Испечати | Затвори го прозорот

Еден ред

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Општо
Име на форумот: Форумски игри
Опис на форумот: Асоцијации, калодонти, азбука ваква, азбука онаква...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=19063
Датум на принтање: 27.Октомври.2020 во 14:25
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Еден ред
Постирано од: lane62
Наслов: Еден ред
Датум на внесување: 16.Мај.2009 во 14:27
IMAM PREDLOG ZA IGRA
 
 
znaci sekoj odgovara i postavuva naredno...da se vika , vika... kazete vie kako... a bi izgledalo vaka
 
-.predlogot e zborce od tri bukvi
-predlogot se stava vo pogolem zbor koj moze i ne mora da e imenka
- predlogot da e imenka
-predlogot ne e bitno da li e na pocetok,sredina ili kraj...
 
na prm. jas pisam "lan"
sledniot  odgovara  kolan...ili nalana....ili landrover   
 
 
da probame...eve jas prva
 
prv


-------------
Daj više odmora jeziku nego rukama!Коментари:
Постирано од: Enigma
Датум на внесување: 16.Мај.2009 во 15:05
prvache
kok-?

-------------
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 16.Мај.2009 во 15:12
кокиче
Слу- ?

-------------
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.


Постирано од: fiks
Датум на внесување: 16.Мај.2009 во 15:22
Случка.
Мож.....?


-------------
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.Постирано од: Enigma
Датум на внесување: 16.Мај.2009 во 15:23
moznost
vin?

-------------
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 16.Мај.2009 во 15:24
виновен

Дру-?

-------------
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.


Постирано од: Enigma
Датум на внесување: 16.Мај.2009 во 15:28
drugar
tel?

-------------
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 16.Мај.2009 во 15:29
телефон

Пре-?

-------------
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.


Постирано од: igi 3
Датум на внесување: 16.Мај.2009 во 16:25
PREDLOG
NAS-?


Постирано од: lane62
Датум на внесување: 16.Мај.2009 во 18:20
nasmean
 
kut


-------------
Daj više odmora jeziku nego rukama!


Постирано од: igi 3
Датум на внесување: 16.Мај.2009 во 18:26
KUTNAT
USN


Постирано од: lane62
Датум на внесување: 16.Мај.2009 во 18:27
predlogot treba da e imenka
 
una na primer
 
 
bunar
 
 
kip


-------------
Daj više odmora jeziku nego rukama!


Постирано од: abnormalen
Датум на внесување: 16.Мај.2009 во 18:35
виновен

nasmean

KUTNAT


e da , ova se cisti imenki nema sto!


usna

kipar


grd!


Постирано од: lane62
Датум на внесување: 16.Мај.2009 во 18:36
krajnite ne mora da se imenki...procitaj na pocetokнамигнување
 
predlogot za naredna igra
 
 
grdosija
 
 
mil


-------------
Daj više odmora jeziku nego rukama!


Постирано од: abnormalen
Датум на внесување: 16.Мај.2009 во 18:42
e da, mnogu golemi zborovi se tie.familijarnost

familijarnost

vrt


Постирано од: lane62
Датум на внесување: 16.Мај.2009 во 22:31
svrtuvanje
 
 
lak


-------------
Daj više odmora jeziku nego rukama!


Постирано од: igi 3
Датум на внесување: 16.Мај.2009 во 23:30
LAKIRANJE


KOK


Постирано од: lane62
Датум на внесување: 16.Мај.2009 во 23:31
koka kola
 
pat


-------------
Daj više odmora jeziku nego rukama!


Постирано од: igi 3
Датум на внесување: 16.Мај.2009 во 23:35
PATIKI

GOL


Постирано од: lane62
Датум на внесување: 16.Мај.2009 во 23:37
golman
 
 
lek


-------------
Daj više odmora jeziku nego rukama!


Постирано од: igi 3
Датум на внесување: 16.Мај.2009 во 23:41
LEKARSTVO

POD


Постирано од: lane62
Датум на внесување: 16.Мај.2009 во 23:46
podmet
 
 
rok


-------------
Daj više odmora jeziku nego rukama!


Постирано од: igi 3
Датум на внесување: 16.Мај.2009 во 23:51
ROKER

PAJ


Постирано од: lane62
Датум на внесување: 17.Мај.2009 во 00:01
kopaj
 
 
srk


-------------
Daj više odmora jeziku nego rukama!


Постирано од: igi 3
Датум на внесување: 17.Мај.2009 во 00:02
SRKAJ

PUS


Постирано од: lane62
Датум на внесување: 17.Мај.2009 во 00:04
korpus
 
san


-------------
Daj više odmora jeziku nego rukama!


Постирано од: lane62
Датум на внесување: 17.Мај.2009 во 00:16
ne so tri bukvi

-------------
Daj više odmora jeziku nego rukama!


Постирано од: Sho-Sana
Датум на внесување: 17.Мај.2009 во 00:18
sangriaсреќа

ter


-------------
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот,
- не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот.
Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe


Постирано од: lane62
Датум на внесување: 17.Мај.2009 во 00:20
terakota
 
 
jen


-------------
Daj više odmora jeziku nego rukama!


Постирано од: Sho-Sana
Датум на внесување: 17.Мај.2009 во 00:34
Jenki


dan


-------------
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот,
- не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот.
Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe


Постирано од: lane62
Датум на внесување: 17.Мај.2009 во 11:20
blagdan
 
ima


-------------
Daj više odmora jeziku nego rukama!


Постирано од: brza
Датум на внесување: 17.Мај.2009 во 13:25
primadona

str


-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: fiks
Датум на внесување: 17.Мај.2009 во 13:27
Странец
 
ник?


-------------
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.Постирано од: brza
Датум на внесување: 17.Мај.2009 во 13:29
proniknuva

iza


-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: fiks
Датум на внесување: 17.Мај.2009 во 13:37
Парализа.
 
зор?


-------------
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.Постирано од: lane62
Датум на внесување: 17.Мај.2009 во 14:12
zort
 
 
 
kim


-------------
Daj više odmora jeziku nego rukama!


Постирано од: igi 3
Датум на внесување: 17.Мај.2009 во 22:28
KIMONO


KAU


Постирано од: abnormalen
Датум на внесување: 17.Мај.2009 во 23:22
nokautiran

jut


Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 00:28
kjutiiiiiiiiiiiiiплазење

tri


-------------


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 00:57
Matriks

ење


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: mistake
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 00:58
peenje
sti

-------------


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 01:00
Мастило

рма


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: mistake
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 01:06
sarma
tol

-------------


Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 01:07
pistol
url


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 01:08
Стол

.ичк.


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: mistake
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 01:09
urlanje
esu

-------------


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 01:11
Дресура

к у р


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 01:12
merk*r
cka


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 01:13
Кучка....

ерм


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 01:16
mermer
tin


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 01:18
Латиница

рва


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 01:21
drva
lok


Постирано од: mrzla
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 01:37
локни

гир


Постирано од: Omar
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 01:42
гиро
пал


-------------


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 15:04
палма
род.....?

-------------
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.


Постирано од: brza
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 16:48
produkcija

uni


-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: mistake
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 16:53
unikat
sti

-------------


Постирано од: Omar
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 17:00
стилистср..


-------------


Постирано од: mistake
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 17:11
Originally posted by Omar Omar напиша:

стилистср..


treba tri bukvi

srcka

kon

-------------


Постирано од: mileg
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 17:29
kongres
Pal?

-------------
2244435863_d877ea2c34[1


Постирано од: Omar
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 17:33
Палата...Љуб...


-------------


Постирано од: mistake
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 17:37
Ljubov

pre

-------------


Постирано од: Omar
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 17:38
предавништво


уба...


-------------


Постирано од: mistake
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 17:40
ubava

skr

-------------


Постирано од: Omar
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 17:45
скршена (од болка)


бит...


-------------


Постирано од: Enigma
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 20:39
orbit
ika

-------------
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu


Постирано од: igi 3
Датум на внесување: 19.Мај.2009 во 23:29
IKAVICAгазење%20од%20смеење
BOL


Постирано од: mistake
Датум на внесување: 20.Мај.2009 во 14:15
bolest
tor

-------------


Постирано од: Milaa
Датум на внесување: 20.Мај.2009 во 14:18
трактор
ила


Постирано од: lane62
Датум на внесување: 20.Мај.2009 во 23:56
kilavo
 
med


-------------
Daj više odmora jeziku nego rukama!


Постирано од: brza
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 00:03
komedijant


kvi


-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: lane62
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 00:06
okvir
 
 
kan


-------------
Daj više odmora jeziku nego rukama!


Постирано од: brza
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 00:11
plukanica


dio


-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: lane62
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 00:17
dioda
 
kao


-------------
Daj više odmora jeziku nego rukama!


Постирано од: brza
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 00:19
kaolin

est


-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: lane62
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 00:20

estri...

kos


-------------
Daj više odmora jeziku nego rukama!


Постирано од: brza
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 00:26
lakosta

sli


-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: Lithium
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 00:27
сливи
 
кво


-------------
You think you are perfect? Well, try walking on water...


Постирано од: brza
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 00:34
skvo


rpi


-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: Lithium
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 00:37
крпи
 
нон


-------------
You think you are perfect? Well, try walking on water...


Постирано од: lane62
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 00:37
trpi(imenki da se)
 
 
kap


-------------
Daj više odmora jeziku nego rukama!


Постирано од: brza
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 00:41
skapanica

rpi


-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: Enigma
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 00:43
krpi
krv

-------------
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu


Постирано од: lane62
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 00:49
krvozeden
 
sem


-------------
Daj više odmora jeziku nego rukama!


Постирано од: brza
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 00:50
inseminacija


rpi


-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: Enigma
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 00:51
trpi
nos

-------------
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu


Постирано од: brza
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 00:51
abonos


rpi


-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: lane62
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 00:53
aman so ti e?
trpi
 
 
son
 
 


-------------
Daj više odmora jeziku nego rukama!


Постирано од: Enigma
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 00:53
insomnia
gas

-------------
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu


Постирано од: Lithium
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 00:54
е што демек некоја финта сега со ова рпизбунетост 
гасна
 
вел
 


-------------
You think you are perfect? Well, try walking on water...


Постирано од: Enigma
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 00:55
gas-gasenica(nemam pokvareni misli)

-------------
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu


Постирано од: brza
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 00:56
sarkastichen


rpi!!,...muchnete malku so,..ubavite glavi !


-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: Lithium
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 00:58
корпи, јбг
 
кро
 


-------------
You think you are perfect? Well, try walking on water...


Постирано од: Enigma
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 00:58
rpi-krpi(samo krpi ni se u glava a sega i koe vreme e pa da machime mozok )
ika

-------------
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu


Постирано од: lane62
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 01:01
ikarus
 
mil


-------------
Daj više odmora jeziku nego rukama!


Постирано од: Enigma
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 01:03
promil
rak

-------------
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu


Постирано од: lane62
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 01:05
poraka
 
 
bas


-------------
Daj više odmora jeziku nego rukama!


Постирано од: Enigma
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 01:10
basket
vod

-------------
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu


Постирано од: brza
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 01:16
podvodagjija

rpi


-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: Enigma
Датум на внесување: 21.Мај.2009 во 01:18
TRPI(AJ VEKJE NE SE TRPI)
son

-------------
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamuИспечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk