Испечати | Затвори го прозорот

Смешни политички слики, карикатури, видеа...

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Забава
Име на форумот: Штосеви, вицеви...
Опис на форумот: Слободна зона за вицкасти, мајтапџии, сеирџии...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=16025
Датум на принтање: 25.Октомври.2020 во 15:46
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Смешни политички слики, карикатури, видеа...
Постирано од: Палестинец
Наслов: Смешни политички слики, карикатури, видеа...
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:18
Еве јас прв почнувам:
-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.Коментари:
Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:19


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:19


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:20


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:21


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:22


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:22


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:23


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:23


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:24


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:25


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:26


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: МАРШАЛ
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:29
газење%20од%20смеењеаплауз

-------------
http://www.onlineyufilm.com/musicvideo.php?vid=42859a7cd" rel="nofollow - Ко овде не полуди , ТАЈ НИЈЕ НОРМАЛАН


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:34


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:35


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:35


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:36


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:36


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:37


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:37


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:43


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:44


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:45


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:45


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:46


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:47


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:51


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:52


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:53


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:54


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:54


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:57


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 08.Октомври.2008 во 23:58


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 09.Октомври.2008 во 00:01


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 09.Октомври.2008 во 00:02


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 09.Октомври.2008 во 00:03


-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: dudulovski
Датум на внесување: 09.Октомври.2008 во 02:30
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:
кое е третото лице, покрај Циле и Аларова? Да не е Донски?

-------------
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 09.Октомври.2008 во 02:39
Донски е.....Историчарот наш најголемгазење%20од%20смеење

-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: dudulovski
Датум на внесување: 09.Октомври.2008 во 02:44
Да, најголем...Треба да му изградиме пирамида

-------------
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.


Постирано од: mamamd
Датум на внесување: 09.Октомври.2008 во 14:16
...kje ne udostoite li so nekoja slikicka i od pozicijata.. greota se ...pa zoshto moram samo ovie surati da gi gledam... ubavo bi bilo malku ramnopravnost...  i ednakvost... ve molam bez diskriminacija po partiska osnova...намигнување


Постирано од: емил
Датум на внесување: 30.Март.2010 во 16:53
  
 
Бојко Борисов...............................................................................................Арнолд Шварценегер


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 31.Март.2010 во 14:55
 

-------------


Постирано од: mungos80
Датум на внесување: 09.Април.2010 во 19:30

Го зголемува моралот на народот

-------------
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев


Постирано од: Ninja 35
Датум на внесување: 10.Април.2010 во 20:38

http://www.youtube.com/watch?v=r9jB_Aksh4c&feature=player_embedded# - KGB - Project Skopje 2014

голема%20насмевка
 
 


-------------
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!


Постирано од: brza
Датум на внесување: 10.Април.2010 во 22:11
bog da go prosti !тага

-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 22.Април.2010 во 00:56


-------------
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....


Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 06.Мај.2010 во 10:19


-------------
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....


Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 09.Мај.2010 во 01:17


-------------
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....


Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 09.Мај.2010 во 01:20


-------------
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....


Постирано од: brza
Датум на внесување: 29.Мај.2010 во 13:51


....voopshto ne se somnevam vo toa!


-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: computer
Датум на внесување: 29.Мај.2010 во 17:08


газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење-------------
Алберт Ајнштајн рекол: Постојат две бесконечни нешта. Вселената и човечката глупост. Ама за вселената не сум сигурен дека е толку голема.


Постирано од: brza
Датум на внесување: 29.Мај.2010 во 17:18
se kladam deka ,..nekoj i grdni pari lapa ,..samo za "konstrukcija" na ....vakvi stvari,...изненадување

....me mrzi mene ,...da gi 'opnam" tie  ,..na mestoto  na ovie ....istiot efekt bi se postignal , mozebi i pogolem!

смеење


-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: brza
Датум на внесување: 29.Мај.2010 во 17:21
Originally posted by laki_bu laki_bu напиша:

....jadni,...a?!да,......aaahahahahahaaaгазење%20од%20смеење...газење%20од%20смеење.

-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: computer
Датум на внесување: 29.Мај.2010 во 17:25
http://www.youtube.com/watch?v=6UZOJGuRG0w&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=dxvMTf4SoM8

http://www.youtube.com/watch?v=pxaPyj4cuXA

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење


-------------
Алберт Ајнштајн рекол: Постојат две бесконечни нешта. Вселената и човечката глупост. Ама за вселената не сум сигурен дека е толку голема.


Постирано од: brza
Датум на внесување: 03.Јуни.2010 во 18:45
koj e?!збунетост....pa, ochigledno deka e nekoj ........  strizach na ovci !смеење


газење%20од%20смеење

-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 08.Јуни.2010 во 00:34


-------------
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....


Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 09.Јуни.2010 во 14:04
Originally posted by laki_bu laki_bu напиша:газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: kume
Датум на внесување: 11.Јуни.2010 во 00:03


-------------
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината!!!


Постирано од: Ninja 35
Датум на внесување: 12.Јуни.2010 во 01:54
 
 


-------------
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!


Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 12.Јуни.2010 во 10:32
Мора да е некој сериозен дијалог во прашањезбунетост........газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: емил
Датум на внесување: 26.Јуни.2010 во 07:27


-------------


Постирано од: mamamd
Датум на внесување: 26.Јуни.2010 во 23:05
http://img261.imageshack.us/img261/935/miroirwr8.jpg">Слика

-------------


Постирано од: mamamd
Датум на внесување: 26.Јуни.2010 во 23:09
http://img80.imageshack.us/img80/7934/warmingsvz0uq1.jpg">Слика

-------------


Постирано од: novace
Датум на внесување: 26.Јули.2010 во 18:29-------------
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти


Постирано од: DelijaSkopje
Датум на внесување: 31.Јули.2010 во 15:47


-------------
"ОСУМ ИПОУ ИУЈАДИ ВУЃЕ..."


Постирано од: mamamd
Датум на внесување: 03.Август.2010 во 11:01
цццголема%20насмевка
http://papata1962.blog.bg/politika/2008/07/02/grchki-smokvichki.208231 - Грчки смоквички


-------------


Постирано од: The_Boss
Датум на внесување: 09.Август.2010 во 11:07
http://img294.imageshack.us/i/hahahay.jpg/">
http://img17.imageshack.us/i/hahahahn.jpg/">
http://img6.imageshack.us/i/vmro.jpg/">


-------------
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.


Постирано од: brza
Датум на внесување: 15.Август.2010 во 13:01


ovoj ,...epten verodostojno go opishal!да....svaka mu chast,..

...samo,...sepak e nejasno,...dali mislel na sodrzinata ili pak na,...ambalazata?збунетост


-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: marsovec
Датум на внесување: 15.Август.2010 во 13:30
Да...и со тоооооа пппотполно...се слагамммм....дада

-------------
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС


Постирано од: Boogie
Датум на внесување: 15.Август.2010 во 23:34


И после пијанство нормално на еден групњак со добра мушка плавуша
-------------
http://www.TattooArtists.org/boogie" rel="nofollow - Борбата продолжува,поробениот за слобода а слободниот за совршенство


Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 16.Август.2010 во 15:49


-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.Постирано од: Ninja 35
Датум на внесување: 28.Август.2010 во 01:16


-------------
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!


Постирано од: brza
Датум на внесување: 28.Август.2010 во 12:16
...k'o shto rekov:

...prava.................................zemja na ,...debilichari !!да


-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: Ѕвончица
Датум на внесување: 31.Август.2010 во 03:57


-------------


Постирано од: KINGDAVID
Датум на внесување: 02.Септември.2010 во 02:08

 Zosto nema seks pomegju drzavnite sluzbenici?

- Site se rodnini !


Постирано од: brza
Датум на внесување: 02.Септември.2010 во 02:11
mozebi sega nemaзбунетост,..ama , izgleda taka i se napraveni,..
 
...od kade inache,...tolku  mrdnati megju niv!изненадување


-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 02.Септември.2010 во 02:16


-------------
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 04.Септември.2010 во 19:30


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 22.Септември.2010 во 23:53


-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 24.Септември.2010 во 23:56

фатено... на делохи,%20хи...


-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: mamamd
Датум на внесување: 25.Септември.2010 во 10:57

Family%20420-------------


Постирано од: mamamd
Датум на внесување: 25.Септември.2010 во 18:49
http://www.1q2w.com/funny/bush-monkey.jpg

-------------


Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 11.Октомври.2010 во 23:12


Машала..не е за потценувањехи,%20хи...

-------------
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!


Постирано од: novace
Датум на внесување: 12.Октомври.2010 во 18:24

намигнување


-------------
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти


Постирано од: mamamd
Датум на внесување: 17.Октомври.2010 во 21:40-------------


Постирано од: mungos80
Датум на внесување: 26.Октомври.2010 во 23:34


-------------
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев


Постирано од: mamamd
Датум на внесување: 27.Октомври.2010 во 20:34
http://papata1962.blog.bg/photos/55898/original/Crvenkovsko%20Branko.jpg">

-------------


Постирано од: brza
Датум на внесување: 27.Октомври.2010 во 22:10
a , drugar ti si ja zaboravil negovata....kapa:изненадување
 
 
 


-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 12.Декември.2010 во 11:22


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 12.Декември.2010 во 11:28


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 20.Декември.2010 во 01:12


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 20.Декември.2010 во 01:14
 
 
 
 
 


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 20.Декември.2010 во 01:15


-------------


Постирано од: Omar
Датум на внесување: 20.Декември.2010 во 01:29
газење%20од%20смеење


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 20.Декември.2010 во 22:37


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 20.Декември.2010 во 22:39


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 22.Декември.2010 во 23:54


-------------


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 23.Декември.2010 во 00:47
 
 
 


-------------


Постирано од: Ninja 35
Датум на внесување: 23.Декември.2010 во 07:34


-------------
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!


Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 24.Декември.2010 во 00:16


-------------Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk