Испечати | Затвори го прозорот

Слики од убави места во МК

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Патувања...
Опис на форумот: Многу ме нервираат типови кои се фалат дека сакаат патувања. Па добро бе, кој не сака?
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=19512
Датум на принтање: 01.Декември.2020 во 00:59
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Слики од убави места во МК
Постирано од: bijonse1
Наслов: Слики од убави места во МК
Датум на внесување: 29.Јуни.2009 во 17:51
Ете нека бидат убави слики само од Македонија , дај да ги видиме нејзините убавини за да ја запознаеме повеќе, за да ја сакаме и цениме повеќе.........љубов

Канео, Охрид

Резултат со слика за the beauty od macedoniaКоментари:
Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 29.Јуни.2009 во 17:52
Манастир во Водоча и Вељуса (Струмичко)-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 29.Јуни.2009 во 17:52
Поврзана слика

Канео, ОхридПостирано од: bijonse1
Датум на внесување: 29.Јуни.2009 во 17:53
слика од Трпејца .....-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 29.Јуни.2009 во 17:54

Манастир во Водоча и Вељуса (Струмичко)


-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 29.Јуни.2009 во 17:55

Резултат со слика за Jelak maountain macedonia

КорабПостирано од: bijonse1
Датум на внесување: 29.Јуни.2009 во 17:56

Поврзана слика

КожуфПостирано од: bijonse1
Датум на внесување: 29.Јуни.2009 во 17:57
Резултат со слика за Jelak maountain macedonia

Попова Шапка
Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 29.Јуни.2009 во 18:35

Стогово

Резултат со слика за Jelak maountain macedonia


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 29.Јуни.2009 во 19:55


Смоларски водопад-Струмичко(27км после Ср.,пред Бугарска граница

Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 29.Јуни.2009 во 19:58


Колешински водопад-СтрумичкоПостирано од: Lithium
Датум на внесување: 29.Јуни.2009 во 20:01


Манастирот Јоаким Осоговски - К. Паланка


-------------
You think you are perfect? Well, try walking on water...


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 29.Јуни.2009 во 20:04
Резултат со слика за Jelak maountain macedonia

Попова Шапка
Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 02.Јули.2009 во 00:05


Резултат со слика за Jelak maountain macedonia

Караниколичко Езеро едно од најубавите од 27 ледени езерца на Шар Планина


Постирано од: lotus flower
Датум на внесување: 13.Јули.2009 во 09:58

Галичица
-------------
~Live the life you love, love the life you live~


Постирано од: lotus flower
Датум на внесување: 15.Јули.2009 во 09:18

Широк сокак - Битола
-------------
~Live the life you love, love the life you live~


Постирано од: lotus flower
Датум на внесување: 15.Јули.2009 во 10:29

Канео
-------------
~Live the life you love, love the life you live~


Постирано од: lotus flower
Датум на внесување: 15.Јули.2009 во 10:42

Матка
-------------
~Live the life you love, love the life you live~


Постирано од: lotus flower
Датум на внесување: 15.Јули.2009 во 22:42

Хераклеја - Битола
-------------
~Live the life you love, love the life you live~


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 17.Јули.2009 во 19:08
PORECE

http://www.iea.pmf.ukim.edu.mk/RASTES%20-%20website%20i%20dokumenti%20za%20web/homepage/pages/porece/panorama_porece_priroda.jpg
http://www.iea.pmf.ukim.edu.mk/RASTES%20-%20website%20i%20dokumenti%20za%20web/homepage/pages/porece/104-0429_IMG.JPGhttp://www.iea.pmf.ukim.edu.mk/RASTES%20-%20website%20i%20dokumenti%20za%20web/homepage/pages/porece/104-0468_IMG.JPG

-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 17.Јули.2009 во 19:11
KRIVA PALANKA .....SVETI JOAKIM OSOGOVSKI


http://cache.virtualtourist.com/3705759-TravelPicture-Kriva_Palanka.jpg
-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 17.Јули.2009 во 19:15
KRIVA PALANKA ...SVETI DIMITRIJA
Macedonia,%20Kriva%20Palanka,%20Church%20St.%20Dimitrius,%20Kriva%20Palanka,%20Kriva%20Palanka%20Must%20See%20Activity,%20photo,%20picture,%20image
-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 17.Јули.2009 во 19:19
so%20da%20vi%20kazam..........,%20Kriva%20Palanka,%20Kriva%20Palanka%20Must%20See%20Activity,%20photo,%20picture,%20image
KRIVA PALANKA ......JOAKIM OSOGOVSKI


-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 17.Јули.2009 во 19:23
neli%20e%20ubavo,%20Kriva%20Palanka,%20Kriva%20Palanka%20Must%20See%20Activity,%20photo,%20picture,%20image
KRIVA PALANKA ...JOAKIM OSOGOVSKI


-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 17.Јули.2009 во 19:24

KOZUV
http://img132.imageshack.us/img132/9036/k4xpwn0nt.jpg-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 17.Јули.2009 во 19:29


KOZUV ...GEVGELIJA


-------------


Постирано од: lotus flower
Датум на внесување: 27.Јули.2009 во 02:53

Смоларски водопад
-------------
~Live the life you love, love the life you live~


Постирано од: Biba_G
Датум на внесување: 01.Септември.2009 во 12:48
Колешински водопад
 


-------------
Не е се’ така црно...Се наоѓа и по некоја плавуша


Постирано од: морски
Датум на внесување: 16.Септември.2009 во 19:40
Охрид


-------------
Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 22.Септември.2009 во 20:25


http://img5.travelblog.org/Photos/49055/206857/f/1553434-Matka-0.jpg

matka


-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 22.Септември.2009 во 20:30
http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/07/a3/d6/lake-matka.jpghttp://i.pbase.com/o6/50/684550/1/67206054.2pEa7KTN.matka_lake_w.jpg

Matka


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 13.Октомври.2009 во 12:52


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 14.Октомври.2009 во 15:02


-------------


Постирано од: goki_sk
Датум на внесување: 20.Ноември.2009 во 14:43
Сте чуле некогаш за село Вратница , Тетовско?

ќе се потрудам и повеќе слики да поставам.

-------------
http://travel2macedonia.com.mk" rel="nofollow - Macedonia - name NOT for sale | http://macedonian-hotels.mk" rel="nofollow - Hotels in Macedonia


Постирано од: Biba_G
Датум на внесување: 23.Ноември.2009 во 17:18
Dojran

-------------
Не е се’ така црно...Се наоѓа и по некоја плавуша


Постирано од: Biba_G
Датум на внесување: 23.Ноември.2009 во 17:21
Korab

-------------
Не е се’ така црно...Се наоѓа и по некоја плавуша


Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 23.Ноември.2009 во 18:44
Galicica....pogled na dvete ezera
-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: Marko Polo 1
Датум на внесување: 23.Ноември.2009 во 21:20


Kje ima li sneg zimava?


Постирано од: Biolica
Датум на внесување: 25.Ноември.2009 во 12:17
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30787842&id=1035822334">


Постирано од: Biolica
Датум на внесување: 25.Ноември.2009 во 12:19
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30787842&id=1035822334">  
Zajdi sonce


Постирано од: Biolica
Датум на внесување: 25.Ноември.2009 во 12:23
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30787821&id=1035822334">


Постирано од: Marko Polo 1
Датум на внесување: 28.Ноември.2009 во 16:27


mmmm


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 28.Ноември.2009 во 23:43
http://www.360macedonia.com/macedonia/mk/pictures.php?macedoniatown_ID=9"> http://www.360macedonia.com/macedonia/mk/pictures.php?macedoniatown_ID=9">
                                                                                               
                                                                                Струмица
............ВОДОЧА Манастир Св. Леонтиј 

-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 28.Ноември.2009 во 23:47

http://www.360macedonia.com/macedonia/mk/pictures.php?macedoniatown_ID=9"> http://www.360macedonia.com/macedonia/mk/pictures.php?macedoniatown_ID=9">
ВЕЛЈУСА Манастир Воведение на Пресвета Богородица Елеуса - Струмица ...............


-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 12.Декември.2009 во 22:45
http://img58.imageshack.us/img58/9094/dsc01501kd6.jpghttp://img528.imageshack.us/img528/1363/dsc01502cw6.jpghttp://img61.imageshack.us/img61/2875/dsc01505tk3.jpghttp://img62.imageshack.us/img62/7264/dsc01503xw8.jpg

Струга


-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 12.Декември.2009 во 22:52

езерото Младост - Велес


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 13.Декември.2009 во 07:45
Струга
 
 
 


-------------


Постирано од: reborn
Датум на внесување: 14.Декември.2009 во 13:48
суперрр слики


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 18.Декември.2009 во 21:06
http://www.gevgelija.biz/galerija/albums/userpics/plostad_gevgelija.jpg">Click%20to%20view%20full%20size%20image Gevgelija 

-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 18.Декември.2009 во 21:09
Park vo Gevgelija 

-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 18.Декември.2009 во 21:12
rekata Vardar Gevgelija

-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 18.Декември.2009 во 21:17
http://www.gevgelija.biz/galerija/albums/userpics/%D0%B3%D0%B5%D0%B2%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%98%D0%B0_%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D1%88_15.jpg">Click%20to%20view%20full%20size%20image Gevgelija vo minatoto ............................................................Gevgelija denes i planinata Kozhuv

-------------


Постирано од: brza
Датум на внесување: 19.Декември.2009 во 10:25
http://www.gevgelija.biz/galerija/albums/userpics/%D0%B3%D0%B5%D0%B2%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%98%D0%B0_%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D1%88_15.jpg">Click%20to%20view%20full%20size%20image Gevgelija vo minatoto ............................................................Gevgelija denes ..............a, da napravish edna ponova snimka?.изненадување...ke vidish deka nema nikakva razlika denes,...osven, shto mse drvata potporasnati....i mozebi...nema istite lugje da bidat!голема%20насмевка...a i onaa bankana na balkonot...balkonot seushte e zakachen!намигнување


-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 19.Декември.2009 во 16:31
http://nsdp.org.mk/web/images/opstini/vinica.gif
ВИНИЦА


-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 19.Декември.2009 во 16:32
ВИНИЦА

-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 19.Декември.2009 во 16:33
ВИНИЦА

-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 19.Декември.2009 во 16:35
ВИНИЦА

-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 19.Декември.2009 во 16:37
ВИНИЦА

-------------


Постирано од: brza
Датум на внесување: 19.Декември.2009 во 22:59
e....ova ti se vika....surova lepota!

-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: емил
Датум на внесување: 19.Декември.2009 во 23:07
Кавадарци


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 20.Декември.2009 во 09:09
javascript:expandingWindow%28showpicfull.php?id=442331%29;">  
 
Света Богородица во Скопje


-------------


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 20.Декември.2009 во 13:34
СТРУМИЦА


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 20.Декември.2009 во 13:38
Кичево
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/28/Church_Bogorodica_Kicevo_MK.jpg">Файл:Church%20Bogorodica%20Kicevo%20MK.jpg


-------------


Постирано од: Zlatnik
Датум на внесување: 21.Декември.2009 во 15:40
Originally posted by Calipso Calipso напиша:

СТРУМИЦА

Незнам што бара „Беас куле“ во Струмица (и во МК воопшто)?

Р.Ѕ. Не дека Солун не е во МК, амааа... сепак намигнување


-------------
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 21.Декември.2009 во 15:55
 
 
Манастирот "Архангел Михаjл" во Берово


-------------


Постирано од: морски
Датум на внесување: 29.Декември.2009 во 13:15

Манастирот "Св. Климент и Пантелеjмон" ("Св. Климент Стари") на  Плаошник в Охрид


-------------
Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 03.Јануари.2010 во 11:49
 
 Беровско Езеро
 
Berovsko%20ezero%20-%20juli%202008


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 03.Јануари.2010 во 17:07
http://farm4.static.flickr.com/3439/3273976485_5638c57f18.jpghttp://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/EDB936043510BE4783E87C6C9F2BB317.jpg

Куманово


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 03.Јануари.2010 во 18:59
Пелистер
 
http://www.uptiki.com/">


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 04.Јануари.2010 во 09:58
 
  Преспа...островот  Големиот  Град ...
 
http://www.uptiki.com/">


Постирано од: Biolica
Датум на внесување: 04.Јануари.2010 во 16:10
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30766468&id=1543393310">


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 05.Јануари.2010 во 14:59
 Пелистер
 
http://www.uptiki.com/">


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 26.Јануари.2010 во 20:49
Река и Дебарско Езеро ....................................................................Мавровско Езеро

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Јануари.2010 во 20:50
%5bss851613.jpg%5d 
 
Скопje


-------------


Постирано од: bingo
Датум на внесување: 26.Јануари.2010 во 21:49


копанки пелистер


Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Јануари.2010 во 21:56
%5bBitolq.JPG%5d 
 
Битола


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 30.Јануари.2010 во 22:06
..Стење..гледано од Галичица...Постирано од: емил
Датум на внесување: 31.Јануари.2010 во 06:34

 

 

 

Тиквешко езеро 


-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 01.Февруари.2010 во 17:10

http://s1.pticica.com/pticica/foto/0000840702_l_0_hg6g6j.jpg
Скопје


-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 01.Февруари.2010 во 17:12
http://s1.pticica.com/pticica/foto/0000788745_l_0_two8xj.jpghttp://s1.pticica.com/pticica/foto/0000788746_l_0_x84w2s.jpg
Св.Јован Бигорски

-------------


Постирано од: bingo
Датум на внесување: 01.Февруари.2010 во 17:13
Originally posted by bijonse1 bijonse1 напиша:


http://s1.pticica.com/pticica/foto/0000788745_l_0_two8xj.jpghttp://s1.pticica.com/pticica/foto/0000788746_l_0_x84w2s.jpgСв.Јован Бигорски


жално


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 09.Февруари.2010 во 17:06

Матка 


-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 09.Февруари.2010 во 17:07

Матка


-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 09.Февруари.2010 во 17:08

Матка


-------------


Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 16.Март.2010 во 19:27
http://www.macedonium.org/Macedonium.aspx?jazik=2&kid=9&pid=31&ppid=269&tid=2196 - Караниколичко езеро
Циркно езеро (долго 290 м, широко 115 м, длабоко 5,60 м) кое лежи на источната страна од гребенот Караникола на Шар Планина, на н.в. од 2180 м.

 

 -------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: sneska_v
Датум на внесување: 17.Март.2010 во 20:00
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/ff/Raychitsa-Monastery-St-George.jpg - manastir: Sv http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/ff/Raychitsa-Monastery-St-George.jpg">Податотека:Raychitsa-Monastery-St-George.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/ff/Raychitsa-Monastery-St-George.jpg - .Gorgji  s.Rajcica-Debar


Постирано од: емил
Датум на внесување: 17.Март.2010 во 20:04
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d7/Sveti_Nikola_Shtip.jpg">Файл:Sveti%20Nikola%20Shtip.jpg  
 
црквата Свети Никола ,Штип


-------------


Постирано од: sneska_v
Датум на внесување: 17.Март.2010 во 20:06
crkva: Precista Bogorodica-Kicevo

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/28/Church_Bogorodica_Kicevo_MK.jpg">File:Church%20Bogorodica%20Kicevo%20MK.jpg


Постирано од: емил
Датум на внесување: 17.Март.2010 во 20:11
javascript:LoadNext%281%29;">Охрид,%20Македония  
 
Охрид


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 19.Март.2010 во 19:31
 
 
Пехчево


-------------


Постирано од: stigma04
Датум на внесување: 04.Април.2010 во 18:49


-------------
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 04.Април.2010 во 20:10
http://static.panoramio.com/photos/original/31784834.jpg

Водно и Капиштец


-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 04.Април.2010 во 20:12
http://static.panoramio.com/photos/original/174805.jpghttp://static.panoramio.com/photos/original/15655001.jpg

Камениот мост и калето во Скопје


-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 04.Април.2010 во 20:18
http://static.panoramio.com/photos/original/7470709.jpghttp://static.panoramio.com/photos/original/398889.jpgСкопје

-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 04.Април.2010 во 20:19
http://static.panoramio.com/photos/original/7470771.jpghttp://static.panoramio.com/photos/original/7470756.jpgСкопје

-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 04.Април.2010 во 20:23
http://static.panoramio.com/photos/original/31903823.jpghttp://static.panoramio.com/photos/original/31915905.jpg Лагадин и Свети Стефан Охрид

-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 04.Април.2010 во 20:27
http://static.panoramio.com/photos/original/31902196.jpghttp://static.panoramio.com/photos/original/31902181.jpgПотпеш Охрид

-------------


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 04.Април.2010 во 20:31
http://static.panoramio.com/photos/original/31902211.jpghttp://static.panoramio.com/photos/original/31902221.jpgОхридско Езеро

-------------


Постирано од: stigma04
Датум на внесување: 04.Април.2010 во 21:20

40 macenici crkva bitola

-------------
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 09.Април.2010 во 14:00
 
 
  Вевчанските   извори ....
 
 


-------------Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk