IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс приказна
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс приказна

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака Обратен редослед
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 22:20
Fala Big kiss
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 17:59
Одлични се Clap
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 12:59
RAZBIRANJE

Ti vikam ja bratche ne e lesno da gi razberesh zenite rece Jack na svojot nov prijatel.

Prijatelot beshe mlad , zaljuben do ushi po pogledot mu se poznavashe toa .

E ne e lesno izgovori toj

VIdi vaka sea ja ke ti kazam .Znaesh imav ja edna devojka pomlada od mene , slatka pametna , eptem inteligentna nacitana , kulturna , ubavka sto da ti pricam.

Devojka ...pa neli ?

Dobro de ne me gledaj taka ok ok ...dobro ... ne bevme bas u status deka mi e bash devojka bidejki sepak bev postar od nea i mislev deka e taka najdobro za nea za da ne ja vrzam za sebe pred vreme. I taka ti vikam jas  se gledavme so nea od vreme na vreme  i da ti kazam pravo mene mi beshe super . A bogami i nejze dodeka bevme tie momenti zaedno.

Fantasticen sex , ubav pocetok i muabet cak pocnav i da ja gushkam posle sex zamisli....ja staro kopile da gushkam kaj se chulo i videlo. Abe me inspirirashe cak i ja naslikav u picku mater .MI se cini  radi takvata inspiracja koja mi ja davashe nesakajki i najmnogu ja zasakav. Me napravi da cuvstvuvam povtorno a toa e nesto mnogu ubavo znaes . Dobro ne znaes mlad si ... ama moze nekad ke ti tekne...  Nego kaj zastanav...ah da ...

Zastana kaj francuzite - se nasmea mladichot

Abe zaebi Francuzi ...i ti vikam jas se dogovarame da se vidime povtorno so nea i ona vika super bas edvaj cekam ...koga odednashka posle samo dva dena vika :

Vidi nema poenta da se gledame ja i ti veke... ti sepak ne si za seriozna vrska .

A ja frapiran ostanav taman sto pocnav da se zaljubuvam u nea...sto da ti pricam prijatelche .Koga i rekov deka bi bil za seriozna vrska so nea , ona prvo pocna da bara vreme da razmisli, pa posle me izbegavashe li me izbegavashe...

Ja fin probav da i se doblizam bilo kako posto mi znacese mnogu , predloziv i prijatelstvo dodeka i slegnat mislite. Prvo prifati a posle bratche pak i tekna nesto pa me odjeba ko zadnje kuche...ja javi i se taa odjebi me...ja pak javi i se taa pak odjebi me ne mi odgovara... ja baraj objasnenie zasto kako...jok bre ...ne me jebe ona mene dva posto ...i jebiga jes da ja sakav no se otkazav...

Abe ne si se pokazal toa ke da e - se nasmea mladicot

Ne ...ne e do sexot toa mozam da kazam so miljon posto sigurnost... jebiga nema objasnenie ni do den deneshen ... a jas si ostanav u prashalnici... I znaes sto mnogu e loso taka ...da sakas da i kazes nesto a ispagash ko nekoj manijak ...ko da ja sledish...a u stvari sakash samo da i iskazesh nekoi cuvstva... ama jebiga toa e . I den denes ne ja osuduvam , ne mozam da kazam ni deka pomalce ja sakam nitu poveke no ete glupo se osekav zaradi toa sto ostanav neiskazan iako znam deka ona e krajno dobra i prekrasna plasliva osoba koja me ostavi zbunet... barem jas seuste taka sakam da si ja zamisluvam .

Poenta mi e nikogash nema da mozesh da gi razberesh zenite zatoa ne ochajuvaj...sto e stvarno tvoe ke si dojde

Moze muabetov ke ti pomogne ako navlezes u sustinata bidejki zivotot e prekratok da ne se obiduvash da go izziveeesh vo ljubov - rece Jack .

I sto da praam ja sea - zaprasha mladichot

Nadevaj se deka e taa vistinskata i deka ke razbere sto si sakal da i kazesh , ti vazno tvoeto ke go napravish ke probash da se izborish a samo toa e vazno veruvaj mi. Ke nemash veke nikakvo kaenje...si bil hrabar i si probal da se izborish za svojata ljubov . Ajde sega idi  ko za kazna i uplati mi ovie tri livchinja ke mi pocnat utakmicite - se nasmea Jack i go potapsha po ramoto.

THE END

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 12:58

Kukla

Mik se simnuva{e poleka po skalite. Se razmina bez zbor so devojkata koja stoe{e nemo potprena na zidot. Do nea be{e nekoj dosaden tip koj so svoeto nezgrapno telo i evtina prikazna se obiduva{e da ostavi vpe~atok. Se ose}a{e reata na alkohol pome{an so eftin ma{ki parfem.Taa ne se pomrdnuva{e. I samo odvreme navreme mrda{e so glavata gore dole kako znak za k*rtoazna zainteresiranost. Tokmu pred da ja razmine ja zagleda za moment. [minkata i be{e razma~kana okolu o~ite. Nemo stoe{e kako da se obiduva{e da ne gi ~ue zborovite na nejziniot polno}en dodvoruva~.

Mik zastana i se potpre na zidot blisku do niv. Muzikata vo nokniot klub se u{te ne be{e dovolno silna da ne mo`e da go ~ue nivniot razgovor.

[to misli{ ti ma jas ne sum ma` ? Prekini , nemoj da pla~i{ ko pi~ka , te sakam - re~e so qutina vo glasot nezgrapniot. Devojkata nemo go gleda{e.

Nezgrapniot kako da zbesna , liceto po~na da mu dobiva crvena boja. Ja zgrap~i za rakata i ja pritisna silno do zidot .

Nemoj da se zaebava{ so mene izvika i ja poqubi nasilni~ki.

Nabrgu pomina crnomurestiot kelner so nasmevka na liceto :

- Ne{to za piewe gospodine ?- zapra{a

Mik go povle~e nakaj sebe i mu {epna.

- Sekako gospodine se nasmea veseliot kelner

Nabrgu kon neobi~iot par prijde edno pomlado mom~e.

Po{tovawe Henk , po{tovawe - izgovori toj. Be{e mlad na granica na polnoletnosta so sini o~i koi svetkaa od alkohol .

Kaj si be , mali - se isceri nezgrapniot . Ja znae{ male~kava ? Ajde ti mala idi sredi se malce imam muabet so ~oekov ...

Dodeka devojkata zaminuva{e, dvajcata zverea vo nejziniot gaz.

Dobra e a ? Ti se diga na maleckava a ? Ke ja e*am ve~erva ... se nasmea Henk i potegna od pivoto.

Dobra e majstor Henk, dobra klate{e so glavata maliot .

A ti be , vidi se kakov si, {to e ova... pazi vamu ako saka{ da ebe{ vakvi pi~iwa .. vidi me mene kupi si ko`ni farmerki , nabacaj dobra ~evla kaubojka nekoja gleda{ ova e vo trend sega , ko{ula so {iroki kragni i ko`en mantil kako mojov , parfem  , gakickite sami ke i padnat - se cereka{e ~ovekot  . Tuku {to napravi so taa tvojata ?

Pa znae{ mislam da ja pokanam da dojde kaj mene doma ...

Super go prekina eeeee sega ke ti ka`i striko {o treba mom~e , ko ke ti dojdi nekoja doma sama , ke i go izvaj{ odma i se znaj so po~nuva samo ke bidi{ uporen , nemoj odma da popu{ta{ , odi dodeka ne po~ne da vika za pomo{ e toga{ oladi ja glavata , tek toga{ ne saka da se dupite, me razbra?

I kako sega ~ekaj  .. jas so izvaden patlak ke stojam pred nea i {to da praam potoa ?

Recitiraj i poezija ..ebate beqa.. ke ja dupi{ be.. ke ja dupi{.. ti vikam jas be .. ke i go izvadi{..i ke i go stavi{ vo raka ..zadrapaj ja za cicki malce pred toa me razbra sea ? Aj sea git ..idi vidi dal sum tamu na podijumot ..

Devojkata prijde poleka kon niv. Sega bez {minka be{e duri i poubava. Ja potrgna kosata od nejzinoto ~elo i nejzinite plavi o~i dojdoa do izraz. Taa povtorno nemo stoe{e pred svojot partner. No ovoj pat nejziniot pogled ne be{e poveke vo uperen kon zemjata. Odvreme navreme poglednuva{e kon Mik.

- [to ti e ma tebe ve~erva ? Koj k*rac te izbrav pa ja i tebe a ? - zapra{a

Devojkata mol~e{e.

[to e da ne misli{ nema da ti platam ? Ke ti platam kako i sekoga{ .. samo nasmej se , nasmej se koga te gledaat lugeto so mene , nasmej se ma - po~na da divee nezgrapniot.

Kolku treba ve~erva ? Kolku ?

Voobi~aeno .. 2000 - se nasmevna devojkata i go pogali po glavata..

Po nekolku minuti nezgrapniot trgna nakaj toaletot.

Mik ja pogledna devojkata i i prijde.

Znae{, verbata gi pravi rabotite vozmo`ni a qubovta taka lesni.. - re~e Mik se nasmevna , ja pogladi po rakata i zamina.

Nokta samo {to po~nuva pomisli Mik barajki go taksito koe go o~ekuva{e.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 12:58
ZUDNJA
__________________________________________________ ________

Uhh, josh samo da sredim uvaj prokleti carshav I napokon sve ce biti spremno… pomisli Mick. Pogleda na sat bilo je 10 za 12. Zastao je za tren gledajuchi ka ulazu njegovog apartmana. A tada pojavila se ona prelepa crnka , dugacke crne kose, predivnog osmeha I figure jednostavno perfektno izvajane.

Brzo je zapalio svece koje je spremao celoga dana I odjednom je apartman zasijao bas kao I njegove ochi kada ju je prvi put upoznao.

-Koja je ova mala ?- upita Mick
-Ma pusti klinka , zove se Katarina odgovori mu njegov novi prijatelj

Mickov pogled je josh dugo ostao na njenom telu , a blagi vetar se poigrao sa njenom plavom dugackom haljinom sto je davalo dodatnu char tom momentu.

Trgao se iz sanjarenja jer ona je sada realno bila tu pred vratima, tu je bio momenat koji je dugo cekao .

Stigla si , malena udji osmehnu se Mick.
Da stigla sam pogleda ga zavodljivo svojim crnim ochima… ali ne gledaj me tako seti se tvog obecanja rece devojka.
Pa , da naravno samo ti udji rece Mick osmehujuchi se.

Nakon kratkog chavrljanja , nasli su se na patosu njegovog apartmana sa casicom crnog vina u ruci…

Na ovom svetlu si josh lepsha znash li to malena…
Ne govori, zagrli me reche devojka…
Ucinilo mu se da ce se stopiti u tom momentu, poljubio ju je u vrat , lagano, I dodirnuo njeno polunago rame. Voleo je da je tu poljubi I zadrzi se , osluschkujuchi njeno disanje…

Uh, ali znash ovo nije pravedno… ne mogu… izgovori devojka
Ne brini, malena nece se desiti nista sto ti ne zelish… nechu te uzeti …dok mi se sama ne otvorish …ma kako ja to sada zeleo to … daj mi da uzivam u tim predivnim usnama …
Okrenula se I bestidno ga poljubila , I odjednom je shvatio da ce izgubiti kontrolu…u toj ludoj igri… kako je tog trena pozeleo da joj pocepa sve sa nje I da zaboravi na obecanje… da samo uziva u njoj… da zadovolji svoju strast ..poceo je sve brze da dishe … a poljupci su se smenjivali u ritmu njihovih dodira…

Uhhh, ne mogu… nisam spremna … ne mogu to uciniti pogledala ga je… izvini…ako to ucinimo zaljubicu se a ti…ti cesh me ostaviti a to ce me boleti …jel mogu samo da te zagrlim progovri ona

Ma naravno, ne brini… tu smo I ja uzivam u tebi odgovori Mick a u glav su pocele da mu se vrzmaju sve brze slike Kama sutre koje bi mogli da konzumiraju te veceri… Uh proklet da sam … ja I moja rech … ali idemo dalje popustiche ona.

Samo ju je zagrlio I poceo da je miluje preko pantalona , polako preko prepona, nije se trznula …niti sklonila ruku …
Dobar znak pomisli I nasmeshi se u sebi… bicesh moja malena pomisli u sebi

Lagano ju je ljubio po vratu I dodirivao njene grudi, lagano sharajuchi prstima po njenim bradavicama … uhh rasturi je pocepaj je sada pomisli Mick… sada ili nikada .

Odjednom ustala je …
Jeli a sta se vidi sa ovog prozora ? upita ga .
Nije odgovorio, samo joj je prishao od pozadi I nastavio da je miluje po grudima a njegovi su poljupci poceli da postaju sve strastniji… pocela je ubrzaniej da dishe … spustio joj je ruku po stomachichu..i gurnu ruku u njene gachice… nije ustuknula …pokushao je da joj sa drugom rukom otkopcha pantalone koje su bilo tako pakleno uske…

Nemoj… nemoj nisam spremna rece mu samo me ljubi … nemoj…

U ochima joj se videlo jedno veliko DA , a izgovarala je NE …ponovo po ko zna koji put … poceo je da proklinje sebe u tom momentu sto zeli uvek nesto tako perfektno… pravu devojku u pravom momentu… pravu rech … video je strast u njenim ochima ali to nije bilo dovoljno… trazio je rech …rech koja bi dotakla njegovu dushu a toga nije bilo… ne te vecheri.

Odmaknuo se od nje I zapalio cigaretu…I otpio gutljaj vina posmatrajuchi je …bila je tako mlada I tako lepa , tela koje govori dodirni me , zgrabi me , svaki njen pokret , svaka njena oblina govorilo je da ce biti perfektan partner za sex… takav bestidan pogled nije mogao odavati nista drugo…

Sta je bilo , ne ljutish se valjda na mene… evo me dosla sam … ali ne mogu razumes me jel da ?

Vidi malena , izvadio je iz djepa tabletu … znam da zelish to ne mozesh sakriti … a ja znam da ja mogu na ovaj ili onaj nachin … da te opijem ili da te izdrogiram … mogao sam to … ali ne bih te imao …propustili bi momenat lepote za kojim ja zudim odavno od kad sam te upoznao… ne znam sta da ti kazem …ne volim foliranje …uhh mlada si …razumeces ovo jednoga dana a sada ima nekih stvari koje ja ne cinim… nesto sto ja I ti nemamo sada sto bi nacinilo ovaj momenat predivan…

Pa zar je to bitno tu sam … zar ne ?

Da jesi poljubi je on I zgrabi je ka sebi…poceo je divljacki da je ljubi I grabi po kosi…. Postavio ju je na fotelju ispred sebe…I poceo je da je dodiruje dok ju je ljubio I ponovo se njegova ruka nasla u njenim ovlazenim gachicama…
Uhh, kako je vrela…pomisli Mick sto ga je josh vishe napalilo .

Raskopcao joj je pantalone I rekao : Ne brini necu ti nista sto necesh zeleti malena… ne brini..i nastavio je da je ljubi… a prsti su mu klizli po njenoj vreloj mladoj pickici… klizao je sve brze I brze… dodirivao njene usmine I slusao njeno sve ubrzanije disanje …prsti su mu krenuli gore ka klitichu….kojeg je samo blago dodirnuo… ljubechi njen vrat osetio je zelju da je naprosto naguzi tu …da udje divljacki u nju… a bio se ukrutio kao kamen a ona je to osecala na njenim ledjima sto ju je dodatno uzbudzivalo… nije prestajao…dodirivao joj je klitic I onda prestao kliznuvshi svojim dugim prstima u njenu unutrasnjost …nije bilo otpora …sklizao je I izvadio prst nakon sekund I primakao prste ka njenim usnama… polako ih dodirujuchi… stavila je prst u usta I pocela da ga sisa…lagano bez zadrshke…odma je vratio prst i prodro josh dublje u nju…I osetio blag trzaj..postavio je oba prsta u obliku slova V po njenoj vreloj mackici I polagano krenuo ka njenom klitichhu koji je vec bio malo nabrekao…nije ga morao dugo traziti …tu je bila ona …on I njegovi prsti … dodirnuo ga je …I poceo ritmicki da je masira …I da ubrzava ritam pratechi njene uzdahe…koji su govorili da je vishe nego spremna ….

Nemoj…uhhh …. Josh malo…ah… ne mogu…uhh…

Osecao je da je blizu da eksplodira … ta mala bestidnica je polagano postala divlja kucka koja je zedna dobrog karanja… a prsti su radli sve brze I jache…
Odjednom je ustao od nje…I pogledao ju je svu zadihanu…zapalio cigaretu u polumraku I hladno rekao:

-Obuci se , nije ovo pravi momenat… Mi ne zelimo to, molim te idi sada.
Ustidjeno je nabrzinu navukla svoje pantalonice I nije nista rekla I izasla je .

Nakon te veceri je vishe nikada nije video, ponekada bi se nasmejao kada bi se setio tog crnog vina , tih svecha u nochi , tog predivnog mladog tela koje nije shvatilo sta je pravi momenat… da ponekada bi se prisetio svega I nastavio svoju potragu za onim za cim je ziveo.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 12:57
Ena

Ena . Sosema kratko i ubavo ime. Lesno za pametenje. A sto se krie zad nego ? Edna devojka ubava i slatka. Devojak so koza glatka kako svila koja mirisa na prolet. Potpolno sekojdnevna devojka vo edno nesekojdnevno utro. Sega vo ovaa vecer se sekavam na nea.

Znaeshe da me nasmee toa se sekavam. Ke me pogledneshe so nejzinite krupni zeleni ochi i ednostavno ke me ostaveshe bez zdiv. Chudno , no sakav samo da ja pregrnam , sekogash koga beshe do mene da ja osetam do sebe, kako da znaev deka nabrgu ke ja snema od mojot zivot. Odnenadez taa veke ne beshe tuka. I sekogash koga ke me videshe ke zanemeshe i ke ischezneshe. A jas ke gledav po nea zachuden, prashuvajki se kade pogreshiv. Sekogash koga ke se sretnea nash*te pogledi potoa , taa ke svrteshe glava i ischeznuvashe , sekogash. A edinstveno sto sakav e da i kazam kolku mi znacheshe. Kolku mi znacheshe sekoj nejzin dopir i nasmevka, no taa odednashka zaneme i ostana samo migot koga covek zboruva sam so sebe.

Edna vecer koga se sretnavme slucajno Zdravo i rekov posle se.
Zdravo mi odvrati taa.
Bi sakal da porazgovaram so tebe - izgovoriv nadevajki se na odgovor.
Namesto odgovor dobiv uste edno ischeznuvanje. Taa povtorno ne beshe tuka.

Nokva ostanaa samo zborovive neiskazani. Zborovi za edna devojka so kratko ime... Ena.

The end

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 12:56

TRIAGOLNIK

Znaci se dogovivme...?- napisa Mik .

Da , bi sakala da se obideme da bideme zaedno , no poleka ti si brz, mene mi treba sepak vreme, da se vidime , da se zapoznaeme, da pieme kafe..  ne sum jas takva devojka .. poleka samo ..-napisa Jelena . 

Vo red togas... naskoro ke ti kazam sto navistina pocuvstvuvav kon tebe... pa ti sama odluci sto ponatamu... dali ke ostanes so nego ili ke se obides so mene. No dokolku ne se najdes vo zborovive koi ke ti gi napisam  naskoro... ne me baraj nikogas poveke... razmisluvaj za toa do petokot vecerta dokolku sakas ... potoa ne sakam odgovor dokolku go nema ... ednostavno iscezni - napisa toj

Vo red - rece devojkata i se nasmevna spokojno . Najposle ke go dobie toa sto go posakuvase... i toa zasega i bese dovolno za da izmami nasmevka na nejzinoto lice. Ova bese nejzinoto begstvo. Mal flert i romansa , malo vnimanie koe i bese neophodno, vnimanie koe ne go dobivase. Gi pogledna uste ednaska zborovite napisani na monitorot a potoa stana i otide da legne na svojot krevet.

# # # # # # # #

Sobata be{e polna so mirisi od pette sveki koi gorea vo malata garsowera. Se slu{a{e tivka muzika od nejziniot omilen album. Devojkata le`e{e na krevetot .. be{e soble~ena i legnata na stomakot a na goloto telo ima{e samo krpa koja go pokriva{e nejzinoto gaze. Gi zatvori o~ite . Oseti jaki ma{ki race kako ja dopiraat po stapalata. Poleka i ritmi~ki se dvi`ea po nejzinite noze.  Racete bavno odea vo ritamot na muzikata po listovite od dvete noze . Devojkata po~na da vozdivnuva. Oseti kako poleka jakite ma{ki race ja dopiraat po zadnite butini, I poleka pri sekoj nov dopir bea se poblisku i poblisku do nejzinata vla`nost.

Podigni go gazeto slu{na ma{ki glas.

Go podigna bez razmisluvanje. Gi oseti negovite usni koi ja qubea .

Ne , ne se vrti , Ana , ne se vrti - re~e ma{kiot glas  i prodol`i da ja qubi.  Taa go poslu{a povtorno. Odedna{ toj prestana da ja qubi. Samo ja dopira{e.

Prodol`i - re~e devojkata prodol`i. Toj ja fati za glavata pomalce i grubo nedozvoluvajki i  da se zavrti . 

Vo toj moment kone~no go oseti celosno vo sebe. Posle samo nekolku miga oseti orgazam . Toj toga{ ja zavrti i ja butna na krevetot a potoa ne`no ja poljubi. I gi podigna nozete na negovite {iroki ramewa i po~na da navleguva se podlaboko i podlaboko vo nea.  Dvete tela tuku {to ja zapo~nuvaa svojata igra koja ke trae celata nok.

Malce podocna dodeka taa spie{e , Mik odlu~i da ja razbie dosadata. Pogledna na nejzinata polica za da izbere nekoja kniga.

Hmmm , Foto album interesno ~ekaj da vidam... odsekoga{ sum sakal interesni fotografii.  Go lista{e albumot poleka . Negoviot pogled zastana na edna od fotografiite. Negoviot izraz na liceto odedna{ka se smeni, blago gi podigna vegite a potoa se nasmevna.

# # # # # #

Mik se ukqu~i na internet. Taa be{e tamu negovata virtuelna prijatelka pod nik MARA. Se dopi{uvaa veke mesec dena . Taa be{e interesna i inteligentna . Super pomisli.

Ej, bejb .. pogodi {to ima novo .. kone~no imam devojka za seriozno. I {to da ti ka`am super mi e , super... najposle najdov devojka koja mi odgovara huh duga~ka e toa pri~a... duga~ka ... znae{ po~nav da ~uvstvuvam prvo ne{to kon edna devojka na koja i pi{av pri~ava {to ti ja prativ pred nekoj den i mislev ke dopre do nea toa, sakav da bidam so nea huhh ... i taa ne mi odgovori... izgleda saka{e samo da se igra... i taka se pogodi devojka mi sega{na ..ma super devoj~e , umno, slobodno , ba{ opu{teno - napi{a Mik .

E taka e sekoga{ - napi{a negovata virtuelna prijatelka Mara.

Znae{ mene ne mi se jasni `enite nekoga{... eve ti si `ensko.. mnogu sakav da i se dadam na taa od pri~ata ama jebiga izgleda neodlu~na be{e . I sea se {to sakav na nea da i posvetam sega seto toa i go posvetuvam na mojata nova devojka. Za{to li ste takvi neodlu~ni Vie `enite ?

Pa, dobro sfati ja sepak bilo komplicirano no nema vrska, sega si sreken neli ? I od koga si vo vrska so devojkati ?

Pa da sreken sum  i vedna{ vo sabotata otkako taa ne mi odgovori jas se najdov so devojka mi i  fantasti~no e bejbi fantasti~no. I da super mi e , me smee , ne me zamara, ne ja zamaram, opu{teno ... kako da ti ka`am ...imame seks... imame muabet... ja interesira moeto pi{uvanje i moeto slikanje...ba{ e super devojkata...A i mene mi e vreme da se stabiliziram ...odamna nemalo taka celosen paket devojka vo mojot `ivot... celi dva meseca...a toa e mnogu vreme ..se nekoi prolazni vrski koi ne ispolnuvaat ...

Mмммммммммм обожавам мажи како тебе ! што знаат да препознаат што им треба и знаат да го задржат блиску до себе!!!!!!!

Abe iskreno megu nas... taa {to i pisav mnogu me privle~e... nezaradi toa {to be{e tuga ...be{e nekako poinakva... no izgleda pla{liva... malce ~udno i huhh bizare bi rekol... ednostavno energijata se prenesuva ...
{teta {to taa nema nikad da doznae ... Tuku ka`i mi ti mene za{to `enite nekoga{ se pla{livi i ne se izborat za ona {to navistina go posakuvaat...zar stabilnosta nekoja la`na e pova`na od `elbata ...aj ti si `ena daj pomogni ka`i mi ..

Pa znae{ , не се re{avaat lugeto туку така лесно да ставиш се на ризик, а најмногу себе си...не значи ако се плашиш дека си кукавица, СИТЕ КУКАВИЦИ СЕ ПЛАШАТ, НО НЕ СИТЕ ШТО ИМААТ СТPАВОВИ СЕ КУКАВИЦИ, се согласуваш?.....

Ma daj ... zaboraiv da ti ka`am ... ima u{te eden k*riozitet ...mnogu ~udna situacija... ne pra{uvaj kako... ama izgleda ovie dve se znaat...~udna komplicirancija...znae{ koga bev kaj devojka mi ...ja vidov taa {to i pi{uvav ..vidov sliki... se napraiv deka ne ja poznav od prvo... i samo rekov na devojka mi deka sme se zapoznale preku net i tolku.... Lele ~ove~e kolku ke zgre{ev... koga ja zagledav na slikite ... kaj {to ne e ubava... ima golema glava... celo vreme na site sliki e `edna za vnimanie samo... se trti ...se prsi... se kao ne{to centar pa`nje... ba{ bezveze devojka ... Sirota zar e mo`no nekoj da bide tolku nesreken i `eden za vnimanie... pa i na sliki od kilometar se poznava... Izgleda mi e iskompleksirana i nesrekna... {teta za nea sto se upla{i ... ke i podarev mnogu ... ke zazmurev ...ke izigravav Crven Krst .. ama kaj ru`wikava kaj u{te se k*r~i zamisli...mo`e{ ti da gi razbere{ takvite `eni ???
Jas ne mo`am...
Eve te gledam deka si realna devojka barem ne flertuva{ , odma si re~e imam decko i to~ka... po{tuem toa... i ke te dru`am ..ako saka{... Kakva ironija ~oe~e ... fala bogu sto ne se ni vidov so nea u `ivo ke morav da i izbegam nekako , koj ke smislja{e fin na~in da ja otka~am ...kuti sreka...
Iskreno... tu{la nekoja ... koja saka samo da se pravi pametna... sonuva za sloboden `ivot ... a se pla{i da `ivee... sloboden `ivot pazi molim te... ama zazidan u bunker... kakva hipokrizija... Sreka ti velam {to ne mi odgovori... koj ke ja gleda{e so taa golemata glava... bljak... Iskreno i posakuvam da se oma`i {to pobrgu... tek koa ja vidov na sliki i~ ne sum ljubomoren i ba{ sakam nesreknicata da se udomi kako i da bilo... so mene no vej  hoze...`imi nekoi cicki sto ima sto gi isprsue i tolku ... suma sumarum sto da ti pricam... mo~la . I taka ti vikam drugarke ...~uden e `ivotot ... te spasuva ponekad i koga najmalce e nadeva{...

Super.. se raduvam deka si sreken!!! Ubavo {to ne ste se sretnale ..ete u{te edna potvrda deka elektronikata mo`e da te izla`e hihihihi a od kade pak tvojata devojka ima sliki od ovaa? se znaat? znae li drugava devojka deka se znaeete? [to ako se sretnete?

Od kaj sliki pa od album nekoj seminar ne se raspra{uvav mnogu... izgleda se znaat jebem li ga ... devojka mi znae rekov deka sum ja videl slika na internet ... i deka sea gledam deka i~ ne e ubava... iskreno jebiga nema da si ja la`am devojka mi zaradi nekoja mo~la. A ako se sretneme ..hehe ... samo ke i se nasmeam {to drugo ... i taka i taka neka si se la`e deka nekad ne{to mi zna~ela ...ipak sum ja human ~ovek neli... Mada iskreno... napo~etokot koa ja zapoznav ovaa ru`wikavata mi se u~ini dosta pametna... znae{e da prai muabet... ama koa po~na da flertue...palik*rski tolku mi stana odvratna...i~ ne sakam takvo igranje so bilo ~ii emocii...za{to taka... mo`e i zaradi toa i sea mi se gleda tolku golema glavata nejzina... nekako mi e repulsivna...~udna rabota neli ? I ja mislam ne e ubavo da se igra{ so bilo kogo ... neli drugarke... site sme luge... za{to da dobijame poeni a da bideme sebi~ni da ne mislime kako toa mo`ebi vlijae na nekoj drug... toa e sebi~nost i toa e ru`no ...neli se sl*ga{... e zatoa tebe te po{tuem... otvoreni karti... ili te prifakam ko drugarka ili ne... a ne sea ke se zaebavame...ebate toa `enite... A siguren sum miljon posto deka me posakuva{e ama izgleda misle{e deka sum nekoj te`ok `enskar... nestvaren...la`ov ...jebem li ga... ali jebiga ...`enska sueta ...igrarii... sea neka me misli ... koa nema{e hrabrost da dopre do mene.Neli sum u pravo ?

Oк е се другарче, важно си ја најде сегашнава девојка која ти одговара, и можеш да заборавиш на разни такви случки и личности од минатото

Pa znae{ {to ima{ pravo ja brzo zaboravam ko{mari hehehe tuku ajde da zavr{ime za deneska pa ke se ~ueme drug pat napi{a Mik i go izgasi kompjuterot.

Ubav den e deneska , ba{ ubavo {to imam najposle drugarka pa makar i nepoznata ..  koja me razbira-  pomisli toj dodeka se protega{e vo negovata foteqa.

# # # # # # # 

Dve devojki sedea i go piea popladnevnoto kafe.

Mnogu mi izgleda{ srekna deneska - re~e crnokosata

Pa da, zaljubena sum...- izgovori rusokosata

Vo kogo, kako , zo{to - zapra{a crnokosata

Vo Mik.. noze mi se tresat , uhh kolku e samo dobar. Ne mo`am da se priberam od v~era. Be{e kaj mene.

Kako vo Mik .. zborime za istiot Mik ?  za~udeno zapra{a crnokosata

Pa da, se najdovme kaj mene vo sabotata... kolku e samo dobar... prvo me opu{ti so masa`a .. se osetiv taka neobi~no ..kako nova ..a potoa ..cela nok imavme lud i div seks, a potoa zamisli ne zaspiva... po sekoj seks  razgovarame mnogu e vnimatelen.. kolku e samo zgoden.. a vo krevet.. huh orgazam po orgazam.. me opu{ti kako nikoj.. pipni me I sega se tresam - se nasmevna rusokosata.

A ~ekaj toa e seriozno ? Izleguvate zaedno ?

Pa da , bevme {etavme, kolku e ubav `ivotot .. a ti Jelena kako go pomina vikendov ?

Pa ne e lo{o..Ana .. znae{ standard tuku ka`uvaj mi detaqi.. mnogu mi e milo {to si ti srekna. Znae{ deka mene mo`e{ da mi veruva{ neli ? Jas I toj nemavme ni{to .. samo mal kontakt..

Ma da znam.. ti veruvam ,Jelena  na koj da veruvam ako ne na tebe - se nasmevna rusokosata.

A toj znae deka nie se znaeme , deka sme drugarki ? - zapra{a Jelena

Pa da ..mu rekov razgleduva{e nekoi sliki i  te prepozna..

I {to re~e ?- ja prekina Jelena

Pa ni{to , samo deka ste komunicirale na kratko ,  ma nemavme mnogu vreme da komentirame sliki bejbi, ako me razbira{, huhh 

Slu{aj me sega vaka be{e...

# # # #

Podocna ve~erta Jelena stigna doma... go vklju~i svojot kompjuter za da proveri ne{to ... Programot bara{e lozinka i taa poleka go vnese svojot  nik ..  MARA i nabrgu se logira{e..

Nokta poleka paga{e po padinite na bliskata planina i taa nabrgu ke utone vo u{te eden son, son koj i be{e odamna potreben ..

THE END
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 12:55
INSPIRACIJA

Me prashuvash dali sum zaljuben ?
Sedni sega ke ti kazam na kratko . Znaesh , mozebi nema veke nikogash da bidam so nea... sedam sam bez nea sega i se prashuvam dali sum zaljuben ... dali ja sakam ... dali ja posakuvam... no nemam odgovor . No znam deka vecerva sekoj moment pominat so nea mi se cini mozam da go otslikam vo mojava glava... sekoj dopir... sekoja nasmevka...sekoj zvuk. Nejzinata ubava nasmevka... zborovite koi mi znachea mnogu ... seto toa e sega tuka ... vo ovaa vecer vo koja i so zatvoreni ochi bi mozel da go izvajam nejzinoto prekrasno telo ... bi mozel  vo ovoj mig da podadam raka i da ja dopram nezno iako ne e tuka... no nikogash nema poveke da bide moja... Mozebi ke pomine povtorno pokraj mene kako son ... kakov sto beshe mi se cini otsekogash ... mozebi ke me dopre a mozebi ne ... i toa ne znam ... Dali ja sakam ... nemam odgovor... no edno znam ... kade i da zamine...od bilo koja pricina ... jas ke bidam so nea ... bidejki taa prekrasna devojka ... neznaejki , nenametlivo , tivko se vovleche vo moite misli... i potoa tivko kako sto i vleze zamina .... Po nea ostanaa samo mali stapki vo snegot koi i vecerva gi gledam ... Dali ja sakam e toa e dobro prasanje neli ?

The end
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 12:54

DOZDLIVO POPLADNE I EDNA PORCIJA SUSHI

Na ulicata vrneshe dozd . Ne taka silen no sepak uporen , kako vprochem I sekoj drug den. Edna triesetgodishan devojka sedeshe sama na masata I go cekashe svojot ruchek vo Japonskiot restoran. Obozavashe sushi I sekogash go birashe toj mal restoran I nejzinata omilena masa od koja mozeshe da gleda na minuvachite I dozdot. Sedeshe bezbedna od  dozdot gledajki vo minuvachite. Ne I precheshe osamenosta vo toj moment, ne tolku razlichen od tolku mnogu poraneshni . Uporno gledashe vo dozdot I ulicata kako da cekashe da se sluchi nesto. No nishto ne se sluchuvashe osobeno interesno , samo dozd koj uporno pagashe… a so tek na vremeto taa se naviknuvashe na toa…

Devojkata se upati kon svojot stan . Po patot go sretna detenceto od vtoriot kat koe sekogash I beshe mnogu slatko , fino …Se vikashe Doni, malo detule so kratka crna kosichka , samo sto proodelo… so mnogu ubava nasmevka . Sekogash koga pominuvashe ke zastaneshe pred negovata vrata ocekuvajki za mig deka ke go vidi. Vremeto pominuvashe a taa kako se poveke da go zasakuvashe maliot Doni.

Toj den zastana za moment I koga slushna teshki mashki chekori zad zatvorenata vrata se upati na brzina kon svojot apartman.

Ja digna slushalkata od telefonot :

-         Alo … se li e vo red so dokumentite za utresniot sostanok ? – otsecno zaprasha so glas na uspeshna delovna zena

-         Sekako misis – odgovori nejzinata nova sekretarka .  

-   Dobro , blagodaram reche I ja spushti slushalkata .

Sedeshe sama na ramkata od prozorecot I gledashe vo dalechinata na dolgiot bulevar…nadvor se pojako I pojako vrneshe.  

# # # # #

Vo sushi barot vleze neobichen nepoznat chovek. Celiot navodenet no so nasmevka na liceto pobara mesto vo polniot restoran . Se gledashe od daleku deka e stranec , razlichen od drugite. Mozebi toa beshe iskrata koja ja natera devojkata da go primeti. Ispraveno so nasmevka se probivashe niz guzvata I najposle celiot navodenet zastana  do nejzinata masa.

Devojkata go pogledna ispituvachki vnimavajki da ne ja primeti. Toj odednashka se svrte I ja prasha dali e slobodno. Devojkata za moment se dvoumeshe… no na kraj ja potrgna svojata chanta.

-         Vie ne ste od ovde neli ? – go zaprasa

-         Pa moze  da se reche, a tolku li se primetuva – se nasmevna covekot

-         Ili ne ste od ovde ili ste mnogu zaboraven chovek … nemate chador – se nasmeaa taa

-         Za mene ne e vazno od kade sum vazno e kade sum trgnal … se nasmevna toj I ja zavrte glavata gledajki vo dozdot .

Vo toj moment edna masa se oslobodi I covekot stana .

Ne bi sakal da Vi precam vo uzivanjeto … imajte dobar apetit I se najubavo reche I zamina kon slobodnata masa.

Dozdot vrneshe se posilno, a pogledot na devojkata ne beshe upaten kon bulevarot… pogledot pocna da I luta… vo nekoi dalecni sekavanja.

Gospodjice  , dali e se vo red ja zaprasha ljubezniot kelner … Ne ste go ni doprele Vasheto jadenje…

Se e pod kontrola Lee , se e vo red ti blagodaram…reche zenata I pogledna povtorno kon bulevarot…

Nabrzo ke prestane dozdot… doaga leto si povtoruvashe vo sebesi … da doaga leto  ...

# # # # # #

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 12:54

Most

Devojkata stoeshe ispraveno na mostot. Veterot si poigruvashe so nejzinata dolga kosa. Taa stoeshe I poglednuvshe vo rekata. Kako da cekashe nesto I ne se ni obzrnuvashe na retkite minuvachi. Vo samrakot smireno gledashe…I naogashe spokoj vo vodata koja pominuva. Nad nejzinata glava daleku vo oblacite letashe prekrasen bel galeb. Osamen vo visinite kruzeshe obiduvajki se da dopre do najgolemite visini. Devojkata go svrte svojot pogled kon nego… I vo toj moment posaka da ja oseti slobodata … smireno ja podade rakata kon visinite…I kako da I se prichini…galebot pocna da I priogja… I na samo nekolku desetici metri nad nea povtorno se vivnuvashe vo visinite…

Devojkata se nasmevna… povtorno pogledna vo rekata I se zavrte I izleze od negoviot svet . Poleka zacekori kon svojot dom… Po desetina cekori se zavrte… pogledna vo visinite… galebot veke ne beshe tuka.

# # # # # # #

I sve cu ti obecati
od straha da ne potone
tvoja ljubav za mene
kao pcela u zlici caja
dok drzi dah
ja nemam razloga za strah

Dajem ti veze i note
sve moje sharene perle na dar
jos te mogu pjesmom kupiti lukavo i l slatkorecivo
jos uvek ti mogu podvaliti
ljubav

Se slushashe u pozadinata vo mracnata soba. Covekot sedeshe i razmisluvashe za sustinata na zborovite, dodeka tonovite kako harmonija ja obzemaa negovata dusha... Stana i pojde do terasata...Nekade vo dalechinata go gledashe mostot . Mostot na tagata, na sredbite, mostot koj spojuva i razdeluva ...nekade vo dalechinata toj ke pogledneshe i ke se seteshe na edna devojka koja ponekogash ja primetuvashe kako osamena stoeshe na ivicata na mostot. Ubava i mlada , zagledana vo dalechinite ...

Se zaprasha vo sebe dali mozebi e taa povtorno tamu sega .... Sekogash koga pominuvashe nemo kraj nea od drugata strana na ulicata  se prashuvashe kogo ceka ...no nikogash ne se osmeli da ja prasha... a neretko se secavashe na nea i na nejzinata ubava dolga kosa....

Stana i poleka ja zatvori vratata zad sebe I se vrati vo sobata .Pogledna na svojata polica . Tamu bea stotici srca od kamen koi toj gi sozdavashe dolgo vo nokite. Da, toj imashe edna darba da napravi mali ubavi skulpturi od srcinja . So chasovi dlabeshe vo kamenot I sozdavashe. Pomalku chudno za negovi godini, no toj uzivashe vo nivnata ubavina. A sto e uste pochudno na nikogo ne gi podaruvashe stoea tuka na negovite polici polni so prashina. Bea sekakvi, vo razni golemini I formi…nekoi stari nekoi novi , od najrazlichni materijali I kamenja…dragi poludragi …izdlabeni I izgravirani . Ponekogash vo nokta gi postavuvashe na mesechinata I gi gledashe. Mesecinata ponekogash ke go pogodeshe momentot I tie ke zasjaea vo negovite ochi. Ochite ke bea zagreani no srceto ke ostaneshe ladno kako i kamenot koj go dopirashe. Probuvashe da ne misli na toa… bidejki ubavinata na negovite skulturi davashe mala uteha koja go zgrevashe vo negovata potraga . Gi pogledna ushte ednashka site zaedno … stana i poleka ja zatvori vratata zad sebe....

# # # # #

Devojkata so dolgata kosa ziveeshe eden ubav I smiren zivot. Beshe mlada I srekna. Zivotot uste malku pa sovrshen . Stabilen partner, solidna rabota … navidum sreken zivot. Sekogash nasmeana vistinska koketa. So svojata nasmevka znaeshe sekogash da go privleche vnimanieto na sebe. So samo zbor ili dva zaneshe da privleche tolku energija na sebe da beshe kako magnet… no magnet zelen da bide konecno privlechen . Znaeshe dolgo vo nokite da razmisluva … no sto beshe prokleto za nea znaeshe ushte poveke da mechtae … a tokmu poradi toa ne beshe dovolno srecna. Koga ke zaploveshe vo svoite mechti …veke nisto ne beshe isto. Vplovuvashe vo svojot svet… I nabrzo uviduvashe … deka e sama. A toa najmnogu ja boleshe I ja  plasheshe , vo mechtite beshe sama… iako vo zivotot beshe sekogash opkruzena so stotici luge... taa vo mechtite beshe osamena.  Vo nejziniot svet sakashe da leta, da igra , da bide slobodna. A najgolemiot kopnezh vo nejziniot svet na mechtite I beshe toa da go stori so nekogo…nekogo koj apsolutno ja razbira… I prifaka tokmu takva stvorena , tokmu takva otvorena , bez maski… bez igri … Vo svojot svet taa sakashe sakashe da zaroni I da se vivne dovolno dlaboko I dovolno visoko … no osecashe strav I ljubovta sekogash I begashe. Mozebi zatoa doagashe kako opiena na mostot gledajki go svojot galeb I negoviot let… na bezbedno … posakuvajki … mechtaejki . Otkako go primeti prviot pat svojot galeb stana nerazdelna od negovata ubavina. Na pochetokot doagashe poleka so opreznost … pravejki se deka e tuka sosema slucajno. No dodeka go gledashe nejzinite mechti veke ne bea tolku iluzii, nejzinite mechti bea duri na dopir na racete.  Go nabljuduvashe samo i i beshe ubavo . Taka eden den dodeka go nabljuduvashe so kopnez I zelba vo nejzinite ochi I se prichini deka galebot I progovori :

-         Dojdi da letame zaedno – rece Galebot

No ti si samo ptica pomisli taa , a jas ne sum ptica…- odgovori Devojkata

-         Mozebi ne si ptica reche Galebot – No jas znam deka znaesh da letash … obidi se I reche I se vivna vo visochinite.

Devojkata se iznenadi , pogledna okolu I nabrzina se upati povtorno kon svojot dom. So denovi ne sakashe na sebe da si priznae deka mozebi navistina pticite I lugeto mozat da govorat . Ke se seteshe na sluchkata , ke se nasmevneshe I ke prodolzeshe so svojot voobicaen den.

Sekako galebot ke bide povtorno tamu – pomisluvashe taa . Mozebi utre …ke bide ubav den I ke pojdam povtorno da go pronajdam.

# # # # # #

Chovekot zastana na mostot. Beshe nok . Nikoj osven nego I ponekoj zalutan avtomobil . Od djepot izvadi lak.

Huhh … tokmu ova e nejzinoto mesto…- pomisli. Go izvadi lakot I so golemi crveni bukvi ispisha tekst.

Poleka se simnuvashe od mostot I na sekoi deset metri podzastanuvashe. Vadeshe nesto od djebot I stoeshe po nekolku minuti na ogradata. Najposle se zavrte pogledna uste ednashka kon mostot I se odalechi vo nokta .

# # # # # # 

Devojkata taa vecer trgna kon mostot. Beshe vidno vozbudena… celiot den go ischekuvashe ova. Najposle ke se sretne so svojot Galeb. Najposle sobra hrabrost. Mozebi ja pogodija negovite zborovi, mozebi negovata iskrenost, mozebi negovata nevoobicaena hrabrost. No ne e ni vazno, taa po podolgo vreme beshe srekna. A sto e povazno beshe ziva…polna so emocii…osecashe drhtennje no ischekuvanje… a samo taka znaeshe deka e navistina ziva. Neshto sto odamna go imashe zaboraveno… Nesto sto ne mozeshe da go najde vo niedna pregratka od mazite so koi beshe… vo nieden dopir…taa seta taa zivost go pronajde vo glasot na galebot koj sega ja ocekuvashe na mostot. Dodeka se ceshlashe pred ogledaloto se priseti na negoviot glas…dojdi na polnok… na tvoeto mesto… ke te chekam…  zaedno ke letame… I ke bidesh srecna. Tie zborovi I odzvonuvaa vo glavata dodeka radosno gazeshe so nejzinite dolgi noze kon mostot . I odednash ne I beshe vazno dali e mozno dali e ludo… vazno I beshe deka e ziva …najposle povtorno ziva.

Stoeshe na mostot a pred nea beshe covek koj blago I se nasmevna. Najposle dojde reche toj I ja pregrna. Pred nea ne beshe veke ptica beshe covek koj odavashe sigurnost, blagost I opustenost…se pocuvstvuva srekna. I bez zbor trgna so nego dodeka ja pregrnuvashe. Toj zastana za moment I pogledna dlaboko vo nejzinite ochi… I ja zaprasha :

-         Srekna si ?

Devojkata samo se nasmevna obiduvajki se da odgovori… a toj ja poljubi , nezno I baknezot traeshe dolgo. Pojdoa poleka gushnati.

Za kratko vreme bea obzemeni vo viorot na strasta… baknez po baknez… dopir nezen a sepak grub po nejzinata prekrasna koza. Ne zboruvaa mnogu, sekoj dopir zboruvashe poveke I poveke. Covekot se spushti poleka po nejziniot vrat slushajki gi nejzinite vozdishki… Nejzinite gradi vo tesnata koshula kako da ischekuvaa neznost…  Poleka pochna da ja otkopchuva… so sekoj dopir I sekoj negov pokret devojkata stanuvashe se povozbudena… na sto toj vednash vozvrakashe so se podolgi baknezi. Dve tela koi harmonicno se razbiraa , iljadnici dopiri…koi dolgo bea ischekuvani… taa pocna uste povozbudeno da dishe… da se opushta… pocna da se otkopchuva… a toj poleka ja stavi rakata megu nejzinite noze… iznuduvajki ushte poveke vozdishki… Ja fati za kosata I ja zavrte kon sebe , pogledna vo nejzinite ochi , ja poljubi I ja zaprasha :

- Srekna li si ? … Sledi go srceto …

Taa ne reche nisto …samo se nasmevna I go poljubi strastno , najstrastno do togash… I go povleche na sebe …   Beshe spremna… konecno beshe spremna da go prifati … Go ljubeshe nerazmisluvajki veke za nisto… vo toj mig postoeja samo toj I taa I golemata postela …a nivnite pokreti stanuvaa se pobrzi I poagresivni… baknez po baknez… sloboda… I zivot…

So sekoe nivno dvizenje taa beshe se poblisku do noviot orgazam… koj go prifakaa so nasmevka na nivnite lica… Totalno se opushti kako nikogash do togash… I se prepushti na momentot … koj ja pretvori vo strastna , diva I bessramna …kako sto beshe od sekogash .

Vo toj moment slushna jak zvuk… Zvuk na ALARMOT . Stana celata zadishana, pogledna okolu sebe…beshe vo nejzinata soba… a seto toa beshe samo son. Nitu Galebot beshe do nea, nitu covekot-ljubovnik  , nitu dopirite… a bea tolku vistiniti… tolku bliski.

Stana od krevetot I otide na terasata. Odaleku se nadzirashe mostot kade go sretna svojot noken ljubovnik.

# # # # # # #

Beshe vecer… Devojkata poleka doagashe kon svoeto mesto na mostot. Pogledna vo dalechinite. Go ocekuvashe Galebot da se pojavi … I da ja vosh*ti so svojot nebeski let. Sega kako da sakashe da poveruva vo chuda, sonot beshe tolku realen … pomisli . Mojot Galeb ke dojde. Gledashe uporno vo dalechinite… sekavajki se na dopirite od svojot son… dopiri za koi vredeshe da se zivee … dopiri koi vredea poveke.

Galebot ne se pojavi taa vecer. Devojkata ja navedna glavata, edna solza padna od nejzinoto lice , devojkata izvadi maramche koe I ispadna od djepot …se navedna  I go primeti natpisot ispishan so crvena boja na ogradata .

Pishuvashe : SLEDI GO SRCETO.

THE END
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 12:53
Igra na senki  
>
>
> Zastanuvam I ja gledam tvojata slika… Iljadnici
> zborovi mi naviraat vo glavata , se e taka brzo …a
> imam se pomalce vreme da kazam … sto navistina
> mislev…
>
> No, ke se obidam , ke se obidam da bidam ovoj pat
> nezen I neagresiven . Slusham muzika koja dopira do
> moite ushi… Careles whispers Geoge Michael. Se
> nasmevnuvam. Te gledam I ti si nasmeana.
>
> Tokmu takva bezbrizna , opushtena . Poglednuvam vo
> tvoite dolgi razgoleni noze… koi kako da povikuvaat
> .
> Si pomisluvam dali e toa devojkata koja znae da
> pleni spremna da zivee ili e samo eden shepot koj sega
> echi vo mojata glava.
>
> Razmisluvam gledajki te , neosvoivost na zenskoto
> srce . Sto bi bilo toa sto mene me razoruza… vo ovoj mig…
> Znaesh zapamtiv edna izreka od eden nepoznat avtor :
>
> - Najmoknoto oruzje kaj zenite e nivnata
> neosvoivost, nivnata neskrotlivost, i se ona sto mozes do go
> vidis a nemozes da go dobies....
>
> Znaes, razmisluvav zenata ne e taa sto se osvojuva ,
> taa sekogash bira na krajot , zenata se predava. Ma
> kolku da bil lovecot vo mene jak , jas sepak go znam
> toa . I mi se dopadna igrata za moment … I da se
> zagreav … no pomisliv kolku e apsurdno I banalno da
> namesto iskrenost I otvorenost se zadovolam so edna
> igra. Edna obicna igra pomegu lovecot I plenot , na
> koj ne se znae krajot ni pocetokot.
>
> Vidis, draga moja , jas a mozebi I ti sega dlaboko
> vo sebe si veruvame...silno veruvame... vo ljubovta
> ….samo monotonijata na sekojdnevieto, surovosta na
> "urbaniot" zivot koj go ziveeme cesto ni ja
> zamatuvaat patekata do toa toplo mesto kade sto e kodirana
> nasata sushtina - LJUBOV, VECNA, BEZUSLOVNA LJUBOV!
>
> I od taa monotonija I vo taa magla na sekojdnevieto
> se zbrkuvame , I zbuneti od se igrame igri draga moja .
> Mozebi sevo ova ke go razberesh kako upornost , no
> mozebi I ke vidish znak koj e pokraj patot . No ,
> mozebi I samo ke se nasmeesh a jas ke prodolzam da
> ja slusham pesnata vo mojata soba. A igrata ke zavrshi
> ovaa nok , a kodot ke ostane blizok I na dofat na
> rakata , sekogash koga ke go otvorime srceto da go
> prifatime toa. Bez strav I bez predrasudi I sekoe
> novo utro ke bideme spremni da go precekame posilni , da
> go najdeme spokojot koj ne ochekuva na krajot od
> vinozitoto.
>
>
> THE END
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 12:51
Dva psiholoshki dlaboko razraboteni lika I cetiri bakneza

Sega sekavajki se ne znam dali e vazno dali bese septemvri, noemvri ili mozebi juni , ne znam dali seto ova sto mi se sluchi beshe vo bledorozeva , zelenkasto tirkizna svezo ofarbana kuka , na tri ili poveke kata , duri ne znam ni kolku vreme traese seto toa. Ne znam ni dali taa beshe frizerka, prodavacka ili avstronaut , siromashna ili bogata . Nisto od toa ne znam. Postojat migovi vo zivotot koga ni iminjata ni godinite ne se veke vazni, postojat migovi na strasti koi te stopuvaat so vremeto I prostorot . A ova e eden od tie . Migovite na edna zena I eden maz I samo toa beshe vazno .

Zatvoram ochi I edinstveno sto gledam se nejzinite crni ochi koi uporno me gledaa predizvikuvachki. Vo sobata beshe polumrak a veterot igrajki se so zavesata dozvoluvashe sjajot od mesechinata da ja pogali odvreme navreme po nejzinoto lice.

Legni, opusti se prozbori taa.

Sakav da potstanam i da ja poglednam poubavo. Me butna na krevetot...

Legni , ne sakam da me gledash ..rece i se spusti na kolenici. Poleka ja otkopcha mojata koshula . Kako vecnost pominuvaa migovite dodeka ideshe po kopchinjata so nejzinite dolgi crveni nokti. Koga stigna do tretoto kopche odednash gi iskina ostanatite i se nafrli na moite gradi. Pocna da gi ljubi so usni socni i polni i meki , poleka odeshe nagore kon moite usni. Ja poglednav podobro iskoristuvajki go momentot na igrata na senkite , beshe ubava , duri i poubava od sekogash. Probav da ja poljubam , no taa se otrgna tokmu vo momentot koga ke ni se spoeja usnite . Prodolzi kon mojot vrat , poleka i nenasitno mi daruvashe vozdishki .

Mi shepna : Me sakash li ? i necekajki go odgovorot koj veke go znaeshe povtorno se spushti nezno so baknezi po mojot vrat. Osetiv deka nejzinata raka poleka pocnuva da me masira po gradite , so dopir nezen kako saten se spustashe po mojata koza.

Sakav da recham nesto , nesto sto taa ne go znaeshe vo toj moment , nesto pojako od mene samiot no zamolchev ... vo polumrakot taa pocna da se soblekuva ... Sedejki na mene se podispravi i ja sobra svojata dolga crna kosa... Cinam vidov deka se nasmevna blago ... Mi ja dopre rakata i mi ja stavi na nejzinata leva grada...

Dopri me reche , samo poleka dopiraj me - se navedna i me bakna vo obrazot...

Poleka i zavodlivo pocna da se dvizi vo ritamot na muzikata. Barry White , devojka vo polumrakot i skrieni strasti koi vetuvaat deka nema da prestanat cela nok ...

-------------------------------------

vtor del

Mirisot na nejzinata koza e moj najgolem afrodizijak. Mokrata koza na beliot charshaf, prekrasna gozba za moite setila. Kapkite od nejzinoto telo posle tushot, kapkite koi vnimatlno gi sobiram so moite usni. Taa e pod mene, a nejzinite prsti sharaat po mojata glava. Prekrasno chuvstvo koe me potpolnuva vo toj mig. Podzastanuvam i ja poglednuvam pomisluvajki od kade da pocnam so moite baknezi. Poleka ja dopiram po usnite so mite prsti a za vozvrat dobivam baknezi ... da i nasmevkata e tuka ... povtorno tuka kako i po sekoja karanica... Ne cekam mnogu i blago ja baknuvam po vratot , mirisajki go nejzinoto telo , nejzinata kosa... Vo zanes izgovaram:  te sakam malecka ... te sakam...

Taa probuva da kaze nesto no moite race veke i ja zatvaraat ustata blago i nezno ocekuvajki go vtoriot baknez po moite prsti. Mesecinata i blagiot veter vo sobata se moi sojuznici ... magicna igra so mojata ljubov ... Go oslushnuvam vetrot koj mi govori da pocnam so nashata igra. Usnite gladni za strast i ljubov , poleka se spustaat po nejzinite goli ramenja . Ja oslushnuvam pocnuva zabrzano da dishe dodeka se priblizhuvam so usnite do nejzinite gradi... Probuva da kaze nesto... no moite prsti se povtorno tuka na nejzinite usni cekajki go tretiot baknez..

Ja chuvstvuvam poleka spushtajki se po nejzinoto zategnato stomache ...go chuvstvuvam nemirot koj se sprema dlaboko vo nea i prodolzuvam so blag baknez odejki se podolu i podolu, so sekoj santimetar sum poblisku do nejzinata ekstaza ... a sekoj santimetar e dolg kako vecnost ... a taa go znae toa i pocnuva da se opushta,  ocekuvajki me i daruvajki mi baknez nezen kako utrinska rosa po moite race. Chetvrtiot baknez postrasen od prethodnite ostana na moite prsti koi znaat da ja miluvaat.

Veterot si poigruva i nezno ja dopira zavesata na mracnata soba kako da me uchi kako da ja miluvam mojata sakana. A moite dopiri se mnozat , so sekoj mig se pojaki ... i usnite stanuvaat vreli kako i nejzinata koza i telo koi blago treperat pod moite dopiri.

Go oslushnuvam vetrot, i mi se prichinuvaat zborovite te sakam. Tivki zborovi od nejzinite usni dopatuvaa konecno do mojata dusha. Baknuvajki ja nezno po preponite, so prstite ja dopiram ... ja osekam nejzinata vlaznost ... go osecam nejzinoto ischekuvanje a moite zabi poleka gi tegnat gakichkite igrajki se i dopirajki gi nejzinite vlazni usnichki.

Osekam divo grabanje za mojata kosa, grabanje koe kazuva da navlezam vo nea ... grabanje koe saka da me prekine vo ovoj mig na uzivanje ...vo uzivanje vo mirisot na zenata.

Sega navrakajki se ne mozam da kazam ni kako se sretnaa , ni dali beshe vo liftot ili vo parkot, ne mozam da kazam ni dali beshe obicna strast nitu ljubov , ne mozam da se setam nitu na bojata na nejziniot fustan , niti dali beshe son niti jave edinstvenoto sto ostana I sto e vazno beshe mirisot na zenata , cetirite bakneza I edna prikazna koja beskrajno se povtoruva vo mojata glava.

--------------------------------------------------------------

del vtori

Sega sekavajki se ne znam dali e vazno dali bese septemvri, noemvri ili mozebi juni , ne znam dali seto ova sto mi se sluchi beshe vo bledorozeva , zelenkasto tirkizna svezo ofarbana kuka , na tri ili poveke kata , duri ne znam ni kolku vreme traese seto toa. Ne znam ni dali taa beshe frizerka, prodavacka ili avstronaut , siromashna ili bogata . Nisto od toa ne znam. Postojat migovi vo zivotot koga ni iminjata ni godinite ne se veke vazni, postojat migovi na strasti koi te stopuvaat so vremeto I prostorot . A ova e eden od tie . Migovite na edna zena I eden maz I samo toa beshe vazno - reche Jack i potegna od cigarata , zamisleno gledajki vo prozorecot pred sebe.

Ej slusaj, k*rto aj ne treskaj zeleni , ne znaes kakva bila kukata ko da e toa bitno , ne mi tegni tuka , si ebel li ti nesto ili ne ...strasti , masti , migovi zimi ashimov .. toa samo kazue nekoja placip**ka - go tresna po ramoto negoviot najdobar drugar Mick.

Mick beshe sekogash tuka , tainstven i ironicen , kako samo da cekashe da faka seir , bezobrazen no iskren do koska . Mozebi zatoa tolku se druzea .

Aj ne seri , mnogu , kazuvaj sto beshe ponataka....- promrmore Mick

Jack samo go pogledna za moment, i ja spusti kutijata od   cigarite na stolot , potegna eden dolg dim i pocna so svojot monolog :

-Zatvoram ochi I edinstveno sto gledam se nejzinite crni ochi koi uporno me gledaa predizvikuvachki. Vo sobata beshe polumrak a veterot igrajki se so zavesata dozvoluvashe sjajot od mesechinata da ja pogali odvreme navreme po nejzinoto lice.

- Ha ha ha veterot igrajki se , sjajot na mesechinata , galenja bravo be Bajaga ... ti be si ebel ili si konk*riral za najligava kolumna na godinata ? Aj , aj... prodolzi te ....

Jack kako da ne go ni primetuvashe samo se vrati vo mislite i veke beshe tamu . Gi zatvori ochite i go slushna nejziniot glas :

- Legni, opusti se prozbori taa.

Legni , ne sakam da me gledash ..rece i se spusti na kolenici. Poleka ja otkopcha mojata koshula . Kako vecnost pominuvaa migovite dodeka ideshe po kopchinjata so nejzinite dolgi crveni nokti. Koga stigna do tretoto kopche odednash gi iskina ostanatite i se nafrli na moite gradi. Pocna da gi ljubi so usni socni i polni i meki , poleka odeshe nagore kon moite usni. Ja poglednav podobro iskoristuvajki go momentot na igrata na senkite , beshe ubava , duri i poubava od sekogash. Probav da ja poljubam , no taa se otrgna tokmu vo momentot koga ke ni se spoeja usnite . Prodolzi kon mojot vrat , poleka i nenasitno mi daruvashe vozdishki ....

- Uh, uh , uh migovi dolgi kako vechnost , abe smisli nesto pooriginalno , ti be zensko da ne si ti ibam... , se znae zenskite za sto se ... da be dosla taa kaj tebe da i citas poezija ... kogo lazesh be... daruvashe vozdishki ...uh kako ne bev jas tamu dosega ke bese treti mesec trudna ... k*rto eden - zarzha Mick. Aj nema vrska , mi se sere od tebe ama ajde prodolzi ponatamu.....

Jack prodolzi : Taa mi shepna : Me sakash li ? i necekajki go odgovorot koj veke go znaeshe povtorno se spushti nezno so baknezi po mojot vrat. Osetiv deka nejzinata raka poleka pocnuva da me masira po gradite , so dopir nezen kako saten se spustashe po mojata koza.

Sakav da recham nesto , nesto sto taa ne go znaeshe vo toj moment , nesto pojako od mene samiot no zamolchev ... vo polumrakot taa pocna da se soblekuva ... Sedejki na mene se podispravi i ja sobra svojata dolga crna kosa... Cinam vidov deka se nasmevna blago ... Mi ja dopre rakata i mi ja stavi na nejzinata leva grada...

- E taka be mashko konecno malce akcija , koj k*rac e toa proseravanje , fala bogu barem cicka si fatil - pocna da se smee Mick.

Poleka i zavodlivo pocna da se dvizi vo ritamot na muzikata. Barry White , devojka vo polumrakot i skrieni strasti koi vetuvaat deka nema da prestanat cela nok ...

I ? - izusti Mick ... kazuj sega pozi ova , ona, ja zadrma li jako, daj malce detalji ebate belja ... batali toa Barry White ...kamo akcija...?

Akcija ,barash .... ah Mick , Mick  uste ne nauchi pojako  e sekogash nekazanoto  , kade e tvojata fantazija  a vtoro i vtoro jas sum djentlmen ne kazuem takvi raboti  ....

More, ti si pichkica ...ete sto si ti ... ebena pichkica. Baknezi , shepoti vo nokta , k*rchevi kariki ...koa se znae dobro koja e poentata edna dobra e*achina a ti ni toa ne znaesh da go preraskazesh kako treba . Idam da svaram kafe a ti pomisli dobro kako ke prodolzish so tvojata Bajaga  prikazna - izgovori Mick

vtor del

Mirisot na nejzinata koza e moj najgolem afrodizijak. Mokrata koza na beliot charshaf, prekrasna gozba za moite setila. Kapkite od nejzinoto telo posle tushot, kapkite koi vnimatlno gi sobiram so moite usni. Taa e pod mene, a nejzinite prsti sharaat po mojata glava. Prekrasno chuvstvo koe me potpolnuva vo toj mig. Podzastanuvam i ja poglednuvam pomisluvajki od kade da pocnam so moite baknezi. Poleka ja dopiram po usnite so moite prsti a za vozvrat dobivam baknezi ... da i nasmevkata e tuka ... povtorno tuka kako i po sekoja karanica... Ne cekam mnogu i blago ja baknuvam po vratot , mirisajki go nejzinoto telo , nejzinata kosa... Vo zanes izgovaram:  te sakam malecka ... te sakam...

Lele , lele i za ovaa k*rton prica ja da ti varam kafe ? Znaes sto mrazam kaj tebe Jack , ne si be iskren ...ne si ... abe kazi si sakav da i go zakopam ... da i go zakopam da grebe po patos kako macka vo fevruari , da vristi kako... kako ona beshe be ... ma nema vrska kazi si sto ti e na dushata ... a ne ti ... lele ako te cue nekoj ...ke se otkazam od tebe ..u Utrinski vesnik... Nego aj znam sto placko si ... aj produzi kazi bar dali ja lizeshe ...leva  cicka fati toa znaeme ...aj i....  - go pogledna znacajno .

Taa probuva da kaze nesto no moite race veke i ja zatvaraat ustata blago i nezno ocekuvajki go vtoriot baknez po moite prsti. Mesecinata i blagiot veter vo sobata se moi sojuznici ... magicna igra so mojata ljubov ... Go oslushnuvam vetrot koj mi govori da pocnam so nashata igra. Usnite gladni za strast i ljubov , poleka se spustaat po nejzinite goli ramenja . Ja oslushnuvam pocnuva zabrzano da dishe dodeka se priblizhuvam so usnite do nejzinite gradi... Probuva da kaze nesto... no moite prsti se povtorno tuka na nejzinite usni cekajki go tretiot baknez..- rece Jack

Lele , lele ... dete... ti pod nekoi drogi si bil ... sto ne slushna toa veterot da ti kaze ako ti e drugar ... Baern ke tepa li idnata nedela pa da fatime nekoj dinar na kladilnica ... cekaj ti baknezi - upadna povtorno Mick pocnuvajki nervozno da shetka po sobata. Uhhh... ajde Romeo i sto stana ponataka ... uhh kolku si ti otiden coeche pa na ovaa prichica nekoja tinejdjerka eventualno mozebi i ke se zacheshka

Jack go pogledna - Stvarno mislish ?

Da, da ke se zacheshka , ama pozadi uvo eventualno - heheheh - ajde ajde Romeo kazuj sto stana ponataka .

Jack se nasmevna i prodolzi so uporen glas :
- Ja chuvstvuvam poleka spushtajki se po nejzinoto zategnato stomache ...go chuvstvuvam nemirot koj se sprema dlaboko vo nea i prodolzuvam so blag baknez odejki se podolu i podolu, so sekoj santimetar sum poblisku do nejzinata ekstaza ... a sekoj santimetar e dolg kako vecnost ... a taa go znae toa i pocnuva da se opushta,  ocekuvajki me i daruvajki mi baknez nezen kako utrinska rosa po moite race. Chetvrtiot baknez postrasen od prethodnite ostana na moite prsti koi znaat da ja miluvaat.

Veterot si poigruva i nezno ja dopira zavesata na mracnata soba kako da me uchi kako da ja miluvam mojata sakana. A moite dopiri se mnozat , so sekoj mig se pojaki ... i usnite stanuvaat vreli kako i nejzinata koza i telo koi blago treperat pod moite dopiri.

Go oslushnuvam vetrot, i mi se prichinuvaat zborovite te sakam. Tivki zborovi od nejzinite usni dopatuvaa konecno do mojata dusha. Baknuvajki ja nezno po preponite, so prstite ja dopiram ... ja osekam nejzinata vlaznost ... go osecam nejzinoto ischekuvanje a moite zabi poleka gi tegnat gakichkite igrajki se i dopirajki gi nejzinite vlazni usnichki.

- E taka be mashko , kazi si ... si ja lizhel priznaj , ne mi lupetaj tuka pak so toa veterot i ebenata vecnost ... a taka be muzh ... - go potapka po ramo Mick ... mashala ...junak si ...prodolzhi - se namsea zadovolno

Osekam divo grabanje za mojata kosa, grabanje koe kazuva da navlezam vo nea ... grabanje koe saka da me prekine vo ovoj mig na uzivanje ...vo uzivanje vo mirisot na zenata...

I ..i... i go bapna li be pederche ? Vrishteshe li mnogu ... ? - lele definitivno se otkazuem od tebe . Mick stana od stolicata , ja lupna vratata so seta sila  i izleze od sobata.

Sega navrakajki se ne mozam da kazam ni kako se sretnaa , ni dali beshe vo liftot ili vo parkot, ne mozam da kazam ni dali beshe obicna strast nitu ljubov , ne mozam da se setam nitu na bojata na nejziniot fustan , niti dali beshe son niti jave edinstvenoto sto ostana I sto e vazno beshe mirisot na zenata , cetirite bakneza I edna prikazna koja beskrajno se povtoruva vo mojata glava. A se prashuvate Mick kade otide ? Ne grizete se toj ke se vrati , toj e taa beskrajna prikazna koja se vrti vo mojata glava.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 12:51

Sega sekavajki se ne znam dali e vazno dali bese septemvri, noemvri ili mozebi juni , ne znam dali seto ova sto mi se sluchi beshe vo bledorozeva , zelenkasto tirkizna svezo ofarbana kuka , na tri ili poveke kata , duri ne znam ni kolku vreme traese seto toa. Ne znam ni dali taa beshe frizerka, prodavacka ili avstronaut , siromashna ili bogata . Nisto od toa ne znam. Postojat migovi vo zivotot koga ni iminjata ni godinite ne se veke vazni, postojat migovi na strasti koi te stopuvaat so vremeto I prostorot . A ova e eden od tie . Migovite na edna zena I eden maz I samo toa beshe vazno .

Zatvoram ochi I edinstveno sto gledam se nejzinite crni ochi koi uporno me gledaa predizvikuvachki. Vo sobata beshe polumrak a veterot igrajki se so zavesata dozvoluvashe sjajot od mesechinata da ja pogali odvreme navreme po nejzinoto lice.

Legni, opusti se prozbori taa.

Legni , ne sakam da me gledash ..rece i se spusti na kolenici. Poleka ja otkopcha mojata koshula . Kako vecnost pominuvaa migovite dodeka ideshe po kopchinjata so nejzinite dolgi crveni nokti. Koga stigna do tretoto kopche odednash gi iskina ostanatite i se nafrli na moite gradi. Pocna da gi ljubi so usni socni i polni i meki , poleka odeshe nagore kon moite usni. Ja poglednav podobro iskoristuvajki go momentot na igrata na senkite , beshe ubava , duri i poubava od sekogash. Probav da ja poljubam , no taa se otrgna tokmu vo momentot koga ke ni se spoeja usnite . Prodolzi kon mojot vrat , poleka i nenasitno mi daruvashe vozdishki .

Mi shepna : Me sakash li ? i necekajki go odgovorot koj veke go znaeshe povtorno se spushti nezno so baknezi po mojot vrat. Osetiv deka nejzinata raka poleka pocnuva da me masira po gradite , so dopir nezen kako saten se spustashe po mojata koza.

vtor del

Mirisot na nejzinata koza e moj najgolem afrodizijak. Mokrata koza na beliot charshaf, prekrasna gozba za moite setila. Kapkite od nejzinoto telo posle tushot, kapkite koi vnimatlno gi sobiram so moite usni. Taa e pod mene, a nejzinite prsti sharaat po mojata glava. Prekrasno chuvstvo koe me potpolnuva vo toj mig. Podzastanuvam i ja poglednuvam pomisluvajki od kade da pocnam so moite baknezi. Poleka ja dopiram po usnite so mite prsti a za vozvrat dobivam baknezi ... da i nasmevkata e tuka ... povtorno tuka kako i po sekoja karanica... Ne cekam mnogu i blago ja baknuvam po vratot , mirisajki go nejzinoto telo , nejzinata kosa... Vo zanes izgovaram:  te sakam malecka ... te sakam...

Taa probuva da kaze nesto no moite race veke i ja zatvaraat ustata blago i nezno ocekuvajki go vtoriot baknez po moite prsti. Mesecinata i blagiot veter vo sobata se moi sojuznici ... magicna igra so mojata ljubov ... Go oslushnuvam vetrot koj mi govori da pocnam so nashata igra. Usnite gladni za strast i ljubov , poleka se spustaat po nejzinite goli ramenja . Ja oslushnuvam pocnuva zabrzano da dishe dodeka se priblizhuvam so usnite do nejzinite gradi... Probuva da kaze nesto... no moite prsti se povtorno tuka na nejzinite usni cekajki go tretiot baknez..

Ja chuvstvuvam poleka spushtajki se po nejzinoto zategnato stomache ...go chuvstvuvam nemirot koj se sprema dlaboko vo nea i prodolzuvam so blag baknez odejki se podolu i podolu, so sekoj santimetar sum poblisku do nejzinata ekstaza ... a sekoj santimetar e dolg kako vecnost ... a taa go znae toa i pocnuva da se opushta,  ocekuvajki me i daruvajki mi baknez nezen kako utrinska rosa po moite race. Chetvrtiot baknez postrasen od prethodnite ostana na moite prsti koi znaat da ja miluvaat.

Osekam divo grabanje za mojata kosa, grabanje koe kazuva da navlezam vo nea ... grabanje koe saka da me prekine vo ovoj mig na uzivanje ...vo uzivanje vo mirisot na zenata.

Sega navrakajki se ne mozam da kazam ni kako se sretnaa , ni dali beshe vo liftot ili vo parkot, ne mozam da kazam ni dali beshe obicna strast nitu ljubov , ne mozam da se setam nitu na bojata na nejziniot fustan , niti dali beshe son niti jave edinstvenoto sto ostana I sto e vazno beshe mirisot na zenata , cetirite bakneza I edna prikazna koja beskrajno se povtoruva vo mojata glava.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 12:50
Nejzinite crni ochi uporno me gledaa predizvikuvachki. Vo sobata beshe polumrak a veterot igrajki se so zavesata dozvoluvashe sjajot od mesechinata da ja pogali odvreme navreme po nejzinoto lice.

Legni , opusti se prozbori taa .

Poleka i zavodlivo pocna da se dvizi vo ritamot na muzikata. Berry White , devojka vo polumrakot i skrieni strasti koi vetuaat deka nema da prestanat cela nok ...

Mirisot na nejzinata koza e moj najgolem afrodizijak. Mokrata koza na beliot charshaf , prekrasna gozba za moite setila. Kapkite od nejzinoto telo posle tushot , kapkite koi vnimatlno gi sobiram so moite usni. Taa e pod mene , a nejzinite prsti sharaat po mojata glava. Prekrasno chuvstvo koe me potpolnuva vo toj mig. Podzastanuvam i ja poglednuvam pomisluvajki od kade da pocnam so moite baknezi. Poleka ja dopiram po usnite so mite prsti a za vozvrat dobivam baknezi ... da i nasmevkata e tuka ... povtorno tuka kako i po sekoja karanica... Ne cekam mnogu i blago ja baknuvam po vratot , mirisajki go nejzinoto telo , nejzinata kosa... Vo zanes izgovaram te sakam malecka ... te sakam...

Taa probuva da kaze nesto no moite race veke i ja zatvaraat ustata blago i nezno ocekuvajki go vtoriot baknez po moite prsti . Mesecinata i blagiot veter vo sobata se moi sojuznici ... magicna igra so mojata ljubov ... Go oslushnuvam vetrot koj mi govori da pocnam so nashata igra. Usnite gladni za strast i ljubov , poleka se spustaat po nejzinite goli ramenja . Ja oslushnuvam pocnuva zabrzano da dishe dodeka se priblizhuvam so usnite do nejzinite gradi... Probuva da kaze nesto... no moite prsti se povtorno tuka na nejzinite usni cekajki go tretiot baknez..

Ja chuvstvuvam poleka spushtajki se po nejzinoto zategnato stomache ...go chuvstvuvam nemirot koj se sprema dlaboko vo nea i prodolzuvam so blag baknez odejki se podolu i podolu , so sekoj santimetar sum poblisku do nejzinata ekstaza ... a sekoj santimetar e dolg kako vecnost ... a taa go znae toa i pocnuva da se opushta ocekuvajki me i daruvajki mi baknez nezen kako utrinska rosa po moite race. Chetvrtiot baknez postrasen od prethodnite ostana na moite prsti koi znaat da ja miluvaat.

Veterot si poigruva i nezno ja dopira zavesata na mracnata soba kako da me uchi kako da ja miluvam mojata sakana . A moite dopiri se mnozat , so sekoj mig se pojaki ... i usnite stanuvaat vreli kako i nejzinata koza i telo koi blago treperat pod moite dopiri.

Go oslushnuvam vetrot , i mi se prichinuvaat zborovite te sakam . Tivki zborovi od nejzinite usni dopatuvaa konecno do mojata dusha . Baknuvajki ja nezno po preponite , so prstite ja dopiram ... ja osekam nejzinata vlaznost ... go osecam nejzinoto ischekuvanje a moite zabi poleka gi tegnat gakichkite igrajki se i dopirajki gi nejzinite vlazni usnichki.

Osekam divo grabanje za mojata kosa , grabanje koe kazuva da navlezam vo nea ... grabanje koe saka da me prekine vo ovoj mig na uzivanje ...vo uzivanje vo mirisot na zenata.

I sto da pravam normalno ja zemav ja natrtiv dva tri pati i ja grabnav za kosa i i svrshiv na faca go izbrishav od zavesa i si otidov doma jebiga toa e zivot
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.