![]() |
|
Турбо фолк или не ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 11> |
Автор | |
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Е да, бар се употребуваат инструменти... посебно од балканов, со што се афирмира и зајакнува нашиот, нели, балкански идентитет... ![]() Турбо, техно,м рап -све едно та исто. Инаку, од турбофолкерите, најомилен ми е Аца Лукас. Рокер у душа. Цвикер у падежи. Аца Лукас -Лична Карта Најак ми е бугарскиот. Преслава - (незнам како се чита 1) Андреа и Галена -(незнам како се чита 2) Ѕверки! ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
gOJDO ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Јули.2010 Локација: Eritrea Статус: Офлајн Поени: 115 |
![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
porano do nekaden mozev da istrpam turbo folk...sega veke neee
![]() ![]() nema sansi.... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
ZokiBoSS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Во турбофолкот можите да најдите поквалитетни музики отколку во електронската музика!
Зато мирни сите ![]() |
|
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|
![]() |
|
gOJDO ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Јули.2010 Локација: Eritrea Статус: Офлајн Поени: 115 |
Ако веќе морате да се дрогирате, баталете ги сељачките дроги ко турбофолк и хероин. Шмркајте бело!
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
obozhavam turbo beee sekogash koga e prisuten okolinata e kalabalak ne se znajt koj jadi koj pijet......
![]() |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Не.
![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
И јас как Тиги
![]() ![]() Инаку не поднесувам, ама некогаш..... ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Турбофок... бљак.
![]() Знам некои песни, еве да се пофалам. ![]() На “репертоар“ ми се: -Горим знојим се од Аца. -Аспирин од Сека. -Беле руже од Аца исто така. Иначе па и да сеум поднапиена, би откачила на Master of puppets, а не на КАФАНА ЈЕ МОЈА СУДБИНАААААА!! ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Phantomlord ![]() Сениор ![]() ![]() ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Турбофолк = sh*t!
|
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
![]() |
|
LSFC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
![]() ![]() ![]() Изменето од LSFC - 19.Јули.2009 во 11:32 |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
море кога сум поднапиен сеедно ми е, само нека е весело ![]() |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Ma neeeeeema sanseeeeeee
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |