![]() |
|
Кога последен пат се опијанивте? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8910 |
Автор | |
Phantomlord ![]() Сениор ![]() ![]() ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Во саботата, со добро друштво во кафана. Прејак помин
![]() |
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
вчера името не можев да си го кажам
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
После неколкудневна апстиненција , денес е ред да се прослави денот...а кога се прославува се почнува со време
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
bilo je nekad davno...............
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Синоќа ... феноменален помин на ...
![]() Бора Чорба ![]() Имам и слика со него каде што по некоја случајност е ставен во сенка ради мене али не би ја ставал тука
![]() |
|
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
може,љубопитни сме
![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Последниве две недели не паметам кога сум бил потполно трезен
|
|
|
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
jas ne pijam alhohol,nisto,nisto ni liker
|
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
![]() |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Синоќа ... не бев опијанета
ама на два три пати лугето околу мене и пејачката ги гледав дупло
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8910 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |