![]() |
|
Пријателска смс |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Автор | ||
Суада ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 06.Јануари.2016 во 16:39 |
|
![]() Многу брзо се приврзувам за луѓето... И мислам дека се `прекрасни, неоддоливи срценца сите... ![]() |
||
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
||
![]() |
||
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kje Ve!..
dali ova znachi deka sum prekrasna!? ![]() |
||
едно е - не се две
|
||
![]() |
||
Суада ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
|
Не ги знаеш Оутлук...
![]() Тие живеат во мене... ![]() Прекрасни се, ако даде Бог ќе ве запознаам некад... ![]() |
||
||
![]() |
||
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
|
e koi se tie..?
![]() |
||
едно е - не се две
|
||
![]() |
||
|
Ги повикувам сите мои 6 имагинарни пријателчиња да излезат од мене, доста ве слушав, зборев со вас, сакам да ве запознаам...
![]() Делам све со вас, денес ве повикувам на вечера, ќе готвам за вас. И по една чаша бело вино ќе испиеме. Да го овековечиме моментот со тоа што ќе наздравиме за нашето долгогодишно постоење, односно другарство. Форевр тугедр ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
брат, го утнавме бирачот на втора, да го спуштам пак мењачот???
и тој другарски ти вика Пуштај, утре растураме пак.... |
||
![]() |
||
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
|
Најдобар пријател е оној со кој можеш да се нишаш на нишалка во дворот,
да не проговориш ниту еден единствен збор, а потоа да заминеш со чувството како тоа да бил најдобриот разговор што некогаш си го имал.
|
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
еј, можеш ли да ми завршиш една работа
![]() |
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Валкани мисли .Стануваш за доминатор . ![]() |
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
Само ако е испратена од пријателка ... Ако е од пријател може да добие сосема поинакво значење ....
![]() ![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
Пријателска смс:
Иди да го истуркаме Роверот во двор... (Батето се нацртување тука за 5 минути...) Друга пријателска смс од испит пратена: kaj bila prestoln na XxXx? Пријателство е ако ти пиши точно веднаш па кај и да е... |
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
те чекам да пиеме кафе :)) попријателска не можи да биди
|
||
![]() |
||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
|
|
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
![]() |
||
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
|
„Вистинските пријатели се како дијаманти, скапоцени, но ретки.
Лажните пријатели се како есенско лисје, ги има насекаде.“
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |