![]() |
|
Плоштадот - срцето на Скопје |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ај сега да смениме малку и да ги баталиме кантите и ѓубрето...
А никој ништо не вели за спомениците... Во Загреб го имаат Бан Јелачиќ и во Белград имаат некој на коњ ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kaliana ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Добар предлог Јулија. Треба споменик на Александар Македонски на коњ Многу би било убаво кога би ја имало фонтаната што ја опиша Наталија, штета што не ја направиле.
|
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Mene plostadot mi e nekako mnogu siv, temen
treba nesto i tuka da se smeni |
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Да се донесе цветниот пазар на плошдадот би било многу убаво и би бил поубав, секако фали фонтана, вака како што вели Белег е некако гол, преку ден е незамисливо да седнеш на клупите
|
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Зар не мислите дека клупите се некако вишок? Па кој воопшто би сакал да седи на плоштад, колку и да е убав...
Плоштадите генерално служат за украс... |
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Интересна констатација мила..
сепак кога ке се разеленат дрвата за едно 100 години мош некој и ке сака да седне.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
stella ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
![]() |
|
![]() |
|
Стела, браво за сликава... Еве дека плоштадот е убав
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sekretarka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 100 |
I jas se soglasuvam so Julija deka plostadot stana edno od najubavite mesta na nasiot grad.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
eee,na slika e se ubavo,....duri i prepoln kontejner na trotoar,.....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
evina ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
silvija ![]() Група ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
на плоштадот да има некоја фонтана голема, интересно осветлена ноќе, би било супер
а може и споменик на Филип, или Александар треба
![]() |
|
![]() |
|
marinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
e bas ni e ubavo!!!
|
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
![]() |
|
krin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
PROSTO NEMOZES DA SE NACUDIS KADE E POUBAVO
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |