.gif) | A kaj e mojto sonce A kaj e mojto sonce A kaj e mojto sonce A kaj e mojto sonce![збунетост](http://forum.idividi.com.mk/smileys_novi/7.gif) Bitolcani ljubovdzii
------------- VODETE LJUBOV A NE VOJNA.A MOZETE I OBETE.VENCAJTE SE!
|
Датум на внесување: 03.Февруари.2010 во 14:15
kaj mi e sonceto
|
Постирано од: bella10
Датум на внесување: 03.Февруари.2010 во 19:30
za bitolcani znam deka se
|
Постирано од: Santijago
Датум на внесување: 06.Февруари.2010 во 18:33
Можда , можда се додека научно ниш не е докажано нишо не чуди
------------- I'm out bcz of pathetic around here
|
Постирано од: Орка
Датум на внесување: 13.Февруари.2010 во 16:06
Кој го знае...знам дека една прилепчанка уживаше во филмот да е битолчанка може има нешто кај битолчаните
-------------
|
Постирано од: Kire I Anita11
Датум на внесување: 16.Март.2010 во 04:14
i jas mislam taka za bitolcani
|
Датум на внесување: 16.Март.2010 во 08:42
i jas![голема%20насмевка](smileys_novi/4.gif)
------------- druzhba si e druzhba,a sluzhba si e sluzhba...
|
Постирано од: Tiggy Vicious
Датум на внесување: 16.Март.2010 во 12:42
Убави машки има у Битола.
------------- What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
|
Датум на внесување: 16.Март.2010 во 21:30
батали бе битола... поубави 100 пута има у прилеп... еве ја на пример![плазење](smileys_novi/10.gif)
ама какви чупиња има во градов![љубов](smileys_novi/8.gif) ![голема%20насмевка](smileys_novi/4.gif)
-------------
|
Датум на внесување: 16.Март.2010 во 21:39
Убави чупиња има насекаде ![намигнување](http://forum.idividi.com.mk/smileys_novi/3.gif)
-------------
|
Постирано од: lipicaner
Датум на внесување: 16.Март.2010 во 22:01
na ubavite mashki i devojki ne im treba reklama , ako nekoj sam se fali znachi ima nekakva maana .
-------------
|
Датум на внесување: 16.Март.2010 во 22:14
lipicaner напиша:
na ubavite mashki i devojki ne im treba reklama , ako nekoj sam se fali znachi ima nekakva maana . ![](smileys_novi/3.gif) | ![смеење](smileys_novi/21.gif) ![смеење](smileys_novi/21.gif) ![смеење](smileys_novi/21.gif) ![смеење](smileys_novi/21.gif) ![смеење](smileys_novi/21.gif) ![смеење](smileys_novi/21.gif) ![смеење](smileys_novi/21.gif)
во ред дека не треба реклама, ама за да бидеш по приметен не е на одмет![намигнување](smileys_novi/3.gif)
-------------
|
Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 17.Март.2010 во 19:06
Дека ...Прилепчани... се големи љубовџии ..потврдил и запишал ..
и големиот патеписец Евлија Челебија ...... ![голема%20насмевка](http://forum.idividi.com.mk/smileys_novi/4.gif)
-------------
|
Постирано од: Marko Polo 1
Датум на внесување: 17.Март.2010 во 19:16
Ova vekje spagja vo citanje erotska literatura...
|
Постирано од: Schatzii
Датум на внесување: 19.Јули.2010 во 21:39
искрено прв пат слушам за ова...што е тоа што ги прави битолчани и прилепчани најголеми љубовџии во мк а другите не
немам искуство во врска со темава ![среќа](http://forum.idividi.com.mk/smileys_novi/1.gif) па препуштам на другите да си ги кажат своите искуства со нив...
------------- Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
|
Постирано од: mariija
Датум на внесување: 19.Јули.2010 во 23:17
a be ajde
|
Датум на внесување: 20.Јули.2010 во 09:02
glasam za prilepcani ...posebno za eden
|
Постирано од: Andjelina
Датум на внесување: 20.Јули.2010 во 09:15
Датум на внесување: 20.Јули.2010 во 09:15
ke bev za malku![плазење](smileys_novi/10.gif)
|
Постирано од: МАРШАЛ
Датум на внесување: 20.Јули.2010 во 10:16
знам дека прилепчанки се успешни срцекршачки а за машкиот пол не знам и немам никаква намера да дознаам ..... тоа ќе им го препуштам на форумџивките да го кажат иако темава ми изгледа без врска или како што кажа member_profile.asp?PF=24877&FID=42 - Schatzii Модератор “прв пат слушам за ова...што е тоа што ги прави битолчани и прилепчани најголеми љубовџии во мк а другите не “ ..............
------------- http://www.onlineyufilm.com/musicvideo.php?vid=42859a7cd" rel="nofollow - Ко овде не полуди , ТАЈ НИЈЕ НОРМАЛАН ![](smileys_novi/4.gif)
|
Постирано од: Џо
Датум на внесување: 20.Јули.2010 во 12:02
ја знам за скопјанки дека се џебо-празначи... па нека бидат прилепчанки срцекршачи или што било...
------------- Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima
|
Постирано од: gOJDO
Датум на внесување: 20.Јули.2010 во 14:01
Не знам за битолчани, ама за битолчанки...како да кажам, многу ги поштовам...
|
Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 20.Јули.2010 во 14:07
И јас...не знам за прилепчанки...ама прилепчани... ... ...ама јас..не можам да бидам објективна![изненадување](smileys_novi/13.gif) ![изненадување](smileys_novi/13.gif)
------------- Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
Постирано од: valentina-pp
Датум на внесување: 20.Јули.2010 во 20:18
i jas sum prilepcanka,ocigledno samo jas vo imevo se izdadov od kade sum hahahah od neznaenje pri registracijata na forumov,pa iskreno prilepcani se posebni luge moze do tutunoobrabotkata da e hahahaha!
|
Датум на внесување: 20.Јули.2010 во 20:26
Вале ма,овде за љубовџии станува збор,а не за тутуно производство.
|
Постирано од: Феникс
Датум на внесување: 20.Јули.2010 во 21:01
renatax напиша:
Вале ма,овде за лубовџии станува збор,а не за тутуно производство.
|
Ne se smej ma tolku sigurno mislela deka dobro go obrabotuvaat ......tutunot i se zadovoleni ups ...zadovolni de od dobivkata i posle se sosema najdobri ljubovdzii![намигнување](smileys_novi/3.gif)
------------- ...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
Постирано од: gonzo
Датум на внесување: 21.Јули.2010 во 02:03
...najgolemi ljubovdzii....pfff...pa ajd neka se...
Mozebi ako i Pehcevo ili Mak.Kamenica imaat broj na ziteli kako PP i BT i tie bi bile najgolemi ljubovnici, da ne kazam najbrojni... ![плазење](http://forum.idividi.com.mk/smileys_novi/10.gif)
------------- You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
Датум на внесување: 21.Јули.2010 во 12:35
kvantitetot nikogas ne e vrzan so kvalitet
|
Постирано од: anakin
Датум на внесување: 21.Јули.2010 во 12:41
casanova bil bitolcanec a romeo prilepcanec od verona samo karlo boss e od kumanovo zimi se
------------- SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
Датум на внесување: 21.Јули.2010 во 13:00
anakin напиша:
casanova bil bitolcanec a romeo prilepcanec od verona samo karlo boss e od kumanovo zimi se
|
Ova od sigurni izvori li e ili samo shpekulacija![збунетост](smileys_novi/7.gif)
------------- ...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
Постирано од: anakin
Датум на внесување: 21.Јули.2010 во 13:03
vaka karlo boss sam se izjasni deka e kumanovec kasanova ne ama rometo stalno povtoruval Julija ebago simni se od balkonot pa ti vidi kolku e verodostojno seto toa
------------- SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
Датум на внесување: 21.Јули.2010 во 13:10
Aj taka neka bide iako neshto mi mati umot alj aj...
|
Постирано од: valentina-pp
Датум на внесување: 22.Јули.2010 во 14:51
neka ne vi se mati umot,povelete vo pp pa ke vidite i Kazanovi i Romea i bossovi hahahaha ama i Julii preubavi !POZ
|
Постирано од: Командантица
Датум на внесување: 04.Август.2010 во 15:54
За битолчани точно е ама за ...прилепчани
------------- ..Живеам за да умрам..!
|
Постирано од: Schatzii7
Датум на внесување: 05.Февруари.2014 во 01:00
А некаков писмен доказ за ова на виделина?![смеење смеење](smileys_novi/21.gif)
------------- »Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|