![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 765766767768769 1402> |
Автор | |
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
СДК абе ти каде живееш?
Изменето од да бе - 16.Јули.2008 во 11:07 |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
в момента:
не одам по земjата ![]() |
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
СДК: мене ми личи дека во облаци леташ
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
проницателен си
![]() |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
sdk...............i mene mi treba masaza...............sve me boli...............
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Sdk.....koga ke mi dojde ke ja iskubam , celo utro ja cekam za kafe
![]() |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
СДК - ке летат пердуви
![]() |
|
![]() |
|
леле и зашо така? ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
sakam da kazam, ubavo se chuvstvuvam i konechno se naspav
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
сдк,го обожавам македонскиот говор...
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...a jas edno sukalo... ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
сдк, најважно е да ти се погоди сукалото!
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...сдк...моето сукало е ептен погодено...par exelance...мммм...ух, ух... ![]() |
|
![]() |
|
сдк, знам како е кога ќе ти се погоди сукалото...лезет невиден...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 765766767768769 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |