Испечати | Затвори го прозорот

Азбука на македонски села

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: АРХИВА
Име на форумот: Забава, разно, игри, интима
Опис на форумот: џиџимиџарница
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=14497
Датум на принтање: 23.Мај.2019 во 11:05
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Азбука на македонски села
Постирано од: mikeg
Наслов: Азбука на македонски села
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 00:11
OVAA TEMA JA OTVARAME MIKEG I ODTUKA ZA DA SE PROUCAT MAKEDONSKITE SELAКоментари:
Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 00:15
Аџиларци.

-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: doriangray
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 00:22


Богомила - Велешко

-------------
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!


Постирано од: bla bla
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 01:56
Велгошти-Охрид


Постирано од: Biba_G
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 02:33
Галичник

-------------
Не е се’ така црно...Се наоѓа и по некоја плавуша


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 08:32
Drmeni-Prespa

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 11:36
Ѓермо


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 11:41
Ezerani

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 11:42
Жилче


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 11:45
Zavoj

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 11:57
Ѕ?
Иловица


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 11:59
Jankovec

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 12:01
Колешино


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 12:12
Leva reka

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: la fille
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 12:37
Љуботен

-------------
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 12:49
Marino

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: la fille
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 13:44
Nagoricane

-------------
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 13:45
Њ?
Ореше


Постирано од: la fille
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 14:03
Pogradec

-------------
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)


Постирано од: nena34
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 14:08
'Rkotinci

-------------
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 15:33
Стојаково


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 15:36
Trnovo

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 15:39
Ќ?
Удово


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 15:40
F?
H?
Carev Dvor


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 15:41
Фурка -Валандовско
Чегране


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 15:46
Dz?
Shtuka


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 15:55
Ангелци


Постирано од: mikeg
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 16:27

BAJKOVCIПостирано од: fiks
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 16:44
vraneshtica

-------------
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 19:59
Габрово


Постирано од: nena34
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 20:11
Dracevo

-------------
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici


Постирано од: fiks
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 20:26
ehloec

-------------
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.Постирано од: la fille
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 21:05
Zhivalevo-Kratovo

-------------
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)


Постирано од: alan ford
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 23:54
Zajas

-------------
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 23:59
Ињево


Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 12.Јули.2008 во 00:00
Јурумлери-Велешко.

-------------
Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 12.Јули.2008 во 00:01
Крива круша - Велешко ( Јурумлери е Скопско)


Постирано од: alan ford
Датум на внесување: 12.Јули.2008 во 00:08
Lesnovo

-------------
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 12.Јули.2008 во 00:10
Љубанци


Постирано од: alan ford
Датум на внесување: 12.Јули.2008 во 00:30
Mariovo

-------------
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.


Постирано од: SummerLove
Датум на внесување: 12.Јули.2008 во 00:34
novo selo

-------------
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!


Постирано од: alan ford
Датум на внесување: 12.Јули.2008 во 00:37
nj?
Obleshevo

-------------
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.


Постирано од: fiks
Датум на внесување: 12.Јули.2008 во 13:43
popoec

-------------
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.Постирано од: alan ford
Датум на внесување: 12.Јули.2008 во 14:43
r`zanovo

-------------
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.


Постирано од: fiks
Датум на внесување: 12.Јули.2008 во 14:43
srbjani

-------------
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.Постирано од: alan ford
Датум на внесување: 12.Јули.2008 во 16:55
Tabanovce

-------------
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 12.Јули.2008 во 20:52
Удово


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Јули.2008 во 21:41
Furka

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 13.Јули.2008 во 23:14
Хамзали


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Јули.2008 во 23:19
Carev Dvor- Prespa

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: mileg
Датум на внесување: 13.Јули.2008 во 23:24

Chichkovo-------------
2244435863_d877ea2c34[1


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Јули.2008 во 23:25
Dz?
Shtuka


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 13.Јули.2008 во 23:36
Ангелци -Струмица


Постирано од: deshad
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 00:20
Битуше


Постирано од: deshad
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 00:21
Велебрдо


Постирано од: deshad
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 00:21
Гари


Постирано од: deshad
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 00:22
Долно Врановци


Постирано од: deshad
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 00:25
Ѓепиште


Постирано од: alan ford
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 02:59
Elin dol

-------------
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 08:45
Zhivojno

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: la fille
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 09:18
Zrnovci  

-------------
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 09:21
Dz?
Ilino


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 09:33
Јасеново


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 09:41
Kadino

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: mileg
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 10:00
Lozovo


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 10:44
Ljubojno

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: fiks
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 10:46
misleshevo

-------------
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 10:50
Nagorichane

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 10:59
Отиштино


Постирано од: fiks
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 11:03
peshtalevo

-------------
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 11:04
Русиново


Постирано од: fiks
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 11:05
stojakovo

-------------
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 11:06
Trnovo

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 11:09
Удово


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 11:10
Furka

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 11:11
Хамзали


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 11:18
Carev Dvor

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 11:23
Чичево


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 11:49
Shtuka

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: mileg
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 13:06
Angelci


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 13:08
Blace

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: fiks
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 13:42
vrbjani

-------------
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 13:50
Galichnik

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: mileg
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 13:59
Dolneni


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 19:05
Gj?
Ezerani


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 22:54
Жилче


Постирано од: alan ford
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 23:46
Zajas

-------------
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Јули.2008 во 08:28
Dz?
Ilino


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 15.Јули.2008 во 10:27
Јанкоец


Постирано од: nena34
Датум на внесување: 15.Јули.2008 во 10:28
Kadino

-------------
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 15.Јули.2008 во 10:29
Лесново


Постирано од: nena34
Датум на внесување: 15.Јули.2008 во 10:30
Ljubanci

-------------
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 15.Јули.2008 во 10:32
Мокрино


Постирано од: nena34
Датум на внесување: 15.Јули.2008 во 10:32
Novo Selo

-------------
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 15.Јули.2008 во 10:33
Ореше


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Јули.2008 во 11:48
Pretor

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 15.Јули.2008 во 12:15
Ратево


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Јули.2008 во 12:19
Stenje

-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valeta
Датум на внесување: 15.Јули.2008 во 12:23
Турново


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Јули.2008 во 14:10
Kj?
Udovo


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk