![]() |
|
Пријателска смс |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456 |
Автор | |
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
брат, го утнавме бирачот на втора, да го спуштам пак мењачот???
и тој другарски ти вика Пуштај, утре растураме пак.... |
|
![]() |
|
Суада ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Ги повикувам сите мои 6 имагинарни пријателчиња да излезат од мене, доста ве слушав, зборев со вас, сакам да ве запознаам...
![]() Делам све со вас, денес ве повикувам на вечера, ќе готвам за вас. И по една чаша бело вино ќе испиеме. Да го овековечиме моментот со тоа што ќе наздравиме за нашето долгогодишно постоење, односно другарство. Форевр тугедр ![]() ![]() ![]() |
|
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
e koi se tie..?
![]() |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
Суада ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Не ги знаеш Оутлук...
![]() Тие живеат во мене... ![]() Прекрасни се, ако даде Бог ќе ве запознаам некад... ![]() |
|
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
kje Ve!..
dali ova znachi deka sum prekrasna!? ![]() |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
![]() Многу брзо се приврзувам за луѓето... И мислам дека се `прекрасни, неоддоливи срценца сите... ![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |