![]() |
|
Пријателска смс |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Автор | |
VoNi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 11.Јуни.2006 во 23:58 |
Seti se deka imas nesto povredno od ljubov,od nebo i zemja,nesto poubavo od ljubov,a poslatko od cokolado....seti se deka imas prav prijatel....ME IMAS MENE
![]() |
|
...dreams can take you anywhere...
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вони добро дојде како нов член, прекрасна порака имаш напишано..
Драго ми е за темата за пораки кон пријателите.. Уживај на форумот.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
UBAVO
![]() ![]() |
|
![]() |
|
VoNi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Blagodaram
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
прочитај ми во очите
таму пишува: ’Вљубен до уши’
![]() |
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
![]() |
|
Koga ne sakas da se sekavas na minatoto,a se plasis da gledas vo idninata,mozes slobodno da poglednes do tebe,i tvojata najdobra drugarka ke bide do tebe!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ke trgneme na site strani na svetot kako jato ptici,ama ti zasekogas ke ostanes moja najdobra drugarka!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Кога ќе ти биде најубаво во животот и кога прво на мене ќе се сетиш, дури тогаш ќе знам дека сум ти пријател! А кога мене ќе ми биде најтешко и ти пак прв ќе се сетиш на мене, ќе знам дека ти си ми пријател!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Ovaa poraka e od edna licnost koja vo dusata e romanticna,vo drugarstvoto fantasticna,koja ponekogas zaborava na sebe no,zatoa sekogas misli na tebe!
|
|
|
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Of all the friends I've ever met you are the one I wont forget. And if I die before you I'll go to heaven and wait for you
|
|
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Мене не ми требаш само кога ми е лошо...многу повеке ми требаш кога сум срекна и кога ми е добро...ако не ја поделам радоста исто како и да не сум ја осетила......... За мојата мила која се исели во Белград.... |
|
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Ovaa ke bide na srpski ama mislam deka site ke ja razberete....i odnapred se izvinuvam ako nekoj ne ja razbere....
Ako ti ikada zaplace oko,
ako te neko povredi duboko.
Ako ti ikada zdrhti dusa,
ako nema tko da te slusa.
Ako ikada vrisnes u snu. pozovime ja cu uvek biti tu!
|
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Na lugeto im treba nekoj na kogo ke se potprat duri i vo najteskite momenti. Dali sekoj od nas ima po nekoj angel cuvar? Dali sekoj ke go najde vistinskiot prijatel posle tainstveniot zatvor na coveckite nevolji? Sto i da se sluci megu nas da znaes deka eden angel postojano te misli i najmnogu te saka
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
И кога времето ке ги помине границите на својата бескрајност не заборавај дека во овој живот има нешто вредно да се памети НАШЕТО ПРИЈАТЕЛСТВО
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |