![]() |
|
Facebook!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 13> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ко дете дедо ми нонстоп ме носеше низ Бит Пазар.
И стално во оној пролазот,што е чинам во линија со надвожњакот викаше некој со цел глас"Пазете на лопови,внимавајте на ташните". -Дедо зошто вика овој чичко,стварно некој краде. -Не некој,него баш он.Знаеше дедо ми да каже... Па така и овие,не од било кого него дури и од државата профилот ќе го заштитувале. ![]() Изменето од Орка - 20.Октомври.2015 во 00:21 |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
И оп сите навлечени на фејсбук навраќаат на доза идивиди.
![]() Поздрав до сите онлајн. ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
аааа јас па мислам само мене нешо ме зеза
и ФБ не е тоа шо беше
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Девојче од шеснаесет години да има пет илјади следачи,
и преку шестотини лајка на една слика.Молим лепо ама лоши родители сте. Не е до фејсбукот... |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Си се спасил. Стрес фри ..
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Mazak ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Јас го избришав акаунтот по одредено време затоа што имав само 17 фоловери и пошо не ме биваше за ФБ така одлучив.
|
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() |
|
![]() |
|
Овие уште малце и матичен број да почнат да бараат.
![]() А приметив деновиве и фотографијата на профилот,без разлика како ти е подесено споделувањето ја зголемува. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Сдк...Што се држи фејсбукон,до сабајле најверојатно пола
Македонија ќе кликне да го види видеото на некоја си ... А тоа пустото вирус.Абре во глава сте се виросале. ![]() Изменето од Орка - 21.Декември.2014 во 17:51 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Sega e ok i kaj mene
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |