![]() |
|
Kako sami da si ja popravite neispravnata lekja |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jas pak mislam deka trebit lekjata da se ocisti
trebit da se preberi i toa se pravi na sleden nacin: 1 se tura lekjata vo tacna i toa pogolema na edna strana 2 so eden prst edna lekja po druga butkate na slobodnata strana od tacnata 3. se sto ne vi lici na lekja frlajte vo caska 4. pokazite i na soprugata kolku bevte vredni Изменето од anakin - 06.Август.2007 во 00:46 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Tegla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odkoga ke ja pregledate deka ne fukcionira
![]() Ke go nabavite potrebniot alat ![]() I ke gi sledite cekorite od slednite fotografii ![]() ![]() ![]() ![]() I na kraj garantirano ke funkcionira, ke propusta svetlo bez problem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |