TOP SPEED
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Технологија
Име на форумот: Автомобили и моторцикли
Опис на форумот: Модели, карактеристики, новости, олдтајмери
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=18797
Датум на принтање: 26.Ноември.2024 во 04:17 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: TOP SPEED
Постирано од: volkswagen
Наслов: TOP SPEED
Датум на внесување: 23.Април.2009 во 19:45
Aj pofalete se do kolku ste ja iskacile strelkata na kilometrazot ( i so kakva kola). Jas ne vozam brzo pa i max. speed mi e 80km/h so CHEVROLET SPARC i isto 80km/h so OPEL VECTRA. Fazla - PONATAKA.
Aj vie pukajte sega
|
Коментари:
Постирано од: dark
Датум на внесување: 07.Мај.2009 во 23:37
jas obozavam brza voznja
sum ja iskacil strelkata do 110 i ponatamu ne mi dade tatko mi
so skoda favorite i nemam uste polozeno odvaj cekam
------------- faster then light :D
|
Датум на внесување: 08.Мај.2009 во 20:55
dark, turkaj do kaj 130-140 ama obavezno zemi go i tatko ti v kola za svaki slucaj ko nemas polozeno. Inace toa vozackata ne e nekoja garancija za sigurnost poso sekakvi tupaci sega zemaat vozacka, a ne razlikuvaat sauh,auspuh i kumplug. Taka da ti ko ce se pocuvstvuvas dovolno spremen za pogolema brzina, a ne da stegas zaradi adrenalin ZEMAJ KOLATA I SLOBODNO 5ta DO DASKA STEGAJ. Jas 3.5 godini vozam sekojdnevno i seuste ne sum osetil potreba da go otkornam patot zad mene. Zdravje boze do kaj v godina ke gi napravam 120 top speed, ama po nekoj dobar pat oti ne sakam v grad da zbesnuvam pa nekoj da go nosam na dusa
|
Постирано од: VLA
Датум на внесување: 11.Јуни.2009 во 19:24
189 so Opel Vectra TDI 1.7 i toa posle vtora patarina koa odes nakaj skopje, tamu policajcite pod mostot ne me ni zabelezaa
|
Датум на внесување: 12.Јуни.2009 во 00:45
ako si resil da capas, zanemari gi site dodatni okolnosti koi te voznemiruvaat i iritiraat i koncentriraj se samo na soobrajkajot i strelkata
|
Постирано од: Iron Man
Датум на внесување: 12.Јуни.2009 во 01:39
40 km/h
ama so tocak
-------------
|
|