|
Facebook!!! |
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пријателите се околу тебе,поготово кога ти е тешко...Се поинаку и не знам колку има врска со пријателството. По последното нешто што го прочитав на фејсбук,може само да заклучам дека станало упориште на мањаци и остали форми на перверзњаци |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали има тука на форумот кои се заразиле со онаа Candy Crash Saga игра ?
Постои хак , како би лесно се поминувале левелите , го имам ама не знам од каде и што е точно Изменето од Santijago - 29.Јануари.2014 во 17:22 |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас.
И добро ми оди Ако не си се заразил до денес, немој ни од денес.
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a koj ti e ''naslovot''??
|
|
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На 4-ти Фејсбук направи 10 години.
Нека му е среќен роденденот! - 2004: Thefacebook.com по прв пат доаѓа до јавноста во Harvard кампусот.
- 2005: Thefacebook.com преминува во само Facebook.com претставувајќи го и новиот додаток за фотографии - 2006: Освен за студентите, Facebook станува достапен за сите, појавувајќи се и ѕидот на новости, попознато како News Feed - 2007: 50 милиони корисници и куп проблеми околу приватноста - 2008: По прв пат се појавува iPhone апликација, Facebook Chat и нова опција за листа на пријатели - 2009: Појавувањето на фамозниот "Like". - 2010: 500 милиони корисници и нова опција "Facebook places" - 2011: Појавување на Timeline-от и целосната промена на изгледот на профилите со што корисниците и не беа многу задоволни - 2012: Нов, подобар и поголем "Photo viewer" - 2013: Промени на Timeline-от, корисниците незадоволни пак - 2014: Само што започна :) |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
I just wanna feel real love.
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фејсбуков и го личи песнава.
Последно што ме изиритира,покрај стискањето на икс за објавите во врска со кандидатот за претседател на ДПМНЕ,денес уште поголема глупост кандидатот на СДСМ оцерен при одлогирање се појавува на најавната страна. И секои избори истото па исто. |
|
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех одамна е тоа со брајчата и сестрите
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е преку глава веќе ми дојдоа овие партиски реклами и препукувања на фб .... па цел фб ми е само со тоа
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |